Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

PTW #5: GOLD RUSH

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PTW

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• PTW

PTW 1 odpowiedź

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• MattDevitto
      Do WK jeszcze 2 miesiące, ale na dziś sprzedano już ponad 30 tys. biletów
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1693 Data: 03.11.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Rio Rancho, New Mexico, USA Arena: Rio Rancho Events Center Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje,
    • VictorV2
      Patrząc po opiniach w internecie - nawet powyższy raport z Cagematch - to bedzie bardzo hot take, ale...   Gunther > Cody. Z prostego powodu. Wiem kim jest Gunther. Gunter jest twardym, oldschoolowym heel'em który traktuje matę i sport profesjonalnego wrestlingu jako rzecz dla niego świętą i chce przywrócić tradycję i to jak wrestling wyglądał w erze, którą on uznaje za najlepszą.   Cody Rhodes istnieje. Nie ma nic złego w byciu vanilla face'em...kiedy siedzisz w midc
    • vieiraa55
      No ale ile ona się już uczy tego wrestlingu? Na Cage'u jej pierwsza walka w AEW jest z 2021 roku, więc można powiedzieć że uczy się go od 5 lat. A czy widać jakiś znacząc progres? Chyba tak średnio bym powiedział. To samo musze niestety powiedziec o Julii hart, której jestem wielkim fanem po przejściu na ciemną stronę mocy. Jest trochę sztywna i mało płynna w swoich ruchach a parę lat już walczy. Jak dla mnie dla niej Tournee w Japonii zrobiłoby jej bardzo dobrze, patrz Anna Jay której umie
    • vieiraa55
      Szkoda ze prawdopodobnie w tym samym czasie, albo gale będa się na siebie nakładać. Na KPW chodzę regularnie na każdą galę i spodziewałem się że zrobią dzień przed Dablju. Dla mnie KPW to obowiązek, a to że nie idę na tą przepłaconą galę WWE nic nie zmienia. Oby z PpW ogarneli jakoś godziny. KPW robi o 18 swoje gale więc o 21 PpW byłoby spoko, bo podobno blisko siebie jest ten klub
  • Dodaj nową pozycję...