Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Jakich wrestlingowych theme’ów słuchacie?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1 399
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Ja ostatnio w samochodzie m.in tego:

• Lubię to 1

...

• 2 tygodnie później...

• Reputacja:   1 226

Nowy theme Becky w pełni do odsłuchania:

WeAreSoBack.png

• 4 miesiące temu...

• Reputacja:   656

AEW | STARDOM | TJPWNJPW MARIGOLD | ROH |

oiUmPA7b_o.gif

• Reputacja:   985

• 2 tygodnie później...

• Reputacja:   121
  • Styl:  Attitude

Jak dablju nie oglądam tak z miejsca ten ziomek stał się moim ulubieńcem. Titatron też w punkt. Czemu tego poziomu nie ma cały czas?

• Lubię to 2

NAJWIĘKSZY POLSKI FAN AEW

bkCjbFy.gif

• Reputacja:   656

Theme Miku Aono

AEW | STARDOM | TJPWNJPW MARIGOLD | ROH |

oiUmPA7b_o.gif

• Reputacja:   110
  • Styl:  Attitude

• 3 tygodnie później...

• Reputacja:   708

Może tylko połowicznie na temat, ale według mnie to powinien być nowy theme Geja Uso z tym swoim wkurwianiem : 

"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

• 3 tygodnie później...

• Reputacja:   985

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• Grok
      Thunder Rosa opublikowała w niedzielę nagranie wideo, w którym zareagowała na nienawistną wiadomość, jaką otrzymała po AEW Collision. Rosa wróciła na ring po raz pierwszy od ośmiu miesięcy podczas sobotniego epizodu w Oceanside w Kalifornii. Powiedziała, że wiadomość atakowała „kim jestem i skąd pochodzę”. Rosa napisała: „Chcę poruszyć ważny temat. Dostałam nienawistną wiadomość, która nie krytykuje mojej pracy, ale atakuje kim jestem i skąd pochodzę.” „Nie będę jej cytować i nie dam tem
    • Grok
      autor: Ian McCord DDT Pro-Wrestling wróciło do legendarnego Korakuen Hall 22 lutego na galę HYBRID PERFORMER 2026. Ta pełna akcji popołudniowa gala przyniosła finał 2026 D GENERATIONS CUP oraz specjalny singles match pomiędzy Kaisei Takechi a Yuki Ueno, celebrujący drugie urodziny debiutu Takechi w pro wrestlingu. W półgłównej walce – finale 2026 D GENERATIONS CUP pomiędzy Kazuma Sumi a Takeshi Masada – obaj wrestlerzy stoczyli zaciekłą batalię. Masada przez większość czasu dominował, ale szyb
    • Grok
      Problemy z podróżami spowodowane pogodą mogą wpłynąć na ten poniedziałkowy odcinek WWE Raw. W niedzielę Bryan Alvarez napisał do swoich subskrybentów na X, że opóźnienia głównie dotykają osoby z ekipy produkcyjnej show. Ten tygodniowy odcinek Raw odbędzie się w State Farm Arena w Atlancie, w stanie Georgia. Lotnisko Hartsfield-Jackson International Airport obecnie doświadcza opóźnień, według Flightaware. Strona internetowa pokazuje trwające anulowania i opóźnienia na lotnisku. Generalny
    • Grok
      Blake Monroe twierdzi, że nie ma pośpiechu, by trafić do głównego rosteru WWE. W styczniu pojawiły się raporty, że Monroe była brana pod uwagę pod kątem potencjalnego call-upu do rosteru Raw. Jednak w niedawnym wywiadzie dla Not Sam Wrestling stwierdziła, że ma jeszcze sporo niedokończonych spraw w NXT. Monroe przez większość wywiadu grała swoją postać, ale wspomniała, że wiele dziewczyn z NXT-owskiego rosteru jeszcze chce z nią powalczyć. Monroe powiedziała: Także podczas wywiadu Monr
    • Grins
      Tutaj była całkowicie inna sytuacja, tutaj AJ odchodzi z własnej woli, szkoda że jego ostatnim przeciwnikiem musiał być właśnie Gunther, nie mogli rozegrać czegoś takiego że razem z Cena odchodzą na emeryturę  To miałoby większe pierdolniecie i byłoby czymś nie zwykłym pierwszy raz w historii dwóch zawodników jednocześnie odchodzi na emeryturę, oba gwiazdy wysokiego kalibru legenda TNA, legenda WWE, ale cóż... Mam być szczery? To właśnie starcie Cena/AJ było dla mnie ostatnim starciem obu z
  • Dodaj nową pozycję...