Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Jakich wrestlingowych theme’ów słuchacie?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   164
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Ostatnio oglądając Dynamite przypomniał mi się ten theme song. Banger 🔥

• Lubię to 2

AEW | STARDOM | TJPW | MARIGOLD |

• Reputacja:   277
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Android

33 minuty temu, Mr_Hardy napisał(a):

Ostatnio oglądając Dynamite przypomniał mi się ten theme song. Banger 🔥

Pamiętam do dzisiaj mam go wgranego w telefonie na dzwonek go miałem :)

• Lubię to 1

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

• Reputacja:   279
  • Urządzenie:  iPhone

Był taki koleś, który wrzucał theme songi wrestlerów WWE w stylu „Co by było gdyby X dołączył do TNA” - jaki theme song by jego zdaniem mieli. I zanim MVP pojawił się w TNA - dał takie coś:

Siedzi fest 

wrestlers-on-the-road.jpg

• 2 tygodnie później...

• Reputacja:   657

• 3 tygodnie później...

• Reputacja:   352

Dziś oglądałem walkę tego gościa i dalej uważam że to jeden z najlepszych theme song'ów w całej erze Ruthlees Agression. 

• Lubię to 1

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png.e621ddc1d3a89738016122d836f29810.jpg.78214f4cc1b9a4d05cf44c58b1fa86e0.jpg

• Reputacja:   657

Spoko klimat. Jak ktoś ma inne starsze perełki w głowie to może podesłać. Chętnie sprawdzę.

AVM.png

• Reputacja:   352

Niech ktoś mi nie powie że to nie jest jeden z najlepszych Theme Songów, Titantron w historii WWE wracając do tego włącza się taka nostalgia że to szok, Randy jako zawodnik wzbudza coś za co pokochałem wrestling mija 17 lat odkąd siedzę w temacie i to właśnie z tym Theme Songiem mam najlepsze wspomnienia jeśli chodzi o WWE :) Oby Randall w tym roku zdobył tytuł odesłał w pięknym stylu Cena na emeryturę, mam nadzieje że szykują nam Summer of Orton w tym roku a finałem tego będzie wielka walka Ceny z Ortonem i możliwe że mistrzostwo będzie na szali.  

• Lubię to 1

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png.e621ddc1d3a89738016122d836f29810.jpg.78214f4cc1b9a4d05cf44c58b1fa86e0.jpg

• Reputacja:   557

20 minut temu, Grins napisał(a):

Niech ktoś mi nie powie że to nie jest jeden z najlepszych Theme Songów,

Najlepsze jest to, że Randy nienawidził i wstydził się tego theme songu, a według mnie był bardzo dobry. Świetnie pasował mu do gimmicku. 

Ale cóż, nie poradzisz. 

Żeby nie było offtopu to, na którymś z ostatnich PPV od WWE w końcu połasili się na dobrą muzę i było RATATATA :D Jajcarskiego zespołu Electric Callboy, którzy grają coś w rodzaju Disco MetalU :D 

I ich najnowsza piosenka mam nadzieję, że też trafi kiedyś to WWE, bo jest jeszcze lepsza :D Że ich chuje na eurowizje nie wysyłają ;p 

• Lubię to 1
"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

• Reputacja:   277
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Android

4 godziny temu, CzaQ napisał(a):

w końcu połasili się na dobrą muzę i było RATATATA

Świetna piosenka mi osobiście bardziej się podoba od Elevator Operator.

• Lubię to 1

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

• Reputacja:   32

Najczęściej słucham theme songu DMD :) 

collage.png

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 59 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 924 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 690 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 351 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 174 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 528 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 864 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
    • Kaczy316
      SD odbywa się w Nowym Orleanie, a to jest największy kandydat do organizacji WM 42, zgaduję, że o to chodzi, ale mogę się mylić.
    • Grins
      The Rock ma powrócić dzisiaj w nocy na SmackDown, troszkę się obawiam tego powrotu i że coś odjebie i cała obecna karta która się układa pójdzie się jebać obym się mylił i będzie to tylko krótki występ. 
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Presents CMLL Fantastica Mania 2025 - Dzień 3 Data: 21.02.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling, Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Event Lokalizacja: Osaka, Japan Arena: EDION Arena Osaka #2 Publiczność: 887 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • Attitude
      Za nami nowy odcinek TNA iMPACT!, który przyniósł kolejne niespodzianki. Warto podkreślić, że gala ponownie odbyła się "na żywo", a miała miejsce w Full Sail University - do tej pory głównie kojarzonym z NXT. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych wydarzeń z tego show. Zgodnie z zapowiedziami kolejną odsłonę iMPACT! rozpoczął mistrz TNA - Joe Hendry od swojego koncertu. W głównej mierze zdążył odnieść się do wydarzeń z Royal Rumble... póki nie przerwali mu bracia Colons! Szykowali się do ataku na Hendry'ego, do którego ostatecznie nie doszło... bo pojawił się inny debiutant - doskonale znany z WWE Elijah! Wobec tych wydarzeń Santino Marella wyznaczył tag team match na main event. Link do filmu The Rascalz (przy ringu towarzyszył im Ace Austin) pokonali Tysona Duponta i Tyrieka Egwe. Po walce sfrustrowany Wes Lee zaproponował kolejny pojedynek, lecz tym razem trzech na trzech. Léi Ying Lee pokonała Rosemary, ale ta po pojedynku zrewanżowała się mistem. Sami Callihan na zapleczu zaatakował Mance'a. Pojawił się Eric Young, który odniósł się do walki z Joshem Alexandrem. Chciał także konfrontacji ze Stevem Maclinem, lecz ten nie zareagował. JDC przy pomocy The System pokonał Leona Slatera w No DQ Matchu. Po ostatnim gongu System kontynuowało atak na młodego zawodnika. Z pomocą mu przyszli nie tylko bracia Hardy... ale i NXT Champion Oba Femi! Link do filmu Tessa Blanchard ponownie uniknęła walki. Santino Marella ostrzegł ją, że jeżeli za tydzień nie wyjdzie do pojedynku... to zostanie zwolniona z TNA. Zamiast Tessy do starcia wyszła mistrzyni - Masha Slamovich, która szybko poradziła sobie z Milą Moore. Lecz Mashę potem zaatakowała Cora Jade. Elijah i Joe Hendry w main evencie zwyciężyli z The Colons. Za tydzień: * Oba Femi & The Hardys vs. Moose, Brian Myers, & Eddie Edwards * Mance Warner vs. Sami Callihan * Ace Austin vs. Frankie Kazarian * Tessa Blanchard musi zawalczyć, albo będzie zwolniona Zaktualizowana karta Sacrifice, które odbędzie się 14 marca: * TNA Knockouts Championship Match: Masha Slamovich vs. Cora Jade * Tyson Dupont, Tyriek Igwe i Wes Lee vs. Ace Austin and The Rascalz * Powróci Nic NemethPrzeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
  • Dodaj nową pozycję...