Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Prison Break

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Co do Kellermana to musze powiedziec ze podzielam zdanie sportsmena ;)

TiggerR dzieki za linki :)

Scy - Sona to wedlug mnie jeszcze lepszy material niz Fox River (samowolka jak sie patrzy i klimaty mexyku :D)

PS kuna ogladalem przed chwila ten teaser z 3 sesonu i po 17 min ogladania jestem tak podjarany ze juz wymiekam :D hehe zapowiada sie zajebiscie a to jak bellick jest przedstawiony to juz wogole mnie zniszczylo :D

Edytowane przez Viruss

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Viruss

8

• xero

7

• Sobiera

7

• Scythe

5

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

i pewnie majkel od poczatku zaplanowal ze tam trafi uciekajac z fox river.

14412508044c725aa0e19e.gif

Ja jestem fanem PB i zarowno 1 jak i 2 sezon mnie wciagnely. Jestem ciekaw tylko jednego co bedzie wyrabial Mahone jak mu sie tajemnicze pigulki skoncza:)

11210267854ec833ae4df82.jpg

Efekty skonczonych pigulek zaczyna widac w trailerze oficjalnym :)

PS kuna ogladalem przed chwila ten teaser z 3 sesonu i po 17 min ogladania jestem tak podjarany ze juz wymiekam

I dlatego nie oglądam :P

A 3 sezon może byc ciekawy bo przecież nasz geniusz nie zna planów więzienia więc będzie się musiał dobrze nakombinowac aby zwiac :).

20726886454675b1540758e.jpg

Poczatek kombinacji widac juz w tych za.....ych 17 min ktore niepotrzebnie ogladalem :cry:

ja o prison break dowiedzialem sie z tego forum. ktos kiedys zalozyl temat o serialach i pamietam ze razor bardzo dobrze wypowiadal sie o prison break, serial byl wtedy gdzies na 11 odcinku w USA. Pomyslalem sobie ze mozna sprobowac. Obejrzelismy 1 odcinek. Wedlug mnie byl taki sobie. Pamietam moj brat nie chcial ogladac po pierwszym, ja stwierdzilem ze mozna sprobwac jeszcze kilka. Pamietam od razu przekonalem sie do serialu jak Michael wykopal pustak, to bylo chyba po 4 odcinku. KOlejne odcinki a przedewszystkim RIOTS zapoczatkowaly moje maxymalne zauroczenie serialem.

Zdaje sobie sprawe ze sezon pierwszy byl momentami naciagany, ale dzieki temu telewizja FOX moim zdaniem zafundowala najlepszy produkt w historii telewizji. Dlatego najlepszy bo najrówniejszy. Pomijajc trzy pierwsze odcinki ten serial w ogole nie nudzi. To tak jakby przez 20 odcinkow ogladac tak genialne filmy akcji jak Speed czy Ścigany. Inny super serial Lost w zadnym z sezonow nie byl tak rowny jak PB1. W Loście w kazdym z sezonow jest zbyt duzo dluzyzn i niestety kilka bardzo nudnych odcinkow, choc i tak uwazam ze glowna os fabylu Losta jest znakomita.

Drugi sezon PB byl moim zdaniem slabszy od pierwszego, ale tez trzymal bardzo fajny poziom.

Drugi sezon skonczyl sie polowicznie wedlug moich spekulacji. Ja chcialem aby glowny bohater wrocil do FOX river . To by bylo dopiero wyzwanie dla scenarzystow. Ucieczka bez przygotowania i bez jakiegos farta.

szpaler drzewek wydaje się kłaniać w powitalnym geście

205322999744c9c3acda6ae.jpg

Promo 3 sezonu z polskimi napisami:

Promo

Jak na moje oko zapowiada się zajebiście :).

20726886454675b1540758e.jpg

Jeśli ktoś nie oglądnął wszystkich odcinków PB to niech nie czyta mojego posta, bo może spotkać spoilery.

Moja przygoda z Prisonem zaczęła się mniej więcej w połowie emitowania 2 serii w Stanach. I tak jak wielu miałem stracone kilka dni z życiorysu ;]. Tak jak Scythe uwielbiałem Abruzziego, który był charakterystyczną postacią i jego szybka śmierć była beznadziejnym pomysłem, gdyby zginął dopiero pod koniec byłby to lepszy pomysł. Chociaż może to i dobrze, bo mogliby go marnować i byłby zepchnięty na drugi plan albo i trzeci. Sucre także lubiłem, ale już w 2 sezonie mnie to znudziło i po prostu jestem neutralnie nastawiony na jego postać. Bellick i T-Bag są bardzo barwnymi postaciami w serialu i bez nich było by trochę nudniej. Co do Majkela to lubię jego postać, a pana Wentwortha Millera podziwiam za świetną mimikę twarzy. Ciekawe co będzie się działo z jego braciszkiem, Lincolnem, bo oglądałem jakieś promo czy trailer 1 odc. sezonu 3 i nie widziałem go ani chwili... może jego postać zejdzie na dalszy plan??? Chociaż to chyba niemożliwe. Kellerman jest także świetną postacią i uważam, że są spore szanse na jego przeżycie. I jak się tak zastanawiam to zdaje mi się że jego mogła odbić... Ta grupa co walczy z firmą, założona przez pana Scofielda (oczywiście ojca braci, a nie Michaela :twisted: ). Sona według mnie ma dużo większy potencjał niż Fox River i sądzę że zostanie on wykorzystany. A ogólnie nt. serialu, to uważam że jest lepszy od Losta, ale tylko dlatego że jak napisał Sixter jest dużo równiejszy i ma wiarygodniejszą fabułę (bo wyspa na której mieszka i wszystko rozwala czarny dym to mała przesada). Gra aktorska jest bardzo dobra, postacie barwne. Nie mam niczego do zarzucenia PB.

Promo 3 sezonu z polskimi napisami:

Promo

Jak na moje oko zapowiada się zajebiście .

dla mnie wygląda faktycznie zajebiście :D Coś czuję, że 3 sezon może zmażdżyć drugi :D

Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

• Urządzenie:  Windows

no coz. 90% seriali pobija 2 sezon PB wiec to nie bedzie trudne :D

14412508044c725aa0e19e.gif

no coz. 90% seriali pobija 2 sezon PB wiec to nie bedzie trudne

Raz, i tak będę Cię ignorował, więc odpuść, bo jesteś wyjątkowo niemiły dla fanów PB :P

Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

Scy zobacz sobie te pierwsze 17 min to wogole wymiekniesz :D - kuna tak czytam i czytam jeszcez jakies tam newsy i coraz bardziej jestem przekonany ze Sona pobije Fox River :)

Chyba jak każdy dużo słyszałem dobrego o PB, ale... oglądałem tylko pierwszy odcinek (sic!). Jeżeli ktoś posiadałby linki z lektorem do dwóch sezonów to chętnie bym zassał. Najlepiej z rapidshare.com.

4143166924a5dc43430e70.jpg

Linkow do drugiego sezonu z lektorem jeszcze nie dostaniesz, bo dopiero od wrzesnia ma sie on pojawic na Polsacie.
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 048 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 187 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Nialler
      I świetnie. Na początku dość jej nie znosiłem, ale im dłużej się ją oglądało tym bardziej można się zsympatyzować. Mogłaby ponosić chociaż ze 100 dni główne mistrzostwo kobiet.
    • Kaczy316
      I ta zasada powinna się tyczyć ogólnie zawodników w NXT, ja od początku istnienia tej rozwojówki nie widziałem sensu w dawaniu głównych tytułów kilkukrotnie jednej osobie i zgadzam się, że wszystko przerobione w NXT, nagle wbijamy do MR i brak pomysłów, ale to jest połączone z tym, że wielu zawodników jak przechodzi z NXT do MR jest traktowane totalnie od 0, jakby w NXT nic nie osiągnęli totalnie i nie mieli żadnego star poweru dlatego jedynie obijają jobberów, a wystarczy pójść za przykładem Brona, który fakt na początku obijał jobberów, ale potem pociągnęli za sznurek, poleciał na IC Title, teraz Heyman Guy i dobrze jest, albo teraz Roxanne i Giulia, które w NXT to top topów i w MR też grubo idą z nimi, może nie wygrywają, ale kręcą się mega wysoko jak na dopiero co wejście do MR, Ilja tak samo był traktowany do czasu kontuzji w miarę dobrze, w sensie nie miał większych feudów, ale jak dostawał walki to sztos totalny, do tej pory pamiętam jego walki z Breakkerem w okolicach lata zeszłego roku, świetne starcia i z Ricochetem też chyba miał, a Melo? Dostał chyba na początku starcie z Codym potem z Ortonem, niby coś chcieli, ale nie do końca i tak sami nie wiedzą co robić, a moim zdaniem zasługuję co najmniej na solidny mid card-upper mid card, ale po co, lepiej robić z niego kolejnego cipo heela, bo przecież mało takich mamy w rosterze, ale no jest jak jest.
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Best Of The Super Junior 32 - Dzień 4 Data: 15.05.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Korakuen Hall Publiczność: 1.365 Format: Live Platforma: Samurai! TV Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • KyRenLo
    • KyRenLo
      Walki były na odpowiednim poziomie. Main Event z Paniami był świetny. Otwarcie RAW dobre. Pogadanka od Becky więcej niż dobra. Spokojnie za całość takie 7,5 na 10 można wystawić. 
  • Dodaj nową pozycję...