Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Prison Break

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Co do Kellermana to musze powiedziec ze podzielam zdanie sportsmena ;)

TiggerR dzieki za linki :)

Scy - Sona to wedlug mnie jeszcze lepszy material niz Fox River (samowolka jak sie patrzy i klimaty mexyku :D)

PS kuna ogladalem przed chwila ten teaser z 3 sesonu i po 17 min ogladania jestem tak podjarany ze juz wymiekam :D hehe zapowiada sie zajebiscie a to jak bellick jest przedstawiony to juz wogole mnie zniszczylo :D

Edytowane przez Viruss

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Viruss

8

• xero

7

• Sobiera

7

• Scythe

5

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

i pewnie majkel od poczatku zaplanowal ze tam trafi uciekajac z fox river.

14412508044c725aa0e19e.gif

Ja jestem fanem PB i zarowno 1 jak i 2 sezon mnie wciagnely. Jestem ciekaw tylko jednego co bedzie wyrabial Mahone jak mu sie tajemnicze pigulki skoncza:)

11210267854ec833ae4df82.jpg

Efekty skonczonych pigulek zaczyna widac w trailerze oficjalnym :)

Viruss napisał(a):
PS kuna ogladalem przed chwila ten teaser z 3 sesonu i po 17 min ogladania jestem tak podjarany ze juz wymiekam

I dlatego nie oglądam :P

A 3 sezon może byc ciekawy bo przecież nasz geniusz nie zna planów więzienia więc będzie się musiał dobrze nakombinowac aby zwiac :).

20726886454675b1540758e.jpg

Poczatek kombinacji widac juz w tych za.....ych 17 min ktore niepotrzebnie ogladalem :cry:

ja o prison break dowiedzialem sie z tego forum. ktos kiedys zalozyl temat o serialach i pamietam ze razor bardzo dobrze wypowiadal sie o prison break, serial byl wtedy gdzies na 11 odcinku w USA. Pomyslalem sobie ze mozna sprobowac. Obejrzelismy 1 odcinek. Wedlug mnie byl taki sobie. Pamietam moj brat nie chcial ogladac po pierwszym, ja stwierdzilem ze mozna sprobwac jeszcze kilka. Pamietam od razu przekonalem sie do serialu jak Michael wykopal pustak, to bylo chyba po 4 odcinku. KOlejne odcinki a przedewszystkim RIOTS zapoczatkowaly moje maxymalne zauroczenie serialem.

Zdaje sobie sprawe ze sezon pierwszy byl momentami naciagany, ale dzieki temu telewizja FOX moim zdaniem zafundowala najlepszy produkt w historii telewizji. Dlatego najlepszy bo najrówniejszy. Pomijajc trzy pierwsze odcinki ten serial w ogole nie nudzi. To tak jakby przez 20 odcinkow ogladac tak genialne filmy akcji jak Speed czy Ścigany. Inny super serial Lost w zadnym z sezonow nie byl tak rowny jak PB1. W Loście w kazdym z sezonow jest zbyt duzo dluzyzn i niestety kilka bardzo nudnych odcinkow, choc i tak uwazam ze glowna os fabylu Losta jest znakomita.

Drugi sezon PB byl moim zdaniem slabszy od pierwszego, ale tez trzymal bardzo fajny poziom.

Drugi sezon skonczyl sie polowicznie wedlug moich spekulacji. Ja chcialem aby glowny bohater wrocil do FOX river . To by bylo dopiero wyzwanie dla scenarzystow. Ucieczka bez przygotowania i bez jakiegos farta.

szpaler drzewek wydaje się kłaniać w powitalnym geście

205322999744c9c3acda6ae.jpg

Promo 3 sezonu z polskimi napisami:

Promo

Jak na moje oko zapowiada się zajebiście :).

20726886454675b1540758e.jpg

Jeśli ktoś nie oglądnął wszystkich odcinków PB to niech nie czyta mojego posta, bo może spotkać spoilery.

Moja przygoda z Prisonem zaczęła się mniej więcej w połowie emitowania 2 serii w Stanach. I tak jak wielu miałem stracone kilka dni z życiorysu ;]. Tak jak Scythe uwielbiałem Abruzziego, który był charakterystyczną postacią i jego szybka śmierć była beznadziejnym pomysłem, gdyby zginął dopiero pod koniec byłby to lepszy pomysł. Chociaż może to i dobrze, bo mogliby go marnować i byłby zepchnięty na drugi plan albo i trzeci. Sucre także lubiłem, ale już w 2 sezonie mnie to znudziło i po prostu jestem neutralnie nastawiony na jego postać. Bellick i T-Bag są bardzo barwnymi postaciami w serialu i bez nich było by trochę nudniej. Co do Majkela to lubię jego postać, a pana Wentwortha Millera podziwiam za świetną mimikę twarzy. Ciekawe co będzie się działo z jego braciszkiem, Lincolnem, bo oglądałem jakieś promo czy trailer 1 odc. sezonu 3 i nie widziałem go ani chwili... może jego postać zejdzie na dalszy plan??? Chociaż to chyba niemożliwe. Kellerman jest także świetną postacią i uważam, że są spore szanse na jego przeżycie. I jak się tak zastanawiam to zdaje mi się że jego mogła odbić... Ta grupa co walczy z firmą, założona przez pana Scofielda (oczywiście ojca braci, a nie Michaela :twisted: ). Sona według mnie ma dużo większy potencjał niż Fox River i sądzę że zostanie on wykorzystany. A ogólnie nt. serialu, to uważam że jest lepszy od Losta, ale tylko dlatego że jak napisał Sixter jest dużo równiejszy i ma wiarygodniejszą fabułę (bo wyspa na której mieszka i wszystko rozwala czarny dym to mała przesada). Gra aktorska jest bardzo dobra, postacie barwne. Nie mam niczego do zarzucenia PB.

TiggerR napisał(a):
Promo 3 sezonu z polskimi napisami:

Promo

Jak na moje oko zapowiada się zajebiście .

dla mnie wygląda faktycznie zajebiście :D Coś czuję, że 3 sezon może zmażdżyć drugi :D

Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

• Urządzenie:  Windows

no coz. 90% seriali pobija 2 sezon PB wiec to nie bedzie trudne :D

14412508044c725aa0e19e.gif

RazorR napisał(a):
no coz. 90% seriali pobija 2 sezon PB wiec to nie bedzie trudne

Raz, i tak będę Cię ignorował, więc odpuść, bo jesteś wyjątkowo niemiły dla fanów PB :P

Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

Scy zobacz sobie te pierwsze 17 min to wogole wymiekniesz :D - kuna tak czytam i czytam jeszcez jakies tam newsy i coraz bardziej jestem przekonany ze Sona pobije Fox River :)

Chyba jak każdy dużo słyszałem dobrego o PB, ale... oglądałem tylko pierwszy odcinek (sic!). Jeżeli ktoś posiadałby linki z lektorem do dwóch sezonów to chętnie bym zassał. Najlepiej z rapidshare.com.

4143166924a5dc43430e70.jpg

Linkow do drugiego sezonu z lektorem jeszcze nie dostaniesz, bo dopiero od wrzesnia ma sie on pojawic na Polsacie.
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Kaczy316
      No dokładnie przy Becky widać pracę, serce i jej wkład własny, to że niektórym(w tym mi) jej postać się przejadła to jedno, ale nie można odmówić skilla, który nie słabnie, a przy Charlotte to jakiś dramat jaki regres zaliczyła.   Też to słyszałem, jeśli jego drugi run ma mieć tak samo pretendentów, którzy nawet cienia szansy na odebranie mu tytułu nie mają to ja podziękuję, daliby mu jakiegoś Ortona, Drew, Punka, nawet Samiego czy Jeya i już by to inaczej wyglądało, Cenie od razu walnęli z grubej rury Ortona i podziałało.
    • Kaczy316
      No właśnie o to chodzi, że wyglądał aż za przeciętnie, a w NJPW wyglądał o wiele lepiej i dalej go na to stać i ten Standing Moonsault pomimo takich gabarytów to pokazuje, tylko tutaj nie wiem czemu został sprowadzony do absolutnego minimum i przez większość czasu to też Knight dominował, tutaj wyglądał dosłownie jak typ co nie ma żadnego doświadczenia albo minimalne bym nawet powiedział, a przecież wiemy, że tak nie jest.
    • KyRenLo
      Parę krótkich słów o niebieskiej tygodniówce: Walki Solo i tego drugiego o tej dziwnej nazwie ssały na całego. Nudne wolne i nieciekawe. Jest JD, to jest i JC teraz czekać na JB i JA. Ja jestem na nie. Chłopaki z Fraxiom tradycyjnie dają popis swych umiejętności. Giulia na Smackdown? Miło, chociaż myślałem, że będzie dalej szaleć na RAW z Perez, zwłaszcza że spoko razem wyglądały. Wkrótce, mam nadzieję, do głównego rosteru trafi też Steph. Cieszy wygrana Lexi, a sama walka była na plus może nie jakiś wielki, ale wrażenie pozytywne. Na koniec muszę pochwalić zawodniczkę, za którą za bardzo nie przepadam, ale jak trzeba to trzeba. Main Event, czyli starcie o Pas więcej niż dobrze. Walka mi się podobała i pochwała dla obu Pań. Nia czasem jest w stanie dać dobrą walkę jak, chociażby tutaj. Walka z Rudą ponad rok temu na RAW też była elegancka. Jak zwykle RAW oceniam lepiej. Smackdown było niezłe, ale to ocenka 5,5 może 6 na 10, więc niżej niż czerwona tygodniówka.
    • Giero
      Za nami kolejny epizod WWE Friday Night SmackDown w drodze do Money in the Bank 2025. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych informacji z tego show. Alexa Bliss pokonała Chelsea Green i Michin, tym samym kwalifikując się do kobiecego Money in the Bank Ladder Matchu. Solo Sikoa z kolei zapewnił sobie miejsce w męskim MITB Matchu. Pokonał on Reya Fenixa i Jimmy’ego Uso. Okazało się, że Jeff Cobb będzie występował w WWE pod innym ringname’em niż dotychczasowe – jako JC Mateo. Na SmackDown zaliczył ringowy debiut, wygrywając z LA Knightem z pomocą Sikoi i Fatu. Nick Aldis przekazał, iż Giulia oficjalnie dołączyła do rosteru SmackDown. W walce wieczoru Tiffany Stratton ostatecznie pokonała Nię Jax i obroniła mistrzostwo kobiet, mimo zamieszania z udziałem Jade Cargill i Naomi. Skrót SmackDown: Za tydzień: * WWE Tag Team Championship Match: Street Profits vs. Fraxiom * Women’s Money in the Bank Qualifying Match: Charlotte Flair vs. Zelina Vega vs. Giulia * Men’s Money in the Bank Qualifying Match: Aleister Black vs. LA Knight vs. Shinsuke Nakamura Aktualna rozpiska najbliższego Saturday Night’s Main Event, które odbędzie się 24 maja: * WWE World Heavyweight Championship Match: Jey Uso vs. Logan Paul * Steel Cage Match: Damian Priest vs. Drew McInyre * CM Punk i Sami Zayn vs. Bron Breakker i Seth Rollins * R-Truth vs. John Cena
    • GGGGG9707
      Rollins pojawił się w jakimś serialu Netflixa przez chwilę jako... Rollins, jeszcze ze swoją muzyką i paroma akcjami Serialu zupełnie nie znam i trochę dziwna scena jeśli nic z tego nie wynikło wcześniej ani później w fabule (także scena na siłę wciśnięta) ale dla fanów WWE zawsze coś  https://x.com/SRFansMedia/status/1923327836812656911?ref_src=twsrc^tfw|twcamp^tweetembed|twterm^1923327836812656911|twgr^80350f2c756d85da70c61ba9455a779a8c838fed|twcon^s1_&ref_url=https%3A%2F%2Fcatch-newz.fr%2Fculture%2Fcineserie%2F47792-seth-rollins-joue-le-castor-dans-la-serie-bet-sur-netflix%2Famp
  • Dodaj nową pozycję...