Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Prison Break

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

4 seria ponoc tez ma byc (bo jakby nie patrzec polowa serialu zostala wyrzucona ;) )- tak samo jest z reszta seriali niestety :/

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Viruss

8

• xero

7

• Sobiera

7

• Scythe

5

Top użytkownicy w tym temacie

Z jednej strony szkoda by było aby serial który mnie naprawdę ciekawi się skończył a z drugiej strony to już przesadzili w tym 9 odcinku to już nie to samo co pierwsza seria.
"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem."

33412018941ee9d4524a0c.jpg

• 3 miesiące temu...

Czy wie któs kiedy następny odcinek? Bo już długo nie ma :?

P.S.: Sorka za odkopanie :)

Trzecia sezon kończy się po 13, czy 14 odcinkach, kręcony jest czwarty. Premiera chyba już niedługo.. ;)
  • 4 miesiące temu...

Odkopuje ten temat bo nie ma sensu zakladac nowego a moze dyskusja sie tu ozywi poniewaz 4 sezon jest juz emitowny w USA i sa juz dwa odcinki do sciagniecia. Sam osobiscie jeszcze ich nie ogladalem wiec niewiele moge powiedziec ale moze ktos ogladal i zechce wymienic sie wrazeniami i moze jakimis przewidywaniami(nie chodzi mi tu o fabule ale np. o jakosc sezonu itd.), jesli ktos chce porozmawiac o fabule to prosze o uzycie opcji spoiler bo fabula jest w tym serialu chyba najwazniejsza rzecza i nawet maly spoiler moze zepsuc zabawe. To ostatnie zdanie kieruje do tych mniej zaawansowanych uzytkownikow ktorzy moze by na to z jakiegokolwiek powodu nie wpadli aby potem nie bylo jakichs klotni o zepsucie zabawy a gdyby kazdy uzywal tego tagu mozna by tu spokojnie dyskutowac o PB nawet jesli nie jestesmy na biezaco.

11210267854ec833ae4df82.jpg

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Windows

Obejzalem pierwszy odcinek nowej serii no i hmm.. niczym nie zaskoczył.. tzn. spodziewałem się serii zwrotów akcji co 5 min.. jakiegoś "szoku" co 10min.. Co za dużo akcji to niezdrowo.. Będę oglądał dalej ale Prison to już się skończył gdzieś tak pod koniec drugiej serii.. część 3ciej była jeszcze fajna.. ale teraz 4rta zaczeła się tak sobie.

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Ja również ogladalem dwa pierwsze odcinki czwartego sezonu no i nie byly takie zle ale w poprzednich serich zdarzaly sie wysmienite epizody. Sczególnie ciekawie zapowiada się sytuacja z

Skyllą

. Jestem jedynie ciekaw kiedy zakonczy sie ten serial i w jaki sposob

bo po raz kolejny nie oplaca sie rozdzielac Sary i Michaela i wogole...

// od Przemk0 : Spoiler był !

Edytowane przez miszcz_94

Przemk0 nie zapomnij że są dwa odcinki już. Drugi lepszy ale nie będe nikomu spoilerował ;]

Według mnie cała seria będzie się toczyła wokół poszukiwania

Scylli

6 Dni do następnego odcinka !! Nie mogę sie doczekać ;]

Pierwsza seria była genialna, druga była dobrą kontynuacją pierwszej. Trzecia to juz ciągnięcie na siłę i myślałem że gorzej być nie może. Patrząc na to że (wg ogólnej opinni, bo ja nie widziałem) trzeci sezon LOST był beznadziejny, a czwarty fajny miałem nadzieję że z PB będzie tak samo. I tu twórcy serialu zaskoczyli mnie jak nie wiem co- zrobili jeszcze większego shita niż 3 seria. Sam nie wiem jak wytrzymałem do końca 1. odcinka i na 2. juz nie dałem rady. Patrząc na poziom to nawet nie będzie warto. Jedyno co mi sie nie niepodobało to ten czarny wielkolud z Firmy. Podobmy do Ezekiela (ochroniarza Kendricka) :D

Miał fajne wejscie jak walnął heada dla tego rybaka czy jak mu tam. Jeżeli obejżę jeszcze jakiś odcinek to tylko ze względu na niego.

Te zmartwychwstanie lekarki czy ten nowy policjant i kolejny wątek z rozwaleniem Firmy to żenada.

Za tydzień początek drugiej serii Terminatora (serial nie najlepszy, ale i tak o niebo lepszy niż 3 i 4 PB), na pod koniec miesiąca rusza czwarta seria My name is Earl. Mam nadzieję że tam będzie lepiej.

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

Owszem 3 sezon był naciągany, ale nie porównujmy jeszcze 4 sezonu jak wyszły dwa odcinki. I teraz do lukibarcy

Jakbyś oglądał to byś wiedział że rybak to Whistler... I jakbyś oglądał dokładnie i 3 sezon i 2 odcinki wiedziałbyś że ta głowa, była głową tamtej gościówki którą Lincoln odwiedził w kostnicy, tak więc to pewnie jej głowa tam była. To nie jest zmartchwywstanie bo jak mówili w odcinku Sara uciekła ;] I jak narazie nie było rozwalania Firmy bo nie widziałem żeby bracia i spółka rozwalali Firmę

joga

Sarę zabili w 3 serii, ale ludziom tak chcialo sie ją oglądać, że wkręcili że to nie jej głowa była, a ona uciekła. Nie zyła, teraz zyje czyli zmartwychwstanie, mimo że jakiś wałek wymyślili, ale słaby (że niby Linc jej nie rozpoznał?).

I jakbyś oglądał dokładnie i 3 sezon i 2 odcinki wiedziałbyś że ta głowa, była głową tamtej gościówki którą Lincoln odwiedził w kostnicy
3 serie ogladalem dokladnie i tam ja zabili i NIKT nie powiedzial ze ona zyje.

Gdybym chciał to bym znalazł jak się nazywa Whistler, ale i tak wszyscy wiedzą o kogo chodzi jak napisze rybak. Imion postaci nie ucze się na pamięc.

No jakby się zastanowić to te rozwalanie Firmy to rzeczywiscie pierwszy raz się pojawia- mój błąd. Ale przyznaj że ten policjant jest do dupy. I ten motyw z S04E01 gdzie stoi trójka głównych bohaterów w potrzasku, wszędzie strzelaja, a Michael tylko dzwoni że się zgadza (jejku jakim głosem on to powiedział :lol: ) i już nikt nie chce ich zabić.

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Windows

Aby tak każdy post nie był spoilerem może wprowadzimy zasadę iż spoiler wstawiamy tylko do informacji z ostatnich 2ch odcinków?

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Jesli o mnie chodzi to spoko pomysl bo i tak zamierzam byc na biezaco i bardziej z tymi spoilerami chodzilo mi o to zeby uchronic tych ktorzy nie maja tyle czasu zeby obejrzec ale mysle, ze raz na 2 tyg. uda im sie wygospodarowac ta godzinke czasu :P

11210267854ec833ae4df82.jpg

• 2 tygodnie później...

Ogółem pomysł z 4 sezonem bardzo mi się spodobał,

Tylko nie potrzebnie "ożywili" Sarę....

Ciekawą rolę odgrywa T-Bag, taki 2 Michael :D

Dobry jest ten Grubas z Firmy co eliminuje wszystkich po kolei

mam nadzieję że Mahone się nim zajmie

Po tym jak skopiowali dane ze Scylli to myślałem że już koniec serii a tu nagle 7 dysków...

Oglądał już ktoś prison Break s04e01??

Bender: "Go Bender go Bender go Bender!"

...::: "Bite my shiny metal ass!" :::...

...::: http://www.ddwwrestling.pl/ :::...

109617953449e4d49ae3d10.jpg

• 1 miesiąc temu...

Dla mnie 8 odcinek był jednym z najlepszych w 4 sezonie,

szkoda troche Rolanda,ciekawi mnie też to że w Cast List 4x09 jego nazwisko pojawia sie na lisćie grajacych aktorów w odcinku

.

Ps: Odcinek oceniam 10/10

4684776954901abc6c6074.jpg

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Dzięki
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 045 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 187 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Bastian
      Zgadzam się z Tobą. Wolę nieco za krótki pobyt w NXT niż kiszenie się tam. Impet Perez w głównym rosterze i tak już nieco wyhamował. Była ostatnia wyeliminowaną w RR, weszła do EC, a potem cisza, ucięty feud z Bayley i jobbowanie w NXT. Teraz jakoś to odbudowują. Lepsze to niż walki o North American Title.
    • Giero
      Dawka najważniejszych informacji z najnowszego odcinka NXT. Skrót NXT Za tydzień zapowiedziano: – koncert Joe Hendry’ego i występ rapowy Tricka Williamsa – Shawn Spears vs. Josh Briggs – OTM vs. Kale Dixon & Uriah Connors – #1 Contender’s for NXT North American Championship: Sean Legacy vs. Je’Von Evans vs. Ashante Thee Adonis – Kelani Jordan vs. Zaria Aktualna karta Battleground 2025, które już 25 maja: Tony D’Angelo vs. Stacks NXT Women’s Championship Stephanie Vaquer vs. Jordynne Grace TNA World Championship Joe Hendry vs. Trick Williams NXT Championship Oba Femi vs. Myles Borne
    • Jeffrey Nero
      No właśnie tak sobie czytam na zagranicznych stronach, że ludzie są średnio zadowoleni jak są one prezentowane bo większość walk mimo, że z gwiazdami, ale udupiają. Ja bardzo na nie liczę w głównym rosterze. Nie wiem jak wy, ale ja osobiście wolę jak ktoś awansuje do głównego rosteru a nie tak sami nie wiedzą czy już je awansować czy potrzymać jeszcze w NXT. Walizka jak dla mnie w tym orku dla Perez.
    • MattDevitto
      Ale to były czasy Tamten Orton był takim kocurem, że aż będę musiał to łyknąć w całości w wolnej chwili...
    • Bastian
      RAW spod znaku całkiem niezłych walk i przynudzania przy mikrofonie. Ględził Punk, ględził Seth, a że nieszczęścia chodzą parami, ględziła też i Becky pod koniec gali.  Penta i Gable to gwarant niezłego wrestlingu, ale obie te postaci zmierzają donikąd. Luchador to kolorowa błyskotka ringowa, nic więcej. Fruity Pebbles, że pozwolę przytoczyć sobie klasyka mikrofonowego od The Rocka. A Chada opluto na tym RAW w momencie, gdy on dostał jobber entrance, zaś ten błazen Pat McAfee wjechał na arenę z wejściówką i aplauzem godnym SCSA. Btw. gdzie są amerykańskiego barwy u Gable 'a? Czyżby naprawdę wsiąkał w postać Grande Americano? Niestety, w przypadku Chada nie pomoże Grande Americano ani Matcha Latte. Dla WWE zawsze będzie tylko mini wersją Kurta Angle. Za każdym razem, jak widzę American Made, kojarzą oni mi się z postaciami z filmów typu "Wykidajło" lub tych ze Stathamem, gdzie główny bohater kładzie ich jednym strzałem w pierwszej scenie.  Balor kontra Styles, kiedyś materiał na klasyk, dziś walka podstarzałej już gwiazdy TNA i WWE kontra 2-20 w ostatnich telewizyjnych meczach. Gdyby Irlandczyk był polskim politykiem, byłby Korwinem Mikke.  Do Yeeta ustawia się kolejka chętnych. Paul, Gunther, Rollins... Austriak chce rewanżu na MITB. Czyli jakby McAfee ograł Gunthera na Backlash, byłby pretendentem?  Oczami wyobraźni już widzę ten mecz z gimmickiem, kto pierwszy zmęczy się yeetowaniem, ten przegrywa...  Iron Yeet Match, czy coś... Giulia i Perez w pierwszym main evencie głównej tygodniówki. Wiadomo było, że z Ripley i Sky szans nie mają, ale milutko, że je promują.
  • Dodaj nową pozycję...