Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Prison Break

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

4 seria ponoc tez ma byc (bo jakby nie patrzec polowa serialu zostala wyrzucona ;) )- tak samo jest z reszta seriali niestety :/

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Viruss

8

• xero

7

• Sobiera

7

• Scythe

5

Top użytkownicy w tym temacie

Z jednej strony szkoda by było aby serial który mnie naprawdę ciekawi się skończył a z drugiej strony to już przesadzili w tym 9 odcinku to już nie to samo co pierwsza seria.
"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem."

33412018941ee9d4524a0c.jpg

• 3 miesiące temu...

Czy wie któs kiedy następny odcinek? Bo już długo nie ma :?

P.S.: Sorka za odkopanie :)

Trzecia sezon kończy się po 13, czy 14 odcinkach, kręcony jest czwarty. Premiera chyba już niedługo.. ;)
  • 4 miesiące temu...

Odkopuje ten temat bo nie ma sensu zakladac nowego a moze dyskusja sie tu ozywi poniewaz 4 sezon jest juz emitowny w USA i sa juz dwa odcinki do sciagniecia. Sam osobiscie jeszcze ich nie ogladalem wiec niewiele moge powiedziec ale moze ktos ogladal i zechce wymienic sie wrazeniami i moze jakimis przewidywaniami(nie chodzi mi tu o fabule ale np. o jakosc sezonu itd.), jesli ktos chce porozmawiac o fabule to prosze o uzycie opcji spoiler bo fabula jest w tym serialu chyba najwazniejsza rzecza i nawet maly spoiler moze zepsuc zabawe. To ostatnie zdanie kieruje do tych mniej zaawansowanych uzytkownikow ktorzy moze by na to z jakiegokolwiek powodu nie wpadli aby potem nie bylo jakichs klotni o zepsucie zabawy a gdyby kazdy uzywal tego tagu mozna by tu spokojnie dyskutowac o PB nawet jesli nie jestesmy na biezaco.

11210267854ec833ae4df82.jpg

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Windows

Obejzalem pierwszy odcinek nowej serii no i hmm.. niczym nie zaskoczył.. tzn. spodziewałem się serii zwrotów akcji co 5 min.. jakiegoś "szoku" co 10min.. Co za dużo akcji to niezdrowo.. Będę oglądał dalej ale Prison to już się skończył gdzieś tak pod koniec drugiej serii.. część 3ciej była jeszcze fajna.. ale teraz 4rta zaczeła się tak sobie.

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Ja również ogladalem dwa pierwsze odcinki czwartego sezonu no i nie byly takie zle ale w poprzednich serich zdarzaly sie wysmienite epizody. Sczególnie ciekawie zapowiada się sytuacja z

Pokaż ukrytą zawartość

. Jestem jedynie ciekaw kiedy zakonczy sie ten serial i w jaki sposob

Pokaż ukrytą zawartość

Edytowane przez miszcz_94

Przemk0 nie zapomnij że są dwa odcinki już. Drugi lepszy ale nie będe nikomu spoilerował ;]

Według mnie cała seria będzie się toczyła wokół poszukiwania

Pokaż ukrytą zawartość

6 Dni do następnego odcinka !! Nie mogę sie doczekać ;]

Pierwsza seria była genialna, druga była dobrą kontynuacją pierwszej. Trzecia to juz ciągnięcie na siłę i myślałem że gorzej być nie może. Patrząc na to że (wg ogólnej opinni, bo ja nie widziałem) trzeci sezon LOST był beznadziejny, a czwarty fajny miałem nadzieję że z PB będzie tak samo. I tu twórcy serialu zaskoczyli mnie jak nie wiem co- zrobili jeszcze większego shita niż 3 seria. Sam nie wiem jak wytrzymałem do końca 1. odcinka i na 2. juz nie dałem rady. Patrząc na poziom to nawet nie będzie warto. Jedyno co mi sie nie niepodobało to ten czarny wielkolud z Firmy. Podobmy do Ezekiela (ochroniarza Kendricka) :D

Pokaż ukrytą zawartość

Za tydzień początek drugiej serii Terminatora (serial nie najlepszy, ale i tak o niebo lepszy niż 3 i 4 PB), na pod koniec miesiąca rusza czwarta seria My name is Earl. Mam nadzieję że tam będzie lepiej.

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

Owszem 3 sezon był naciągany, ale nie porównujmy jeszcze 4 sezonu jak wyszły dwa odcinki. I teraz do lukibarcy

Pokaż ukrytą zawartość

joga

Pokaż ukrytą zawartość

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Windows

Aby tak każdy post nie był spoilerem może wprowadzimy zasadę iż spoiler wstawiamy tylko do informacji z ostatnich 2ch odcinków?

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Jesli o mnie chodzi to spoko pomysl bo i tak zamierzam byc na biezaco i bardziej z tymi spoilerami chodzilo mi o to zeby uchronic tych ktorzy nie maja tyle czasu zeby obejrzec ale mysle, ze raz na 2 tyg. uda im sie wygospodarowac ta godzinke czasu :P

11210267854ec833ae4df82.jpg

• 2 tygodnie później...

Ogółem pomysł z 4 sezonem bardzo mi się spodobał,

Pokaż ukrytą zawartość

Oglądał już ktoś prison Break s04e01??

Pokaż ukrytą zawartość

Bender: "Go Bender go Bender go Bender!"

...::: "Bite my shiny metal ass!" :::...

...::: http://www.ddwwrestling.pl/ :::...

109617953449e4d49ae3d10.jpg

• 1 miesiąc temu...

Dla mnie 8 odcinek był jednym z najlepszych w 4 sezonie,

Pokaż ukrytą zawartość

.

Ps: Odcinek oceniam 10/10

4684776954901abc6c6074.jpg

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 048 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 187 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 606 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 896 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: DDT Dramatic Dreams! Vol. 12 ~ Give It To The Clouds The Mountain Cuckoo ~ Data: 17.05.2025 Federacja: DDT Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Osaka, Japan Arena: Sumiyoshi Civic Center Format: Taped Data emisji: 20.05.2025 Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW TAMASHII: Mayhem Data: 16.05.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Auckland, New Zealand Arena: Māngere Arts Centre Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Myślę że zrozumieli swoje błędy i drugi run będzie lepszy. Cody na pewno na to zasługuje bo mimo że jego run mi się nie podobał to dalej uważam, że to nie jego wina i jeszcze dostanie porządny run.
    • Giero
      Po ostatnim odcinku AEW Dynamite jasne stało się, że na Double or Nothing 2025 zobaczymy walkę Anarchy In The Arena pomiędzy teamem Swerve’a Stricklanda a The Elite i Death Riders. Nie było jednak pewne, kto wystąpi w tym pojedynku przez szerokie pole możliwości. „Fightful” poinformował w piątek o prawdopodobnym składzie tego starcia. W drużynie Stricklanda powinniśmy zobaczyć Samoa Joe, Powerhouse Hobbsa, Kenny’ego Omegę… i Willow Nightingale. Tym samym po drugiej stronie będą: Young Bucks, AEW World Champion Jon Moxley, Gabe Kidd oraz Marina Shafir – ze wzięciem pod uwagę opcji powiększenia drużyn do sześciu osób w każdej. AEW Double or Nothing już 25 maja. Dzisiaj na AEW Collision: – Megan Bayne vs. Anna Jay – Upamiętnienie Steve’a “Mongo” McMichaela – Rocky Romero, Lance Archer i Trent Beretta vs. Bandido, Tomihiro Ishii i Brody King – Mike Bailey vs. Blake Christian – Chicago Street Fight: Big Bill i Bryan Keith vs. Gates of Agony – #1 Contender’s Match for AEW Tag Team Championship: Dustin Rhodes i Sammy Guevara vs. Cru – Powerhouse Hobbs vs. Wheeler Yuta
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Speed #74 Data: 16.05.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Greensboro, North Carolina, USA Arena: Greensboro Coliseum Format: Taped Data emisji: 21.05.2025 Platforma: X Komentarz: Corey Graves Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
  • Dodaj nową pozycję...