Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Na taki wynik walki nie mieliśmy przygotowanej grafiki! Starcie PAKI z Budapest Bastards kończy się przez no contest, po tym ja...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   7
  • Status:  Offline

Na taki wynik walki nie mieliśmy przygotowanej grafiki!

Starcie PAKI z Budapest Bastards kończy się przez no contest, po tym jak zainterweniowali Vic Golden, Marco Hammers i OLGIERD, psując nam ten piękny main event!

PAKA wciąż mistrzami PTW Tag Team!

---
Oglądaj galę PTW x Ryucon w ramach wsparcia kanału PTW na Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCEvsN9_I37-aDKi8bI9fmnw/join
Bilety na pozostałe gale PTW: https://ptw.kupbilecik.pl
Oficjalni partnerzy: M4K Garage, M4K Garage Rybnik Serwis Samochodowy & Musclegraphy Nutrition

359737908_321703143515668_6477203474264217756_n.jpg?stp=dst-jpg_p720x720&_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=VJZQggWuPZkAX9BDa68&_nc_oc=AQmjSDSakVn7XutGBACAa2JMOfYewQQcdhwgh3076f-S8qnD9GsOp1Q9_ETXhV-hkew&_nc_ht=scontent-dus1-1.xx&edm=AJdBtusEAAAA&oh=00_AfDizmTkB7DWxAV6mLfHXjOgdp_RmZ1G0aW77XdbgZ6ABA&oe=64B887CB

Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PTW

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• PTW

PTW 1 odpowiedź

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Caribbean Cool
      Tez mówiłem o wyglądzie, etrnacie itp. No i jasne, ze podtrzymuje. W ringu widziałem ja w tym roku dwa razy i raz było spoko, drugi raz troche gorzej. Musi sie nauczyć jeszcze czystego wrestlingu.
    • KyRenLo
      Jestem ostatni, żeby bronić Jade, ale Cargill rzeczywiście wizualnie wygląda jak gwiazda. Wygląda. Aż tyle i tylko tyle. I tutaj od siebie podkreślę, iż w mojej opinii chodzi tylko o jej wygląd, a nie umiejętności, które są dalekie od najlepszych i zapewne to się już jakoś mocno nie zmieni. Wiem, że są tacy co widzą u niej większy postęp (Widziałem na X)/inni mniejszy. Ja tam nie zauważyłem nic. Może jako już obecna mistrzyni będzie ciekawsza z jakichś względów do oglądania.
    • KyRenLo
      Doskonałe starcie.  Bandido vs Mascara Dorada: ROH World Championship skrót:
    • MattDevitto
      Oby, ale ta gala w lutym w Stanach nie daje mi spokoju...
    • Attitude
      Nazwa gali: Stardom Crimson Nightmare Data: 03.11.2025 Federacja: World Wonder Ring Stardom Typ: TV-Show Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Ota City General Gymnasium Format: Live Platforma: Samurai! TV Komentarz: Makoto Oe & Yuichi Tabata Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
  • Dodaj nową pozycję...