Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

AJ Styles i LAX theme

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

witam. jesli ktos posiada to prosze o wrzute wejsciowki AJ'a, z tymze chodzi mi o ten heelowy remix - obecnie uzywany. takze prosze o theme LAX ale za to ten starszy, z konanem ;)

i nietypowa prosba. zadne rapidshare i megaupload bo z tego pociagnac mi nie idzie :) prosze o upload na wyslijto.pl, badz wrzuta.pl <---- wiem ze to nie serwer do sciagania, ale ja znam trik jak z tamtad ciagnac ;)

129287286446c8a666924a3.jpg

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• evertonian

2

• Lil Abyss

1

• rocket

1

• Stylu

1

Top użytkownicy w tym temacie

Trzymaj LAX :) www.sendspace.com/21412/TNA-LAX_theme Edytowane przez Lil Abyss

http://www.lastfm.pl/user/OaklandRaider

n W o 4 4 4 4 life

........new world order

.

512981594483bee67eb9e5.jpg

panie, prosilem zeby nie na rapidzie :D

129287286446c8a666924a3.jpg

prosze o upload na wyslijto.pl, badz wrzuta.pl <---- wiem ze to nie serwer do sciagania, ale ja znam trik jak z tamtad ciagnac ;)

odrazu mowie sory za offtop :) evertonian jaki to jest trick ktory znasz? Moze sie podzielisz z nami? :P

1480916194a0b1a85edad5.jpg

• Urządzenie:  Android

http://www.wrzuta.pl/audio/lcPcBBbJVP/lax_-_dawgz

http://www.wrzuta.pl/audio/6plADoTU8v/the_phenomenal_aj_styles_-_i_am

11210267854ec833ae4df82.jpg

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Grins
      Sprawdziłem skróty bo oglądać tego nie będę szanuje swój czas. Masked Man to Booker T lub RVD!  To kopnięcie w Rey'a było dość dziwne z tego co pamiętam to właśnie Booker T i RVD z podskoku wykonuje takiego Super Kicka  przecież ta akcja mówi sama za siebie że to nie Rollins bo on nigdy takiej akcji nie używał... Coś mi się zdaję że Theory to też nie jest, myślę że to będzie ktoś z NXT ale oczywiście dowiemy się dopiero za parę miesięcy kto to jak dopiero Rollins wróci bo coś czuje że ta po
    • Grins
      Tak to jest jak ktoś jest skąpy na kasę i wiecznie mu mało w ich przypadku tak niestety jest, mają tyle siana tyle możliwości a i tak serwują średni produkt, do tego jeszcze podwyższają ceny biletów, streamingów itd. obecne czasy pod względem biznesu są ciężkie bo wystarczy być debilem i nie mieć za grosz talentu aby coś osiągnąć.    Myślę że w AEW przywitali by go hucznie  No i dostalibyśmy jego potencjalny program z MJF'em, boże jaki to był majstersztyk.  Właśnie to nas różn
    • CzaQ
      Od razu przyszedł mi do głowy Far Cry.. i miałem rację jeśli o to chodzi A, że chciałem ruszyć quiz to poszukałem i się doszukałem. Giancarlo Esposito był łatwiutki w końcu znany villain z Breaking Bad i był na okładce bodajże FC5, kłopot miałem z lokalizacją drugiej osoby, ale skoro wiedziałem, że chodzi o Breaking Bad to musiało też chodzi o to samo uniwersum, czyli Better Call Saul. Wtedy wpadło mi do głowy, że może Vaas z trójki choć to mało znany aktor i miałem rację - Michael Mando. 
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL/Colosos Del Ring Data: 06.12.2025 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre, Wrestling In Meksyk - Freelance Shows Typ: Event Lokalizacja: Mexicali, Baja California, Meksyk Arena: Gimnasio de Mexicali Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • Attitude
      Nazwa gali: AAA/Promociones Sanchez Data: 07.12.2025 Federacja: Lucha Libre AAA World Wide, Producciones Sanchez Typ: Event Lokalizacja: Ciudad Nezahualcoyotl, Estado de Mexico, Meksyk Arena: Arena Neza Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
  • Dodaj nową pozycję...