Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

RAW 20 08 2007

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

RAW 20 08 2007

Na ringu widzimy Randy Ortona.

RAndy Orton - Przypatrzcie się dobrze bo to ostatni moment aby zobaczyć mnie bez pasa. Ten tydzień to koniec Johna Ceny. RKO powali każdego to co zrobiłem na Snme jest podstawą aby wprowadzić mnie do hall of fame. Rozumiem, że John będzie zdolny na SS ale dziś go nie zobaczymy jeśli chcesz co zrobić masz szansę bo w niedziele nie będziesz miał pasa.

Wchodzi Vince McMachon

Vince - Twój mecz na SS jest ważny ale jest coś ważniejszego ktoś z WWE jest moim synem po wielu poszukiwaniach mój syn mógłby wyglądać jak ty ale znam twojego ojca i nie przestanę szukać swojego syna to dla mnie bardzo ważne nie ważne są pieniądze. Jeśli go znajdę i każe go przyjąć z otwartymi ramionami czy przejmujecie się losem innych co się z wami dzieje jesteście okropni myślicie, że wasze krzyki mogą mi przeszkodzić Randy mam nadzieje, że mój syn wygląda tak jak ty, a nie jak John Cena.

Na Backstage widzimy Johna. Wchodzi na ring

John - Ci ludzie nie lubią ciebie. Ja nie lunie ciebie jesteś arogancki bezczelny

Vince - I bogaty

John - Nawet jeśli to ja będę nie nazwę cię ojcem. Mam wiadomość do Randego powiem ci dlaczego tu jestem pokonam cię na SS i obronie mój tytuł.

Vince - Powiem ci coś jeśli ( Tutaj nie za bardzo zrozumiałem chodziło coś o pozbawienie tytułu) John teraz daj mi numer twojej mamy

John uderza Vinca

Vince - Dzisiaj będziesz walczył z niezwyciężonym Snitskym w Main Evencie

Tag Team Match

Melina & Beth Phoniex vs Candice Michelle & Mickie James

Pojawia się Regal i ogłasza, że na SS odbędzie się Divas Battle Royal wygrana dostanie title shota na Women Championship

Końcówka: Candice powala Meline i robi Roll up do 3 (Meczów pań nie będę opisywał)

Zwycięzca: Candice Michele & Mickie james

Po meczu Mickie atakuje Candice, a Beth atakuje Meline

Backstage: Do regala wchodzi Santino

Santino - jak to się stało moja Maria idzie na randkę z Ronem

Regal - Nie masz tu nic do gadania

Wywiad z bookerem

Booker - HHH ja jestem King Booker, wiem coś jesteś tutaj dzisiaj i nie widzę przeciwskazań dla których nie moglibyśmy się spotkać na ringu masz oficjalne zaproszenie.

backstage: Coach z Vincem nadal poszukują syna Vinca. Coach mówi, że Triple H może nim być. Val Venis uważa, że to on jest jego synem. Divari też chce być synem Vinca.

Vince - mój syn może być taki jak ja (Spotykają Mr.Kennednego) Charyzmatyczny, odważny........

Shelton Benjamin vs Cody Rhodes

Końcówka: Shelton pracuje nad plecami Codego ten zaczyna uderzać robi Clothesline dwa Dropkicki i kopie Sheltona w twarz Bulldog kolejne punche ale dostaje Backbreaker, Shelton chce założyć Boston Crab ale Cody robi Roll up 1...2...3

Zwycięzca: Cody Rhodes

Po meczu WGTT atakuje Codyego

Tag Team Match (No title)

Trevor Murdoch & Lance Cade vs Paul London & Brian Kendrick

Końcówka: Zamieszanie na ringu london i Kendrick czyszczą ring i skaczą na mistrzów wbiegają Crym Tyme kradną czapkę Murdocha i chcą ją sprzedać sprzedają za 2$. W międzyczasie London robi roll up po trzech

Zwycięzca: Paul London & Brian Kenderick

Randka Rona z Marią

Przychodzi Santiono z Jillian i psują całą randkę Ron jest zawiedziony

Na ringu widzimy Kinga Bookera

King - W zeszłym tygodniu Jerry Lawler miał mnie koronować ale to nie nastało. Za to wyznaczył mi przeciwnika na SS którym jest Triple H. Jerry dostał nauczkę nie miał dla mnie szacunku. Zapraszam Huntera Hearts Hamsleya aby pojawił się dla nas.

Widzimy postać ale to nie HHH tylko przebranego za niego kolesia. ]

King - Triple H dowiodłeś, że się nie boisz teraz dowiedź, że jestem królem

Przebieraniec dokonuje koronacji i kłania się przed bookerem

King - Na SS sprawię, że pokłonisz mi się na kolana teraz spadaj ale jeszcze mam jeden problem bardzo szybki tak James Ross, Tazz. Jim powiedziałeś na mnie brzydkie słowa, że nie jestem królem ale dam ci szansę pocałuj mój pierścień.

Jim nie zrobił tego. King zdejmuje koronę

King - uprzedzam cię podzielisz los swojego kolegi lepiej pocałuj mój pierścień.

Jim - Nie zrobię tego

Jim zostaje popchnięty przez Sharmell i przypadkiem całuje pierścień

Randka Mari i Ron

jillian zaczęła śpiewać chyba gorzej być nie może ale przychodzi kelner i chce autograf Santino i Mari na tej samej stronie w magazynie tworzą piękną parę.

Carlito Cabana

Carlito - Powitajcie Umage. Jesteś potworem w RAW ,IC Champ. Ale pogadajmy o mnie w niedziele jest SS, a ja nie mam meczu ale chce walczyć z tobą o IC. Co ty na to

Keeeeeennnnnnnneeeeeeeeddddddddddyyyyyyyy Pojawia się Ken

Kenedy - Wiesz z kim rozmawiasz ten człowiek zdobył 2 razy IC pokonał wszystkich na RAW oprócz mnie i Lashleya ja tego dokonałem więc widzę, że nikt nie zasługuje tak na mecz z Umagą na Summerslam tak jak Mrrrrrrr.Keeeeeeeeeennnnnnneeeeeedddddddddddyy :D

Umaga sprzedaje mu superkicka i demoluje dekoracje.

Wchodzi Regal

Regal - Panowie dzisiaj macie mecz o #1 Contender o IC na Summerslam

#1 Contender Intercontinental Championship

Carlito v Mr.Kennedy

Końcówka: Carlito robi Bodyslam i knee atak z narożnika jednak nie trafia. Ken powala Carlito pcha na liny ale dostaje kopniaka jeszcze raz Carlito atakuej Elobw ale nie trafia i Ken wbija go w narożnik aż ten wylatuje za ring ustawia przy schodach i kopie w ramię. Na ringu zakłada Arm locka pracuje w narożniku nad Carlito, Carlito nagle podrywa się i sprzedaje Clothesline i bije kena za ringiem. Po powrocie pacha Kena na ring i Dropkick, Neckbreaker. Carlito wchodzi na narożnik ale Ken podcina mu nogę i łapie na barki i ale Carlito ucieka Supersuplex obaj łapią się za nogi sędzia liczy do trzech i kończy mecz.

Zwycięzca: Remis ponieważ obaj z zawodników dotykali plecami ziemi

Wchodzi Regal

Regal - Mam dobry pomysł na Summerslam będzie Triple Treaht Match Carlito vs Kennedy vs Umaga

Promo Triple H

Kolejna wizyta w restauracji

Tym razem przychodzi kelner z pełną tacą Ron podcina mu nogę i cała zawartość tacy leci na Santino DAMN!

Backstage: Vince rozmawia z meliną przychodzi Snitsky mówi, że nigdy nie znał swoich rodziców. Mówi swój stały tekst ból Ceny to mój skarb.

(No title)

John Cena vs Snitsky

Końcówka: Snitsky robi Double Arm Lock ale John wychodzi jednak dostaje Clothesline wbija go w narożnik ale nie trafia Big Bootem zostaje podcięty Cena na narożniku Leg Drop łapie Snitskyego do FU ale wbiega Randy Orton i robi RKO sędzia kończy mecz.

Zwycięzca: John Cena przez DQ

Po meczu John robi jeszcze jedno RKO bierze pas Ceny i wpatruje się w niego jak głupi

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luk

1

• theGrimRipper

1

• Undertaker_4don

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Po meczu John robi jeszcze jedno RKO bierze pas Ceny i wpatruje się w niego jak głupi

Randy robi jeszcze jedno RKO raczej.. Nie wiem, czy dobre sa uwagi typu 'wpatruje sie w niego jak glupi'.. Moim zdaniem mozna bylo to zastapic innym wyrazeniem.. Ale super, ze ciagle dajesz sobie rade z raportami, odwalasz kawal dobrej roboty, z biegem czasu mysle, ze wyeliminujesz resztki bledow :)

• Urządzenie:  Windows

Vince - Powiem ci coś jeśli ( Tutaj nie za bardzo zrozumiałem chodziło coś o pozbawienie tytułu) John teraz daj mi numer twojej mamy

John uderza Vinca

Pominąłeś dość ważny aspekt, który (przy ewentualnej utracie pasa przez Jasia), może doprowadzić do feudu Vince vs PrzeCena...

Vince: If you don't appear at Summerlam, I'll strip you of your championship belt (heat)... And, talking about stripping, say hello to your mom (nie pamiętam, czy dokładnie tak powiedział, siedzę w pracy, a RAW obejrzałem rano)... I remember a goooood times we spent together when I did her ("do somebody" możesz mniej więcej przetłumaczyć jako zaliczyć kogoś)...

tłumaczenie: Jeśli nie pojawisz się na SS, pozbawię Cię pasa. [Tu nastąpiła nieprzetłumaczalna gra słów, bowiem 'strip of sth' to pozbawić kogoś czegoś, np. części ubrania, godności, itp., ale samo 'stripping' oznacza też striptiz... Vince zasugerował, że matka Johna była striptiserką, bądź też po prostu bez żenady zrzuciła z siebie wszystkie ciuszki, stojąc przed McM - 'strip' czyli rozbierać się]... Spędziłem z Twoją matką choooolernie dobre chwile, kiedy ją zaliczałem...