Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   495
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Nie opuściłem żadnego odcinka Collision. Dla mnie zawsze było warte obejrzenia. Ja jestem typem fana, który największą uwagę skupia na walkach. Jak walka dobra to reszta mało ważna.

Edytowane przez Mr_Hardy

AEW | STARDOM | TJPW | MARIGOLD |

• Lubię to 2

• Reputacja:   1 049
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Fright Night Collision:

card-for-tonights-fright-night-collision

tumblr_5b3210ea242af55d6ebcc21a9c685682_c9e169e7_540.png

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Bastian
      Furtka w postaci zdobycia pasa przez Drew nawet w przypadku wygranej przez DQ lub count out ma nam wmówić, że zmiana mistrza jest naprawdę realna. Nie uwierzę jednak, póki nie zobaczę. Tym bardziej, że na Smackdown McIntyre leje Rhodesa co tydzień. Kolano Stratton w roli głównej historii z Jade Cargill. No to już wiemy, jak będzie wyglądać ich walka na SNME Jade obija kolano, F4L i te sprawy, a na koniec... Tiffy Time chyba jeszcze potrwa. Nie mógł Dragunov zgodzić się na TTM, skoro Ciampa chciał dołączyć?  Ale walka z Frazierem niezła. Tama Tonga wygrywa ostatnio więcej walk niż Solo Sikoa  Zaraz się okaże, że to on będzie kolejnym kozakiem z Samoa po Romanie 
    • KyRenLo
      Pewnie. Odpowiedź jak najbardziej prawidłowa. Krew i Wino dodatek idealny. Lepszy od wielu wielu pełnoprawnych tytułów. Tutaj można delikatnie zahaczyć, że 4 sezon Wiedźmina jest już na NF i Jacek Rozenek znany z podkładania głosu Geraltowi w grach użyczył swojego głosu również w serialu, zastępując Żebrowskiego. Możesz zadawać.  
    • Jeffrey Nero
      Mancomb/Szczota.
    • KyRenLo
    • KyRenLo
      Ostateczna karta: Gala do obejrzenia: Cztery walki. Cztery walki mistrzowskie. Saturday Night's Main Event spełnia rolę Night of Champions. Karta sama w sobie na papierze wygląda dobrze. Życzę pozytywnych wrażeń i więcej czystego wrestlingu niż reklam.
  • Dodaj nową pozycję...