Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

ECW 21 08 2007

Undertaker_4don

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

ECW 21 08 2007

Na ring wchodzi Marcus Cor Von i Elijah Burke.

Elijah – Jak wiecie na SNME odnieśliśmy zwycięstwo. Dzisiaj odbędzie się 3 mecz z naszego kontraktu o pasy ECW Tag Team i jeśli nie dzisiaj to w niedziele pasy będą nasze.

Marcus – Tak jest Alpha Male dowiedzie, że jest godny walczyć o najwyższe trofeum jakim jest ECW World Title.

Elijah – Tak New Breed pokaże, że to my młodzi zdolni i żądni sukcesu będą teraz rządzić w ECW.

Po powiedzeniu tych słów, a Elijah i Marcus schodzą z ringu ciesząc się jak dzieci.

Single Match

Matt Striker vs The Miz

Końcówka: Matt łapie Miza i zakłada Head Lock kiedy Miz się uwalnia dostaje kopniaka w brzuch i DDT irish wip chce zrobić Clothesline ale Miz schyla się i sprzedaje Dropkicka sam biegnie na liny Cross Body podnosi Matta Neckbeaker pin 1...2.Kick out Miz wchodzi na narożnik jednak Matt zdążył wstać i podchodzi do narożnika Supersuplex łapie za głowę Miza i Golden Rule pin 1...2....3

Zwycięzca: Matt Striker

Backstage: Punk wychodzi z szatni spotyka Sandmana.

Sandman – Stary musisz mi pomóc

CM Punk- Co się stało?

Sandman – Tommy nie jest w stanie dziś walczyć, a musimy bronić tytułu.

CM Punk – Jaka jest stypulacja meczu?

Sandman – Table Match

CM Punk – Dobrze coś wymyślę ale teraz muszę iść na swoją walkę

Sandman – Pamiętaj stary jesteś moją jedyną nadzieja.

No DQ Match (No title)

CM Punk vs Stevie Richards

Końcówka: Punk właśnie sprzedał Chairshota, wchodzi na narożnik i Elbow zadowolony wyrzuca Steviego za ring, kiedy idzie po niego dostaje potężnego kopa i pada na ziemię Stevie podnosi krzesło i okłada nim Punka wrzuca go na ring i wykonuje Neckbreaker pin 1...2.Kickout pcha Punka na liny ale ten kontruje i Stevie wpada w narożnik atak kolanem Bulldog. CM celebruje swoją przewagę ale dostaje Low Blow Stevie zabiera się do DDT ale Punk podnosi go i GTS pin 1...2...3

Zwycięzca: CM Punk

Zapowiedz walki o ECW Tag Team Championship

Single Match

Finlay vs Balls Mahoney

Końcówka: Balls pcha Finlaya na liny i Sidewalkslam kładzie Finlaya przy narożniku i Dropkick zadowolony kładzie go na środek ringu i wchodzi na narożnik szykuje się do skoku ale zostaje zepchnięty z niego przez Hornswoogle, kiedy się odwraca dostaje Clothesline od Finlaya, Finlay robi DDT i zakłada IndianLegLock, Balls z trudem wychodzi na ringu pojawia się Hornswoogle sędzia każe mu opuścić ring Finlay wykorzystuje moment i uderza Ballsa w nogę z Shillelagh i zakłada IndianLegLock Balls poddaje się

Zwycięzca: Finlay

Na ring wchodzi Long

Long – Panie i panowie tydzień przez cały tydzień mogliście głosować na stypulację meczu na Summerslam o ECW Championship i ogłaszam, że z dużą przewagą wygrała stypulacja którą wygrał ostatni zawodnik którego widzieliśmy na ringu czyli Elimination Triple treath Match więc już wszystko jasne aha na SS będzie jeszcze jeden mecz z naszego brandu o ECW tag team championship ten mecz będzie miał stypulację Ladder Match.

Main Event

ECW Tag Team Championship

Table Match

Sandman © vs Elijah Burke & Marcus Cor Von vs Johnny Nitro & Kenny Dykstra

Końcówka: Sandman uciekał przez większość meczu ale nie omijały go wszystkie akcje. Marcus pracuje nad kennym robi Body Slam i zakłada Arm Locka, Eliajh w tym czasie uderza go po głowie przerywa to Nitro łapie obu zawodników DDT kiedy się odwraca dostaje DDT od Sandmana, ten przynosi na ring dwa stoły i ucieka Elijah łapie Nitro i robi Elijah Experience po czym podbiega do kennego wbija go w narożnik i Elijah Express, Alpha Male jest zadowolony i ustawia jeden stół w narożniku jeden przy linach łapie nitro i zaczyna go bić w tym czasie Sandman zabiera z ringu Elijaha i z daleka od sędziego okłada go Kendo. Marcus pcha Nitro do narożnika i Pounce stół się łamie ich drużyna odpada Sandman wchodzi na ring z Kendo sędzia każe mu je odłożyć Sandman kładzie je koło siebie i okłada się z Marcusem, Eliajh ma zamiar wejść na ring ale zostaje zatrzymany przez Punka który sprzedaje mu chairshota. Marcus bije Sandmana robi na nim AlphaBomb i próbuje umieścić go na stole ten jednak się uwalnia i obejmuje sędziego idąc z nim do narożnika w tym momencie wchodzi Punk, Alpha Male dostaje Chairshota i zostaje umieszczony na stole Sandman whcodzi na narożnik LegDrop i sędzia kończy mecz.

Zwycięzca: Sandman

Po meczu razem z Punkiem świętują wygraną.

Koniec ECW

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Undertaker_4don

1

• Carmelo

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

badzo fajne !

prosze cie bo bardzo podoba mi sie twoje pisanie zebyś oceniła moje gale MWE w Booking Zone - krytyka i porady mile widziane

Nasza własna amatorska federacja wrestlingu CWF - Crosno Wrestling Federation ! www.crosnowrestlingfederation.fora.pl