Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

MWE - Matiq Wrestling Entertainment (1 - post początkowy)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Oto roster 1 brandów i nazwy pasów !

Roster:

WRESTLERZY

- Bobby Lashley

- Carlito

- Jeff Hardy

- John Cena

- King Booker

- Lance Cade

- Mr. Kennedy

- Randy Orton

- Snitsky

- Shawn Michaels

- Shelton Benjamin

- Stone Cold

- Umaga

- Triple H

- Batista

- Chris Masters

- Edge

- Jimmy Wang Yang

- Kane

- Mark Henry

- MVP

- Matt Hardy

- Rey Mysterio

- Ric Flair

- The Great Khali

- Undertaker

- CM Punk

- Big Daddy V

- Elijah Burke

- John Morisson

- Kevin Thorn

- Rob Van Dam

- Steven Richards

- Tommy Dreamer

- Samoa Joe

- Kurt Angle

- Sting

- Abyss

- AJ Styles

- Christian Cage

- William Regal

- Fit Finlay

- Jonathan Coachman

KOMENTATORZY

- Joey Styles

- JBL

- Jim Ross

- Jerry ,,The King'' Lawler

Jest 40 wrestlerów !

Pasy:

- MWE title (single)

- MWE Tag Team title (tag team)

- MWE BigMan title (dla ,,dużych'')

- MWE Dooooown title (single - słabszy niż MWE title)

Gale:

Zwykłe się będę starał robić co 2 dni lub co 3 (czasami może sie uda codziennie) a PPV raz na 1 tydzień lub półtora tygodnia a GrewFrew czyli takie Saturday Night's Main Event mojej bookingowej federacji co miesiąc może częściej !

Za chwile pierwsze co 2 dniowe spotkanie. Będzie się nazywać MWE Frizzle !

Edytowane przez Carmelo
Nasza własna amatorska federacja wrestlingu CWF - Crosno Wrestling Federation ! www.crosnowrestlingfederation.fora.pl
  • Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Presley

1

• Carmelo

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

ten roster to skopiowane WWE i paru gości z WWE :???:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Giero
      Organizacja New Japan Pro Wrestling potwierdziła w ten weekend, że Hiroshi Tanahashi zawalczy na gali AEW x NJPW Forbidden Door 2025. Japoński weteran pojawił się na Double or Nothing po pojedynku Paragon z Don Callis Familly. Okazuje się, iż to nie było przypadkowe i zobaczymy Tanahashiego w ringu w Londynie już 24 sierpnia. Póki co nie znamy jego rywala. Będzie to jednocześnie ostatni występ 48-latka w Wielkiej Brytanii, bowiem na początku 2026 roku zakończy karierę.
    • Attitude
      Nazwa gali: Marigold 1st Anniversary Series ~ Burning Desire - Dzień 2 Data: 31.05.2025 Federacja: Dream Star Fighting Marigold Typ: Online Stream Lokalizacja: Fukuoka, Japan Arena: Acros Fukuoka Publiczność: 503 Format: Taped Data emisji: 02.06.2025 Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
    • Attitude
      Nazwa gali: Marigold 1st Anniversary Series ~ Burning Desire - Dzień 1 Data: 30.05.2025 Federacja: Dream Star Fighting Marigold Typ: Online Stream Lokalizacja: Kumamoto, Japan Arena: Kumamoto City Center Plaza Hall Publiczność: 310 Format: Taped Data emisji: 01.06.2025 Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Best Of The Super Junior 32 - Dzień 13 Data: 01.06.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Ota City General Gymnasium Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Grishan
      Hmm... więc tak się za to zabrałeś. Nie jest źle, chociaż z punktu widzenia nowego czytelnika cały ten natłok informacji jest pewnie dosyć przytłaczający. Z mojej perspektywy (zarówno ta gala, jak i około czterdzieści kolejnych to będzie "powtórka z rozrywki") najciekawsze będą Twoje komentarze i próby przedstawienia "nowym" całego tła, jakie narosło przez te wszystkie lata i jestem szczerze ciekawy, jak sobie z tym poradzisz (również w kontekście ewentualnego wylądowania FWC w tym dziale). Samo show - gala jak gala, wiem co będzie dalej, więc mnie niczym nie zaskoczysz; z drugiej strony sporą frajdę sprawia mi wyłapywanie różnych smaczków w kontekście tego, co wiem o przyszłości. Podsumowując: mam wrażenie, że "próg wejścia" jeśli chodzi o śledzenie gal LoF jest dosyć wysoki i od siebie mogę tylko zapewnić, że warto dać tej federacji szansę. Jeśli ktoś lubi długofalowe story i zaskakujące rozwiązania - zachęcam.  
  • Dodaj nową pozycję...