Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

CWF - Crosno Wrestling Federation

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

12? Wow, to cała chyba Twoja 5 klasa się zapisała hłe hłe :)

12, 12 latkow ;) Federacja kurde :D

A później ludzie się dziwią że eurosport przesuwa na późną godzinę TNA...

16476371734edf391100c30.jpg

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Carmelo

11

• Urban

4

• pablo modjo

4

• John Cena

4

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Nie obraź się Carmelo, ale jak byłem w Twoim wieku to przychodziły mi do głowy podobne fantastyczne pomysły. Nie były one związane z wrestlingiem, ale patrząc na nie z perspektywy czasu okazują się totalnie głupie i beznadziejne. No cóż, tak to już jest jak się ma jeszcze mleko mamy pod nosem. Chcesz znaleźć 40-tu wrestlerów? Wróć za pięć lat i pośmiej się z tego tematu.

4143166924a5dc43430e70.jpg

Szkoda, że od Krosna dzieli mnie pół Polski... chętnie bym oblukał ten fenomen z bliska. :lol:

Ja mam jakies 30 z groszami ale nie wiem czy bym się na cos takiego odwazyl wybrac :D

Take me down to the paradise city

Where the grass is green and the girls are pretty

114037126847768c6792b79.jpg

Carmelo Zapomniałeś o smoku.......

...........w każdej bajce musi być smok!

Ganzes jak by się ktoś z Twoich znajomych pytał gdzie jedziesz to powiedz że do Crosna :)

Crosno - tak jest bardziej zachodnio, no i poważna nazwa

-------------------------------

PPV

styczeń - New Year Fight

luty - OMG Winter ----- hehehehe

marzec - Happy Birthday --- w marcu?

kwiecień - First Flower ---- hehehehe

maj - AhillesMania

czerwiec - WrestlePaloOza (the best)

lipiec - Holidays

sierpień - Mr. Sun -----ołł jeeee

wrzesień - F.U.Q.

pażdziernik - Fusion & Speed

listopad - Lucky Luck Man ----hehehe

grudzień - DeadChristmas (battle royal)

nie nie, to jest jakaś prowokacja....

nie sądziłem że coś mnie jeszcze dziś tak rozbawi

"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem."

33412018941ee9d4524a0c.jpg

3 młotki, 3 krzesła, 2 stoły i 1 drabina?? Nie wiem ile w tym prawdy i mam nadzieję, że ani trochę, bo za dwa miesiące na Onecie będzie wiadomość: 12-latek zabił kolegę młotkiem... dajcie se spokój! fajnie jest tam z kolegami czy z bratem troche "powalczyć" na materacach, ale młotki i stoły? No chyba, że taki dmuchany za dwa złote z targu :) poza tym widze, że ci się nie śpieszy jeśli chcesz znaleźć 40 "wrestlerów"...
THE CHAMP IS HERE!!!

1275531655466bdfa0e2345.jpg

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Czy krosno lezy nie daleko takiej małej ale za to jak znanej miejscowości będącej ostoją polskiego pro-wrestlingu , malowniczo zwanej Gdańsk-Wrzeszcz ? :twisted:

915802072594e34bce782c.jpg

Może on jest spokrewniony z moonsault mastą :lol:

8363302634890420816486.jpg

• Reputacja:   9
  • Styl:  BGZ

Mam nadzieje że Twoja federacja jest poprawna Merytorycznie i nie wymaga 3 Spostrzeżeń a , potem nie Pożegna Na Ozięble :twisted:

915802072594e34bce782c.jpg

Chcąc sobie poprawić humor przed snem przejrzałem forum CWF i zauważyłem coś takiego:

Tuesday Night MoonSter - czwartek

To jakaś zmyła? A może taping odbywa się w czwartek? Zresztą nie ważne... czekam na pierwszą galę i mam nadzieję, że będzie można ją ściągnąć skądkolwiek :)

PS. I obniż lepiej ceny biletów :P kto ci da 10 zł za bilet? :D a nawet 25 zł za "the best PPV WrestlePaloOza " :/

THE CHAMP IS HERE!!!

1275531655466bdfa0e2345.jpg

Elliot --- to dobry pomysł ale narazie zbieram wrestlerów a dopiero później bede sie martwić o bilety
Nasza własna amatorska federacja wrestlingu CWF - Crosno Wrestling Federation ! www.crosnowrestlingfederation.fora.pl

po 1. Wiem że wrestling jest udawany i my też sobie reżyserowujemy walki !

Se reżyserowujcie z rozsądkiem :twisted:

I podoba mi się że juz macie zajebisty i świetny pomysł na storyline z powrotem wywalonego gościa, przy 4-osobowym rosterze :twisted:

53541565549537ccb6a05f.jpg

• Reputacja:   1

Mam pomysł na angle, który by zapewniłby mi jednocześnie pozycje mega f'n monster heela. Po prostu biłbym cały roster na ringu i na backstage'u, zdobyłbym wszystkie pasy (poza Women). Jako że mam 20 lat, a pozostali 12 to taki angle byłby łatwy do kupienia przez póblikę. :lol:

Vaclav, Twój angle jest niezly, ale pamietaj o tym, ze aby uwiarygodnic swoją heelowa pozycje w rosterze, mozesz bic szczesliwych posiadaczy specjalengo pakietu.

w koncu:

- jedna akcja na gali z tobą !!

finishera mozesz robic fanom ktorzy pojawiaja sie na kazdej gali, a dla reszty mysle ze jakis stiffowy headbutt wystarczy. :twisted:

• Reputacja:   1

Vaclav, Twój angle jest niezly, ale pamietaj o tym, ze aby uwiarygodnic swoją heelowa pozycje w rosterze, mozesz bic szczesliwych posiadaczy specjalengo pakietu.

w koncu: Cytat:

- jedna akcja na gali z tobą !!

finishera mozesz robic fanom ktorzy pojawiaja sie na kazdej gali, a dla reszty mysle ze jakis stiffowy headbutt wystarczy.

Fakt, wtedy będę miał niezwykłą interakcje z widzami. Hmm, jeśli założymy że mym finisherem będzię "Butelka po piwie shot', to będzie na maxa hardcore'owo. Ciekawe czy będą skandować "C-W-F!" przy każdym uderzeniu? :twisted:

Mam pomysł na angle, który by zapewniłby mi jednocześnie pozycje mega f'n monster heela. Po prostu biłbym cały roster na ringu i na backstage'u, zdobyłbym wszystkie pasy (poza Women). Jako że mam 20 lat, a pozostali 12 to taki angle byłby łatwy do kupienia przez póblikę.

Zostałbyś takim Great Khalim :P :lol: .

A mam jeszcze pytanie do tego Carmelo jak się zapisze to ile kasy dostane za wystep ?? :lol: :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Poniedziałkowy odcinek WWE Raw na Netflixie utrzymał się w globalnej dziesiątce czwarty tydzień z rzędu, a oglądalność poszła w górę. Odcinek z 23 lutego zanotował 2,8 mln globalnych wyświetleń i 5,6 mln globalnych godzin oglądania – dane z Netflix Tudum. Wyświetlenia wzrosły nieznacznie z 2,7 mln w poprzednim tygodniu, a godziny oglądania zwiększyły się o 700 tys., co dało siódme miejsce na świecie. Odcinek trwał 1:53, czyli o 10 minut dłużej niż tydzień wcześniej – stąd skok w godzinach.
    • Grok
      Dave Meltzer przeanalizował dane oglądalności Netflixa z WWE Elimination Chamber oraz dwóch ostatnich odcinków Raw, dzieląc się swoimi spostrzeżeniami. Kliknij tutaj, aby przeczytać (wymagana subskrypcja) https://twitter.com/wonf4w Źródło: For subscribers: Dave Meltzer analyzes Netflix data for WWE Elimination Chamber, last two Raw episodes
    • Grok
      Jeff Jarrett uważa, że AJ Styles w wielkim stopniu przyczynił się do ukształtowania dzisiejszego stylu walk w ringu. W rozmowie z Undisputed, Jarrett wyraził radość z powodu Stylesa po jego przejściu na emeryturę. Obaj blisko współpracowali w TNA Wrestling, gdzie Styles stał się największą gwiazdą w historii TNA. Styl X Division zdominował sporą część branży wrestlingowej, a Jarrett przypisuje Stylesowi lwią część zasług. Styles stoczył swoją ostatnią walkę na Royal Rumble 2026 i zosta
    • Grok
      Jeśli masz 400 dolarów, twoje imię może trafić na płótno ringu podczas nadchodzącego odcinka WWE Raw. WWE daje fanom „ekskluzywną okazję”, by ich imiona zostały „uwiecznione w historii WWE” na odcinku Raw z 30 marca w Madison Square Garden. Za 399,99 dolara dostaniesz swoje imię na macie, a potem oprawiony kolaż z fragmentem płótna użytego podczas walki. Oprawiony kolaż ma dotrzeć najpóźniej 24 kwietnia. Odcinek Raw z 30 marca to build-up do WrestleMania 42. W akcję wejdą m.in. CM
    • Grok
      Mistrz Świata AEW MJF zmierza do Georgii pod koniec marca na booking w niezależnej promocji. W czwartek, 26 marca, MJF pojawi się na gali One Fall Wrestling „The Devil Returns to Georgia”. Show odbędzie się w McDonough w Georgii z udziałem m.in. QT Marshall, Billy Gunn, Jay Lethal, Adam Priest, Brady Booker, Jacked Jameson i Angelica Risk. Marshall jest właścicielem 1FW. Promocja działa w rejonie Atlanty, stawiając na lokalną społeczność, rozwój talentów i dobre storytelling. 26 ma
  • Dodaj nową pozycję...