Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

CWF - Crosno Wrestling Federation

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

12? Wow, to cała chyba Twoja 5 klasa się zapisała hłe hłe :)

12, 12 latkow ;) Federacja kurde :D

A później ludzie się dziwią że eurosport przesuwa na późną godzinę TNA...

16476371734edf391100c30.jpg

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Carmelo

11

• Urban

4

• pablo modjo

4

• John Cena

4

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Nie obraź się Carmelo, ale jak byłem w Twoim wieku to przychodziły mi do głowy podobne fantastyczne pomysły. Nie były one związane z wrestlingiem, ale patrząc na nie z perspektywy czasu okazują się totalnie głupie i beznadziejne. No cóż, tak to już jest jak się ma jeszcze mleko mamy pod nosem. Chcesz znaleźć 40-tu wrestlerów? Wróć za pięć lat i pośmiej się z tego tematu.

4143166924a5dc43430e70.jpg

Szkoda, że od Krosna dzieli mnie pół Polski... chętnie bym oblukał ten fenomen z bliska. :lol:

Ja mam jakies 30 z groszami ale nie wiem czy bym się na cos takiego odwazyl wybrac :D

Take me down to the paradise city

Where the grass is green and the girls are pretty

114037126847768c6792b79.jpg

Carmelo Zapomniałeś o smoku.......

...........w każdej bajce musi być smok!

Ganzes jak by się ktoś z Twoich znajomych pytał gdzie jedziesz to powiedz że do Crosna :)

Crosno - tak jest bardziej zachodnio, no i poważna nazwa

-------------------------------

PPV

styczeń - New Year Fight

luty - OMG Winter ----- hehehehe

marzec - Happy Birthday --- w marcu?

kwiecień - First Flower ---- hehehehe

maj - AhillesMania

czerwiec - WrestlePaloOza (the best)

lipiec - Holidays

sierpień - Mr. Sun -----ołł jeeee

wrzesień - F.U.Q.

pażdziernik - Fusion & Speed

listopad - Lucky Luck Man ----hehehe

grudzień - DeadChristmas (battle royal)

nie nie, to jest jakaś prowokacja....

nie sądziłem że coś mnie jeszcze dziś tak rozbawi

"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem."

33412018941ee9d4524a0c.jpg

3 młotki, 3 krzesła, 2 stoły i 1 drabina?? Nie wiem ile w tym prawdy i mam nadzieję, że ani trochę, bo za dwa miesiące na Onecie będzie wiadomość: 12-latek zabił kolegę młotkiem... dajcie se spokój! fajnie jest tam z kolegami czy z bratem troche "powalczyć" na materacach, ale młotki i stoły? No chyba, że taki dmuchany za dwa złote z targu :) poza tym widze, że ci się nie śpieszy jeśli chcesz znaleźć 40 "wrestlerów"...
THE CHAMP IS HERE!!!

1275531655466bdfa0e2345.jpg

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Czy krosno lezy nie daleko takiej małej ale za to jak znanej miejscowości będącej ostoją polskiego pro-wrestlingu , malowniczo zwanej Gdańsk-Wrzeszcz ? :twisted:

915802072594e34bce782c.jpg

Może on jest spokrewniony z moonsault mastą :lol:

8363302634890420816486.jpg

• Reputacja:   9
  • Styl:  BGZ

Mam nadzieje że Twoja federacja jest poprawna Merytorycznie i nie wymaga 3 Spostrzeżeń a , potem nie Pożegna Na Ozięble :twisted:

915802072594e34bce782c.jpg

Chcąc sobie poprawić humor przed snem przejrzałem forum CWF i zauważyłem coś takiego:

Tuesday Night MoonSter - czwartek

To jakaś zmyła? A może taping odbywa się w czwartek? Zresztą nie ważne... czekam na pierwszą galę i mam nadzieję, że będzie można ją ściągnąć skądkolwiek :)

PS. I obniż lepiej ceny biletów :P kto ci da 10 zł za bilet? :D a nawet 25 zł za "the best PPV WrestlePaloOza " :/

THE CHAMP IS HERE!!!

1275531655466bdfa0e2345.jpg

Elliot --- to dobry pomysł ale narazie zbieram wrestlerów a dopiero później bede sie martwić o bilety
Nasza własna amatorska federacja wrestlingu CWF - Crosno Wrestling Federation ! www.crosnowrestlingfederation.fora.pl

po 1. Wiem że wrestling jest udawany i my też sobie reżyserowujemy walki !

Se reżyserowujcie z rozsądkiem :twisted:

I podoba mi się że juz macie zajebisty i świetny pomysł na storyline z powrotem wywalonego gościa, przy 4-osobowym rosterze :twisted:

53541565549537ccb6a05f.jpg

• Reputacja:   1

Mam pomysł na angle, który by zapewniłby mi jednocześnie pozycje mega f'n monster heela. Po prostu biłbym cały roster na ringu i na backstage'u, zdobyłbym wszystkie pasy (poza Women). Jako że mam 20 lat, a pozostali 12 to taki angle byłby łatwy do kupienia przez póblikę. :lol:

Vaclav, Twój angle jest niezly, ale pamietaj o tym, ze aby uwiarygodnic swoją heelowa pozycje w rosterze, mozesz bic szczesliwych posiadaczy specjalengo pakietu.

w koncu:

- jedna akcja na gali z tobą !!

finishera mozesz robic fanom ktorzy pojawiaja sie na kazdej gali, a dla reszty mysle ze jakis stiffowy headbutt wystarczy. :twisted:

• Reputacja:   1

Vaclav, Twój angle jest niezly, ale pamietaj o tym, ze aby uwiarygodnic swoją heelowa pozycje w rosterze, mozesz bic szczesliwych posiadaczy specjalengo pakietu.

w koncu: Cytat:

- jedna akcja na gali z tobą !!

finishera mozesz robic fanom ktorzy pojawiaja sie na kazdej gali, a dla reszty mysle ze jakis stiffowy headbutt wystarczy.

Fakt, wtedy będę miał niezwykłą interakcje z widzami. Hmm, jeśli założymy że mym finisherem będzię "Butelka po piwie shot', to będzie na maxa hardcore'owo. Ciekawe czy będą skandować "C-W-F!" przy każdym uderzeniu? :twisted:

Mam pomysł na angle, który by zapewniłby mi jednocześnie pozycje mega f'n monster heela. Po prostu biłbym cały roster na ringu i na backstage'u, zdobyłbym wszystkie pasy (poza Women). Jako że mam 20 lat, a pozostali 12 to taki angle byłby łatwy do kupienia przez póblikę.

Zostałbyś takim Great Khalim :P :lol: .

A mam jeszcze pytanie do tego Carmelo jak się zapisze to ile kasy dostane za wystep ?? :lol: :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      MJF wyjaśnił szczegółowo, dlaczego nigdy nie zamierza opuszczać AEW Tony'ego Khana. Przed swoim występem na AEW Dynamite w El Paso w Teksasie MJF udzielił wywiadu dyrektorowi sportowemu ABC-7 Adrianowi Ochoa w KVIA, gdzie podzielił się swoimi przemyśleniami na temat cen biletów WWE oraz planami pozostania w AEW. Na pytanie, dlaczego woli pozostać w AEW mimo możliwości dołączenia do innych federacji, MJF odpowiedział: Dwukrotny AEW World Champion i jednokrotny AEW International Champion
    • Grok
      Finał najnowszego turnieju Speed odbędzie się w przyszłym tygodniu. Wren Sinclair pokonała Nikkita Lyons we wtorek, awansując do finału, w którym zmierzy się z Thea Hail. Sinclair zwyciężyła, zmuszając Lyons do poddania się za pomocą final wrench, znanego również jako cattle mutilation submission Bryana Danielsona, zaledwie pięć sekund przed końcem czasu. Zwyciężczyni przyszłotygodniowego starcia otrzyma szansę na pojedynek z obecną mistrzynią Fallon Henley. Hail awansowała w poprzednim tygo
    • Grok
      Komentator WWE Corey Graves podzielił się dodatkowymi szczegółami na temat swojej roli dydaktycznej na Point Park University. Wcześniej w tym roku Corey Graves dołączył do Point Park University, gdzie w środy prowadzi zajęcia z produkcji sportowej na żywo zatytułowane Live Sports Production. W nowym wideo na YouTube opublikowanym przez uniwersytet Graves ujawnił więcej szczegółów na temat swojej nowej przygody akademickiej i wyjaśnił, na czym polega jego rola nauczycielska. Graves podpis
    • Grok
      MJF, obecny AEW World Champion, niedawno skrytykował obecne ceny biletów WWE, promując przy okazji bardziej przystępne bilety na eventy AEW. MJF jest zapowiedziany na nadchodzące AEW Dynamite w El Paso w Teksasie 4 marca 2026 roku. W niedawno udzielonym wywiadzie dla sportowego dyrektora ABC-7, Adriana Ochoa, w stacji KVIA, podzielił się swoimi przemyśleniami na temat cen biletów WWE. Niedawno pojawiły się plotki, że sprzedaż biletów na WWE WrestleMania 42 spada z powodu wysokich cen. Choc
    • Grok
      Bianca Belair, która nie walczyła od WrestleMania 41, podzieliła się najnowszą aktualizacją dotyczącą powrotu po kontuzji. W najnowszych Stories na Instagramie Belair pokazała fragmenty sesji rehabilitacyjnych. W jednym z filmików skrzywiła się z bólu podczas fizjoterapii. Belair dodała, dzieląc się zdjęciem palca w bandażu: W zeszłym roku Belair zmierzyła się z IYO Sky i Rhea Ripley na WrestleMania 41 w Las Vegas w stanie Nevada, w starciu uznanym przez wielu za jeden z najlepszych mecz
  • Dodaj nową pozycję...