Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

AEW All In 27/08/23 @ Wembley Stadium

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   394
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Karta na prawdę solidna każdy fan Wrestlingu nie oparłby się takiej karcie choćby ze względu że znajdują się w karcie takie nazwiska jak Ospreay, Ibushi, Jay White! Sam gdybym posiadał więcej funduszy ruszyłbym na tą galę z pewnością byłoby to niesamowite przeżycie, samo oglądanie tej gali sprawi mi przyjemność ze względu na publikę która z pewnością będzie żywa. 

Widzę że CM Punk zaś odwala jakieś trzody, im bardziej gość odwala tym bardziej mam go dość, rozumiem że to duże nazwisko w świecie wrestlingu ale żeby ze wszystkimi się kłócić? Mega słabe... Aż strach pomyśleć co to będzie na All In oby się nie pozabijali na tym zapleczu, nigdy nie myślałem że Punk stanie się takim egoistą, sam kiedyś hejtował takie zachowanie a teraz sam robi to co robili kiedyś na zapleczu WWE, coś czuje że nie przedłużą z nim kontraktu.

A wiadomo o której ma się rozpocząć gala? Bo się skuszę na live. 

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png.e621ddc1d3a89738016122d836f29810.jpg.78214f4cc1b9a4d05cf44c58b1fa86e0.jpg

• Reputacja:   682
  • Urządzenie:  Android

Adam Cole -vs- MJF - początkowo średnio podchodziłem do tego pomysłu, ale przyznam, że z tygodnia na tydzień swoimi postępami na tygodniówkach coraz bardziej zachęcają na to spotkanie. Może i to zestawienie jako main event TAKIEJ gali nie ma na pierwszy rzut oka takiego 'pierdolnięcia' jak np. Omega/Ospreay III czy coś na linii Punk/Elite, itd. ale program jest konkretny i nabiera kolorów przy zapoznaniu się z całą historią. 

Na All Out na 100% będzie MJF/Punk z pasami na szali, także tutaj stawiam na wygraną Maxwella. Ciekawi mnie jednak jak to rozegrają i co do tej walki ma wnieść opener o pasy ROH Tag Team. Strong i Kingdom powinni namieszać tam i trzymać się z dala od walki wieczoru jeżeli już muszą interweniować... 

FTR -vs- Young Bucks - dwie poprzednie walki z ich udziałem wypadły dobrze, ale po kilku miesiącach praktycznie nic z nich nie pamiętam. Liczę tutaj na coś specjalnego i pamiętnego. Bucksi od pewnego czasu nie robią nic szczególnego i zdają się jedynie odcinać kupony od dawnych występów. Pora to zmienić.

Chris Jericho -vs- Will Ospreay - Tak, wiem, chciało się zwieńczenia trylogii Williama z Kennethem, ale nie da się ukryć, że ta walka jest również smakowitym kąskiem. O walce między nimi mówiło się w New Japan od lat i cieszy mnie fakt, że zaprezentują się razem na tak dużej scenie. Ospreay powinien wygrać i tego mu życzę, ale z drugiej strony ubijanie kolejnego main eventera AEW przez mającego kontrakt z NJPW Will'em byłoby nieco bez sensu. 

Hangman Page, Kenny Omega & Kota Ibushi -vs- Konosuke Takeshita, Juice Robinson & Jay White - z jednej strony chciałoby się jakiś wielki singles match Cleanera na takiej scenie, ale patrząc na ten skład nie można raczej narzekać. Kenny występował dosyć długo w teamie zarówno z Ibushim jak i Page, także wrzucenie ich w trios jest dosyć intrygujące. Oponenci również niczego sobie - Juice'a i Jay'a ogląda mi się w AEW świetnie (co ciekawe w NJPW nie mogłem Switchblade'a przetrawić), no i Takeshita, który ma ogromny potencjał. Single Omega/Takeshita szykują zapewne na All Out... 

Stadium Stampede - od pierwszego SS dwa lata temu gdzieś z tyłu głowy miałem myśl, że gdy kiedyś AEW szarpnie się na galę w stadionie, to będzie to pozycja obowiązkowa. Bardzo mnie to cieszy i ciekaw jestem jakie spoty zaprezentują tym razem. Mam nadzieję, że muzyka Moxa znów będzie grała przez lwią część walki dopóki ktoś w jakiś głupi sposób nie rozwali głośników, itd. jak to było wcześniej. :P

Darby Allin & Sting -vs- AR Fox & Shane Strickland - zapowiada się świetnie. Oby jak najwięcej Joker Stinga i jak najmniej ryzykownych spotów w wykonaniu Pana Bordena.

Hikaru Shida -vs- Saraya -vs- Britt Baker -vs- Toni Storm - na papierze wygląda całkiem sprawnie. Chciałbym, aby Shida obroniła, ale zapewne pójdą w logiczny wynik, tj. dadzą Paige pobiegać z pasem. 

Powinni wkrótce również ogłosić:

CM Punk -vs- Samoa Joe - widzieliśmy to niedawno, także chciałoby się tutaj coś innego, ale z drugiej strony te dwa nazwiska naprzeciwko siebie prędko się nie znudzą. Miałoby to jednak większego kopa, gdyby nie pokazali tej walki na Collision kilka tygodni temu... 

53 minuty temu, Grins napisał(a):

A wiadomo o której ma się rozpocząć gala? Bo się skuszę na live. 

Zero Hour zaczyna się o 17:00 w UK, także tutaj będzie to godzina 16:00. ;)

• Lubię to 3

• Reputacja:   679

Cash Wheeler, real name Daniel Wheeler, is facing one count of aggravated assault with a firearm after being arrested on Friday morning by the Orlando Police Department.

The Orlando Sentinel reported the news. According to county records following the arrest, Wheeler was booked in Circuit Court. No further details were given.

FTR (Wheeler and Dax Harwood) is currently the AEW Tag Team Champions. They’re scheduled to defend the titles against The Young Bucks at the All In pay-per-view event on August 27th from Wembley Stadium. 

He has been in the wrestling business for 18 years, where he spent six of those in WWE as part of The Revival before leaving and joining AEW in 2020. Since then, they’ve gone on to become one of AEW’s top acts.

Harwood nor AEW have yet to comment on the arrest. 

2fc62c6029e1c3ad96d31ce40e51149d.jpg

@KyRenLo podoba mi się Twoja aktywność na forum, ale unikajmy postów w całości po angielsku. ;) 

Poza tym... Jak walka z FTR też się posypie, to chyba sprzedam bilet w cholerę. :D 

• Smutny/a 1

Tweety od czasu zmiany domeny Twittera na X się nie ładują (ale to tylko kwestia czasu). Warto kliknąć. :P

:-D

• Lubię to 1
  • Haha 1
  • Zmieszany/a 1

• Reputacja:   249

Pojawiło się dzisiaj info, że sprzedaż biletów All In przebiła ostateczny rekord WWE ustalony na WrestleManii 32. 

WrestleMania 32 - 80,709

All In - 80,846

Fajnie, ale byłoby jeszcze ciekawiej, gdyby przedstawili nieco lepszą kartę. Poza Cole/MJF wygląda to jak ppv klasy b.... :co:

ch.png.7c876b79d0bf5c4c7ded2ead1b695a31.png

• Reputacja:   746

Rekordy bite przez AEW az tak nie dziwią, szczególnie, że takich eventów wrs u nas w Europie jest jak na lekarstwo.

Taka wmka w wk to dopiero rozwaliłaby system:D

• Lubię to 1

---Titus O'Neil Royal Rumble Winner 2k26---

01607ef6c06a1219-1200x675.jpg.b026fb52986adbb44768d7c6b348d4f2.jpg

Jak ktoś nie jest na bieżąco, to podsyłam fajny post prosto z reddita

• Dzięki 2

Fozzy zagra wejściówkę Jericho na All In:

Ciekawe jak to wypadnie... ;)

• Reputacja:   249

Tony Khan udzielił wczoraj godzinnego wywiadu, gdzie między innymi odniósł się do układania karty All In. Przyznał, że kontuzje Bryana Danielsona, Paca i Jamie Heyter pokrzyżowały oryginalną wizję na tę galę. Możemy się również spodziewać zmian w karcie. Wiemy już na pewno, że na gali nie wystąpi Rey Fenix, który ubiega się o obywatelstwo w USA i z tego względu nie chce opuszczać kraju. Na dzisiejszym Dynamite Fenix walczy z Moxem, także można spodziewać się jakiegoś angle'a. 

Chciałbym, aby wyciągnął Kenny'ego z tego six man tagu i dał mu jakiś konkretny single match... 

ch.png.7c876b79d0bf5c4c7ded2ead1b695a31.png

• Reputacja:   7

Życzę wszystkim spokojnej i miłej podróży tym, którzy się wybierają :)
Ja swoją podróż zaczynam za chwilkę, wsiadam w pociąg do Warszawy a poźniej czekam już na ten, który zabierze mnie na lotnisko :D 

• Lubię to 3
  • Zmieszany/a 1

@MiksuU13 miłej zabawy! Podziel się z nami swoimi wrażeniami! :) 

Pełna karta po ostatniej gali Dynamite i tapingu Collision:

AEW All In, Sunday, August 27, 1 p.m. Eastern time on pay-per-view --

AEW World Championship: MJF© vs Adam Cole

AEW Women's World Championship: Hikaru Shida© vs Toni Storm vs Britt Baker vs Saraya

AEW World Tag Team Championship: FTR (Dax Harwood & Cash Wheeler)© vs The Young Bucks (Matt Jackson & Nick Jackson)

Real World Championship: CM Punk© vs  Samoa Joe

AEW World Trios Championship: The House of Black (Malakai Black, Buddy Matthews & Brody King)© vs The Acclaimed (Max Caster & Anthony Bowens) & Billy Gunn

Stadium Stampede match: Eddie Kingston, Penta El Zero Miedo, Orange Cassidy & Best Friends (Trent Beretta & Chuck Taylor) vs. Blackpool Combat Club (Jon Moxley, Claudio Castagnoli & Wheeler Yuta), Santana & Ortiz

Coffin match: Sting & Darby Allin vs. Swerve Strickland & Christian Cage

Chris Jericho vs. Will Ospreay

The Golden Elite (Kenny Omega, Kota Ibushi & Hangman Page) vs. Bullet Club Gold (Jay White & Juice Robinson) & Konosuke Takeshita

Zero Hour pre-show, 12 p.m. Eastern time on AEW's YouTube & social media channels --

ROH World Tag Team Championship: Aussie Open (Kyle Fletcher & Mark Davis)© vs Better Than You Bay Bay (MJF & Adam Cole)

FTW Championship: Jack Perry© vs HOOK

Rey Fenix oraz AR Fox zostali usunięci z karty. Dodano również World Trios championship match w składzie HOB/Gunn & Acclaimed oraz obronę pasa FTW - Perry vs HOOK. Spodziewałem się większych zmian w karcie, ale ogólnie nie jest źle. 

• Lubię to 2

Chris Jericho pojawił się na dzisiejszej gali Revolution Pro i zaatakował Willa Ospreay'a. Maska dziwnia znajoma z pierwszego All In... :P

Zero Hour już za parę godzin, więc jak ktoś ma dziś czas to na yt dla przypomnienia będą dwie walki:

FTW Title Match

Jack Perry (c) vs. Hook

ROH World Tag Team Title Match

Aussie Open (Kyle Fletcher & Mark Davis) (c) vs. Adam Cole & MJF

Link:

Edytowane przez MattDevitto