Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

AEW All In 27/08/23 @ Wembley Stadium

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   682
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Bryan Danielson na scrumie po Forbidden Door mówił o pauzowaniu na 6-8 tygodni z powodu urazu przedramienia. Miał wtedy być wyklarowany do akcji tuż przed All In.

Zdjęcia rentgenowskie opublikowane przez jego żonę pokazują całkowite złamanie, także czyżby miał ominąć gale w Wembley?:classic_unsure:

Khan w tym samym scrumie wspomniał o możliwości użycia Final Countdown jeszcze raz, także zapewne chodziło o te gale… 

Budowanie wydarzenia rusza w tym tygodniu. Aktualnie sprzedano ~67,000 biletów.

• Reputacja:   7

W dniu 28.06.2023 o 12:21, IIL napisał(a):

Bryan Danielson na scrumie po Forbidden Door mówił o pauzowaniu na 6-8 tygodni z powodu urazu przedramienia. Miał wtedy być wyklarowany do akcji tuż przed All In.

Zdjęcia rentgenowskie opublikowane przez jego żonę pokazują całkowite złamanie, także czyżby miał ominąć gale w Wembley?:classic_unsure:

Khan w tym samym scrumie wspomniał o możliwości użycia Final Countdown jeszcze raz, także zapewne chodziło o te gale… 

Budowanie wydarzenia rusza w tym tygodniu. Aktualnie sprzedano ~67,000 biletów.

Raz go niby na żywo już widziałem, ale zobaczyć go w wersji "Bryan Danielson" również bym chciał, więc oby się wykurował...

Najnowszy update:

Ogłoszenie CM Punka pomogło. Prawie 75k sprzedane! :o

• Reputacja:   4

Raczej można być spokojnym o to, że wyprzedadzą wszystkie bilety. Coś mi się wydaje, że naciągane wspomnienie przez Johna Cene na Money in the Bank o ewentualnej WrestleManii w UK to taka próba odciągnięcia uwagi od tego wydarzenia... :P

W weekend w którym odbywa się All In przewidziane są prace konserwacyjne i w związku z tym całkowite zamknięcie dworca kolejowego Kings Cross oraz częściowe Euston.

https://www.nationalrail.co.uk/engineering-works/london-euston-20230826/

Mówi się również o strajkach w tym czasie. Miałem wybrać się pociągiem, ale coraz bardziej rozważam wypad samochodem… tylko ten ruch lewostronny to będzie masakra do ogarnięcia w centrum Londynu. :p

• 4 tygodnie później...

Co wiadomo aktualnie o gali All In:

• gala ma być nadawana w systemie ppv w Stanach jak podaje Wrestlenomics. Skoro to zwykły patent z ppv w US i Fite.tv dla Europy, to po co tyle zwlekać z ogłoszeniem?
  • Bryan Danielson i Jamie Hayter nie wystąpią w ringu ze względów na leczone kontuzje.
  • Andrade rzucił wyzwanie Alasteirowi Blackowi na All In:
  • Mówi się też o walkach - Ospreay vs Jericho, Jack Perry vs Rob Van Dam, MJF vs Cole.
  • Ostatni update WrestleTix odnośnie biletów:

Bilety schodzą dalej, ale osobiście średnio podoba mi się fakt, że do gali został niecały miesiąc, a nie ogłoszono jeszcze żadnej walki. Dzisiaj na Dynamite ma się to zmienić... 

• Reputacja:   681
  • Urządzenie:  Windows

• Reputacja:   681

Pobito wynik SummerSlam 1992. AEW zrobi największą gale w Europie ever :p

Ogłoszone walki:

AEW World Championship: MJF -vs- Adam Cole

AEW World Tag Team Championships: FTR -vs- The Young Bucks

AEW World Womens Champoonship al- 4 Way: Hikaru Shida -vs- TBA -vs- TBA -vs-TBA

Darby Allin & Sting -vs- AR Fox & Shane Strickland 

Zapowiada się również na walkę Moxa z Cassidym oraz Omega vs Takeshita. Jeżeli Aussie Open potwierdzą, to w pre-show Cole i MJF będą pretendować do pasów drużynowych ROH… 

• Reputacja:   394

Federacja która ma tylko 4 lata robi największą galę w Europie, większą od WWE, już przeszli do historii widzę sraczkę na portalach społecznościowych od strony fan boyów WWE, nie mogą przeboleć że AEW zrobi większą galę niż WWE. 

• CM Punk vs Samoe Joe: Ciekawe czy ta walka będzie Main Eventem czy Pre - Main Eventem... Mocne zestawienie, jeśli dobrze to podbudują to może być całkiem świetna walka, zastanawia się jaką reakcje dostanie sam CM Punk na tej gali z pewnością będzie głośno jak na publikę w Europie przystało, mogą być jakieś chanty odnośnie akcji z Bucksami, WWE itd. Już nie mogę się doczekać tej walki ze względu na samą publiczność, czekam na Collision niech budują ten program bo to zestawienie zasługuje na dużą uwagę w świecie wrestlingu. 
  • MJF. vs Adam Cole: Tutaj obstawiam jakiś shoocker i na bank nie będzie to Heel Turn MJF'a, najprawdopodobniej to właśnie Adam Cole poskłada MJF'a za pomocą Roderick Stronga bo mam wrażenie że ta cała historia właśnie do tego dąży,  po programie z Cole'm pewnie MJF ruszy na CM Punka który za pewnie też przejdzie Heel Turn w najbliższym czasie.
  • FTR vs The Young Bucks: Też mam wrażenie w najbliższym czasie FTR może przejść Turn bo jakoś nie widzę żeby ponownie Young Bucks mieliby przejść Turn od nie dawna są Face'ami, ale na zmianę się nie szykuje, FTR to ugra a my dostaniemy solidny pojedynek.
  • Hikaru Shida vs Toni Storm vs Saraya vs Britt Baker: Niemal niż pewne że będzie takie zestawienie! To są teraz 4 największe nazwiska w AEW, ale nie muszę chyba wam wszystkim pisać kto tu dostanie swój All In Moment w swoim rodzinnym kraju, niemal niż pewne na 100% że to Saraya wygra tytuł mistrzowski i dostanie swój moment. 
  • Darby Allin & Sting vs. AR Fox & Shane Strickland: Ta walka jest zrobiona tylko po to żeby Sting się pojawił, w sumie i dobrze będzie miał co robić między młodymi, tylko błagam niech Tony Schiavone się przymknie z tym swoim " Stinnnng " to staje się tak irytujące za każdym razem jak Sting wraca, wiem że to w WCW działało ale teraz mamy inne czasy, wiadomo że Allin i Sting to ugrają. 
  • Ospreay. vs Jericho: Nie no jeśli Ospreay znajdzie się w karcie to jestem w ch***j zadowolony i większość na gali będzie w ch***j zadowolona bo dostaniemy zajebiste show, ale przeciwnik dla niego nie bardzo, walki Chrisa w ostatnim czasie po prostu są słabe widać że wiek już robi swoje, szkoda by było zestawić Ospreay'a właśnie z nim, szkoda że Bryan ma kontuzje on by się idealnie nadawał jako przeciwnik dla Ospreay'a, tak czy siak mam nadzieje że Will wciśnie ze staruszka ile potrafi, szczerze byłem w szoku że RVD jest w lepszej kondycji niż Chris. 
  • Moxley vs. Cassidy: No i to pewnie Moxley odbierze pas International pomarańczowemu... Jeśli Moxley fatyguje się do Londynu to niech mu zabookują jakiś Hardcore Match fani w Europie z chęcią po oglądają sobie Jona jak krwawi w końcu z tego słynie, czyli z Hardcore'u. 
  • Andrade. vs Black: No na takie zestawienie to czekałem, dwoje utalentowanych gości w końcu stoczy ze sobą pojedynek, szczerze mówiąc nie boje się o ten pojedynek bo wiem że skradnie on show!
  • Niespodzianki/Shockery: A więc 1) Heel Turn Adama Cole'a 2) Debiut jakieś wielkiej gwiazdy Goldberg? 3) Inne niespodzianki! dużo tu rozkminiać ale ta gala zgwałci SummerSlam doszczętnie. 

A więc warto czekać, karta solidna choć nie które zestawienia są średnie to wiem że wynagrodzą nam to niespodziankami które mogą szykować na tak dużą galę żeby jeszcze bardziej zapisała się w historii Wrestlingu.

Edytowane przez Grins
  • Lubię to 2

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png.e621ddc1d3a89738016122d836f29810.jpg.78214f4cc1b9a4d05cf44c58b1fa86e0.jpg

• Reputacja:   583

Kiedy to "niespodziewanie" Paige wygrywa walkę kwalifikacyjną upoważniającą jej wygranie pasa kobiet w jej rodzimym kraju :

FHO5RsCWQA4ryAP.jpg:large

• Haha 1
"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

• Reputacja:   394

4 godziny temu, CzaQ napisał(a):

Kiedy to "niespodziewanie" Paige wygrywa walkę kwalifikacyjną upoważniającą jej wygranie pasa kobiet w jej rodzimym kraju :

FHO5RsCWQA4ryAP.jpg:large

Hehe nie mówiłem że wygra i na All In też to ugra proste jak jebanie ?

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png.e621ddc1d3a89738016122d836f29810.jpg.78214f4cc1b9a4d05cf44c58b1fa86e0.jpg

• Reputacja:   583

13 godzin temu, Grins napisał(a):

Hehe nie mówiłem że wygra i na All In też to ugra proste jak jebanie ?

Miejmy nadzieję, że nie będzie za bardzo świętować na zapleczu czy ulicach Anglii, bo jeszcze napotka @IIL'a, a on ma żonę :D 

• Haha 2
"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

Mała zmiana dla wybierających się na galę:

image.png

Zaktualizowana karta:

image.png

Stadium Stampede!?