Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TBWM 11.07.2007

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Przepraszam za opuźnienie, ale miałem mały remoncik

TBWM 11.07.2007

Karta:

Hardcore match:

Sandman vs Bobby Lashley

Match:

Big Bossman vs D-Von Dudley

Match:

Perry Saturn vs Ric Flair

Hardcore match:

Sabu vs Rob Van Dam

Ukazuje się napis Last weekend. Kamera pokazuję silownie, w której cwiczy Rob Vam Dam, wparowuje do niej Sabu i uderza Vam Dam-a poczym popycha go na stolik z hantlami, który się przewraca, RVD wstaje ale od razu dostaje front kicka, poczym Sabu wykonuje powerbomb i wyrzuca go przez wielkie okno w silowni, RVD laduje na bruku, a Sabu ulatnia się tylnym wyjsciem.

Hardcore match:

http://img160.imageshack.us/img160/3866/sandmansv7.jpgvshttp://img45.imageshack.us/img45/593/bobbylashleyzf4.jpg

Sandman jak zwykle idzie przez widownie, i popija sobie piwko, jest już przy zejściu, gdy z widowni atakuje go Bobby Lashley, ubrany w bluzę z kapturem, i jeansy, Lashley go obija, i wyrzuca za plotek odzielajacy publiczność od ringu.

W 9 minucie Sandman leży na ringu a Lashley rozklada stól przed ringiem, podnosi Sandmana i razem z nim się rozpedza chce wyrzucić go za ring na stól. Ale Sandman się stawia opór, i wykonuje clothesline, po którym Lashley opiera się o narożnik, Sandman przynosi stól rozklada go na ringu, kladzie na nim Lashley-a, i wchodzi na narożnik poczym skacze na stól…z którego zszedł Lashley. Lashley doczolguję się do Sandmana i zaklada pin-a.

W przerwie pokazywane są urywki z walk RVD.

Match:

http://img45.imageshack.us/img45/731/bigbossmannz5.jpgvshttp://img72.imageshack.us/img72/421/dvondudleyjp2.jpg

Końcówka walki:

Big Bossman, chcąc kopnac D-Vona, który się odsuwa kopie sędziego który pada na deski, poczym D-Von wykonuje clothesline i Big Bossman upada. Na ring wbiega Bubba Ray Dudley, Big bossman się podnosi, a Dudley Boyz wykonuja na nim 3-d. Poczym Bubba przysuwa sędziego i karze aby odliczal, 1…2…3 ! Wygrana D-Von-a.

Match:

http://img85.imageshack.us/img85/8711/perrysaturndd3.jpgvshttp://img45.imageshack.us/img45/4396/ricflairqq4.jpg

Końcówka walki:

Saturn, jest bardzo oslabiony. Flair kopie go w kolano a ten upada, Flair zaklada Figure 4 leg lock i wszystko jasne.

Flair po walc chce skatować swojego przeciwnika, ale na ringu zjawia się Nash, i mówi:

- Dlaczego znęcasz się nad przegranym?

- To nie twoja sprawa.

I chce uderzyć wstającego Saturna, ale Nash go odpycha tak że ten odbija się od lin, a Nash uderza big boot to face. Flair zczolguje się z ringu, trzymając się za twarz. Saturn patrzy się na Nash-a i schodzi z ringu.

Kamerzysta przenosi się do szatni, gdzie D-Von Duley rozmawia z Bubba Ray Dudley, zaczajają się na nich Spike Dudley i Big Bossman, z krzeslami, poczym Dudley Boyz odwracają glowy, i dostaja krzeslami. Spike i Bossman upuszczają krzesla i wychodzą.

Hardcore match:

http://img204.imageshack.us/img204/8590/sabu6sl.jpgvshttp://img411.imageshack.us/img411/3952/robvandamtk7.jpg

RVD wychodzi z zabandażowaną dlonia, a publiczność skanduje R-V-D, R-V-D.

Końcówka walki:

RVD i Sabu walczą wśród publiczności, ktoś z widowni podaje RVD kij owinięty kolczastym drutem, to Pudzian ! RVD bierze zamach ale Sabu się uchyla i RVD uderza w Pudziana, który krzyczy z bólu i pada na ziemię, RVD się nad nim schyla i go przeprasza, a Sabu to wykorzystuje bierze rozped i wykonuje dropkick w plecy RVD, który wypada przez porecz i ląduje pod ringiem. Sabu zaklada mu pina i zwycieża.

Po walce Sabu bierze mikrofon, i mówi że chcę walki o pas Tag teamów.

RVD wstaje resztkami sil i odpowiada mu że Pudzian ma kontuzje pleców i nie będzie mógl walczyc, Sabu mówi żeby walczyl z kontuzja, wtedy na ring wchodze ja i zapowiadam ze jeżeli Chemical Family nie podejdą do walki to walkowerem Extremist Warrior otrzymają pas.

Żegnam się z wami....do następnego show

Komentujcie :!: :!:

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Elliott

1

• Presley

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

A więc komentuje twoją galę, co przychodzi mi nie łatwo, bo jak twórca jednego diary komentując twojego nie chcę, żeby wyszło, że jakoś się wymądrzam lub coś w tym stylu :) Więc napiszę co mi się podoba, a co mniej mi się podoba ;)

Na plus jest roster i wprowadzenie Pudziana do wrestlingu, to coś nowego, co mi się podoba. Czyta się dobrze, więc jest fajnie :)

Mniej podoba mi się to, że backstage i feudy są krótko opisywane. No i to, że jest ś.p. Big Bossman... nie jestem fanem używania nieboszczyków w diary, no ale komuś może się to podobać. Ale ogólnie gala fajna.

THE CHAMP IS HERE!!!

1275531655466bdfa0e2345.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 17 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
    • HeymanGuy
      Energetyk Saints Flow? Ogólnie uwielbiam Saints Row ale tylko 1 i 2. Od trójki niestety to rownia pochyla na sam dół
  • Dodaj nową pozycję...