Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Twitch

Rekomendowane odpowiedzi

image.thumb.png.a5826c03eba9570a18e77c2ab6216382.png

Od ponad roku regularnie streamuje na Twitch. Gram w różne gry, zazwyczaj są to starsze gry ze względu na PC jaki posiadam. Oprócz gier na streamach oglądamy (chciałbym żeby był ktoś więcej niż tylko ja sam) wrestling i różne inne rzeczy. Staram się jak mogę w ramach możliwości streamować jak najlepiej lecz trudno jest nabyć wprawę/flow, gdy bardzo rzadko ktoś pojawia się na streamie. Niestety ciężko wybić się na Twitch jeśli nie ma się znajomych streamerów którzy będą cię raidować. Mam ponad 300 obserwujących dzięki czemu posiadam towarzysza Twitch. Wszystkie te followy były zbierane przez WIELE lat więc niestety większość jest obecnie martwych. Obecnie streamuje 3 dni w tygodniu Wtorki, Czwartki oraz w Soboty o 19:00. Jeśli ktoś ma ochotę wpaść pogadać to zapraszam.

https://twitch.tv/mr_hardy

Edytowane przez Mr_Hardy
  • Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• KyRenLo

2

• IIL

1

• MattDevitto

1

• DarthVader

1

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

• Reputacja:   682
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Ciekawy pomysł z streamem gal wrestlingowych. Jakie oglądałeś?

Jak wyjdzie Fight Forever i WWE 2K13, to będzie dobry materiał. Fajny byłby też stream TEW 2020 z komentarzem. :t_up:

36 minut temu, IIL napisał(a):

Ciekawy pomysł z streamem gal wrestlingowych. Jakie oglądałeś?

Jak wyjdzie Fight Forever i WWE 2K13, to będzie dobry materiał. Fajny byłby też stream TEW 2020 z komentarzem. :t_up:

iMPACT WRESTLING, AEW, NOAH, NJPW, STARDOM i TJPW. To co staram oglądać regularnie. Mam spore zaległości także zazwyczaj na streamie coś z tych zaległości. Największe mam w STARDOM i NJPW.

Fight Forever i WWE 2K13 ? Odpada, komp za słaby. TEW 2020 ? Chyba kiedyś próbowałem w to grać, ale cienko mi szło.

Edytowane przez Mr_Hardy

• Reputacja:   679
  • Urządzenie:  Windows

2 godziny temu, Mr_Hardy napisał(a):

Fight Forever i WWE 2K13 ? Odpada, komp za słaby

Wiesz są chyba na PC starsze wersje od 2K. Może znośnie by chodziła.

3 godziny temu, Mr_Hardy napisał(a):

Oprócz gier na streamach oglądamy (chciałbym żeby był ktoś więcej niż tylko ja sam) wrestling

Gdybyś oglądał WWE. To taka zbiórka w parę osób, by dla przykładu obejrzeć WM na żywo czy też w innej konfiguracji całkiem spoko. Chociaż nie bardzo wiem, jak ten cały Twitch działa i jak to mogłoby wyglądać. Zakładając, że w ogóle byliby chętni. Równie dobrze każdy może sobie chcieć obejrzeć w swoim czasie. Nigdy nie oglądałem z kimś Wrestlingu. To się mądrzyć nie będę. 

Wracając do tematu

Masz plusa za zainteresowania i życzę by jednak ktoś tam, popatrzył na te gierki.

2fc62c6029e1c3ad96d31ce40e51149d.jpg

10 godzin temu, KyRenLo napisał(a):

Wiesz są chyba na PC starsze wersje od 2K. Może znośnie by chodziła.

Gdybyś oglądał WWE. To taka zbiórka w parę osób, by dla przykładu obejrzeć WM na żywo czy też w innej konfiguracji całkiem spoko. Chociaż nie bardzo wiem, jak ten cały Twitch działa i jak to mogłoby wyglądać. Zakładając, że w ogóle byliby chętni. Równie dobrze każdy może sobie chcieć obejrzeć w swoim czasie. Nigdy nie oglądałem z kimś Wrestlingu. To się mądrzyć nie będę. 

Wracając do tematu

Masz plusa za zainteresowania i życzę by jednak ktoś tam, popatrzył na te gierki.

Głównym contentem są gry no, ale człowiek nie samymi grami żyje i nie zawsze chce się grać. Dlatego na streamach pojawia się wrestling i inne rzeczy. Dzięki za odpowiedź w temacie.

• Reputacja:   249

Ja bym zobaczył stream z TEW. Kiedyś lubiłem w to grać. Musiałbyś jednak robić po angielsku żeby więcej ludzi zebrać. Gra ma śmieszne wymagania sprzętowe.

ch.png.7c876b79d0bf5c4c7ded2ead1b695a31.png

22 minuty temu, DarthVader napisał(a):

Ja bym zobaczył stream z TEW. Kiedyś lubiłem w to grać. Musiałbyś jednak robić po angielsku żeby więcej ludzi zebrać. Gra ma śmieszne wymagania sprzętowe.

Streamowałem jakiś czas po angielsku i tak samo lipa.

• Reputacja:   746

18 minut temu, Mr_Hardy napisał(a):

Streamowałem jakiś czas po angielsku i tak samo lipa.

Znając realia twitcha gdybyś był kobietą wszystko byłoby łatwiejsze - wtedy tylko musiałbyś pójść do jakiegoś obi po basen i zacząć stream:-D

Edytowane przez MattDevitto

---Titus O'Neil Royal Rumble Winner 2k26---

01607ef6c06a1219-1200x675.jpg.b026fb52986adbb44768d7c6b348d4f2.jpg

• Reputacja:   679

20 godzin temu, Mr_Hardy napisał(a):

TEW 2020 ? Chyba kiedyś próbowałem w to grać, ale cienko mi szło.

Jest na Steam Pro Wrestling Sim. Dużo łatwiejszy i bardziej przejrzysty. Rzekłbym nawet, że za bardzo. Granie WWE było jednak po czasie z uwagi na kręcone wyniki nudne. Jakby pograć inaczej to, kto wie.

2fc62c6029e1c3ad96d31ce40e51149d.jpg

5 minut temu, KyRenLo napisał(a):

Jest na Steam Pro Wrestling Sim. Dużo łatwiejszy i bardziej przejrzysty. Rzekłbym nawet, że za bardzo. Granie WWE było jednak po czasie z uwagi na kręcone wyniki nudne. Jakby pograć inaczej to, kto wie.

Ściągnę i sprawdzę tego Pro Wrestling Sim.

@KyRenLoSprawdziłem Pro Wrestling Sim. Tylko się zdenerwowałem. Ta gra przypomniała mi dlaczego nie gram w takie gry. Kompletnie nie mam pomysłu jak bookować. Jakie walki, jakie story prowadzić itd. Nie nadaje się na bookera.

Edytowane przez Mr_Hardy