Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Powrót e-feda High Voltage Wrestling?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

11 godzin temu, Przemk0 napisał(a):

No i wytrąciłeś mi z rąk jeden z pomysłów. Wstępny pomysł był taki, że nowy zawodnik to syn Szakala (o czym nikt nie wie). Na pierwszym większym PPV zamaskowany zawodnik pomaga mu wygrać i okazuje się, że to tatuś pomógł synowi. Po wygranej razem jadą na kawę :P Później mogą mieć rozłam w rodzinie bo stary Szakal lubi mocno palone podwójne espresso, a młody będzie gustował w kawach speciality i alternatywnych metodach parzenia. ;)

Zawiniłem, choć moje intencje były czyste jak kryształ :-P Mimo to jestem pewien, że jeszcze coś z tego pomysłu wyciśniesz ;)

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android

21 godzin temu, haris napisał(a):

Ja mogę zaczynać nawet teraz tak w sumie xD

Na to jeszcze trzeba będzie poczekać, a oczekiwanie może umilić kolejna archiwalna gala przywrócona dla czytelników:

Klik!

To dobra okazja by zapoznać się z tym jak wyglądał nasz e-fed, co prawda 14 lat temu, ale jednak.

• Lubię to 1

• Urządzenie:  iPhone

Jakby zebrała się ekipa to chętnie wezmę udział.  Nicky Damage na zawsze w moim sercu ?

• Lubię to 2

16476371734edf391100c30.jpg

24 minuty temu, pablo modjo napisał(a):

Jakby zebrała się ekipa to chętnie wezmę udział.  Nicky Damage na zawsze w moim sercu ?

My man! Jeszcze Husar, Scorp i Venomus i możemy kontynuować story z przed 14 lat :D

• Reputacja:   54

Jak będzie czas...to pewna Pani z LLL zawita kmioty.

163870508457e2d890447a3.jpg

54 minuty temu, Caribbean Cool napisał(a):

Jak będzie czas...to pewna Pani z LLL zawita kmioty.

Co to jest LLL?

• Reputacja:   54

Zapomniana federacja.

163870508457e2d890447a3.jpg

Dobra zgłaszam się. Myślę, że jeszcze dam radę RP napisać :P

• Lubię to 2

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

• Reputacja:   3

Czekamy chociaż na 10 uczestników, a jak tyle się nie zbierze w jakieś 2 tygodnie to zrobimy pierwszą galę z takim składem jak będzie.

• Reputacja:   1

PWD dało radę zrobić galę z 2 wrestlerami... 

15 godzin temu, Vaclav napisał(a):

PWD dało radę zrobić galę z 2 wrestlerami... 

Byłem wtedy młodszy i miałem motywację bo mnie The Game wkurzył zajobowaniem na rzecz Hangmana :P

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

• Reputacja:   1

41 minut temu, Przemk0 napisał(a):

Byłem wtedy młodszy i miałem motywację bo mnie The Game wkurzył zajobowaniem na rzecz Hangmana :P

Klasyk rodzimej sceny e-fedowej. Ilu tam maks zawodników miałeś - 6, 8? 

P.S. Dezerter to był zmarnowany gimmick

Na razie jest nas mało, ale nie powinniśmy się zniechęcać. Najwyżej gale będą dużo skromniejsze niż te, do których przywykliśmy. No i nawet to daje nam ciekawe możliwości: można zacząć od takich "bieda show" (małe kluby, HVW jako dodatek do "dużych" gal MMA, chałtury w rodzaju występów na urodzinach dziecka jakiegoś oligarchy, itp, itd...). To daje szansę na naprawdę niepowtarzalny, "undergroundowy" klimat w trakcie naszych zmagań... ;) 

Mnie nawet cieszy mniejszy roster, szczególnie że jestem obecnie jedynym bookerem, więc mniej roboty i mniejsze gale są dobrą opcją by się nie zajechać. Tak czy inaczej, poczekam jeszcze do końca przyszłego tygodnia, wystartujemy z tym co mamy, a jak ktoś dołączy później, to tylko na plus.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 048 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 187 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 604 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 896 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Giero
      Za nami kolejny epizod WWE Friday Night SmackDown w drodze do Money in the Bank 2025. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych informacji z tego show. Alexa Bliss pokonała Chelsea Green i Michin, tym samym kwalifikując się do kobiecego Money in the Bank Ladder Matchu. Solo Sikoa z kolei zapewnił sobie miejsce w męskim MITB Matchu. On pokonał Reya Fenixa i Jimmy’ego Uso. Okazało się, że Jeff Cobb będzie występował w WWE pod innym ringnamem niż dotychczasowe – jako JC Mateo. Na SmackDown zaliczył ringowy debiut, wygrywając z LA Knightem. Nick Aldis przekazał, iż Giulia oficjalnie dołączyła do rosteru SmackDown. W walce wieczoru Tiffany Stratton ostatecznie pokonała Nię Jax i obroniła mistrzostwo kobiet. Mimo zamieszania z udziałem Jade Cargill i Naomi. Skrót SmackDown Za tydzień: * WWE Tag Team Championship Match: Street Profits vs. Fraxiom * Women’s Money in the Bank Qualifying Match: Charlotte Flair vs. Zelina Vega vs. Giulia * Men’s Money in the Bank Qualifying Match: Aleister Black vs. LA Knight vs. Shinsuke Nakamura Aktualna rozpiska najbliższego Saturday Night’s Main Event, które odbędzie się 24 maja: * WWE World Heavyweight Championship Match: Jey Uso vs. Logan Paul * Steel Cage Match: Damian Priest vs. Drew McInyre * CM Punk and Sami Zayn vs. Bron Breakker and Seth Rollins * R-Truth vs. John Cena
    • GGGGG9707
      Rollins pojawił się w jakimś serialu Netflixa przez chwilę jako... Rollins, jeszcze ze swoją muzyką i paroma akcjami Serialu zupełnie nie znam i trochę dziwna scena jeśli nic z tego nie wynikło wcześniej ani później w fabule (także scena na siłę wciśnięta) ale dla fanów WWE zawsze coś  https://x.com/SRFansMedia/status/1923327836812656911?ref_src=twsrc^tfw|twcamp^tweetembed|twterm^1923327836812656911|twgr^80350f2c756d85da70c61ba9455a779a8c838fed|twcon^s1_&ref_url=https%3A%2F%2Fcatch-newz.fr%2Fculture%2Fcineserie%2F47792-seth-rollins-joue-le-castor-dans-la-serie-bet-sur-netflix%2Famp
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Best Of The Super Junior 32 - Dzień 5 Data: 17.05.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Yoyogi National Gymnasium #2 Publiczność: 1,857 Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • MattDevitto
      Cudów się nie spodziewałem, ale wyglądał bardzo przeciętnie...Chciałem by trafił do NXT, bo jakoś w głównym rosterze w dłuższej perspektywie nie wróżę mu wielkiej kariery. No i jeszcze teraz ten ring name losowany na 20 letnim kompie z Windows Millenium
    • KyRenLo
      Nie sposób się nie zgodzić. Charlotte wygląda jakby dusza i serce było gdzie indziej. Program z Tiffy słaby. Walka jak na oczekiwania i umiejętności średnia. Gdyby tak porównać ją do Becky i jej powrotu, to jak niebo i ziemia. Oczywiście moje zdanie wiadoma sprawa. Pewnie to najbardziej prawdopodobny scenariusz, że to właśnie Blondas ściągnie z niego ostatecznie złoto. Liv Morgan:  
  • Dodaj nową pozycję...