Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

ECW 14 08 2007

Undertaker_4don

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

ECW 14 08 2007

Na ring wchodzi Long wraz z trzema zawodnikami którzy zmierzą się na SummerSlam o ECW Championship.

Long – Witam wszystkich dziś staje przed nami trzech zawodników którzy chcą walczyć i jeden bronić najważniejszego tytułu w ECW żeby było ciekawiej na SS walka będzie miała stypulację teraz każdy z trzech zawodników wymieni po jednej stypulacji która by mu najbardziej odpowiadała, a za tydzień dowiemy się co nas czeka. Jako pierwszy powie na ECW Champion CM Punk.

CM Punk – Wybieram Two out of Three Fals Match

Long – Dobrze to teraz może Finlay

Finlay – Elimination Triple Treath Match

Long – Tak ciekawy wybór to teraz Matt Striker.

Matt Striker – Na początku chciałbym zaznaczyć, że nie ważne jaka będzie stypulacja i tak to ja wygram tytuł ale skoro trzeba to wybiorę Lumberjack aby żaden z moich przeciwników nie mógł mi uciec.

Long – Dobrze niedługo na oficjalnej stronie wszyscy będą mogli głosować.

Table Match

Balls Mahoney vs The Miz

Końcówka: Balls poturbował Miz i umieszcza go w narożniku po czym wyjmuje dwa stoły z pod ringu, rozstawia je i podchodzi do Miza ten zaczyna się szarpać i ucieka na backstage spotyka Viscere który wbija go w ścianę i zanosi na ring. Balls zadowolony z obrotu wydarzeń bierze Miza i kładzie na stół ale Vis również go nie oszczędza Robi Viscera Driver i kładzie na stół razem z Mizem po czym powolnie wchodzi na narożnik Frog Splash i sędzia kończy mecz.

Zwycięzca: No Contest

Backstage: Sandman z Tommym rozmawiają o stypulacji ich dzisiejszego meczu.

Sandman – Ej stary jak się ta cała stypulacja nazywała.

Tommy – Last Team Standing

Sandman – Wiesz może co ona oznacza?

Tommy – Tak, jeżeli dwie drużyny będą leżeć na ziemi, a sędzia odliczy do 10 to ta której zawodnicy trzymają się na nogach wygrywają.

Sandman – no to będzie Hardcore.

Single Match (No Title)

CM Punk vs Bogeyman

Końcówka: Boogey pcha Punka na liny Big Boot po czym podnosi go i Bodyslam zadowolony wchodzi na narożnik jednak widząc, że Punk wstaje szybko robi Crossbody już chce robić Chokebomb ale Punk ucieka i robi GTS chce odliczać ale na ring wchodzi Viscera łapie Punka wyrzuca go za ring sędzia kończy mecz.

Po meczu Vis zajmuje się Boogeymanem i kiedy ten już się nie rusza zadowolony odchodzi.

Last Team Standing

ECW Tag Team Championship

Sandman & tommy Dreamer vs Johnny Nitro & Kenny Dykstra vs Elijah Burke & Marcus Cor Von

Końcówka: Sandman i Tommy ładnie sobie radzą właśnie umieścili wszystkich czterech przeciwników na dwóch stołach Sandman wchodzi na narożnik i diving Elbow stoły się łamią sędzia odlicza ale Elijah wstaje zaczyna punchować Tommego pomaga mu Marcus, Sandman próbuje coś zrobić ale Nitro i Dykstra zajmują się nim wchodzi Viscera wszyscy przerywają walkę i skupiają się na Visie ten jednak rzuca nimi jak zabawkami kiedy już się uporał każe aby sędzia odliczał i pogania go aby robił to bardzo szybko. Sędzia nie chcąc skończyć jak reszta dolicza szybko do 10 jednak Vis nie oszczędził nawet sędziego.

Na ring wchodzi Long.

Long – Co tu się dzieje nie mogę tolerować takiego zachowania niech wszyscy wiedzą, że Viscera nie jest już częścią ECW. To jest Hardcore ale nie żeby niweczyć całą galę jeszcze nie wiadomo gdzie pan Vis pójdzie ale na pewno nie tutaj takie zachowanie nie może być tolerowane dziękuję.

Vis wściekły goni Longa ale temu udaje się uciec.

ECW schodzi z anten.

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Undertaker_4don

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie