Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Smackdown!24.08.2007

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Welcome to Smackdown!

Vickie i Chavo ustalają walki na Summerslam.Powinny odbyć się 4 walki a póki co zapowiedziane są 2(Cruiserweight Championship i

Extreme Rules).GM stwierdza że przyda się walka o US Champion a o ostatniej zadecyduje w trakcie SD.Chavo stwierdza

że Deuce i Domino oczekują starcia z Highlanders,na co Vickie niedbale prycha"Nie na tej gali,Chavito."

Match#1 Non-title match no dq

Daivari vs Rey Mysterio

Końcówka:Rey starał się zdominować przeciwnika ale Arab stawiał twardy opór.Mysterio robi dropkick,Daivari się odsuwa i wykonuje leg drop.

Pin 1..kick out.Obaj zawodnicy wstają i zaczynają okładać się pięściami,nagle Rey robi standing dropkick wskakuje na liny i atakuje z springboard

splashem.Pin 1..kick out.Daivari wstaje rzuca Reya na liny potem robi chlothesline i Master of 619 wypada za ring.Daivari wykonuje springboard

leg drop!! I co dość rzadko się zdarza otrzymuje brawa od publiki.Następnie podnosi Reya i zaczyna uderzać jego głową w stół komentatorski.

Jbl zaczyna go obrażać,na co Arab chwyta jego kapelusz i pluje do środka!Wrestling God jest zszokowany tymczasem Daivari wskakuje na stół

i robi na Reyu hammerlock ddt!Luchador leży bezwładnie na stole a Daivari bierze krzesło i kilka razy uderza go w plecy.Potem zaciąga go na

ring,kolejne ddt pin 1..2...3!!Niesamowite!Rey przegrywa przed PPV!Arab wskakuje na top rope i wzywa Allacha!

Winner:Daivari

Backstage:Vickie idzie z Reyem przez korytarz,mówi że na Summerslam wygra ona mu to obiecuje.

Idąc spotykają Mastersa,mówią mu że dziś odbędzie się kilka Handicap Match'y w jednym z nich Masters będzie walczył.

Match#2 Handicap Match

Mark Henry vs Major Brothers

Końcówka:Mark robi suplex na Branie,potem leg drop..Próbuje pinu 1..2..przerywa Brett który podnosi byłego siłacza i zaczyna się wymiana

punchy.Wtem Brian robi roll-up! 1..2..kick out.Wściekły Henry wstaje,odpycha obu przeciwników i robi big chlothesline na Brianie.

Brett atakuje go ale Silverback chwyta go w bear hug,Brian chce go zaatakować ale również wpada w bear hug!Niesamowity double bear hug!

Bracia tracą siły,sędzia przerywa walke!Henry ryczy głośno po zwycięstwie i uderza się w klate.

Winnerr:Mark Henry.

Kristal podchodzi do Mvp który gra w kosza.

Mvp:Czego chcesz dziewczynko?

Kristal:Chciałam przeprowadzić z Tobą wywiad.Za chwile odbędzie się Triple Threat Match a wygrany będzie z Tobą walczył na Summerslam.

Mvp:To interesujące.Nawet nie wiedziałem że będe bronił pasa na Summerslam.

Kristal:Tak...bo pani Guerrero ustaliła to 10 minut temu.Będziesz walczył w 2 out 3 falls submission match'u.

Mvp:Co?Niee,ta baba jest szalona.Kto ma być moim przeiwnikiem?

Kristal:Ktoś z trójki:Deuce,Ric Flair,William Regal.

Mvp:Świetnie...

Match#3 No.1 Contender to US Championship.

Ric Flair vs William Regal vs Deuce

Końcówka:Deuce wyrzuca Regala za ring i brawluje z Ricem.Ten unika jego chlothesline i robi knee drop.Pin 1..kick out,Deuce zrzuca z siebie

przeciwnika,podbiega do niego i robi big boot.Flair pada i przyjmuje crack'em in the mouth! Czyżby sensacyjne zwycięstwo?

Nie, na ring wraca Anglik.Pcha Deuca w róg i robi high knee strike!Potem podbiega do wstającego Nature Boy'a..ddt!William kopie go jeszcze w

twarz i wraca do Deuca.Ten próbuje zrobić chlothesline,ale Regal powala go na ziemie i zakłada Regal Stretch!Deuce twardo się trzyma,

a w kierunku ringu zaczyna biec Domino!Jednak chłopak nie zdążył dobiec,gdyż za nim wypadł Taylor z kastetem na ręce!Anglik uderzył

Domino a potem założył na nim abdominal stretch!Deuce widząc to kątem oka tapuje!! A więc to William Regal będzie przeciwnikiem

Mvp na Summerslam.Anglik schodzi z ringu,podchodzi do Taylora i dziękuje mu za pomoc.

Winner:William Regal

Backstage:To znów szpital Edga.Superstar leży rozparty w łóżku i przegląda gazete z tatuażami.Wchodzi Ashley.

Ashley:Edge..mimo że jesteś takim strasznym dupkiem przyszłam Cię odwiedzić.

Edge:Ooo...świetnie.

Ashley:Jak się czujesz.

Edge:A co Cię to obchodzi?

Ashley:Mógłbyś być milszy.

Edge:Dla Ciebie?Jesteś fatalna w ringu i do tego(wskazuje jej piersi)masz sztuczne cycki.

Ashley(ze łzami w oczach):Edge...proszę..

Edge:Cóż taka prawda,gdyby nie współczesna medycyna byłabyś brzydka jak Great Khali.

Ashley wybiega z płaczem,Edge rechocze i wraca do lektury.Niespodziewanie wchodzi lekarz.

Edge(nie patrząc na niego):Czego?

Lekarz:Cześć Edge.To ja.(TO CHRIS MASTERS!)

Edge:Znowu?!Nie!!

Chris:Panowie!(wbiega czterech wielkich Murzynów)Czas na masaż,Edge!(śmiech)

Edge:Nieeee!!

Match#4 Handicap Match

Dave Taylor vs Shannon Moore i Jamie Noble.

Końcówka:Dave przyjął missile dropkick od Moora,który szybko zmienił się z Jamie'm.Pitbull zaczął kopać leżącego Chris a potem podniósł

go.Chciał rzucić go na liny,ale Taylor wyrwał się sprzedał przeciwnikowi kilka punchy a potem zrobił suplex powerslam.Pin 1..2..kick out.

Noble próbował dojść do rogu i zmienić się z partnerem ale Anglik założył mu abdominal stretch!Zaczął prezentować publice swój morderczy finisher,

gdy nagle dostał flying chlothesline!Moore podbiega do Dave,ten unika,robi Shannonowi Britain-plex! Pin 1...2..3!

Taylor wygrywa!

Winner:Dave Taylor.

Backstage:Kevin Thorn z Torrie wchodzi do gabinetu Vickie.Siedzi tam ona i Chavo.

Thorn:Chce dziś walczyć.

Vickie:Masz już dziś walke.

Thorn:Jaką?

Vickie:A taką jedną.Zmierzysz się z Chrisem Mastersem o szanse walki z Kanem na PPV.

Thorn:Interesujące.Przed chwilą jednak Kane mi powiedział że nie broni pasa na Summerslam.

Vickie:Ah....cóż ten pomysł wymyśliłam przed minutą.

Thorn:Jesteś najbardziej żałosnym GM jakiego można sobie wyobrazić(wychodzi wraz ze swoją divą.)

Vickie:Ohhh...straszne wampirku.

Match#5 No.1 Contender Match WHC

Kevin Thorn(with Torrie) vs Chris Masters

Mecz w szatni obserwował Kane,a swą loże zajeła Vickie i jej "świta"

Końcówka:Chris bije Thorna w narożniku,odchodzi i chce zrobić chlothesline ale nadziewa się na big boot.Teraz to Thorn przejmuje inicjatywe

kolejny big boot a potem elbow drop.Pin 1..2..kick out.Wampir i Living Statue wstają,ten drugi robi irish whip i Masterlock!Nie udaje mu się

jednak dobrze go zacisnąć i wampir wyrywa się!Thorn szczerzy kły i robi chokebomb!Chce pinować,nagle rozbrzmiewa muzyka.

Kto to?Pojawia się Leviathan!Wypoczynek nie przysłużył się Batiście,uwolnił tylko jego złą strone! Leviathan wpada na ring i zasypuje

Thorna gradem uderzeń,nagle robi spinebuster!Chris wstaje i ...spear!Potem spear na sędzi!Leviathan zeskakuje z ringu i idzie w strone loży GM!

Nadciąga Khali jednak bestia unika jego uderzenia,wyrywa żelaze schodki i uderza nimi w giganta który upada!Leviathan robi chlothesline na

Reyu potem Demon Bomb Chavo wprost na stół!Chwyta Torrie ohh... side slam musiał zaboleć dive!Vickie zaczyna uciekać jednak powala ją

spear opętanego Leviathana!I wtem uderza muzyka mistrza!W kierunku masakry biegnie Kane!Jednak Leviathan wybiega mu naprzeciw

i wykonuje potężne spear!!Potem podnosi go i robi już drugie dziś Demon Bomb!Potem ryczy głośno i odchodzi....

Jbl:Byliśmy świadkami jakieś masakry!Dobry Boże co teraz?

Niespodziewanie pojawia się tłumacz Khaliego z mikrofonem.

Tłumacz(przerażony):Pani Vickie....prze...przewidziała komplikacje....na Summerslam zo...zobaczymy Number 1 Contender 3 Way Dance Steel Cage

No Dq match a specjalnym sę..sę..sędzią będzie World Heavyweight Champion Kane.Dzię..dziękuje państwu....(mdleje)

Pojawia się Ric Flair.

Ric:Tak właśnie działa Leviathan! WOOOOOOOOOO!!!

Smackdown!schodzi z anteny.

Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Biggmac

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie