Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

WWE WrestleMania 39 - 1/2 dzień

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   578
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Windows

Jakaś pomyłka się wkradła, Charlotte i Ripley dostały **** 3/4 :P

https://forum.wrestling.pl/topic/74096-wwe-wrestlemania-39-12-dzie%C5%84/page/8/#findComment-616098

• Reputacja:   580
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

2 godziny temu, CzaQ napisał(a):

Meltzer to powinien na jednym oddziale z Vincentem siedzieć. 

Przestańmy udawać, że to co napisze Meltzer w 2023 r. ma jakikolwiek sens - te jego oceny od dawna są parodią:D

https://forum.wrestling.pl/topic/74096-wwe-wrestlemania-39-12-dzie%C5%84/page/8/#findComment-616101

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Mr_Hardy
      Ta zmiana głosu i okropny wygląd to pewnie jakieś sterydy czy inny syf. Kobieta może być umieśiona i nadal wyglądać jak kobieta itd. Jest wiele dowodów na to w wrestlingu. Tutaj ciekawy materiał na jej temat:  
    • Jeffrey Nero
      Ja ją wolałem w tej wersji:   Fajne babka było za co złapać i było ok a teraz nie dość, że z twarzy wygląda okropnie to głos jej też się mega zmienił. Nie jestem znawcą treningów, ale zrzucając kilogramy itp kobietom tak się zmienia głos?
    • Mr_Hardy
      1 z 3 odcinków nagranych jeszcze w tamtym roku. Bardzo słaby odcinek, zrobiony tak na odpierdziel. Większość nudne nudne gadanie. Co do Jordynne "Transwestyta/babo chłop" Grace to odliczam tygodnie do tego aż odejdzie z TNA. Nie mogę na nią patrzeć. A Tessa "Końska szczęka" Blanchard- Jestem na nią zły za to co odwaliła z pasem, ale z czasem może mi przejdzie.
    • PTW
      MAIN EVENT ALERT! Nowy rok czasem nowych szans, nowych możliwości i... nowych main eventerów! <3 PTW Championship Match Dawid Puncher Seńko (C) vs. Max Speed TAK JEST! Historie Dawida i Goliata zawsze porywają widzów, a chichot losu jest taki, że tutaj to Dawid jest Goliatem... Mistrza PTW nie trzeba przedstawiać nikomu, kto interesuje się polskim pro wrestlingiem. Największy dominator w historii naszego kraju, pięściarz dysponujący nokautującym ciosem, a napędzany ambicją, determinacją i agresją, którą możnaby obdzielić całe morze wojowników. Ostatnią galę i ubiegły rok zakończył jako czempion w niezwykle kontrowersyjnych okolicznościach i tu będzie musiał udowodnić, że przysłowiowe oko tygrysa w żadnym stopniu się nie rozregulowało. Na jego drodze stanie zawodnik, który według Was poczynił największy progres z całego rosteru PTW - Max Speed! Maks bardzo ciężko pracował by zbudować nie tylko muskulaturę, ale też swoją pozycję w federacji i osiągnął swój cel - to będzie jego pierwsza walka wieczoru! Wyzwanie przeogromne, ale do odważnych świat należy, a naszemu speedsterowi nigdy nie brakuje paliwa w baku oraz właśnie odwagi! Czy młodzian zaszokuje świat i zostanie nowym mistrzem PTW zapisując się złotymi zgłoskami w annałach polskiego pro wrestlingu? Czy cyferka w dacie się zmieni, ale Puncher będzie dominował jak zawsze? Jaka w tym wszystkim rola Pana Pawłowskiego i Spartana? Gala już 11 stycznia, musicie tam być, bo zapowiada się niesamowite otwarcie wrestlingowego roku! Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
    • Attitude
  • Dodaj nową pozycję...