Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Smackdown! 10.08.07

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Welcome to Smackdown!

Promo.Zawodnik ciężko trenuje w zniszczonej hali.Nie widać kim jest.Na sam koniec krótkie ujęcie na twarz a potem pojawia

się napis "Leviathan....Demon wanna back!"

Match#1 Na ring wychodzi Chavito w garniturze,obok niego stoi Khali.Meksykanin zapowiada długo oczekiwany powrót!Oto on

from San Diego Rey Mysterio.Rozbrzmiewa dobrze znany theme,publika szaleje.Trochę cichną gdy Rey ubrany w czarną maskę

wchodzi wraz z Vickie Guerrero!Rey odbiera Chavo mikrofon.Opowiada jak tęsknił za wrestlingiem i że bardzo cieszy się że

powrócił w czasie gdy jego rodzina żądzi brandem.Dodaje że zamierza zostać champem i w miare możliwości pomagać Vickie.

To niezbyt podoba się publice.Wtem wbiegają cruiserzy:Jimmy,Noble,Moore,Funaki i Nunzio.Jimmy mówi że oni również chcą

walczyć z Daivarim o tytuł i nie podadzą się bez walki.Vickie niezwłocznie odpowiada.Teraz,każdy na każdego.Wygrany na

Summerslam będzie walczył z Daivarim

No.1 Contender Rey Mysterio vs Jimmy Wang Yang vs Shannon Moore vs Jamie Noble vs Funaki vs Nunzio.

Końcówka:Mysterio dominuje nad przeciwnikami.Hurricanrana na Moorze,potem na Funakim,dropkick na Noble i second rope

springboard dropkick na Nunzio.Mysterio atakuje Jimmy'ego ten unika i robi superkick!Rey upada,pin 1..2..kick out!

Jimmy robi irish whip,Rey schyla się pod ręką Azjaty i robi mu low dropkicka.Jimmy pada i zawiesza się między linami!

Mysterio odbija się i robi 619!A zaraz potem westcoast pop! Pin 1..2..3!!Rey Mysterio świętuje zwycięstwo!

Kiedy stoi odwrócony,wbiega Daivari z krzesłem ale Latynos obraca się....przez chwile patrzą na siebie jednak po chwili

Arab ucieka i gdy stoi daleko od ringu krzyczy że Rey nie masz szans.

Winner:Rey Mysterio

Backstage:Mark Henry wyciska na siłowni.Potem wstaje i zaczyna niespokojnie chodzić po pomieszczeniu.

Henry:Pieprzyć to...ja jestem Królem Dżungli...JA!Powinienem mieć więcej szansa,powinienem DOMINOWAĆ!

Musze dać z siebie więcej...musze być najlepszy!!(uderza się w klate,zaczyna bić worek treningowy,potem zrywa go i robi "na nim"

world strongest slam.Worek pęka.)

Match#2 Mvp & Matt Hardy vs Dave Taylor & William Regal

Końcówka:Regal był na zmiane bity przez przeciwników,teraz zmienia się z Taylorem.Anglik wbiega na ring,chlothesline na

Hardym potem back suplex na Mvp.Hardy wstaje i łapie się w standing armlock.Chłopak wije się z bólu ale nijak nie może

dosięgnąć lin!Czy będzie tapował?Nie,ratuje go dropkick Mvp,wymierzony w plecy Taylora.Teraz to Anglik dostaje german suplexa.

Potem jednak udaje mu się wyrwać i zmienić z Regalem.Mistsz i pretendent mierzą się wzrokiem potem Regal pokazuje że pas

będzie jego i kopie Montela w brzuch.Bije go w rogu,a Taylor zagaduje sędziego.Wtedy Regal szybko zakłada kastet i uderza

US Champa.Sędzia niczego nie zauważył,jeszcze tylko Regal-plex i pin 1..2..3!Anglicy pewnie zwyciężają!

Winner:Dave Taylor i William Regal

Promo Kane.

Backstage:Do gabinetu Vickie wpada Mark Henry.Chce podbiec do biurka GM,ale zatrzymał go Khali.

Vickie:Czego chcesz?

Henry:Walki na Summerslam.|

Vickie:Walki na Summerslam?Hmmm....sama nie wiem.

Henry:Jestem Silverback.Zasłużyłem na to!

Vickie:Nie wiem z kim niby...

Wbiega Dave Taylor.

Taylor:Chce walczyć na Summerslam,rozumiesz?Za pomoc w dostaniu stołka szefa tego brandu,chce walczyć na tej gali.

Vickie(śmieje się):Jak chcecie. Dave Taylor vs Mark Henry na Summerslam w Extreme Rules Match'u.

Arm Wrestling Match

Robbie Mc'Allister vs Deuce

Przebieg:Obaj zawodnicy prężą najpierw mięśnie.W ich narożnikach stoją ich partnerzy(I Cherry).

Na początku lekka dominacja Deuca,potem chwila wyrównanej walki.Deuce już prawie wygrał,gdy niespodziewanie to Szkot użył zapasów

siły i uderzył dłonią przeciwnika o stół!Deuce dostał furii,chciał zaatakować Robbiego,ale Rory wbił mu palce w oczy.Domino dostał dropkicka

a Cherry Scot Drop na stolik.Przy aplauzie publiki Highlanders schodzą z ringu.

Winner:Robbie McAllister

Promo William Regal

Backstage:Nunzio spotyka Chucka Palumbo.Obaj Włosi cieszą się za spotkania i z obecności w jednym brandzie.

Chuck proponuje wspólną walke,a Nunzio zgadza się i życzy powodzenia w jego dzisiejszym re-debiucie.

Match#3 2 versus 1 Handicap Match Kevin Thorn(with Torrie) vs Jobbers

Końcówka:Squash.Thorn dominował nad słabszymi przeciwnikami na jednym zrobił spinebuster na drugim sidewalk slam.

Potem Original Sin 1..2...3 i Lord Wampirów i jego diva świętują zwycięstwo.

Winner:Kevin Thorn.

Wywiad:Kristal rozmawia z Kanem.

Kristal:Witaj,Kane.Dziś czeka Cię walka przeciwko Markowi Henremu.Jak sądzisz wygrasz?

Kane:Tak.

Kristal:A co myślisz o Summerslam?Obecnie nie ma zapowiedzianej obrony Twojego pasa.

Kane(wzrusza ramionami)

Kristal:To może powiesz z kims chciałbyś walczyć?

Kane:Obojętnie.

Kristal:Żadnych sympatii lub antypatii?

Kane:Nie.

Kristal:Ehh....dziękuje za wywiad.

Kane odchodzi.

Match#4 Chuck Palumbo vs Ric Flair

Końcówka:Chuck przyjmuje serie backhand chops.Odpycha Nate ale ten znów atakuje swym sztandarowym uderzeniem.

W końcu jednak Włoch unika odbiega i robi running big boot!Flair pada,pin 1...2...kick out.Palumbo podnosi przeciwnika powerbomb

a potem boston crab!Flair próbuje się jakoś wydostać z uścisku,nagle kontruje to w figure four leglock!!Niesamowite.

Teraz to Chuck wije się z bólu,próbuje dosięgnąć lin,ale gdy jest blisko Flair przesuwa się.Czy Włoch przegra swój pierwszy po długim

czasie mecz na SD?Jeszcze nie teraz,udaje mu się dosięgnąć lin.Wstaje i...Chuck Deluxe! Superkick powala Nature Boya na mate!

Pin 1..2...3!A więc jednak zwycięża Chuck!

Winner:Chuck Palumbo.

Backstage:Na telebimie pojawia się sala szpitalna.W łóżku leży Edge.

Edge:Witam wszsytkich moich fanów.Wiem że tęskniliście.Operacje przeszedłem szczęśliwie i czeka mnie długa rehabilitacja.

Jednak gdy wróce,obiecuje że skopie dupy wszystkich moim przeciwnikom i znów będe walczył o World Heavyweight..

(wchodzi pielęgniarka.)

Pielęgniarka:Panie Edge,wizyta.

Edge:Taaa,wpuść.

Do sali wpada Chris Masters podnosi Edga i robi błyskawiczne Master Answer odbijając się do ściany.Rzuca Superstara i ucieka.

Match#5 No title match

Kane(with Victoria) vs Mark Henry.

Końcówka:Dłuższa wymiana punchy na środku ringu.Nagle Henry odbija się od lin i wywraca BRM chlotheslinem.

Pin 1..2..kick out.Zawodnicy znów zaczynają brawlować,tym razem Kane zaskakuje przeciwnika big bootem.

Próbuje pinu 1..kick out.Kane zakręca przeciwnikiem kolejny big boot i przygotowania do chokeslam!

Silverback wstaje przyjmuje uderzenie,ale Big Red Machine nie przystępuje do pinowania bo na ring wbiega Snitsky! A więc łysy potwór

chce zemsty za poprzednią porażke!Running big boot on the face!Kane pada,Henry zostaje zdyskwalifikowany!

I w dwójke zaczynają kopać mistrza w rogu,Victoria chce interweniować i dostaje World Strongest Slam!

Jednak oto nadciąga Kevin Thorn!Wchodzi na top rope i zaskakuje wszystkich planchą na obu zawodników!Potem robi chokebomb

na Henrym i crucifixion na Snitskym.Pomaga wstać Kane i ściskają sobie ręce!

Winner:Kane by Dq

Smackdown!schodzi z anteny.

Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Biggmac

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie