Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Problemy Kidda, Joe vs Strowman, Goldberg vs Lesnar II

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

:arrow: Tyson Kidd powiedział, że mimo intensywnej rehabilitacji wciąż ma problemy żeby poruszać głową i najpewniej nie uda się jego powrót na ring. Podobno jego kontuzja była tak straszna, że lekarze gdy jej doznał bali się o jego życie. Kidd nie powróci na ring, a oficjalny koniec kariery ogłosi w nadchodzącym tygodniu

:arrow: Kontuzji nabawiła się również Becky Lynch! Na razie nie wiemy jak bardzo jest to poważna kontuzja i czego dotyczy, ale jej pauza ma trwać około 4 tygodnie. W tej sytuacji odwołana została jej walka z Alexą Bliss o tytuł Kobiet SD, a w to miejsce zostanie wprowadzona walka Jack Swagger vs Baron Corbin, LUB NIC

:arrow: Braun Strowman powiedział (a raczej wyryczał) na ostatnim RAW, że chce większe wyzwanie od Micka Foleya. Wszystko wskazuje na to, że Strwoman będzie przez kilka tygodni składał mniej ważnych zawodników w rosterze, aż któregoś dnia na jego wyzwanie odpowie Samoa Joe! Strowman ma być pierwszym feudem dla Samoańskiego Wojownika

:arrow: Big Show powiedział, że w styczniu wróci do regularnych występów w WWE TV, gdyż wtedy ruszy jego program z Shaq'uillem O'Neillem z finałem na WrestleManii. Sam Show powiedział również, że jest wielkim fanem Ericka Rowana i ma nadzieję, że ten gdy wyleczy kontuzje dostanie push

:arrow: Niedawno podałem news o tym, że Paul Heyman dostał więcej do powiedzenia na zapleczu, a dziś przepraszam, bo okazało się, że to nieprawda i Heyman będzie występował w dotychczasowej roli. Niepotrzebnie zawierzyłem plotkom pewnego informatora. Wybaczcie

:arrow: DDP aka Diamond Dallas Page trafi do HOF 2017 i otrzyma własny film na DVD. Zasłużenie?

:arrow: Niedawno Natalya straciła dwa zęby, a teraz wrestler NXT - Patrick Clark ukruszył swojego. Ciekawe, czy też czekają 5 miechów na taki zabieg :)

:arrow: Coś takiego jak Total Divas oglądało 632 tys ludzi, czyli prawdopodobnie o 300 tys więcej niż Impact. Wiecie czemu to podaje? Żeby się śmiać z TNA. HAHAHAH. Skończyłem. A tak serio, to takie Warsaw Shore w wersji wrestlingowej ogląda aż tyle ludu?

:arrow: Vince McMahon jest zdecydowany zrobić walkę Brock Lesnar vs Goldberg już na Survivor Series. Otóż Vince nie jest przekonany do Goldberga, bo to nie jest projekt WWE i w gruncie rzeczy Wąs nie rozumie fenomenu postaci Billa, ale dla podniesienia ratingów jest gotów zrobić ten pojedynek już w listopadzie

:arrow: W takim układzie planowane walki na WM to:

Brock Lesnar vs Kevin Owens, Triple H vs Seth Rollins. Jeśli jednak Undertaker zdecyduje się walczyć, wtedy jego rywalem będzie Kevin Owens, a Lesnar zmierzy się z kimś z trójki: Cena/Goldberg/Wyatt

To tyle, dzięki za komentarze: Lobo Taker, IOOT_DZIKO, badziewiarz :waving:

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mateusz8721

3

• LoboTaker

3

• Bryx

1

• Hacjend

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   2

A co ty za podśmiech*jki robisz z TNA???.....no dobra, sama je robię.

To Kidd po tym urazie planował jeszcze wrócić na ring? Przecież podobną (ale chyba trochę lżejszą) kontuzję miał Edge i od razu przeszedł na emeryturę.

DDP aka Diamond Dallas Page trafi do HOF 2017 i otrzyma własny film na DVD. Zasłużenie?

A czemu nie? A co do niego, właśnie niedawno sobie znalazłam info, że kiedy faudować z ex-żoną Takera. Po ch*j?

Dzięki znów za newsy :D

75137960457081728a67d7.jpg

która to ta ex?

To żaden problem się domyślić, która. Taker nie miał 8 żon jak Flair, tylko 3, z czego 2 występowały w wrestlingu. Chodzi mi właśnie o Sarę, jego drugą żonę.

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Oświecę koleżankę że nie śledziłem życia prywatnego jak i wogólę poczynań Undertakera do nie dawna;)także nie wiedziałem a to o zawieszeniu Paige Wy słyszelita?

Spoko, ja do niedawna nie wiedziałam, że Sting ma na nazwisko Borden :8

Braun Strowman powiedział (a raczej wyryczał) na ostatnim RAW, że chce większe wyzwanie od Micka Foleya. Wszystko wskazuje na to, że Strwoman będzie przez kilka tygodni składał mniej ważnych zawodników w rosterze, aż któregoś dnia na jego wyzwanie odpowie Samoa Joe! Strowman ma być pierwszym feudem dla Samoańskiego Wojownika

A po tym feudzie, gdzie nie ma opcji by Joe jobbnął temu klocowi, będzie mówił (aka ryczał): ;)

source.gif

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Windows

DDP w HoF - jak najbardziej zasłużenie. Po przejęciu WCW nigdy w WWE nie dostał dużej szansy, raczej zeszmacono jego charakter budując inne (made in WWF/E). Mimo to kto pamięta jego lata w WCW - świetny face, jeszcze lepszy heel.

chcelatooo.png

• Styl:  Klasyczny

Baaa pewnie ze pamięta WCW ;) jego partner Karl Malone vs Denis penis Rodman i Hulkster na bash At The Beach 1998 i nie tylko choć w latach 1997-1999 wyglądał elegancko widizałes go we wcześniejszych latach jaki smok z niego był?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...