Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Debiut Punka i NJPW? Paige odejdzie, film o Benoit

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

:arrow: CM Punk zadebiutował w UFC, niestety, debiut nie okazał się zbyt spektakularny. Punkster wyszedł przy muzyce Cult Of Personality, ale to raczej koniec dobrych wiadomości, gdyż ten przegrał ze swoim rywalem, Mickym Gallem przez submission w I rundzie (2 min 14 sek). Prawdopodobnie jest też to ostatnia walka Punka w UFC

:arrow: Samoa Joe najpewniej w najbliższym czasie nie dołączy do głównego rosteru Smackdown. Takie informacje zadawają się mieć potwierdzenie. Joe miał dołączyć do rosteru SD już po ostatniej porażce z Nakamurą, jednak Vince zdecydował o przetrzymaniu Samoan Machine jeszcze trochę w NXT.

:arrow: Walka Sasha Banks vs Charlotte została wycofana z najbliższego PPV. Najpewniej w to miejsce ujrzymy TTM, a do pań dołączy jeszcze Bayley. Tak czy siak, to Banks jest faworytką starcia, i ona ma dostać szansę na dłużej

:arrow: Dave Meltzer jest już pewny co do sytuacji Paige. Nie ma właściwie szans, by została ona w WWE na dłużej, a podjęła nawet pewne kroki w kierunku prawników, by pomogli jej rozwiązać kontrakt. Wszystko jest teraz w rękach Vince'a, gdyż jeśli ten się nie zgodzi - Paige nie będzie mogła walczyć aż do 2019 roku!

:arrow: Alberto Del Rio udzielił wywiadu, w którym powiedział, że będzie występował jeszcze 2 lata w federacjach 'innych niż WWE', po czym zostanie prezesem jednej z federacji MMA

:arrow: Shelton Benjamin przeszedł w końcu operacje i jak sam zapewnia, teraz jest dobrej myśli, że jego rehabilitacja przebiegnie pomyślnie. Tak szczerze to mam nadzieję, że WWE i tak go weźmie, bo fajnie się go oglądało

:arrow: Zostanie nakręcony film o Chrisie Benoicie i jego życiu, a właściwie śmierci. Film będzie raczej cieniem kładł się na wrestling, bo tematem przewodnim ma być wpływ wrestlingu na takich zawodników jak Benoit

:arrow: CM Punk wypowiedział się, że kiedyś nie chciał dołączyć do WWE, a do NJPW. Jego zdaniem klimat fanów w Japonii jest dużo lepszy niż ten w USA, ale wiemy, że życie sprawiło iż potoczyło się to inaczej. Co do ewentualnych walk w NJPW Punk odpowiedział 'Nigdy nie mów nigdy'

:arrow: Vince Mc Mahon odbył krótką rozmowę z Kevinem Owensem, w którym bardzo pochwalił KO i powiedział iż wie, że ten go nie zawiedzie. Owens powiedział, że program, który dostał mu odpowiada, bo Hunter go tu ściągnął, i Hunter 'zrobił go' mistrzem

:arrow: Scotty 2 Hotty wraca do WWE. Zostanie on trenerem w PC. Będzie uczył wykonywania ryzykownych finisherów

Dzięki za komentarze IOOT_DZIKO, Don Carlos oraz szkodnik109

• Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• badziewiarz

4

• DonCarlos

2

• Coun

2

• Bryx

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   10
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Nieciekawe newsy. Nie ma się za bardzo o czym rozpisać.

Może o walce CM'a gdybym ją obejrzał.

Tak czy siak, dzięki za newsy.

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Ja ogladalem UFC 203. Co do walki Punka to czulem ze ona sie tak skonczy, w kilka sekund po rozpoczeciu walko Punk juz lezal na ziemi, musze mu przyznac ze na poczatku nawet dobrze sie bronil w parterze ale po kilku ciosach w twarz nie mial juz szans, tak samo jak na to ze wystapi znowu w oktagonie.

fan1905.png

Smutne to, co się dzieje z Paige. Meksol ją wykorzysta, porzuci i wróci sobie spokojnie na łono rodziny, mając jakiekolwiek zaplecze a ona zostanie z palcem w pępku i będzie się szlajała bo mniejszych fedkach. No ale to jej życie :P

CM Punk zadebiutował w UFC, niestety, debiut nie okazał się zbyt spektakularny.

Przegrał z gościem, który nie ma nawet swojej strony na wikipedii czyli ten tego... ale co tam, 500,000$ wpadło i podobno % ze sprzedaży PPV też dostanie.

Wydaje mi się, że Mickey Gall wygrał pakiet VIP na następną WMkę, porażka Punka to "sukces" WWE.

Samoa Joe najpewniej w najbliższym czasie nie dołączy do głównego rosteru.

W myśl zasady: "promujemy tylko 1 grubasa na raz" Joe musi poczekać aż Kevin Owens schudnie - co jak wszyscy wiemy jest nie realne, albo hype no Owensa ucichnie - co jest bardziej prawdopodobne.

Co do ewentualnych walk w NJPW Punk odpowiedział 'Nigdy nie mów nigdy'

Bo tak jak pokazał nawet przykład Stinga - kiedyś kasa się skończy za rok, dwa, pięć, dziesięć czy dwadzieścia, a wtedy duma do kieszeni i można się nawet podłożyć HHH na swojej pierwszej WMce co nie Panie Borden?

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

W myśl zasady: "promujemy tylko 1 grubasa na raz" Joe musi poczekać aż Kevin Owens schudnie - co jak wszyscy wiemy jest nie realne, albo hype no Owensa ucichnie - co jest bardziej prawdopodobne.

Widzę, że podzielasz opinię niektórych "znawców" wrestlingu pokroju Russo i Cornetta, a także niektórych fanów wrestlingu. Oczywiście brak merytorycznych argumentów, które świadczą na niekorzyść Kevina i czysty hejt. Zawsze coś nie pasuje, a prawda jest taka, że Owens może i jest gruby, ale czy to czyni z niego gorszego człowieka lub wrestlera? Nie, bo liczą się doświadczenie i umiejętności, a ten "grubas" ma ich, aż nadto by być mistrzem w fedce Węsęta.

W myśl zasady: "promujemy tylko 1 grubasa na raz"

QLfZHa9.gif

85470364654a3ea1bb931f.jpg

Widzę, że podzielasz opinię niektórych "znawców" wrestlingu pokroju Russo i Cornetta

Milcz chłopcze to nie sala gimnastyczna jak Ci pasują panowie pokroju Cesaro, Owens, Zayn to nie mój problem, ani też nie moja wina. Owens co najwyżej gimmick komediowy - wielu ludzi z większym skillem było w WWE przed nim i pasa nawet nie powąchali. Sam Owens natomiast skorzystał (tak jak powiedział zresztą przytoczony przez Ciebie Corrnett) na kontuzji Devitt'a. Gdyby nie uraz to gdzie byś miał dzisiaj swojego grubaska? robił by komedie z Jehowym Krzysiem (Jericho) na backu przekręcając imię Phillips'a i przegrywając kolejne walki na RAW.

Pomyśl tak na zdrowy rozsądek kto by ten pas miał nosić, nie licząc oczywiście Lesnar'a.

Popatrz na roster:

Jechowy - jemu pas nic nie da.

Roman - palił trawe.

Rollins - to już i tak za długo trwało.

Rusev - dalej za nisko po za tym trzyma US title.

Sheamus - aktualnie gdzieś na dnie z gimnastycznym Szwajcarem

Szwajcar - ten to się nawet na Superstars nie nadaje.

I tutaj się nazwiska kończą... popatrz jakie to RAW jest biedne.

Zawsze na ratunek może przyjść HHH, ale widać, że jego to już pasy nie kręcą to nie 2004/5 rok. Ten woli teraz w kanciapie siedzieć i nadzorować.

Koniec końców Owens dostał pas tylko dlatego, że Devitt poszedł na L4 - sorry gregory.

WWF - R.I.P

Widzę, że podzielasz opinię niektórych "znawców" wrestlingu pokroju Russo i Cornetta

Milcz chłopcze to nie sala gimnastyczna jak Ci pasują panowie pokroju Cesaro, Owens, Zayn to nie mój problem, ani też nie moja wina.

To nie moja wina, że lata 90-te były 20 lat temu, a wrestling nie wygląda jak dawniej. Ludzie przestali się przejmować rozmiarami zawodników tu chodzi przede wszystkim o Entertainment. Teraz dla casuala liczą się goście ze sceny niezależnej w wersji z okrojonym move-setem i z niebezpiecznymi spotami. Russo i Cornette żyją przeszłością i nadal uważają że mają coś do powiedzenia, a tak naprawdę wylewają krokodyle łzy, bo nikt ich w WWE nie potrzebuje. To dobrze że są tacy ludzie, którzy mają odmienną opinię i czasem mają racje. Ale to nie powód żeby dyskwalifikowano tych zawodników z możliwości zdobycia pasa.

WWE nadal ma braki w ME, żeby ktoś z kreatywnych nie wpadł na pomysł kontynuacji feudu KO/Zayn tym razem o pas i poszedł z tym do Węsęta :8

85470364654a3ea1bb931f.jpg

Wydaje mi się, że Mickey Gall wygrał pakiet VIP na następną WMkę, porażka Punka to "sukces" WWE.

Nie powiedziałbym że to ich sukces. Nie tak dawno temu na twiterze było małe zamieszanie wywołane przez Conora McGregora(mistrza UFC) który powiedział że zawodnicy WWE to piczki i rozpierdoliłby ich wszystkich bez większych problemów. Kilka tygodni później były mistrz WWE Cm Punk zalicza swój debiut w mma zostając zgwałconym przez 24latka który pierwszą profesjonalną walkę miał 10 miesięcy temu.

Gość kojarzony z wwe okazał się kompletnym pozerem i wypadł jak totalny amator. Jedyne zwycięstwo o jakim można mówić to jakaś satysfakcja Vinca i Huntera że ich byłemu pracownikowi nie powodzi się tak dobrze.

Jedyne zwycięstwo o jakim można mówić to jakaś satysfakcja Vinca i Huntera że ich byłemu pracownikowi nie powodzi się tak dobrze.

Ja o niczym innym nie mówię - jak by nie patrzeć WWE to Vince & Triple H, ale widocznie wyraziłem się niezbyt jasno.

Nie tak dawno temu na twiterze było małe zamieszanie wywołane przez Conora McGregora(mistrza UFC) który powiedział że zawodnicy WWE to piczki i rozpierdoliłby ich wszystkich bez większych problemów.

Bo jak by nie patrzeć to prawda - przytoczę tutaj znowu wywiad z Alberto jak był wolny. Powiedział, że 80% (coś takiego) nigdy nie brało udziału w prawdziwej walce. Spójrzmy prawdzie w oczy same mięśnie to niestety za mało gdyby tak było to Lesnar, trzymał by pas UFC w nieskończoność, a jednak wjebali mu czy to Koń czy to Cain, Mir go poddał, Carwin też miał przewagę przez większość walki. Wydaje mi się, że co poniektórym nawet różnica wzrostu/wagi by nie pomogła nawet z latawcem McGregorem ba ... ja bym wystawił Cyborgową na np. takiego Sheamusa i stawiam $, że Cyborgowa by go zaorała.

Ale wracając: porażka Punka to niewątpliwy sukces Vince'a & Hunter'a - Punk najwidoczniej myślał, że ma szansę, ale rzeczywistość okazała się brutalna - to jest coś ala nasz rodzimy Pudzianowski - złota w strongman owszem, ale MMA niestety - tragikomedia i może w przyszłości walka o pas polsatu.

Teraz dla casuala liczą się goście ze sceny niezależnej w wersji z okrojonym move-setem i z niebezpiecznymi spotami.

Tych naprawdę niebezpiecznych spotów to mogę Ci zagwarantować, że w WWE nie zobaczysz.

Dywizja latawców ma być na RAW - wydaje mi się, że to też będzie kompletny niewypał - pamiętaj o starej zasadzie najważniejszy jest pas WWE (aktualnie na SD) no i ten Universal Lady belt (na RAW) - główne zainteresowanie musi iść na te oto pasy - także latawce nie będą mogły odwalić nic ciekawego, żeby nie przyćmić grubasa Owensa czy innych walczących o główny pas.

Po za tym widziałem jakieś promo tych latawców z CWC - np. ten Zack Sabre Jr. oczywiście gimnastyczni napaleni, że to podobno jakiś geniusz itp (walk nie widziałem) ale ten gościu wygląda jak Mr. Oświęcim - skoro Christian był zapałką to kim ten będzie igłą? nitką? Przecież już Colin Delaney był bardziej dojebany masą.

Russo i Cornette żyją przeszłością i nadal uważają że mają coś do powiedzenia

To, że Cornette ma przeoraną banie to akurat wiadomo nie od dziś, ale czy ja tam wiem czy nikt go nie potrzebuje - on sobie doskonale radzi co chwila jakieś podcasty, wywiady itp. Ludzie chcą go słuchać bo jak by nie patrzeć zawsze ma coś ciekawego czasem mniej czasem bardziej mądrego do przekazania.

WWF - R.I.P

Ja o niczym innym nie mówię - jak by nie patrzeć WWE to Vince & Triple H, ale widocznie wyraziłem się niezbyt jasno.

Tak się domyślałem, ale wolałem doprecyzować.

Paradoksalnie jednak wydaje mi się że pomimo ich niechęci do Brooksa dużo lepiej dla nich byłoby gdyby ktoś kojarzony z ich biznesem nie zebrał oklepu jak amator. Zawsze można wtedy uderzyć w ton "hej widzicie tego gościa który odnosi sukcesy w ufc? mamy tuziny lepszych od niego, pomyślcie co by było gdyby oni weszli do klatki", zamiast stawić czoła szarej rzeczywistości w której wrestlerom jest jednak bliżej do aktorów niż do fighterów z krwi i kości.

Zawsze można wtedy uderzyć w ton "hej widzicie tego gościa który odnosi sukcesy w ufc? mamy tuziny lepszych od niego

Wtedy Phil by "uderzył" i powiedział, że skopał by całe WWE z HHH na czele bo to są same cipunie, które nigdy nie walczyły na prawdę. To więcej niż pewne, że gdyby Brooks wygrał to zaczął by kręcić swoje, a tak - osobista satysfakcja Hunter'a & Vince'a, a sam wrestling na tym nie straci - nie dlatego, że WWE całkowicie odcina się od Brooks'a ale dlatego, że wrestling w Ameryce wcale nie jest aż tak "ceniony" jak by się wydawać mogło - ogromna ilość Amerykanów ma wyjabane po całości na ten "bussines", nie traktują tej "rozrywki" poważnie ba - są nawet zdenerwowani kiedy do ich miasta zajeżdża kareta WWE. Także kto ma oglądać będzie dalej oglądał, nowe pokolenia 5 latków przychodzą z każdym rokiem, co roku rodzą się nowe dzieciaczki także Vinnie Mac nic nie traci, a osobista satysfakcja to przecież to co McMahony kochają najbardziej.

WWF - R.I.P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...