Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

ECW 07 08 2007

Undertaker_4don

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

ECW 7 08 2007

Rozpoczyna się gala ECW na ekranie lecą ujęcia z walki tagów o title shota.

ECW TAG TEAM Championship

TAG TAEM Match

Sandman & Tommy Dreamer vs Johnny Nitro & Kenny Dykstra vs Elijah Burke & Marcus Cor Von

Wszystkie drużyny są już na ringu chcą zaczynać ale niespodziewanie „here comes the money”

Shane McMahon – Nie wiedziałem, że kiedy stanowisko GM w ECW obejmie pan Long ECW zamieni się tak poważnie obecny GM nie kontynuuje mojej zasady Extreme Rulz (Śmiech) Przecież w ECW o to właśnie chodzi więc jeżeli to się w najbliższym czasie nie zmieni pan Long opuści ECW. Jeszcze jedno aby walka trzech drużyn które tutaj widzimy miała stypulację zwykłą zero Hardcoru. Tak nie może być trzeba coś z tym zrobić, a więc nową stypulacją tego meczu będzie Tables, Ladders and Chairs Match powodzenia.

Końcówka: Tommy i Sandman niszczyli przeciwników Dykstra był w takim stanie, że musiał jechać do szpitala teraz Sandman przynosi kolejny stół. Tommy łapie Nitro i Powerbomb na stół teraz chcą wejść po drabinie i zabrać swoje pasy. Przybiega Elijah wraz z Marcusem i biją się na środku ringu z mistrzami, Sandman zostawia Tommego sam z Marcusem i zabiera Elijaha ze sobą z ring zaczyna bić go używając Kendo kiedy Elijah zaczyna krwawić Sandman robi White Russian Leg Sweep i wchodzi na ring tam właśnie tommy zalicza pounce ze strony Alpha Male, zdenerwowany Sandman szybko podbiega i uderza go parę raz z Kendo, pomaga mu nitro robiąc na Marcusie Neckbreaker kiedy wstaje Sandman uderza go tak z Kendo, że ten wylatuje za ring. Tommy ustawia drabinę i Oryginalsi wchodzą po pasy.

Zwycięzcy: Sandman & Tommy Dreamer obronili ECW Tag Team Championship.

Backstage: Punk wchodzi do gabinetu Longa i chce się dowiedzieć kto będzie jego przeciwnikem na SummerSlam.

Long – Mamy jeszcze trochę czasu zaczekajmy do następnego tygodnia.

Punk – Dlaczego? Obiecałeś mi, że dzisiaj dostanę odpowiedź.

Long – No dobra dziś po ME w którym zmierzysz się z moim dawnym podwładnym z którym mam dobre stosunki do dzisiaj więc w ME który nie będzie o żaden z tytułów zmierzysz się z Kanem.

Punk – Co jak ale..

Long – Nie trać czasu na gadanie wyjdź.

6 Man Battle Royal for #1 Contender ECW World Championship

The Miz vs Stevie Richards vs Balls Mahoney vs Finlay vs Matt Striker vs Viscera

Kolejność eliminacji:

1.The Miz przez Viscere po Body Press Drop

2. Stevie Richard przez Viscere po Clothesline

3. Viscera przez Finlay & Balls mahoney & Matt Striker

4. Balls Mahoney przez Finlay po Dropkick

Końcówka: Matt Striker i Finlay zostali jako ostatni na ringu finlay roi Bodyslam po czym pcha matta na lin i clothesline, zadowolony pomaga wstać Mattowi ale ten sprzedaje Lowblow i zaczyna punchowiać Finlaya ustawia go przy linach i chce go wyrzucić ten jednak trzyma się go Matt atakuje całym ciałem i przez swoją nieostrożność obaj wypadają sędziowie spierają się kto wygrał kto? Wchodzi GM Long.

Long spokojnie panowie do ogłoszenia zwycięzcy pozwolę sobie zaczekać do ME i po dokładnym obejrzeniu wszystkich powtórek ogłoszę wynik.

Main Event

Single Match

CM Punk vs Kane ( No-title)

Końcówka: Kane pcha Punka na liny ten unika Clothesline i po odbiciu od kolejnej liny sprzedaje Dropkick. Zadowolony robi DDT i Bodyslam wbija Kane w narożnik biegnie ale nadziewa się na Big Boot, Kane łapie Punka SidewalkSlam pin 1..2..Kick out kane robi Irish swip ale Punk kontruje i Kane wpada w narożnik atak kolanem i Bulldog, Punk czeka aż Kane wstaje łapie go na ramiona ale Kane ucieka wystawia ręke i Chokeslam pin 1...2....3

Zwycięzca: Kane

Po mecu przychodzi Long

Long – Najpierw chciałbym pogratulować Kanowi wygranej, a teraz chciałbym oznajmić kto będzie przeciwnikiem Punka to może spójrzmy na ekran.

Na ekranie leci powtórka jak obaj zawodnicy spadają i w tym samym momencie dotykają ziemi.

Long – Jak widzisz zarówno jak i Finlay i Matt dotknęli ziemi w tym samym momencie czyli na Summerslam w naszym ME odbędzie się Triple Treath Match o ECW World Championship w którym zmierzą się CM Punk, finlay i Matt Striker

ECW schodzi z aneteny

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Undertaker_4don

2

• Y2J

1

• estevez

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Nie chcę żeby wyszło, że się czepiam, chciałbym tylko zaoferować odrobinę konstruktywnej krytyki. Moim zdaniem używanie tak poważnej stypulacji jak TLC na zwykłej gali, bez żadnego promowania mija się z celem, gdyż sprawia, że gala jest mało realistyczna. Troszkę też nie rozumiem występu Kane'a, wygrywa on non-title match z mistrzem, a title shot dostają Finlay i Striker. I nie rozumiem po co ktoś z innej gali wygrywa non-title match z mistrzem, kiedy w ogóle nie jest wmieszany w storyline'y, to tylko obniża credibility danego mistrza, a chyba chodzi o to żeby wypromować silnego mistrza żeby później zmiana tytułu coś znaczyła. Dlatego też nie rozumiem takich akcji jak w prawdziwym ECW Johnny Nitro zdobywa pas, a dwa dni później przegrywa czysto z Johnem Ceną w non-title matchu. Ale może to dlatego nie ja jestem bookerem :-) Nie chcę tu nikogo zniechęcać do pisania, ale chyba trzeba nad tym troszkę więcej popracować, ewentualnie jeszcze wprowadzić troszkę więcej życia w sam tekst.

Pozdrawiam, powodzenia.

70480578844af90bfa37be.jpg

Moim zdaniem używanie tak poważnej stypulacji jak TLC na zwykłej gali, bez żadnego promowania mija się z celem, gdyż sprawia, że gala jest mało realistyczna.

Tu akurat to nie wiem czy czytasz gale od początku ale ja promuję zasadę Extreme Rules w ECW i w tym nie ma nic dziwnego, że na zwykłej gali jest taki mecz.

Troszkę też nie rozumiem występu Kane'a, wygrywa on non-title match z mistrzem, a title shot dostają Finlay i Striker. I nie rozumiem po co ktoś z innej gali wygrywa non-title match z mistrzem, kiedy w ogóle nie jest wmieszany w storyline'y, to tylko obniża credibility danego mistrza, a chyba chodzi o to żeby wypromować silnego mistrza żeby później zmiana tytułu coś znaczyła.

Finlay i Striker walczyli w walce o #1 contender i obaj wylecieli ostatni z ringu więc obaj dostali szansę na tytuł

Dla występu Kane nie mam uzasadnienia może nie chce zrobić z Punka drugiego Ceny bo raczej bardzo rzadko przegrywa

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

ja się tylko zgodze z tym TLC... do tej pory w historii było chyba tylko 6 takich walk (jak się nie myle) więc też byłbym za tym, żeby akurat ten wyjątkowy mecz zostawić na wyłączność na PPV