Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Speech Cesaro, Orton i skrypt, Del Rio chce odejść

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

:arrow: Cesaro mógł obawiać się o swoją pozycję po niesławnym speechu, który wypowiedział, jednak najprawdopodobniej...ów speech bardzo mu pomoże. Podobno Vince - gdy minęła mu już wściekłość docenił to, że Cesaro pokazał charakter. Będziemy uważnie obserwować poczynania tego zawodnika w najbliższych tygodniach

:arrow: John Cena nie jest zapowiedziany na galę Backlash. Ma to związek z tourem WWE po Chinach. John jest tam bardzo popularny, i może opuścić galę PPV od Smackdown

:arrow: Wiele osób zastanawiało się, czy Randy Orton mówiąc o 'wspomagaczach' w kontekście walki z Brockiem Lesnarem nie przesadził i nie naraził się oficjelom WWE. Orton w wywiadzie powiedział, że wszystko zostało zaakceptowane, wręcz oficjele wyszli z taką inicjatywą

:arrow: Alberto Del Rio w udzielonym wywiadzie przyznał, że jest niezadowolony ze swojej pozycji, i jeśli ta nie ulegnie zmianie, to odejdzie. Alberto powiedział, że 'niektórzy' są wobec niego uprzedzeni - można się domyślać, że chodzi o Pinok...znaczy o Triple H

:arrow: Cody Rhodes również udzielił wywiadu i powiedział, że głównym powodem jego odejścia jest na siłe promowanie go w gimmicku Stardusta. Cody zgodził się nawet przegrać walkę z Stephenem Amellem 1 vs 1, byle tylko porzucić ów gimmick, który od dawna uważał za idiotyczny, jednak oficjele nie zgodzili się na to

:arrow: Dudley Boyz przedłużyli umowy z WWE. Mówi się, że w ringu będą pojawiać się jeszcze przez okres 3 -5 lat

:arrow: Na Summerslam mieliśmy ujrzeć walkę Roman Reigns vs Seth Rollins. Roman jednak przez przypadek wciągnął majeranek i Vince postanowił podłożyć go Finnowi Balorowi. Balor tym samym zyskał niemal od razu wiarygodność do walki z Sethem

:arrow: Shelton Benjamin podpisał kontrakt z WWE i dołączy do rosteru Smackdown. Prawdopodobnie kontrakt podpisał również Jinder Mahal, który zasili roster RAW, a w kolejce są: MVP, Curt Hawkins, Melina, Carlito, Tommy Dreamer oraz Steve Richards

:arrow: Niezłe wyniki uzyskały nasze tygodniówki. RAW wzrost z 3.1 mln na 3.3 mln, a SD spadek z 3.1 na 2.7 mln. Zobaczymy jak to przełoży się na ratingi

:arrow: 36 urodziny obchodzi dziś Dolph Ziggler, a 47 urodziny HHH. Zdrówka

To Tyle :waving:

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bryx

1

• LoboTaker

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   2
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Cody Rhodes również udzielił wywiadu i powiedział, że głównym powodem jego odejścia jest na siłe promowanie go w gimmicku Stardusta. Cody zgodził się nawet przegrać walkę z Stephenem Amellem 1 vs 1, byle tylko porzucić ów gimmick, który od dawna uważał za idiotyczny, jednak oficjele nie zgodzili się na to

Serio? Ja tam słyszałam, że to oficjele chciały porzucić ten gimmick, a to Cody na to się nie zgadzał.

Dudley Boyz przedłużyli umowy z WWE. Mówi się, że w ringu będą pojawiać się jeszcze przez okres 3 -5 lat

Ciekawe, czy będą dalej jobbować czy...jobbować.

75137960457081728a67d7.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Budowa do WWE WrestleMania 42 trwa na dzisiejszym Raw w Climate Pledge Arena w Seattle, stan Waszyngton. Penta zdobył Intercontinental Championship zeszłotygodniowo, detronizując Dominika Mysterio, i dziś broni pasa przed Original El Grande Americano (Chad Gable). Po pierwszym tytule w karierze WWE celem Penty jest WrestleMania jako mistrz. Nowy nr 1 contender do Women’s Intercontinental Championship AJ Lee zostanie wyłoniony w gauntlet matchu z udziałem Asuki, Bayley, Lyry Valkyrii, Ivy Nil
    • GGGGG9707
      Femi jeśli ma przyjąć wyzwanie Lesnar'a to niech zrobi to szybko. Jego momentum i zainteresowanie nim zaraz spadnie bo nic nie robi. Feud z Rusev'em jest za mało widoczny, potrzeba czegoś więcej a wchodzenie i losowe squash matche nic mu nie dadzą. Tu trzeba ruszyć z feudem i to jak najszybciej bo zmarnuje się. A potem WWE będzie płakało że ma małą reakcje jak sami nic z nim nie robią.
    • GGGGG9707
      Jako komentator tragiczny, irytujący, robiący show wokół siebie. Wszystko mi w nim przeszkadzało : jego pajacowanie przy wejściach zawodników, fakt że robił z siebie gwiazdę a komentator powinien siedzieć być tłem i ładnie komentować jako dodatek do gali a nie tańczyć na krześle i brać całą uwagę na siebie, jego rysowanie mi przeszkadzało bo to bardzo dziecinne, jego komentowanie też. Świetny news
    • MattDevitto
      Sam wypadłem trochę z obiegu przez to, że swego czasu gale freakowe były non-stop.
    • Bastian
      Vengeance Day nadrobiony, zdań kilka... Blake Monroe kontra Jaida Parker - nawet jak na plastikowy hardkor od WWE szału nie było. Największym plusem była stylówka Blake  Ciekaw jestem, co dalej z obiema paniami. Dla Monroe powoli brakuje trochę wyzwań. Z kolei Parker brak zwycięstw z mocnymi rywalkami.  Tony D'Angelo kontra Dion Lennox - i tutaj czuć było wzajemną niechęć i wielkie parcie do bitki. Fajny motyw z brawlem jeszcze na parkingu. W ringu było równie dobrze. D'Angelo znów gór
  • Dodaj nową pozycję...