Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Lesnar wygrał w UFC, Battle Royal na RAW, Impact

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

:arrow: A głównym punktem dzisiejszej paczki jest nasz kochany Brock Lesnar, który pokonał Marka Hunta decyzją sędziów. Dana White po gali powiedział, że udział Brocka w kolejnym UFC jest zależny tylko od Vince'a McMahona

:arrow: Moose żegna się z Ring Of Honor. Na razie nie wiadomo gdzie zawodnik będzie występował, jednak najprawdopodobniej zwiąże się kontraktem z TNA. Dixieland jest najbardziej zainteresowana jego usługami

:arrow: Eric Bischoff został zasypany pytaniami jakoby miał przejąć jeden z brandów podczas ich podziału. Sam Eric wyraźnie jednak zaprzeczył tym plotkom, mówiąc, że nie ma mowy o jego powrocie do federacji Vince'a

:arrow: WWE planuje feud na linii Rusev -Zack Ryder. Nie ma to być jednorazowa walka, a kilka pod rząd, mówi się również o tym, że panowie przeciągną to jeszcze po SummerSlam. WWE chce nagrodzić postawę Zacka Rydera, za wiele lat niskiej pozycji

:arrow: TNA przeniosło emisję swojego programu ze środy na czwartek. Ma to się odbyć najprawdopodobniej od 21 lipca, kiedy SD będzie nadawane na żywo. TNA nie chce w ten sposób stracić na oglądalności, a nie ma szans konkurować ze Smackdown

:arrow: Tyson Kidd będzie musiał zakończyć karierę. Najpewniej nie dostanie pozwolenia na wejście na ring, bo jego kontuzja jest niemal identyczna do tej Edge'a. Najnowsze informacje mówią o tym, że jego kontrakt już wygasł, i nie zostanie przedłużony.

:arrow: Mark Henry wystąpi na gali federacji WLW. Tworzy to plotki na temat odejścia Marka z WWE, jednak ma to być tylko jednorazowy bądź dwukrotny występ Henrego na tej gali, gdyż WWE nie widzi dla niego miejsca w rosterze, a po podziale brandów Henry może liczyć na okazyjny występ na Superstars

:arrow: Bray Wyatt chciałby walki z The Rockiem na Wrestlemanii. Miałoby to być kontynuacją angle na linii Rock - Wyatt Familly.

:arrow: No Way Jose zbiera bardzo dobre recenzje na zapleczu NXT, i mówi się, że bardzo łatwo upora się z Austinem Ariesem i może dostać szybko angaż w głównym rosterze. Mówi się, że oficjele bardzo długo szukali takiego zawodnika jak Jose

:arrow: Jimmy Wang Yang jest na liście WWE. Mało tego, Jimmy rozmawiał już z Vincem na temat ewentualnego powrotu. Nie wiadomo w jakiej roli miałby powrócić

:arrow: Na RAW ujrzymy Battle Royal o miano pretendenta do pasa IC. W gronie faworytów wymieniani są: Apollo Crews oraz powracający Neville.

To Tyle :waving:

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bryx

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
    • Bastian
      Oba Femi mówiąc, że wygra King of the Ring, nawiązując przy tym do tekstu Paula Heymana o spoilerze, spoileruje wręcz interwencję Brocka Lesnara w swojej walce, prawdopodobnie na Night of Champions. "Bestia" pozbawi "Rulera" korony i rewanż na SummerSlam gotowy. WWE, tak bardzo cierpiące na brak ikon pokroju Rocka, Austina czy Ceny, ciągle stawiające na Reignsa, Punka czy Rhodesa, mając gotowy materiał na mistrza, zaserwuje mu na drugiej najważniejszej gali roku trzecią walkę z part timerem. 
    • Grins
      AEW to nawet w plakatach niszczy WWE, chociaż w ostatnim czasie WWE przykłada się do swoich opraw graficznych to i tak AEW nad nimi góruję pod tym względem. 
    • CzaQ
      Jak Ty mnie znasz  Musiałem wygoglować, ale było warto
  • Dodaj nową pozycję...