Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Ankieta, czyli rzut oka na wrestling i forum

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Założyłem ten temat, żeby podzielić się linkiem do ankiety. Powstała z jednej strony, ponieważ zachciało mi się na starość studiować – tu stosowny rzut oka na wiek – a z drugiej, bo chciałem połączyć pożyteczne z przyjemnym i włączyć w to wrestling (to jak na niego patrzymy) oraz forum, które od kilku miesięcy poznaję.

Chciałbym też, jeśli rzeczywiście znaczna liczba osób zdecydowałaby się wypełnić tę ankietę, podzielić się jej wynikami. Wypadają właśnie kolejne urodziny, więc w sumie byłby to taki nieco spóźniony prezent.

*Stworzyłem również drugi kwestionariusz dotyczący podobnych tematów, choć od innej strony. Jeżeli ktokolwiek miałby czas w niedzielę czy w poniedziałek na odpowiedzenie na kilka pytań przez PM, to proszę o kontakt.

Przy odpowiedniej liczbie osób, również z tego dałoby się zrobić coś fajnego i jak w przypadku wyników ankiety, opublikować na forum.

Mam nadzieję, że cały ten pomysł przypadnie wam do gustu.

Link do ankiety: https://www.1ka.si/a/89946

Na razie można ją wypełniać do końca poniedziałku.

FAQ:

Jeszcze raz, dlaczego właściwie to robisz?

Z jednej strony, co oczywiste, głupio by mi było na starość oblać jakikolwiek przedmiot. Z drugiej jednak fajnie jest się dowiedzieć co ludzie myślą, jak i ile oglądają, jak patrzą na pojedynki, a także podzielić się wynikami.

Jak długa jest ta ankieta?

Nie jest długa, jej wypełnienie według szacunków powinno trwać około 3 minut. Jako jobberowi nie wypadało mi tworzyć czegokolwiek dłuższego.

Czy ankieta jest anonimowa?

Tak.

Kiedy pojawią się wyniki?

Jeżeli próba będzie dostatecznie duża, mam nadzieję, że już w przyszły weekend.

Dlaczego ankieta została postawiona na słoweńskiej platformie?

Ponieważ platforma jest darmowa, łatwa w użyciu i ma duże możliwości. Co więcej, sama liczy, rysuje, a mam nadzieję, że kiedyś zacznie parzyć kawę.

Czy ankietę da się wypełnić na urządzeniach mobilnych?

Tak. Nawet przypadku bardziej złożonych pytań jest to wygodne. Na małych ekranach najwyżej przerzuca niektóre odpowiedzi na kolejne ekrany.

W pytaniu X jest błąd, a pytanie Y nie zawiera odpowiedzi Z.

Mam nadzieję, że pytania nie są jakoś strasznie głupie. A poważnie... Liczę, że przynajmniej niektóre sprawią frajdę.

Chciałbym odpowiedzieć na pytania z drugiego kwestionariusza, co mam zrobić?

Odezwać się. Ja przesyłam pytania, ty odpowiedzi. Po zebraniu wszystkiego złoży się z tego taki mały raport.

Na część pytań w drugim kwestionariuszu już kiedyś odpowiedziałem/am na forum.

Nie da się tego uniknąć. Kwestionariusze czy ankiety powstają w określonym celu.

Czy odpowiedzi w drugim kwestionariuszu również są anonimowe?

Tak.

Co z tym materiałem zrobisz później?

Nic. Zaliczę zajęcia, podzielę się wynikami na forum, a potem zabiorę się za oglądanie pierwszych turniejów z cyklu G1 Climax, o ile je znajdę. Mam ogromne braki, jeśli chodzi o Japonię i NJPW.

(Jeśli mielibyście jeszcze jakieś pytania – piszcie. Postaram się odpowiedzieć jak najszybciej).

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Botched Suplex

2

• IIL

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Administratorzy

• Reputacja:   959
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Intrygująca inicjatywa. Życzę sukcesów!

Podziel się później pracą na forum. ;)

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Dzięki! Mam nadzieję, że nawet przy ograniczonej liczbie ankiet, coś ciekawego pojawi się w wynikach.

Ponieważ nie mogę edytować pierwszego postu: Ankietę ostatecznie da się wypełniać do WTORKU do 7:00 rano.