Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Lesnar w UFC, Styles mistrzem? Nowy tytuł mistrzowski

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

:arrow: Potwierdzona została informacja, że Brock Lesnar wystąpi na gali UFC 200. Obudziło to od razu spekulacje na temat relacjii WWE-Lesnar, ale jak się okazało, było to po prostu porozumienie na linii WWE-UFC. Kto by pomyślał, że Lesnara zobaczymy w UFC szybciej niż Punka.

:arrow: Colin Cassady skupił na sobie sporą uwagę oficjeli. W tym momencie Vince jest niemal przekonany do tego, że Big Cass solowo poradzi sobie dużo lepiej niż w Tag Teamie z Enzo Amore. Chodzą nawet słuchy iż panowie zostaną podczas podziału brandów rozdzieleni.

:arrow: AJ Styles bardzo spodobał się Vincowi. Oczywiście zboczuszki w kwestii czysto wrestlingowej. Podobno Vince chce zrobić z AJ Stylesa twarz Smackdown i chce, żeby ten został mistrzem.

:arrow: A co do mistrzostwa - najprawdopodobniej zobaczymy nowe. WWE planuje wprowadzić nowy tytuł mistrzowski na Smackdown, który miałby zastąpić niegdysiejszy tytuł WHC. Pierwszym mistrzem miałby być właśnie AJ Styles.

:arrow: I znowu o Stylesie, ma chłopak szczęście dzisiaj. Otóż na MITB zawalczy on z Johnem Ceną. Do pewnego momentu były plany, by odsunąć trochę na bok Stylesa i dać Cenie pofeudować z Andersonem i Gallowsem, jednak oficjele uznali, że to może osłabić pozycję Bullet Clubu, więc najpewniej zawalczą oni o pasy Tag Teamów. WWE chce, żeby po ledwo wygranym feudzie z braćmi Uso - Anderson I Gallows zaczęli być traktowani naprawdę poważnie detronizując New Day. Wszystko zależy jednak od Vince'a, więc zapewne plany zmienią się na 12 sekund przed MITB.

:arrow: Ostatnie Smackdown oglądało 30 tys więcej ludu niż w zeszłym tygodniu.

:arrow: Na WrestleManii 33 może dojść do walki Johna Ceny z Romanem Reignsem. Okazuje się, że nikt wcześniej nie planował takiej walki, bo w oryginale Cena miał zmierzyć się z Undertakerem, jednak jak już wiadomo - Taker w ogóle nie ma zamiaru pojawić się już na ringu WWE, więc rozmowy idą w kierunku walki Cena vs Reigns.

:arrow: Primo & Epico mają przerąbane jak drwal. Otóż podobno WWE już znudziło się ich projektem, i w ogóle nie planują dla nich niczego konkretnego, wobec czego panowie zajmą jobberską pozycję. Co innego z tag teamem Fandango & Tyler Breeze. WWE uznało, że ten Tag Team świeci dużo jaśniej od Golden Truth, więc to Tyler i Tancerz mają wygrać konflikt i zająć mocną mid cardową pozycję w WWE.

:arrow: AJ Styles, John Cena, Dean Ambrose, Kevin Owens to miałyby być główne postacie Smackdown po podziale brandów. Z kolei dla RAW przygotowani są Roman Reigns, Seth Rollins, Sami Zayn, Alberto Del Rio i Baron Corbin. To oni mają być twarzowymi postaciami tych tygodniówek, jednak to tylko plotka, gdyż twarze mogą zostać przemieszane a o sporej grupie zawodników jeszcze nic nie wiadomo. Na promocje Smackdown mocno naciska stacja USA Network, która nie jest zadowolona z oglądalności niebieskiej tygodniówki

:arrow: Bray Wyatt sugeruje powrót na RAW 13 czerwca. Warto dodać, że Wyatt nie będzie raczej brał udziału w akcji ringowej od momentu powrotu.

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bryx

1

• GMS

1

• Letho

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Z tego całego podziału (dla mnie na plus) interesuje mnie jak w takim razie podzielą dywizję kobiet. Czy kobiety będą walczyć z podziałem na RAW/Smackdown? Czy oleją ten podział i będą pojawiać się i tu i tu? Patrząc na ostatnie zmiany oraz plotkę tego, że mają dodać pasy tag teamów kobiet byłbym skłonny ku temu, by panie się nie dzieliły i walczyły na RAW i SM.

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Aj Mistrzem? Ja jestem zdecydowanie na tak może w końcu znów będziemy mieć jakąś mocną stajnię, jak lubię New Day tak jeszcze bardziej lubie Gallowsa i Andersona i mam nadzieję że troszkę zamieszają na SD.

Szkoda że chcą rozdzielić Cassa i Amore, nie dość że nie mogę ich strawić tak będę ich musiał oglądać ich dwa razy, i do tego będę musiał słuchać pogadanek Tego większego....

Z tego co wiem to Lasnar ma iść na jedną walkę w UFC w samian za występ Rondy na WM33, ciekawe co z tego wyniknie.

Dzięki za newsy :)

sig.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grishan
      Trochę trzeba było na ten tekst poczekać, ale mam wrażenie, że było warto. Jest po prostu fajny. Hania też jest fajna. "Dziadzio Szakal" też jak najbardziej daje radę. Zastanawiałem się, jak podejdziesz do tego tematu i nie rozczarowałem się: to wszystko po prostu ma ręce i nogi. Ciekawy projekt, bez dwóch zdań. I udany erp.  
    • Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
    • Bastian
      Oba Femi mówiąc, że wygra King of the Ring, nawiązując przy tym do tekstu Paula Heymana o spoilerze, spoileruje wręcz interwencję Brocka Lesnara w swojej walce, prawdopodobnie na Night of Champions. "Bestia" pozbawi "Rulera" korony i rewanż na SummerSlam gotowy. WWE, tak bardzo cierpiące na brak ikon pokroju Rocka, Austina czy Ceny, ciągle stawiające na Reignsa, Punka czy Rhodesa, mając gotowy materiał na mistrza, zaserwuje mu na drugiej najważniejszej gali roku trzecią walkę z part timerem. 
    • Grins
      AEW to nawet w plakatach niszczy WWE, chociaż w ostatnim czasie WWE przykłada się do swoich opraw graficznych to i tak AEW nad nimi góruję pod tym względem. 
  • Dodaj nową pozycję...