Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Lesnar w UFC, Styles mistrzem? Nowy tytuł mistrzowski

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

:arrow: Potwierdzona została informacja, że Brock Lesnar wystąpi na gali UFC 200. Obudziło to od razu spekulacje na temat relacjii WWE-Lesnar, ale jak się okazało, było to po prostu porozumienie na linii WWE-UFC. Kto by pomyślał, że Lesnara zobaczymy w UFC szybciej niż Punka.

:arrow: Colin Cassady skupił na sobie sporą uwagę oficjeli. W tym momencie Vince jest niemal przekonany do tego, że Big Cass solowo poradzi sobie dużo lepiej niż w Tag Teamie z Enzo Amore. Chodzą nawet słuchy iż panowie zostaną podczas podziału brandów rozdzieleni.

:arrow: AJ Styles bardzo spodobał się Vincowi. Oczywiście zboczuszki w kwestii czysto wrestlingowej. Podobno Vince chce zrobić z AJ Stylesa twarz Smackdown i chce, żeby ten został mistrzem.

:arrow: A co do mistrzostwa - najprawdopodobniej zobaczymy nowe. WWE planuje wprowadzić nowy tytuł mistrzowski na Smackdown, który miałby zastąpić niegdysiejszy tytuł WHC. Pierwszym mistrzem miałby być właśnie AJ Styles.

:arrow: I znowu o Stylesie, ma chłopak szczęście dzisiaj. Otóż na MITB zawalczy on z Johnem Ceną. Do pewnego momentu były plany, by odsunąć trochę na bok Stylesa i dać Cenie pofeudować z Andersonem i Gallowsem, jednak oficjele uznali, że to może osłabić pozycję Bullet Clubu, więc najpewniej zawalczą oni o pasy Tag Teamów. WWE chce, żeby po ledwo wygranym feudzie z braćmi Uso - Anderson I Gallows zaczęli być traktowani naprawdę poważnie detronizując New Day. Wszystko zależy jednak od Vince'a, więc zapewne plany zmienią się na 12 sekund przed MITB.

:arrow: Ostatnie Smackdown oglądało 30 tys więcej ludu niż w zeszłym tygodniu.

:arrow: Na WrestleManii 33 może dojść do walki Johna Ceny z Romanem Reignsem. Okazuje się, że nikt wcześniej nie planował takiej walki, bo w oryginale Cena miał zmierzyć się z Undertakerem, jednak jak już wiadomo - Taker w ogóle nie ma zamiaru pojawić się już na ringu WWE, więc rozmowy idą w kierunku walki Cena vs Reigns.

:arrow: Primo & Epico mają przerąbane jak drwal. Otóż podobno WWE już znudziło się ich projektem, i w ogóle nie planują dla nich niczego konkretnego, wobec czego panowie zajmą jobberską pozycję. Co innego z tag teamem Fandango & Tyler Breeze. WWE uznało, że ten Tag Team świeci dużo jaśniej od Golden Truth, więc to Tyler i Tancerz mają wygrać konflikt i zająć mocną mid cardową pozycję w WWE.

:arrow: AJ Styles, John Cena, Dean Ambrose, Kevin Owens to miałyby być główne postacie Smackdown po podziale brandów. Z kolei dla RAW przygotowani są Roman Reigns, Seth Rollins, Sami Zayn, Alberto Del Rio i Baron Corbin. To oni mają być twarzowymi postaciami tych tygodniówek, jednak to tylko plotka, gdyż twarze mogą zostać przemieszane a o sporej grupie zawodników jeszcze nic nie wiadomo. Na promocje Smackdown mocno naciska stacja USA Network, która nie jest zadowolona z oglądalności niebieskiej tygodniówki

:arrow: Bray Wyatt sugeruje powrót na RAW 13 czerwca. Warto dodać, że Wyatt nie będzie raczej brał udziału w akcji ringowej od momentu powrotu.

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bryx

1

• GMS

1

• Letho

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Z tego całego podziału (dla mnie na plus) interesuje mnie jak w takim razie podzielą dywizję kobiet. Czy kobiety będą walczyć z podziałem na RAW/Smackdown? Czy oleją ten podział i będą pojawiać się i tu i tu? Patrząc na ostatnie zmiany oraz plotkę tego, że mają dodać pasy tag teamów kobiet byłbym skłonny ku temu, by panie się nie dzieliły i walczyły na RAW i SM.

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Aj Mistrzem? Ja jestem zdecydowanie na tak może w końcu znów będziemy mieć jakąś mocną stajnię, jak lubię New Day tak jeszcze bardziej lubie Gallowsa i Andersona i mam nadzieję że troszkę zamieszają na SD.

Szkoda że chcą rozdzielić Cassa i Amore, nie dość że nie mogę ich strawić tak będę ich musiał oglądać ich dwa razy, i do tego będę musiał słuchać pogadanek Tego większego....

Z tego co wiem to Lasnar ma iść na jedną walkę w UFC w samian za występ Rondy na WM33, ciekawe co z tego wyniknie.

Dzięki za newsy :)

sig.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
    • Grok
      Women’s Intercontinental Title będzie broniony w przyszłym tygodniu. Bayley wygrała gauntlet match na Raw, co dało jej title shot przeciwko AJ Lee na najbliższym odcinku, gdy Raw zawita do San Antonio. W finale Asuka złapała Bayley w Asuka Lock, ale Bayley wyrwała się i skontrowała Rose Plant. W gauntlecie wzięły też udział Ivy Nile, Raquel Rodriguez, Lyra Valkyria oraz IYO SKY. Na poprzednim Raw Lee celebrowała swój tytułowy sukces z Elimination Chamber, ale znalazła też chwilę, by rzucić o
  • Dodaj nową pozycję...