Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Extreme Rules 2016 - Oficjalna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   2
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Extreme Rules 2016

594843_xl.jpg

Plakat: http://www.wwepolska.pl

22 maja 2016

Prudential Center, Newark, New Jersey

Promo:

Theme song:

Oficjalna karta

WWE World Heavyweight Championship

Extreme Rules match

201604129_sappnqn.jpg

Roman Reigns © vs. AJ Styles

75137960457081728a67d7.jpg

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mateusz8721

2

• Bryx

2

• LoboTaker

2

• Letho

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

I to cała karta????

A juz sie miałem rozpisac :)

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  BGZ

I to cała karta????

W sumie tak. Reszta i tak dodana na kolanie 2 godziny przed galą, żeby Roman nie musiał 3 godziny po Ringu za Styles'em biegać.

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   2

No niee, to nie cała karta, tylko nie mam możliwości edytowania mojego pierwszego postu ^^;

Taki ch*j.

75137960457081728a67d7.jpg

• Reputacja:   1

Niebywała karta. Może będzie jakiś 'śmieszny' segment między Truthem a Goldustem chociaż? Bo jeśli nie, to 5 star murowany. Szkoda, że Ambrose z Chrisem jednak w tym Asylum Matchu się nie zmierzą, ale słyszałem, że Vince planuje zrobić ten pojedynek na Superstars, a o pas IC na Main Evencie. Będzie ciekawie.

A ja jestem ciekaw co zrobią z Pasem Kobiet... Jakoś nie wyobrażam sobie, by nagle Charlotte miała go stracić, a jeżeli nawet, to pewnie jakiś wybryk z Flairem. A czemu Natalia miałaby go nie dostać? Bo chodzą plotki, że ktoś z kreatywnych zdecydował pushować Paige na tytuł (dla mnie bomba, ale żeby nie było to zrobione z d*py). Tylko teraz pytanie, co z Bayley, Sashą i Becky? Pójdą teraz podobną ścieżką, jaką zaserwowali Paige po tym, jak zdobyła tytuł? Tylko, że one jeszcze nie mają go...

No i chodzą ploty, że mają przywrócić/stworzyć (niewiem dokładnie) pas Tag Teamów dla kobiet... Może by to jakoś rozruszało "dywizję"...

Tag team kobiet fajna sprawa;) ... no pas Div mógłby pójsć w inne ręce no ale tatuśko pewnie zabuli za córunię

Nie oglądałem całej gali. Ba, nie obejrzałem absolutnie żadnej z walk na gali. Włączyłem sobie ostatni part dailymotion wyłącznie po to żeby zobaczyć powracającego Rollins'a.

Szczerze - liczyłem na odrobinę większą petardę. Przede wszystkim liczyłem na to, że jednak wyjdzie przy theme songu, a ewentualnie później spuści wpierdol Romanowi. Liczyłem, że na taką okazję WWE zabukuje gale w odrobinę lepszym mieście publicznie, bo o ile tutaj nie było tak tragicznie i sporo tych niższych buczeń, cheerów i chantów było słychać - o tyle Londyn to niestety nie był.

Ogólnie jak ostatnio raczej zdeklarowałem, że porzucam produkt Vince'a ze względu na absolutnie zero zainteresowania, tak teraz może zmienię zdanie, bo wrócił chyba największy ich talent pod każdym względem.

Tylko teraz pytanie - po co wrócił? Po pas to jasne, ale czy czekają go jakieś nieprzyjemności w drodze powrotnej na sam szczyt? Może jakiś feud z Hunterem? Fajnie, im więcej gwiazd wróci, tym szybciej Roman straci pasek i to imo jest priorytet żeby ten produkt wrócił do normalności.

Oczywiście zdaję sobie sprawę, że te buczenia na mistrza teraz to wyłącznie na siłę są generowane nawet w momencie gdy od czasu do czasu Roman coś pokaże - ale powiedzmy sobie szczerze; Roman mistrzem jest do pizdy totalnie. Nie zasługuje na belt i mam nadzieję, że szybko straci koronę.

ps - z tego co słyszałem, to walka o pas IC (tego też się spodziewałem zerkając finalnie na kartę gali) skradła show. Zapewne niebawem obejrzę ten prawdziwy talent. ;)

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

Anderson & Gallows def The Uso's. Walka niezła. Na początku było trochę przymulania, ale czym dalej w las tym lepiej. Jak to w WWE ofc bywa, wykorzystany tylko jeden przedmiot - gong, na który Uso sobie Splashnął. Ringowo było okej, ale emocji po milionowej ich walce za wielkich nie było. ** i 3/4*

Rusev def Kalisto. Brawo. Bardzo fajna walka. Zarówna wspaniałe popisy Kalisto, jak i miażdżąca siła Ruseva. Myślę, że ta walka powinna spodobać się każdemu. Mi się naprawdę podobała, żegnamy fatalny run Kalisto, zaczynamy run Ruseva. Za walkę *** i 1/4*

New Day def Vaudevillans. Dobra walka. Co prawda moment z dominacją Pradawnych był trochę nudnawy, a szkoda, bo to fajne postacie, jednak potem wszystko weszło na odpowiednie tory. Woodsowi się nawet tryb Ceny '2.5 kick out' włączył. Cieszę się, ze zwycięstwa ND, bo nie ma lepszego Tagu w całym WWE od nich. *** i 1/4*

The Miz def Cesaro & Sami Zayn & Kevin Owens. Co za walka. Co za pojedynek. Chanty 'This Is Awesome/Fight Forever' tylko to potwierdzają. Niebywała walka. Nieprawdopodobnie szybka, świetna technicznie, kapitalny Cesaro...Nie waham się...*****!

Dean Ambrose def Chris Jericho. Jasna cholera. Zacznijmy od tego, że walka w ślamazarnym tempie, ale wybaczam, bo poczułem się naprawdę jak na ER. Za pojedynek ****

Charlotte def Natalya. Najsłabsza walka gali. Wrestlerki też potrafią walczyć, ale tutaj było naprawdę słabo. I jeszcze ta Dana Brooke. Holly Fuck. **

Roman Reigns def AJ Styles. Dość łatwe zwycięstwo Romana. Odkopał Styles Clash, potem na krzesło, i o ile w całej walce pokazał się z dość dobrej strony, o tyle ten tryb Terminatora tam nie pomógł. Daje **** i 1/4*

Podsumowując - Bardzo dobre PPV. Jeszcze ten powrót Rollinsa na końcu. Coś pięknego. Booking w większości w końcu na dobrym poziomie, to i oglądało się bardzo dobrze. ****!