Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka WWE "Wrestlemania XXXII"

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

nnvf5i.jpg

W ankiecie powyżej:

:arrow: Wybieramy najlepszą walkę na WWE Wrestlemania XXXII!

:arrow: Każdy może oddać tylko jeden głos!

:arrow: Głosowanie potrwa 10 dni!

Oczywiście mile widziane komentarze dlaczego akurat na tę walkę zagłosowaliście.

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• DonCarlos

1

• GMS

1

• Myers

1

• Letho

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

3 way o pas kobiet.

Porządna walka z kilkoma naprawdę fajnymi spotami. Mnóstwo zmian przewag, sporo emocji, kilka niezłych near falli(a właściwie near subów). Wciąż nie jestem przekonany do wyniku, ale poza tym Panie udowodniły że gdy dostaną trochę czasu potrafią skraść show nawet na Manii. Oby tak dalej, prawdziwe wrestlerki w karcie głównej, a te wszystkie kaleki(poza Paige) na kickoffy. ;)

• Reputacja:   0

Podobnie jak Carlos głosuję na Div tfu wrestlerki, to co pokazały dawno nie widziałem w głównym rosterze, nawet niedrażni mnie wynik bo Charlotte też sporo pokazała, mogliby w końcu po takiej walce odstawić tatusia na bok, ta dziewczyna naprawdę da rade sobie sama, no i ten moosoult:)

sig.png

Głosowałbym na walkę Total Divas vs Team Bad, gdyby nie pewne osoby (Eva, Lana i reszta tego typu) poza Natalią i Paige, które coś pokazały (zawsze pokazują, ale cii <3 ). Nie wybiję się, tak naprawdę moja główna uwaga to jest skupiona na walkach płci pięknej.

Dlatego również jak przedmówcy, głosuję na Charlotte vs Becky vs the Boss . Dziwi mnie tylko wynik dlaczego akurat Charlotte musiała zostać "tą pierwszą". Szczerze myślałem, że przy porażce Bayley na TakeOver to właśnie Sasha bądź Becky zgarną pas i mamy możliwe feud na kolejne gale... Chyba, że to właśnie Bayley ma dostać pas Kobiet, ale to by było.... niespotykanie podobne do tego, co było z Paige vs AJ Lee... Chyba nie mają zamiaru kopiować?

Pewnie wybrałbym divy(albo kobiety) gdybym trochę nie poprzewijał. Już chyba przestane to robić skoro one dają najlepsze show na całej wm'ce(to jest przykre). Więc ja wybiorę ladder match, chociaż widziałem już kilka lepszych na wm'kach, a i tak niestety to chyba było najlepsze(to też jest przykre).

• 3 tygodnie później...

• Reputacja:   2
  • Styl:  Jasny

WYNIKI

Charlotte vs. Becky Lynch vs. Sasha Banks (WWE Women's Championship Triple Threat Match) - 3 głosy

Kevin Owens© vs. Sami Zayn vs. Stardust vs. Zack Ryder vs. Dolph Ziggler vs. Sin Cara vs. The Miz (WWE Intercontinental Championship Ladder Match)

- 1 głos

Chris Jericho vs. AJ Styles - 1 głos

75137960457081728a67d7.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Pretendenci numer jeden zarówno do WWE Tag Team Titles, jak i Women’s Tag Team Titles zostali wyłonieni na SmackDown. Po tym, jak Giulia i Kiana James oraz Alexa Bliss i Charlotte wyszły skonfrontować się z nowymi mistrzyniami, Irresistible Forces (Nia Jax i Lash Legend), pojawił się Nick Aldis i ogłosił improwizowany mecz o miano pretendenta numer jeden pomiędzy tymi dwiema drużynami. Flair i Bliss odniosły zwycięstwo, gdy Flair zaaplikowała Giuli swoje natural selection, co dało im shot na J
    • Grok
      Jeden z najlepszych wrestlerów świata wystąpi na WrestleCon SuperShow podczas Tygodnia WrestleManii w Las Vegas. WrestleCon ogłosiło w mediach społecznościowych, że mistrz świata ROH Bandido zmierzy się z Galeno del Mal na Mark Hitchcock Memorial Supershow 16 kwietnia. Galeno del Mal, weteran z siedmioletnim stażem, pochodzi ze słynnej rodziny Wagnerów z lucha libre. (Jego brat, El Hijo del Dr. Wagner Jr., zadebiutował w WWE na SmackDown w piątek wieczorem.) Były GHC National Champion, ostat
    • Grok
      Mercedes Moné ma teraz na koncie osiem pasów mistrzowskich. Była mistrzyni CMLL World Women’s Championship straciła tytuł na rzecz Persephone podczas piątkowego show w Arena Mexico. Pojedynek o pas trwał 18:40 i headline'ował galę CMLL’s La Noche de la Amazonas – event z czysto damską kartą. Moné weszła do ringu w masce lucha, prowokując kibiców. Gdy akcja przeniosła się poza ring, fani (lub krewni Persephone) oblali ją piwem. Persephone potem wyciągnęła springboard frog splash i czysto zapi
    • IIL
      Potwierdzono: Cody Rhodes vs Randy Orton    McIntyre na razie odsunięty od pasa, ale może wskoczy jeszcze na triple threat?
    • Grok
      Na najbliższym odcinku SmackDown fani zobaczą występ Jelly Roll oraz podpisanie kontraktu na walkę wieczoru WrestleMania 42. W piątkowym odcinku Jelly Roll pojawił się w wideo i pogratulował swojemu byłemu partnerowi z tag teamu, Randy'emu Ortonowi, wygranej w Elimination Chamber. Miał też dobre słowo dla Cody'ego Rhodesa, życząc mu sukcesu w walce o WWE Championship w tym samym show. Później ogłoszono, że popularny raper zawita osobiście do Phoenix na przyszłotygodniowym epizodzie. To będzi
  • Dodaj nową pozycję...