Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

BREAKING: Daniel Bryan kończy karierę

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Stało się.

[tweet]

[/tweet]
  • Odpowiedzi 14
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• LoboTaker

5

• DonCarlos

4

• Carbon

3

• IIL

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   2
  • Styl:  Jasny

To będzie ryk, płacz i nie wiem, co jeszcze...ale w sumie robi ukłon lekarzom WWE. Skoro się pogodził z tym faktem, to cóż, trudno - już go nie zobaczymy walczącego na ringu.

PS: Warto poczytać wpisy pod tym tweetem - w sumie to nawet pasuje do moich słów :)

75137960457081728a67d7.jpg

Co gorsza nie wygląda mi to na work. Vince po prostu w jakiś sposób musi tego Bryana na Wrestlemanię dać. Jeśli miałby jeszcze walczyć, to powrót odbyłby się już na Royal Rumble, a tak to nici... Widocznie przygotują mu jakąś rolę(pewnie ten nieszczęsny sędzia specjalny w meczu o pas...), żeby ratingi wzrosły. Słabo trochę.

Nie przepadałem za nim jakoś szczególnie, ale cholera, ten fanbase jaki sobie wypracował to jednak fenomen według mnie. Takiego marszu underdoga po dwa najważniejsze pasy na Wrestlemanii nie widziałem nigdy. No i cholera... 35 lat rocznikowo to młody wiek jeszcze i wiele mógł osiągnąć, gdyby nie te kontuzje. Tęsknić strasznie za nim w ringu nie będę, ale serio mi go szkoda.

Za nim także nie będę płakać, ale też mi go szkoda - koleś bardzo się starał, łaził po wielu lekarzach, by dostać to cholerne zezwolenie na walki. To smutne, że tak szybko kończy karierę (jak jakaś diva Oo).

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

To smutne, że tak szybko kończy karierę (jak jakaś diva Oo).

Z jednej strony jest to bardzo smutne ponieważ nie do końca jest to jego decyzja i to po prostu jego ciało powiedziało "dosyć", ale z drugiej jestem zwolennikiem takich "szybkich" przejść na emeryturę. Ten biznes to potworne obciążenie fizyczne jak i psychiczne dla człowieka, wolę żeby zarobili dobrą kasę do 40tki, a potem cieszyli się życiem z odsetek, albo znaleźli sobie nowe hobby zamiast tłuc się na ringu do śmierci. Albo tłuc się prawie do śmierci, a potem latać wokół niczym Ric Flair który jest po prostu smutny.

Swoją drogą może szukam dziury w całym, ale trochę mi to zalatuje workiem. Skromny tweet? Serio? Wygląda trochę biednie jakby ogłaszał to jakiś Jack Adams z lokalnej federacji w Północnej Dakocie, a nie jedna z największych gwiazd ostatnich lat w WWE. Poza tym brakuje mi jakieś wzmianki o rasslingu, może WWE znowu chce zaskoczyć ludzi i ukręcą z tego jakieś story o tym jak to wszyscy go wstrzymują, a on sam jest gotowy do walki. Wiem że brzmię trochę jak zwolennik teorii konspiracyjnych, ale nie kupię tego do końca dopóki nie zobaczę oficjalnego ogłoszenia na Raw.

• Reputacja:   998
  • Urządzenie:  Android

Ja również tego do końca nie kupuję. Ostatni retirement speech na Raw to, ekhm...

Jeżeli to jednak prawda, to też nie będę jakoś super zdziwiony, bo w ciągu ostatnich dwóch lat występował zaledwie... trzy miesiące. Cóż, ratingi im ponownie upadły i chcą tym napompować oglądalność.

RAW potwierdziło wszystkie niesnaski - Bryan na emeryturce.

Szkoda chłopaka.

O ile nigdy jego fanem nie byłem, to muszę stwierdzić, że facet swój fanbase miał ogromny. Na wczorajszym RAW - niezależnie od tego czy było to z sympatii do niego czy z czystego szacunku - "yesowanie" publiczności cholernie efektownie wyglądało. Cała sala, chyba bez wyjątku, pożegnała Daniela.

Nad WWE naprawdę czarne chmury. Zero wartościowych gwiazd, wszystko kontuzjowane. Zdecydowanie brakuje twarzy i liczę żeby taki Seth czy Janek szybko wrócili do zdrowia, bo Roman jest zbyt gówniany żeby był kimś w tej fedce.

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

RAW potwierdziło wszystkie niesnaski

What+the+hell+is+an+otterfag+what+does+_a5a5882140c14f3a92fe5d7654e46900.jpg

Albo wyjaśniło wszystkie niesnaski, albo potwierdziło plotki. ;)

Jak już pisałem - szkoda typa. Oby mu się wiodło w nowym życiu.

• Reputacja:   10
  • Styl:  BGZ

Dla prawdziwych fanów Daniel'a powinna to być swego rodzaju ulga. Ja osobiście b.podobne odczucie mam na fakt śmierci konceptu walki Strowman vs. Undertaker. Ulga dla fanów. Z medycznego punktu widzenia gość nie powinien walczyć, tak też się wycofuje z tego sportu - rozsądna, dojrzała decyzja. Fani nie powinni wymagać od niego kolejnych starć.

Uwaga 1) Podpisuję się pod Karolem, niech mu się wiedzie.

Uwaga 2) Oby tylko Daniel nie pojawił się za jakiś czas w Indys.

915802072594e34bce782c.jpg

Carlo - wybacz, czasem zdarzają mi się lapsusy lingwistyczne ^^"

I faktycznie zgodzę się z wami - oby żyło mu się dobrze, a nawet żeby powiększył swoją rodzinkę :)

Co do uwagi 2 Dzika - obawiam się, że tak się, niestety, stanie.

Uwaga 2) Oby tylko Daniel nie pojawił się za jakiś czas w Indys.

To by było bardzo "flairowskie" z jego strony 7He8MbM.png

Ogłosić emeryturę, dostać długi segment w którym można się pożegnać z fanami, zainkasować odprawę, a potem wpaść do ringu na jakimś Impakcie. Damn. Nie pomyślałem o tym, może jest coś w tych plotkach sprzed miesięcy które mówiły o tym że o ile Daniel nie dostanie zielonego światła na występy to chciałby odejść z federacji. Problem w tym że kontrakty u wuja Vinca są tak skonstruowane że automatycznie przedłużają się o czas w którym jesteś na chorobowym - sporo się o tym mówiło przy okazji zwolnienia Reya Mysterio. Może więc Bryan zagrał w ten sposób żeby rozwiązać kontrakt, ewentualnie podpisać jakiś krótki kontrakt legend i spierdolić do ROHów przy pierwszej okazji :thinking:

btw. trochę późno na to, ale jakby nie patrzeć WWE zyskało duże nazwisko na ceremonię HoF. Jeśli nie w tym roku, to może 2017?

Problem w tym że kontrakty u wuja Vinca są tak skonstruowane że automatycznie przedłużają się o czas w którym jesteś na chorobowym - sporo się o tym mówiło przy okazji zwolnienia Reya Mysterio.

Nie jestem pewny jak to wygląda rzeczywiście, ale podobno kontrakt Bryana został zamrożony. No i skoro zakończył karierę, to chyba automatycznie został skończony(?), dopóki nie dostanie nowej roli.

Może więc Bryan zagrał w ten sposób żeby rozwiązać kontrakt, ewentualnie podpisać jakiś krótki kontrakt legend i spierdolić do ROHów przy pierwszej okazji :thinking:

Nie, nie wierzę w to. Skoro dostał tyle czasu na RAW od Vince'a na pożegnanie się, to już zostanie. Jeśli postąpiłby inaczej, to oznaczałoby też, że na leczenie już za późno. Te wstrząśnienia mózgu to nie byle co. No i jeśli faktycznie czekają z Brie na dziecko, to po co miałby dalej się w to bawić i tyle ryzykować? Dostanie jakieś dobrze płatne stanowisko w WWE i będzie mu dobrze.

btw. trochę późno na to, ale jakby nie patrzeć WWE zyskało duże nazwisko na ceremonię HoF. Jeśli nie w tym roku, to może 2017?

Bez przesady, na HoF to chyba jednak za wcześnie i za mało... :D Niech zostanie w federacji, wcieli się w nową rolę i za kilka lat zasłużenie można go wprowadzać.

Nie jestem pewny jak to wygląda rzeczywiście, ale podobno kontrakt Bryana został zamrożony.

Zamrożony, przedłużony... Ja mówię ziemniak, a Ty kartofel ; ) W praktyce chodzi o to że jeśli ktoś ma w kontrakcie 3 lata to musi wypracować 3 lata, nie może poskakać sobie przez półtora roku, a potem zwichnąć kostkę i leżeć brzuchem do góry przez resztę czasu. W takim wypadku odpowiednia klauzula pozwala WWE automatycznie przedłużyć umowę o czas spędzony na wakacjach.

No i jeśli faktycznie czekają z Brie na dziecko, to po co miałby dalej się w to bawić i tyle ryzykować? Dostanie jakieś dobrze płatne stanowisko w WWE i będzie mu dobrze.

Ja to rozumiem. Dobra kasa, mało obowiązków, żyć nie umierać. Niektórzy jednak widzą w tym coś więcej i za wszelką cenę chcą "zabawiać" ludzi do końca(swojego lub ich). Chora ambicja połączona z wielkim ego może sprawiać kłopoty.

Bez przesady, na HoF to chyba jednak za wcześnie i za mało... :D

Może za wcześnie, ale czy za mało? Jak widzę tych niektórych jobberów wprowadzanych tylko dlatego że pracowali w fedce +5lat to osiągnięcia Bryana są aż nadto wystarczające by spokojnie dostać ten sygnet. A czy aż tak wcześnie? Edge został wprowadzony równo rok po zejściu ze sceny, poza tym warto kuć żelazo póki gorące, D-Bryan to obecnie temat #1 i jeśli by to odpowiednio rozegrali to tegoroczne HoF mogłoby być strzałem w dziesiątkę. :)

Edge został wprowadzony równo rok po zejściu ze sceny, poza tym warto kuć żelazo póki gorące, D-Bryan to obecnie temat #1 i jeśli by to odpowiednio rozegrali to tegoroczne HoF mogłoby być strzałem w dziesiątkę.

Zauważ, że Edge w fedce był dłużej i bardziej znaczący niż Bryan. Przedtem koziołek łaził sobie kiedyś tam po ringu WWE jako jeszcze Bryan Danielson, ale nie był nikim znaczącym. Porównanie kariery Edge'a do Bryan'a to z deka głupota, bo jednak ten pierwszy miał z min. 10 lat wypracowane w danym gimmick'u, w danej fedce. Tak więc również uważam, że na Bryan'a jako HoF'a jest jeszcze za wcześnie.

I tak sądzę, że spieprzy do innej fedki dalej poskakać, olewając nawet to wstrząśnienie mózgu :thinking: Skoro miał takie ciśnienie na występy, a nie dostał tu zezwolenia, to czemu nie dostanie gdzie indziej? Jakieś ROH'y czy inne NJPW go przyjmą z otwartymi ramionami. Byle nie do TNA, bo to by oznaczało stoczenie się na samo dno :lol

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Przemk0
      Plany dotyczące udziału LA Knighta na WrestleManii 42 wciąż nie są ostateczne. Według informacji podanych przez WrestleVotes, miejsce popularnego zawodnika w karcie gali może zależeć od tego czy Bron Breakker otrzyma zgodę lekarzy na powrót do ringu przed największym wydarzeniem roku. WWE ma obecnie wstrzymywać się z finalizacją kilku ważnych pojedynków, ponieważ układ części walk ma zależeć od rywala dla Setha Rollinsa. Jeśli Breakker będzie zdolny do walki, plan zakłada starcie Seth Rollins –
    • Przemk0
      Istnieje również możliwość specjalnego występu „Stone Cold” Steve’a Austina podczas Monday Night RAW, które odbędzie się 16 marca w Frost Bank Center w San Antonio w Teksasie. Data ta zbiega się z obchodzonym przez fanów 3:16 Day, nawiązującym do jednego z najsłynniejszych sloganów w historii WWE. Jak informuje WrestleVotes, w WWE panuje duży optymizm, że członek WWE Hall of Fame pojawi się na gali, choć jego udział nie został jeszcze oficjalnie potwierdzony. Według źródeł w firmie prowadzone s
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland NJPW przeniosło New Japan Cup do Okayamy na start drugiej rundy. Pierwszy ćwierćfinał jest już potwierdzony – zarówno Yuya Uemura, jak i Shingo Takagi awansowali do kolejnej fazy turnieju. Takagi zmierzył się z Donem Fale w drugiej rundzie. Mimo różnicy w rozmiarach Takagi wykorzystał swoją moc przeciwko superciężkiemu rywalowi. Takagi musiał się też zmierzyć z House of Torture. Yoshinobu Kanemaru, Dick Togo i Gedo próbowali ingerować, ale Takagi przeciął ich plan
    • Grok
      Tragedia wstrząsnęła światem wrestlingu w czerwcu 2007 roku, kiedy Chris Benoit zamordował swoją żonę Nancy i syna Daniela, po czym popełnił samobójstwo. W weekend, w którym rozegrała się ta tragedia, Benoit miał zmierzyć się z CM Punkiem o ECW Championship na gali WWE Vengeance. Walka została zmieniona w ostatniej chwili – John Morrison zastąpił Benoit z powodu jego nieobecności na PPV. W swoim niedawnym występie w podcaście Insight with Chris Van Vliet, Morrison wrócił wspomnieniami do tamte
    • Grok
      Charlotte Flair uważa, że zły stan zdrowia psychicznego przyczynił się do kontuzji kolana, której doznała w grudniu 2023 roku. Flair zerwała więzadło ACL, MCL oraz łąkotkę w odcinku SmackDown z 8 grudnia 2023 roku i ostatecznie była poza ringiem przez ponad rok. Kontuzja przytrafiła się, gdy Flair nie była w dobrym stanie psychicznym, i uważa, że mogła jej uniknąć, gdyby była w lepszej formie umysłowej. Teraz skupienie na samoopiece i zdrowiu psychicznym to priorytet dla Flair. Zainwest
  • Dodaj nową pozycję...