Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

HBK/WM32, powrót Cryme Tyme?, Cesaro na live eventach

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1 073
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

:arrow: W ubiegłym miesiącu Ric Flair wspomniał w swoim podcastcie o kontakcie Vince’a McMahona z Shawnem Michaels’em, który był namawiany do powrotu na Royal Rumble. Mimo odrzucenia propozycji przez HBK, WWE wciąż próbuje przekonać go do powrotu na WM 32, która odbędzie się w Teksasie. Spekuluje się, że Shawn mógłby być sędzią w meczu pomiędzy Romanem Reingsem a Triple H’em, jako że walka HBK’a jest raczej niemożliwa. Według ostatnich informacji sędzią miałbyć Batista, ale ten nie chce wracać do WWE na jeden raz. Shawn Michaels w przeszłości był sędzią w walkach pomiędzy Triple H a Undertakerem na Wrestlemanii 28 oraz pomiędzy Danielem Bryanem a Randym Ortonem na Hell In a Cell 2013.

:arrow: W ubiegłym tygodniu pojawiły się informacje o dwóch planowanych starciach na Wrestlemanię 32 – Undertaker vs. Braun Strowman oraz Brock Lesnar vs. Bray Wyatt. Sam Vince jest bardzo zadowolony z postępów Strowmana i bardzo chce by stoczył on walkę przeciwko Taker’owi. Jednakże sam Taker nie został jeszcze zapytany, czy chcę stoczyć takową walkę. Są też plany, aby Braun wziął udział w Andre The Giant Memorial Battle Royal lub dołączył do walki Tag Team z Rowanem oraz Harperem przeciwko Kane’owi, Big Showowi oraz Undertaker’owi.

:arrow: W wideo zamieszczonym powyżej, Shad Gaspar (członek „Cryme Tyme”) mówi o potencjalnym powrocie do WWE wraz z JTG. Shad powiedział, że obaj są chętni do powrotu, ale wszystko zależy od Triple H’a i samej federacji.

:arrow: Obecność Ceasro na Live Eventach w Niemczech została potwierdzona przez stronę WWE. Cesaro nie będzie walczył w trakcie eventów.

:arrow: W ubiegłym tygodniu podczas Live Eventu NXT w Detroit, Tye Dillinger doznał kontuzji kolana w walce z Samim Zayn’em. Następnego dnia Tye na swoim Twitterze podziękował swoim fanom i obiecał, że postara się wrócić jak najszybciej.

:arrow: WWE zwolniło z NXT Bulla Dempsey’a, Marcusa Louisa, Magno (Oscar Vasquez), Petera Howarda & Sylvester’a LeForta.

:arrow: John Cena użyczył głosu Hulkowi w nowej grze komórkowej Marvel Avengers Academy, która jest już dostępna w Google Play i App Store.

:arrow: WWE zatrudniło 27-letnią Cathy Kelley, która pracowała wcześniej dla AfterBuzz TV.

:arrow: Stardust na swoim Twetterze umieścił taki wpis: ”Nie zobaczycie Cody’ego nigdy więcej. Ten rozdział jest już zamknięty”.

:arrow: Fani pytają na twitterze Chrisa Jericho czy weźmie udział w André the Giant Memorial Battle Royal na WrestleManii 32, Chris odpowiedział, że nie ma na to szans.

:arrow: Kevin Nash w wywiadzie z Noelle Foley dla Ringside powiedział, że chciałby zostać menadżerem w WWE i przywrócić nWo.

:arrow: Według Tokyo Sports, Shinsuke Nakamura podpisał trzyletni kontrakt z WWE.

:arrow: Goldberg na pytanie fana dotyczące tego, czy pojawi się w grze WWE 2K17 odpowiedział, że słyszał takie plotki.

:arrow: Wtorkowy odcinek „Total Divas”, zawierający debiut Mandy Rose, obejrzało około 840 tysięcy widzów, jest to spadek w porównaniu do zeszłego tygodnia, kiedy to show obejrzało 939 tysięcy widzów.

:arrow: Gwiazda ECW Original Axl Rotten zmarł wczoraj w wieku 44 lat. Według PWInsider Rotten został znaleziony przez władze w lokalnym motelu, który znajduje się w „złej” części Baltimore. Axl kilka godzin przed swoją śmiercią był aktywny na swoim twitterze.

[tweet]

[/tweet]

:arrow: Za tydzień na SmackDown Chris Jericho zmierzy się z AJ Stylesem.

:arrow: Top 10 momentów ze SmackDown

:arrow: NXT Champion Finn Balor na live evencie w Memphis:

[tweet]

[/tweet]

:arrow: Nowa koszulka Cesaro.

Caaok6RUkAA-iyi.jpg

:arrow: Mówiąc o AJ Stylesie, warto wspomnieć, że The Miz po walce z nim na SmackDown miał rozkruszony ząb.

Newst dzięki uprzejmości serwisu WWEPolska.

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IIL

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• IIL

IIL 1 odpowiedź

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
    • Bastian
      Oba Femi mówiąc, że wygra King of the Ring, nawiązując przy tym do tekstu Paula Heymana o spoilerze, spoileruje wręcz interwencję Brocka Lesnara w swojej walce, prawdopodobnie na Night of Champions. "Bestia" pozbawi "Rulera" korony i rewanż na SummerSlam gotowy. WWE, tak bardzo cierpiące na brak ikon pokroju Rocka, Austina czy Ceny, ciągle stawiające na Reignsa, Punka czy Rhodesa, mając gotowy materiał na mistrza, zaserwuje mu na drugiej najważniejszej gali roku trzecią walkę z part timerem. 
    • Grins
      AEW to nawet w plakatach niszczy WWE, chociaż w ostatnim czasie WWE przykłada się do swoich opraw graficznych to i tak AEW nad nimi góruję pod tym względem. 
    • CzaQ
      Jak Ty mnie znasz  Musiałem wygoglować, ale było warto
  • Dodaj nową pozycję...