Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Breaking - AJ Styles, Nakamura, Gallows i Anderson w WWE!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   997
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

jqottw.jpg

Sieć trzęsie się od newsów, mówiących o tym, że topowe gwiazdy New Japan rozwiązują się z umów o pracę z tą federacją wraz z końcem stycznia. AJ Styles, Shinsuke Nakamura, Doc Gallows i Karl Anderson najprawdopodobniej zmierzają do WWE! Takie losy AJ'a można było jeszcze przewidzieć, natomiast pozostałe werbacje pozostawiają wiele pytań i kontrowersji. Czy będą w stanie wykorzystać ten potencjał?

A może to tylko sezonowa plotka?

Aktualnie wiele portali to potwierdza, m.in.

http://www.24wrestling.com/aj-styles-sh ... nxt-bound/

http://www.f4wonline.com/wwe-news/njpw- ... wwe-204971

Generalnie jest/byłby to ogromny cios dla New Japan Pro Wrestling... Chciałbym zobaczyć te postacie w nowym terenie, ale nie takim kosztem. Ciekawe jak to się rozwinie.

• Reputacja:   10
  • Styl:  BGZ

No wreszcie!

Tyle czasu czekałem, aż Vince sięgnie po mojego ulubionego zawodnika jakim był Festus! Najpierw gimmick moherowego giganta, który reaguje na dzwony. Potem sobowtór Jacobsa w sztucznych włosach. Następnie łysy członek towarzystwa adoracji CM Punka.

Co teraz ? Czyżby Adam Rose potrzebował kogoś do swoich magicznych segmentów ? A może Festus będzie gościem mizTV ? Same perspektywy.

A teraz już na czysto:

1) Czy koleś, którego dablju pod kątem postaci sprowadziło do ostatniego jobbera jak tylko mogło ma takie parcie na hajsy, że wróci znów zniszczyć wizerunek, który podreperował w Japonii i na mniejszych galach ?

2) Czy to znaczy, że nikt poza dablju w tej branży nie płaci ?

3) AJ Styles ? Świetnie! Chłopak akurat zadebiutuje na 40 urodziny. Szkoda, że nie ma już tego programu, gdzie "rookie" dostaje mentora. Już widzę jak Tytus O'neil uczy AJ'a jak to się robi w stylu "WWE"... "Dobrze Allen, a teraz SleeperHold" .."

4) Ja widzę, że ogólnie Vinceland strusiem pędziwiatrem w sprowadzaniu gwiazd do siebie to raczej nie jest. Najpierw 56-letni Sting - jakieś 20 lat po czasie. Teraz plotka o 38-letnim Stylesie - genialne. Wciąż czekam na re-debiut Goldberga na jego 65-urodziny i wreszcie match Streak vs. Streak z Undertakerem w 2030 roku. Dołożymy do tego stypulację "Winner can kill a loser"

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Mam nadzieje, że to prawda bo Stylesa chciałem zobaczyć w WWE odkąd oglądam Impact. Jestem też ciekaw czy Nakamura sobie poradzi w NXT - on chyba nie zna angielskiego? Jak oglądałem Gallowsa w TNA, to nigdy nie sądziłem, że na scenie niezależnej stworzy taką markę jak Bullet Club, a tym bardziej że wróci do WWE. Ciekawe kogo zwolnią z NXT by zrobić dla nich miejsce? Pewnie takiego Axel Tischer/Alexander Wolfe i jakiś z Australii.

ZNAJOMY ZBIERA PIENIĄDZE NA OPERACJE NIENARODZONEJ CÓRECZKI. WESPRZYJCIE GO JAK MOŻECIE.

http://siepomaga.pl/sercezosi

http://facebook.com/niestandardowesercezosi

P.S.

• Reputacja:   1

Jeśli chodzi o Stylesa, to jest to już, chyba pewne, bo po dzisiejszej walce został wyrzucony z Bullet Club i pożegnał się z fanami NJPW.

Co do samych transferów to mam bardzo mieszane uczucia, o ile myślę, że AJ powinien na spokojnie się odnaleźć w WWE ze względu na to, że poza ogromnymi umiejętnościami ringowymi nie jest jakiś najgorszy przy micu i w porównaniu z takim np: Romanem to może nawet brylować w tej kwestii. Gorzej z pozostałymi. Gallows już miał swój epizod z federacją McMachonów i w sumie to na nic szczególnego nie może liczyć, no chyba, że kontraktowanie tych dwóch zawodników razem z AJ ma jakiś głębszy sens w sensie jakiś Bullet Club wersja WWE. No i oczywiście najtrudniejsze do przewidzenia jest to co stanie się z Nakamura. Z jednej strony jest świetnym showmanem i nawet bez odzywania się mógłby spokojnie przekonać do siebie każdą widownie, ale z drugiej strony różnie to bywa z tymi Japończykami w WWE, a jeśli King of Strong Style zostałby drugim Tatsu to byłaby to straszna strata dla wrestlingu ogólnie.

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Taki mały dodatek ode mnie, Nakamura i Styles długo w NXT nie pobędą. Od razu po przyjściu do WWE mją 3-4 miesiące na przystosowanie się do warunków federacji i uderzać na główny roster. Nie wiadomo co z pozostałą dwójką.

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

Nakamura to najbardziej charyzmatyczna postać obecnie. Z angielskim kiepsko. Jak go widziałem w UK, to mało co mówił. Fakt jest jednak taki, że ten gościu nie musi nic mówić. Wystarczy, że krzyknie swój catchpryse "Yeaoh" i zabłyśnie w ringu. Dalej wydaje mi się to jednak jakieś takie surrealistyczne. Każdy, ale Nakamura? Podobno nie jest to jeszcze potwierdzone info w 100%. W związku z tym, że to jedna z największych gwiazd New Japan włodarze federacji powinni sięgnąć do portfeli.

Chociaż... King of Strong Style od czasu debiutu w NJPW 14 lat temu osiągnął tam wszystko. Przerwa i próba sił w nowych warunkach może wyjść na dobre. Pod warunkiem, że WWE da mu szansę.

AJ Styles nie potrzebuje jakiegoś NXT. To najgorętszy free agent obecnie i obstawiam, że wrzucą go do głównego rosteru od razu. Ma 38 lat i wyrażał w wywiadach chęć do występowania jeszcze przez 5 lat. Może zrobić jeszcze karierę w WWE i osiągnąć wszystko. Daniel Bryan aktywnie uczestniczył od 2010 roku w WWE? W 2014 main eventował na WM XXX. Wszystko jest możliwe i nie jest jeszcze za późno.

Czy to znaczy, że nikt poza dablju w tej branży nie płaci ?

Największe pieniądze poza WWE są właśnie w New Japan, szczególnie dla tych, którzy mają jednocześnie kontrakty z Ring of Honor. AJ Styles dzięki sporej ilości dat w NJPW/ROH i możliwości występów w indysach wielokrotnie mówił o tym, że zarabia więcej niż wtedy, gdy występował w TNA. Stawki jakie dostają w NXT również są niższe od tych, jakie udawało mu się zarabiać w taki sposób.

Mówił wiele razy, że wybierze się tam, gdzie zapłacą mu najwięcej by zadbać o rodzinę. Najwyraźniej WWE traktuje go poważnie i płaci mu znacznie więcej od innych werbantów NXT z sceny indys - jak np. Samoa Joe czy reszta. Skoro mu tyle zaoferowano, to zapewne wrzucą go od razu do głównego rosteru.

• Reputacja:   66

Jeżeli informacje są prawdziwe to znaczy że WWE chce zrobić kopię Bullet Club w swojej federacji. Nie widzę innego powodu dla którego mieliby ściągać Gallowsa i Andersona. Co do Stylesa to nic nie mam do tego że przechodzi do WWE. Wiadomo że nie trudno będzie mu się tam odnaleźć a federacja mocno zacznie go pushować. Bardziej obawiam się o Nakamurę. IIL i reszta mają rację że ten gościu nie musi sporo mówić, gdyż swoim stylem robi genialne show. Jednakże nie oszukujmy się jeżeli chce coś więcej osiągnąć to musi mówić. Samym stylem utrzyma się co najwyżej w NXT. Do walki w głównym rosterze język jest niezbędny! Bardziej obawiam się o NJPW. Po odejściu tego składu ta federacja będzie wyglądała nieco biednie. Bullet Club od kilku lat jest jednym z czołowych filarów tej federacji. Nie oszukujmy się z Omegą ta stajnia daleko nie pociągnie. Przydałyby się jakieś nowe nazwiska.

#SmartFanZone

@Yao - Nakamura nie musi mówić, by być gwiazdą. Wystarczy spojrzeć na Brocka Lesnara. Robotę za niego może zrobić dobry manager. KENTA w WWE miał niestety pecha i to zupełnie inny kaliber. Nakamura jest ikoną w Japonii i z jego facjatą live eventy WWE w tym kraju będą sprzedawały się wyśmienicie + mogą liczyć na dodatkowe subskrypcje Network. Wiedzą co robią.

wwe.com samo podsyca spekulacje, co daje coraz bardziej do myślenia:

http://www.wwe.com/inside/are-aj-styles ... 18250899=1

Czyżby Bullet Club miał odrodzić się pod banderą Balor Club w WWE? :shock:

Zapowiada się interesująco, ale oryginalny Bullet Club w NJPW dodatkowo bez Andersona i Gallowsa jest całkowicie rozdrobniony na drobne. Zostaje jedynie Omega (który średnio pasuje na lidera), Fale, Takahashi i Young Bucks. Pasowałby tam heel turn Tanahashiego (skoro i tak Okada jest już Asem i głównym babyfacem). Taka zmiana miejsc dodała by jakiś potrzebny momentum sypiącej się stajni i zaogniłaby story na przetrzebione New Japan w 2016 roku.

Ta sytuacja daje dużo do myślenia. Ktoś kiedyś mówił (możliwe, że Triple H ale głowy nie daję), że każdy zawodowy zapaśnik prędzej czy później będzie chciał dołączyć do WWE bo WWE jest w stanie im dobrze zapłacić, że będą mieli z czego utrzymać siebie i swoje rodziny. Czy na prawdę wrestling jest tak słabo płatny w każdym innym miejscu niż WWE?

Dziwi mnie bardzo coś takiego, że będąc kimś "ważnym" w jakiejś federacji rezygnujesz z tego i pchasz się w WWE w której z wrestlingu zostało już tylko drugie "Wu" w nazwie.

Wcześniej było to widoczne na Mistico - gość na prawdę konkretny, a jednak postanowił iść do WWE po co? Chyba właśnie tylko dla pieniędzy bo ja innego powodu nie widzę.

Jeżeli Festus wraca to też musi po prostu nie mieć kasy - zrobili z niego debila bo inaczej tego się opisać nie da każdy jego gimmick był debilny - jak ktoś napisał wyżej odbudował się trochę w Japonii i innych mniejszych galach po to, żeby znowu dać z siebie zrobić pacana?

Sting - gość, który stracił chyba najwięcej... skoro tyle lat trzymał się z daleka to po co dał się skusić? to musiała być kasa - Przekreślił wszystko o czym kiedyś mówił zanim dołączył do WWE po to, żeby podłożyć się Hunterowi i nabawić kontuzji w walce z Rollinsem.

Najbardziej bawi to, że AJ Styles też mógł śmiało siedzieć sobie w tej Japonii, a jednak zdecydował się przejść do WWE - kim będzie? kolejnym "latawcem" bo tak będą o nim ludzie mówić i z tym go kojarzyć - kolejny "haj flyter" jak to ktoś kiedyś miał w zwyczaju mówić.

Wiadomo, że pieniądze są najważniejsze, ale jak zawodnik musi być nie odpowiedzialny, żeby przepuścić całą kasę i musieć iść do WWE robić z siebie błazna będąc w innych federacjach bardziej szanowanym.

Czy każdy zawodnik ma w sobie syndrom Flaira? - kupował pasy, a teraz się sprzedaje za drobne. Za niedługo za 1$ będziesz mógł wynająć Flair'a na przyjecie urodzinowe swoich dzieci, albo za 40 centów zrobić sobie z nim sesje zdjęciową na gali DDW w Jęczydole czy gdzie oni tam te kichę kręcą.

Swoją drogą co czeka AJ'a ? stawiam na story typu: na 3-4 tygodnie przed debiutem Neville dostanie kopertę z listem od swojego rozdzielonego zaraz po porodzie brata, którego nigdy wcześniej nie widział (całe story będzie wyglądało jak to kto był synem McMahon'a), a nie - zagalopowałem się teraz każdy musi przejść przez OVW, NXT, gabinet A-Train'a i dopiero wtedy może, a nie jeszcze Patterson przyjmuje, a potem już prosto na RAW/SD.

It's all about the money:

Vince-McMahon-Money.jpg
  • Lubię to 1

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

Nakamura nie musi mówić, by być gwiazdą. Wystarczy spojrzeć na Brocka Lesnara

Nakamurę znasz ty,ja i kilku innych smartów. Lesnara znali wszyscy z wcześniejszych gal WWE, później UFC. To nie to samo niestety. Więc porównanie nietrafione moim zdaniem. Co do odrodzenia się Bullet Club, to czy NJPW czasem niema jakiś praw do tej nazwy ?

#SmartFanZone

• Styl:  Jasny

Co do odrodzenia się Bullet Club, to czy NJPW czasem niema jakiś praw do tej nazwy ?

Zrobią Balor Club(mają już koszulki nawet), albo Gun Club, czy coś w ten deseń. No chyba że postanowili się szarpnąć i wykupią prawa od Japońców za kilka talentów pokroju Dillingera czy Hype Bros.

Nakamura nie musi mówić, by być gwiazdą. Wystarczy spojrzeć na Brocka Lesnara

Ile już razy czytałem podobne zdania na temat innych gwiazd z Japonii. Ma się udać jak nigdy przedtem, a wychodzi klops jak zawsze. Problem w tym że o ile może bardziej "smartowa" publika NXT jest w stanie przyjąć nowe twarze, zawodników popularnych w innych częściach świata, czy nawet sprawić że WWE zainwestuje w dywizję kobiet. Jednakże gdy przekładamy to na główny produkt okazuje się że główny target Vinca jest bardzo konserwatywny - nasz bohater powinien mieć z 1.85cm wzrostu, dobrze ponad 100 kilo, mięśnie jak u kulturysty, nie zawadzi też przystojna twarz Aryjczyka która będzie pasowała na plakat. Jasne, od czasu do czasu polubią kogoś kto niekoniecznie pasuje do tych standardów, ale musi urzec nas czymś innym jak chociażby Punk z jego nieokiełznanym charakterem czy Bryan i jego historia underdoga, ale to tylko wyjątki od reguły. Nakamura nie ma na pierwszy rzut oka niczego co przyciągnęło by przeciętnego widza, oglądałem jego walkę z WK 10 i to co wypadło najlepiej to jego theme song.

• Reputacja:   10
  • Styl:  BGZ

Nawet gdyby dablju chciało robić kopię jakichś grup z japońskich federacji, to przecież nie nazwą ich tak samo. Zdecydowanie musieliby wykupić za potężną kasę prawa do nazwy tak jak to miało miejsce w przypadku nWo, aczkolwiek tam, McMahon położył łapę na całym WCW, co oznacza, że za pewne nabyli prawa do wszystkiego. Czyli jeśli Booker T drapał się aktualnie po dupie, Vince mógł mu tego zabronić, bo prawa do jego tyłka także leżały w szufladach dablju.

Nakamurę znasz ty,ja i kilku innych smartów. Lesnara znali wszyscy

Zgodzę się z Yao. Lesnar w momencie, gdy wracał do Vince'a był poważnym draw'em zarówno wśród starych fanów McMaholandii, jak i tych w miarę świeżych + ekipa, która podziela uwagę między WWE i UFC. Natomiast wspomniany Nakamura, dla przeciętnego Hamburgera, będzie tylko kitajcem, który bezczelnie zabiera czas antenowy John'a Ceny! Jeżeli facet nie porwie tłumów, skończy w segmentach z Boo Dallasem, a jeśli uda mu się jakimś cudem urwać parę osób z widowni, jedyne na co może liczyć w dablju to pas IC - co przede wszystkim nie jest jakimś hiper osiągnięciem, gdyż wspomniany tytuł, noszony już chyba nawet przez ludzi z ekipy sprzątającej zaplecze - prestiżu ma tle - co Ziggler pushu.

Także do wszystkich fanów NJPW i Nakamury apeluję o zluzowanie kucyków, gdyż widzę, że się nakręcacie - a jednocześnie zapominacie, że to jest WWE i tutaj najpierw pan Nakamura dostanie jakieś idiotyczne wdzianko, potem równie kretyński gimmick, potem dostanie w NXT mentora pokroju Rhyno.

Na samym końcu i tutaj najważniejsze:

- piszecie, że Nakamura czaruje "Strong Stylem". A co jeśli WWE zabroni mu używać tego stylu i każe przystosować się do standardów dablju? I cały misterny plan w pizdu ? Panu Kitajcowi, nie zostanie totalnie nic, czym mógłby zabłysnąć.

No chyba że postanowili się szarpnąć i wykupią prawa od Japońców za kilka talentów pokroju Dillingera czy Hype Bros.

Ja jednak myślę, że kwestia WCW jest wyjątkowa i dablju nie szarpnie się na takie wydatki. Przykładem jest Daniel. Chłopak był znany na scenie niezależnej i dablju mogło pociągnąć ten sam ring-name, ale jednak został Bryan'em. Tutaj też można z AJ Styles'a zrobić po prostu Allen'a Jones'a czy innego John'a Allen'a ;) - kreatywni dablju w wymyślaniu takich przeróbek posługują się pewnie generatorem na googlach więc będzie kolorowo.

Jednakże gdy przekładamy to na główny produkt okazuje się że główny target Vinca jest bardzo konserwatywny - nasz bohater powinien mieć z 1.85cm wzrostu, dobrze ponad 100 kilo, mięśnie jak u kulturysty, nie zawadzi też przystojna twarz Aryjczyka która będzie pasowała na plakat.

Czyli Karol jest już trzecim w tym temacie, który na kwestię "gorącego przyjęcia" Nakamury przez oficjeli dabju patrzy sceptycznie. Sprawa jest mocno prosta. Jeżeli pojawienie się pana "Strong Style" w głównym rosterze nie spowoduje przyrostów oglądalności ze wschodu świata - najpierw pre-show i stajnia z Heath'em Slater'em, potem segmenty z Adamem Różą, a na koniec najlepsze życzenia i niewierny piesek z podkulonym ogonem wróci do swoich kitajców prosić o ponownie przyjęcie.

915802072594e34bce782c.jpg

Dziwi mnie, że co czytam komentarze w internecie, to wszyscy są zachwyceni. Niestety pogodziłem się z już z losem, że jeśli ktoś był gdzie indziej gwiazdą, to w WWE nią nie będzie. Znaczy się, gdzieś tam może się wyżej pokręcić, ale do TOPu raczej się nie dostanie. Te transfery to przede wszystkim cios w wrestling. Jeśli ktoś ogląda cokolwiek poza WWE, to wie o czym mówię. To nie tylko wzmocnienie WWE - to przede wszystkim wielka strata dla NJPW. Bullet Club tak naprawdę przestaje istnieć, to że przekazali władzę Okadzie czy komukolwiek innemu nie ma większego sensu, lepiej zakończyć od razu pewien etap. Wykreować taką gwiazdę jak Nakamura nie będzie ciężko, bo Gedo to geniusz i na pewno sobie z tym poradzi. Pytanie tylko, czy ten ktoś będzie miał taką charyzmę jak Shinsuke. Szczerze w to wątpię.

Kariery w WWE wróżę tylko Stylesowi. Nie mówię tu o wielkiej karierze, może po prostu dostanie w przyszłość pas US albo IC, raczej nic więcej. Wciąż będzie postrzegany jako "ta gwiazdka z TNA", ale gość ma jednak nazwisko, które wielu fanów WWE zna. Nakamura będzie po prostu Japończykiem, który nie będzie zbierał reakcji. To już nawet KENTA był chyba lepiej znany publiczności. Tak czy siak subskrypcje WWE Network z Japonii będą się teraz zgadzać.

A teraz trochę z innej beczki - wszystko mi to wygląda na pomoc Balorowi w wejściu do głównego rosteru. Nie wierzę, że Vince sprowadził całą czwórkę ot tak. Czuję, że wszyscy wejdą do rosteru razem jako "Balor Club" albo nawet lepiej by było jakby McMahon dał kolejne miliony za nazwę "Bullet Clubu", ale raczej w to nie wierzę. Tak czy siak jako stajnia wszyscy mogliby więcej osiągnąć, w dodatku Finn jako ten głównodowodzący miałby łatwiejsze wejście w roster.

Tutaj też można z AJ Styles'a zrobić po prostu Allen'a Jones'a czy innego John'a Allen'a

Z AJ'em nie powinno być raczej problemu gdyż nikt chyba nie ma zastrzeżonego jego ring namu. Zresztą i tak już walczył w walce dla WWF w tym ring namie. Dlatego pewnie będzie miał oryginalny ring name jak Joe.

Bullet Club tak naprawdę przestaje istnieć, to że przekazali władzę Okadzie czy komukolwiek innemu nie ma większego sensu, lepiej zakończyć od razu pewien etap. Wykreować taką gwiazdę jak Nakamura nie będzie ciężko, bo Gedo to geniusz i na pewno sobie z tym poradzi. Pytanie tylko, czy ten ktoś będzie miał taką charyzmę jak Shinsuke. Szczerze w to wątpię.

Ty w ogóle kiedyś oglądałeś z dwie gale tej federacji czy pieprzysz takie głupoty byle mądrze brzmiało i byle nabić posta? Jakiemu Okadzie, jakie niema sensu, jakie lepiej zakończyć i jaki Gedo geniusz ? :shock:

Ps. 10653423_1072618642789749_5467141555882671656_n.jpg?oh=faf37025e6fa4b8cf33d3042884d016e&oe=5701B564

#SmartFanZone

Ty w ogóle kiedyś oglądałeś z dwie gale tej federacji czy pieprzysz takie głupoty byle mądrze brzmiało i byle nabić posta? Jakiemu Okadzie, jakie niema sensu, jakie lepiej zakończyć i jaki Gedo geniusz ? :shock:

Nie oglądam pełnych gal, jak nie mam co robić, to sobie patrzę tylko na walki Stylesa i Bucksów, bo ich lubię. Faktem jest, że puro mnie nie jara, jak i całe NJPW, ale jakieś podstawy tam znam. I to tylko moja subiektywna opinia, z którą oczywiście możesz się nie zgodzić.

Okadę pomyliłem z Omegą. Przyznam szczerze, że mylą mi się Ci Japończycy. ;)

A Gedo to geniusz, tak. W obecnych czasach chyba trudno znaleźć lepszego bookera niż on. Sposób, w jaki wypromował zawodników, to majstersztyk.

Dodano:

Baj de łej. :)

[tweet]

[/tweet]
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
    • Grok
      Women’s Intercontinental Title będzie broniony w przyszłym tygodniu. Bayley wygrała gauntlet match na Raw, co dało jej title shot przeciwko AJ Lee na najbliższym odcinku, gdy Raw zawita do San Antonio. W finale Asuka złapała Bayley w Asuka Lock, ale Bayley wyrwała się i skontrowała Rose Plant. W gauntlecie wzięły też udział Ivy Nile, Raquel Rodriguez, Lyra Valkyria oraz IYO SKY. Na poprzednim Raw Lee celebrowała swój tytułowy sukces z Elimination Chamber, ale znalazła też chwilę, by rzucić o
  • Dodaj nową pozycję...