Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Goldbergi 2015 - Jedenaste Rozdanie Forumowych Oskarów

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ogłaszam jedenaste rozdanie forumowych oskarów - Goldbergów 2015.

Goldbergicopy_zps4484a2fb.png

Zasady konkursu:

- w każdej kategorii trzeba podać jednego usera BGZ. I tylko jednego!

- do każdej nominacje trzeba napisać krótkie uzasadnienie.

- wszelkie nominacji dotyczą tylko roku 2015 i tylko tego roku. Całego roku! Nie ostatniego miesiąca!

- w zabawie biorą udział tylko pełnoprawni użytkownicy.

- można pominąć niektóre kategorie

Posty niezgodne z tymi zasadami nie będą brane pod uwagę.

KATEGORIE

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2015 - osoba mająca wg Ciebie największy wkład w forum w roku 2015. Zakładała nowe tematy, rozkręcała dyskusje czy też np. pisała newsy. Ogólnie wszędzie jej było pełno. Taki motorek napędowy forum, którego ze świecą szukać.

2) DEBIUTANT ROKU 2015 - najlepszy, najbardziej wartościowy z nowych userów zarejestrowanych w 2015 roku.

3) DYSKUTANT ROKU 2015 - rozkręcał dyskusje, pisał dobre, ciekawe posty i tematy.

4) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2015 - wybieracie osobę którą najbardziej lubicie.

5) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2015- wg Twojego uznania.

5) NAJLEPSZY CZŁONEK EKIPY 2015- członek ekipy roku 2015, który według Ciebie był najbardziej wartościowy.

Do łatwiejszego nominowania:

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2015
   2) DEBIUTANT ROKU 2015
   3) DYSKUTANT ROKU 2015
   4) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2015
   5)NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2015
   6) NAJLEPSZY CZŁONEK EKIPY 2015
tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IIL

2

• Myers

2

• IOOT_DZIKO

1

• patryniu

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2015 - Myers

- nie wiem czy może tu być inna kandydatura. Obiektywnie patrząc, chociaż rzadko się zgadzamy w kwestii poglądowych, przyznać należy, że to najbardziej wartościowy użytkownik na rok 2015. Zasłużony awans na admina, regularne wrzutki mediów (szczególnie tych online). Aktywny w dyskusjach, aktywny w SB i przede wszystkim pilnujący i robiący swoją robotę. Zasłużyłeś.

2) DEBIUTANT ROKU 2015 - LoboTaker

- Ada wpadła na forum i zaraz zrobiło się odrobinę żywiej. Zawsze przyjemnie jak w gronie facetów rozmawiających o innych facetach - znajdzie się jakaś płeć przeciwna i zostanie dłużej niż 2 posty. Ada szaleje w SB, maluje gejowskie wersje wrestlerów, wstawia swoje nie-nagie fotki i całkiem jej pełno na forum. Widać, że dziewczyna stara się i chce na forum zostać i dobrze. Myślę, że prędzej czy później bohaterka afery piersiowej będzie nam tutaj moderować.

3) DYSKUTANT ROKU 2015 - Don "Wujo Tektura" Carlos

- w dyskusjach najbardziej wyróżnia się obecnie 2 osoby. Myers i właśnie Carlo. Tutaj postawię na Carlito. Jego posty zawsze czyta mi się przyjemnie. Raz się zgadzamy, dwa razy nie, ale to wciąż do jego postów można wiele razy nawiązywać. Niezapomniane porównanie bukingu w dablju do rzucania gównem o ścianę. Fajne jest w jego postach to, że od żartów, wywołany do tablicy nawiąże poważną dyskusję i podtrzyma temat. I nie wcale nie chodzi o to, że chlaliśmy razem piwsko i gorzałę. Nie, również nie chodzi o to, że przegrał ze mną okrutnie na rękę w handicapie z misiem Daimon'em. Również nie wpływa na tę decyzję fakt, że tylko on wypił na warszawskim zlocie więcej piw na raz niż ja.

4) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2015 - Ponownie Carlo

- grono weteranów zobowiązuje. Myślę, że za humorystyczne posty, podejście do innych userów, ogólnie do forum. W sumie mimo tego, że Karol ma aparycję islamskiego wojownika, który rzucił pracę w kebabie by wprowadzać islam na świecie - nie sposób go nie lubić. Nie nie chodzi o to, że przebiegał w Warszawie na czerwonym za co zyskał pseudonim "Renegad". Nie, nie chodzi również o to, że sam nastawiał sobie złamany palec. I nie wcale nie chodzi o to, że opieraliśmy się razem o ladę kupując alkohol, żeby w ogóle stać przed ekspedientką prosto.

5)NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2015 - Luxier

- nie ma kategorii freak roku, gdzie pierwszeństwo miałby lygrys bez dwóch zdań. W końcu facet w internecie rozmawia sam do siebie, a to już jest zjawisko warte reportażu. Luksus popisał się kilkoma post powerami, kilkoma dobrymi wpisami w SB. W sumie jego obecność na forum to raczej tylko tego typu wkład.

6) NAJLEPSZY CZŁONEK EKIPY 2015 - Myers

- ewidentnie obok użytkownika roku, najlepszy obecnie moderator. Zdecydowanie najlepszy członek ekipy. Jak już pisałem, za porządek w SB, pilnowanie spoilerów, wrzutki w mediach i moderację w dyskusjach + ogromny props za prowadzenie Typera.

----------------------------

Wszystkich pominiętych zasadniczo nie przepraszam :lol

915802072594e34bce782c.jpg

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2015 - IIL

Chciałbym wyróżnić tutaj IIL'a przede wszystkim za wkład, chęci i zaangażowanie. Odkąd został adminem - według mnie - piastuje to stanowisko w bardzo profesjonalny sposób. Wychodzi z ciekawymi inicjatywami, stara się o współpracę z wszelakimi portalami i to wszystko dlatego, żeby utrzymać przy życiu forum, które - pewnie nie tylko dla niego - jest takim jakimś "drugim domem". ;)

2) DEBIUTANT ROKU 2015 - LoboTaker

Z początku chciałem również wyróżnić tutaj Carbona, ale okazało się, że chłopak na koncie ma już dwie gwiazdki i umknęło to mojemu oku. Gdyby nie to - na poważnie imo mógłby konkurować z Lobo.

Tymczasem Lobo pojawiła się na forum i została na dłużej. W pewnym okresie zalała nas fala pustych użytkowników, którzy wyłącznie się przedstawili, a Lobo nie tylko się przedstawiła, co uderzyła z grubej rury i zaprezentowała nam swoją energię gotowość do działania. ;) Niedawno została pomocnikiem i mam nadzieję, że jej "kariera" na forum będzie kwitła. Życzę jej tego.

3) DYSKUTANT ROKU 2015 - IOOT_DZIKO

Rok temu wyróżniłem w tej kategorii Carlosa, ale podkreśliłem również, że bardzo wartościowym dyskutantem jest właśnie DZIKO. Wciąż podtrzymuje swoje zdanie, ponieważ pomimo pewnej części użytkowników, którzy starają się podłączyć do dyskusji, DZIKO i Carlos to wciąż zdecydowanie najlepsza dwójka dyskutujących na tym forum.

Pomimo tego, że różnie to bywa i w większości przypadku się nie zgadzamy, to osobiście naprawdę bardzo lubię czytać wypociny IOOTa. Szczególnie te długie. Ciekawe - jakkolwiek dziwnie to nie zabrzmi - spojrzenie na wrestling, posty owiane sporą dawką humoru. Podobnie z dyskusjami. Nie tworzy ich często, ale kiedy któraś ujrzy światło dzienne, to kończy się to sporą i ciekawą wymianą zdań. ;)

Różnie to bywa. Mam dość specyficzny humor i często najzwyklejsze, dla innych suche kwestie potrafią mnie rozśmieszyć. Aczkolwiek chyba muszę przyznać, że najczęściej mogę to usłyszeć do strony IOOTa i Carlosa. W tym roku ten pierwszy chyba za "Zigglera wyrzuconego majestatycznie na śmieci z Rumble", a ten drugi głównie za podcasty. ;)

6) NAJLEPSZY CZŁONEK EKIPY 2015 - IIL

Z całym szacunkiem do całej ekipy, która pracowała w 2015 roku, ale w mojej skromnej opinii ciężko przebić zaangażowanie IIL'a.

Korzystając z chwili i z tematu - bo mogę ;) - typer podsumuje jutro.

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

• Reputacja:   2
  • Styl:  Jasny

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2015 - Myers

To, jak dbał o to, by nie było spamu ani żadnych spoilerów (pamiętam te warny ;) ), to powoduje, że zasługuje na to miano, choć nie powiem, że szedł łeb w łeb z paroma innymi użytkownikami.

2) DEBIUTANT ROKU 2015 - lygrys

Uważam, że raczej na siebie głosować nie można ( :8 ), to głos oddaję zagorzałemu fanowi DDW/KPW lygrysowi - on także niemałe zamieszanie spowodował swoim pojawieniem się :D

3) DYSKUTANT ROKU 2015 - DonCarlos

Tu mi ciężko dać jednej osobie głos, ale skłaniam się do Carlosa. Najczęściej on się udzielał i dyskutował na dane tematy.

4) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2015 - IOOT_DZIKO

Powód - ehehhehheee....bo TakerFan :D

Chyba pominę ten wątek, bo według mnie każdy miał swój zabawny moment, nawet badziewiarz. Nie potrafię ot tak wskazać, kto był najzabawniejszy na forum.

6) NAJLEPSZY CZŁONEK EKIPY 2015 - IIL

O ile Myers jest najlepszym userem, o tyle najlepszym z ekipy - według mnie - jest IIL. Kulturalny, trzymający się regulaminu, robiący naprawdę wiele względem administracyjnym. Dla mnie zasługuje na to miano.

75137960457081728a67d7.jpg

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2015

przez DonCarlos dodane 12 gru 2014 18:40

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2014

Myers - pamiętam były w tym roku okresy kiedy dyskutował praktycznie sam ze sobą, na wszystkie 4 posty jednego dnia 3 były jego autorstwa. Zawsze obecny w dyskusjach, newsach, wrzuca jakieś linki, ogólnie człowiek orkiestra. Myślę że gdyby nie jego upartość w ciągłym pisaniu kiedy praktycznie nie było nikogo innego to jedyny powód dla którego forum po prostu nie odeszło cichą śmiercią.

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2014

:arrow: Myers - 9 głosów

Pewne rzeczy się po prostu nie zmieniają. :t_up:

2) DEBIUTANT ROKU 2015

Podobnie jak Myers zastanawiałem się nad kandydaturą Carbona, ale okazuje się że on jest tutaj dłużej niż mogłoby się wydawać. W związku z tym głos na LoboTaker. Co prawda ostatnio dziewczyna trochę przycichła, ale może uznanie z naszej strony znowu zmotywuje ją do działania i będzie pisać równie często jak na początku swojej przygody. Była wtedy obecna w wielu tematach, jeśli pojawiło się chociażby wspomnienie o Takerze można było być pewnym że zaraz się gdzieś pojawi jej odpowiedź. Oby w przyszłości nie trzeba było wskrzeszać emeryta żeby się odezwała ;)

3) DYSKUTANT ROKU 2015

Dziko. Dlaczego? Bo z nikim innym nie rozmawiałem o tym ilu jest lepszych rasslerów niż Bray Wyatt o 5 rano. Poza tym Pan Patryk(szmato) zawsze dorzuci trochę drwa do kominka gdy snujemy jakieś wizje przyszłości i potrafi zgrabnie bookować i poprawiać błędy WWE. Zawsze można liczyć na jakieś interesujące spojrzenie na prawie każdy temat z jego strony, no i co najważniejsze dba o to żebym przypadkiem nie zostawił żadnego piwa niedopitego. Takie rzecz się szanuje.

IIL. Czy naprawdę jest ktoś komu IIL działa na nerwy? Nawet pomimo faktu że po 10 latach musi wciąż poprawiać ludzi którzy przekręcają jego nick nie traci cierpliwości. Do tego nawet przy najbardziej beznadziejnych przypadkach gdy reszta forum jest na skraju załamania nerwowego potrafi załagodzić sytuację.

5) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2015

Serio, brakuje tego "freka" szczególnie że mieliśmy Lygrysa przez długi czas. W związku z tym niech będzie kolejny głos na Ioota, często zdarza mi się uśmiechnąć podczas czytania jego wypocin ;)

Myers - patrz #1

• Reputacja:   0

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2015: Myers

Jedni go nienawidzą, drudzy kochają. Istnieje też trzecia grupa, która smutnie oddaje część swoich przychodów, gdy móc korzystać z forum(#kmwtw). Wszyscy jednak przyznać muszą, że to Myers ciągnie to forum. Cały czas się zastanawiam, dlaczego on dalej wrzuca linki do gal i czy ktoś, w czasach torrentów, a tym bardziej w czasach prywatnych trackerów, je ściąga... Do tego dochodzą posty, od których czasami boli mnie głowa, bo gdyby je wszystkie spisać w jedno miejsce, to wyszłaby kilkusetstronicowa książka.

2) DEBIUTANT ROKU 2015: LoboTaker

No bo kto inny? Jedyny przedstawiciel kobiet na forum. W sumie nie spodziewałem się, że tyle tu wytrzyma. :D

3) DYSKUTANT ROKU 2015: DonCarlos

Nie będę wszystkich kategorii zapisywał Myersem... Carlos to chyba najbardziej wyrazista postać w tematach o WWE, gdzie czasami walnie celnego puncha. W dodatku można sobie z nim pogadać o LU, a to dodatkowy plusik.

4) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2015: IOOT_DZIKO

Miałem problem tu kogoś wyróżnić, bo nasze grono jest tak małe, że chyba nikt nie ma wrogów. Padło na dzika, którego nick ciągle mylę z IILem. :D

5) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2015: Luxier

No dobra, czasem rzuci coś śmiesznego w shoucie.

6) NAJLEPSZY CZŁONEK EKIPY 2015: Norbi

Pisałem, że Myers się musi nacieszyć tylko użytkownikiem roku. :D A tak szczerze to smutno by było, gdyby nikt nie docenił Norbiego, który niemal na każde moje zawołanie potrafił znaleźć bb-code'a, dzięki czemu przyjemniej się korzysta z forum. :D

• Reputacja:   991
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2015 - Myers - Był wszędzie i zawsze. Sumienność to jego drugie imię. Nawet w dobie, gdy forum przechodziło swój najlepszy okres ciężko było o kogoś kto tak starannie się przykładał. W pełni zasłużone. Dzięki!

2) DEBIUTANT ROKU 2015 - LoboTaker - Kto by pomyślał, że ta wdzięczna dziewczyna pojawiła sie na forum dopiero w tym roku? Wydaje się, jakby była z nami od daaawna. Tak bardzo weszła w krew temu forum, że nie wyobrażam sobie tej strony bez niej. ;)

3) DYSKUTANT ROKU 2015 - DonCarlos - Wstawił kilka ciekawych tematów i potrafi wypowiadać się z sensem, wrzucając często jakiś żart czy inny bajer sprawiając, że jego posty czyta się z przyjemnością i uśmiechem na twarzy.

4) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2015 - LoboTaker - Nie ma na forum wielu sporów i generalnie potrafimy szanować się nawzajem. Myślę jednak, że warto tutaj wyróżnić płeć przeciwną, bo jak to się mówi 'kobiety łagodzą obyczaje'. :D

5)NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2015 - IOOT_DZIKO - Wiele użytkowników potrafi dowalić do pieca na poziomie, ale humor Dzika od dawien, dawna do mnie trafia i nie inaczej było w tym roku. :lol

6) NAJLEPSZY CZŁONEK EKIPY 2015 - Myers - Dostał już głos na użytkownika roku, ale fakt faktem, to wszystko dzieje się również w kręgach naszej ekipy. Zasłużony awans na złoty kolorek! :t_up:

• 3 tygodnie później...

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2015 - Myers - Czasem mam wrażenie że to Myers jeszcze trzyma to forum przy życiu. Myślę że gdyby nie on to forum świeciło by teraz pustkami.

2) DEBIUTANT ROKU 2015 - LoboTaker - Myślałem że będzie tu tylko przez chwilę, ale została i szczerze powiem że miło się zaskoczyłem. Lobo to wiadomość dla ciebie, mam nadzieję iż w przyszłym roku dasz z siebie 110% i wygrasz w kategorii "Dyskutant Roku 2016".

3) DYSKUTANT ROKU 2015 - Karl - Kevin Owens BeGjeZetów za każdym razem daje z siebie wszystko co mu na wątrobie leży. Drugie zdanie jest zbędne, bo i po cholerę tłumaczyć oczywiste.

4) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2015 - Dziko - Nie masz nic przeciwko? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

5)NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2015 - Wszyscy - Tak jak stwierdziła Lobo, trudno to określić. Gdybym mógł to zagłosował bym na siebie :8

6) NAJLEPSZY CZŁONEK EKIPY 2015 - IIL - Bardzo dobrze wywiązuje się z powierzonej roli. Był by z ciebie niezły namiestnik Gondoru, a skoro Denethor nie żyje to masz tę posadę jak w banku ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

85470364654a3ea1bb931f.jpg

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2015 Myers

Bo jak nie On, to kto ? Od czasu wstąpienia do ekipy nie zwalnia tempa. Wielki podziw i szacunek za to co robi dla forum. Jako jeden z nielicznych ciągnie ten statek i nie pozwala utonąć. Jego awans na administratora to żadna niespodzianka. Jest to osoba, która swym zaangażowaniem i specyficznym podejściem, zagrzewa innych, dzięki czemu jeszcze jakoś to działa. Jedynie szkoda, że zabrakło Cię Patryku, kilka lat temu. Z tą energią i pasją, gdy forum było naprawdę solidne pod względem aktywności, z Twoją osobą, byłoby jeszcze lepsze :) Graty i powodzenia dalej !

2) DEBIUTANT ROKU 2015 LoboTaker

Jedyny sensowny wybór. Innych osób nie pamiętam, a wiadomo, że dziewczyny tutaj najbardziej wchodzą w pamięć :) Może za mało czasu tutaj bywam, nie zdążyłem Cię jeszcze poznać, dlaczego czasem Twoje wpisy powodują u mnie cofkę w żołądku, ale i tak fajnie, że jesteś z Nami :D

3) DYSKUTANT ROKU 2015 DonCarlos

Gdy trzeba posty wyważone, przemyślane. Gdy trzeba żartobliwe i prześmiewcze. Od zawsze czytałem je z wielkim zaciekawieniem, czy to w dyskusjach czy w recenzjach filmów. Nic się nie zmienia, stały dobry poziom :t_up:

6) NAJLEPSZY CZŁONEK EKIPY 2015 IIL

Administrator nie zawsze wykazuje się aktywnością w postach, dużo robi w tle. IIL ogarnął ekipę, zrobił wielkie sprzątanie. Mimo małej drużyny, postawił do pionu każdego i zdecydowanie zasługuje na to wyróżnienie.

• Reputacja:   991
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2015:

Myers 111111 - 6 głosów

IIL 1

2) DEBIUTANT ROKU 2015

LoboTaker 1111111 - 7 głosów

lygrys 1

3) DYSKUTANT ROKU 2015

DonCarlos 111111 - 6 głosów

IOOT_DZIKO 11

DonCarlos 1

IOOT_DZIKO 111 - 3 głosy

IIL 1

LoboTaker 1

Luxier 11 - 2 głosy

IOOT_DZIKO 11 - 2 głosy

Myers 111

IIL 1111 - 4 głosy

Norbi 1

Dziękuje za swojego Goldberga. :t_up:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Mimo że jest najdłużej panującym mistrzem w historii tego pasa, Lee Moriarty nie uważa się za największego ROH Pure Championa wszech czasów. Moriarty panuje jako ROH Pure Champion od ponad 580 dni. Przekroczył poprzedni rekord w 2025 roku, przebijając 350-dniowe rządy Nigela McGuinnessa z tym tytułem. Złamanie tego rekordu było dla Moriarty’ego „dziwnym” przeżyciem, bo ma ogromny szacunek do McGuinnessa. Moriarty i McGuinness stoczyli walkę o tytuł na ROH Final Battle 2025, gdzie zwyciężył M
    • Grok
      Ricky Sosa, wschodząca gwiazda międzynarodowej sceny indie, zadebiutuje w TNA Wrestling. W zeszłym tygodniu ogłoszono, że Sosa został wycofany z nadchodzącego turnieju 16 Carat Gold w wXw w Niemczech z powodu „wielkiej szansy kariery”. Ta szansa to wydarzenia TNA Wrestling w tym tygodniu w Atlancie – Sosa wystąpi dla TNA zarówno w czwartek (5 marca), jak i piątek (6 marca). TNA promuje Sosę jako „jedną z najgorętszych wschodzących gwiazd wrestlingu”, zapowiadając jego udział w tych eventach.
    • Grok
      Mimo że jest najdłużej panującym mistrzem w historii tego pasa, Lee Moriarty nie uważa się za najlepszego ROH Pure Championa wszech czasów. Moriarty jest teraz ROH Pure Championem od ponad 580 dni. Przekroczył poprzedni rekord w 2025 roku, pobijając 350-dniowe panowanie Nigela McGuinnessa z tym pasem. Złamanie tego rekordu było dla Moriarty'ego „dziwnym” uczuciem, bo bardzo wysoko ceni McGuinnessa. „To jedna z tych rzeczy, które wiele dla mnie znaczą, ale jednocześnie czuję się dziwnie z pow
    • Grok
      Penta poświęcił swoje zwycięstwo w walce o tytuł Intercontinental wszystkim, którzy kiedykolwiek w niego wierzyli. Na tymtygodniowym Raw Penta pokonał Dominika Mysterio, zdobywając pierwszy tytuł w karierze WWE. Gościł w podcaście No-Contest Wrestling tuż po emisji show i skomentował to, że wreszcie został Mistrzem Intercontinental – po wielu nieudanych próbach sięgnięcia po ten prestiżowy pas. „Człowieku, pierwsze wrażenie było szalone. Ale jednocześnie czuję, że emocje opadają, bo to dla m
    • Grok
      Gwiazda All Japan Pro Wrestling, Yuma Aoyagi, wraca na ring po odbyciu trzymiesięcznego zawieszenia. W listopadzie 2025 AJPW ogłosiło, że Aoyagi został zawieszony na trzy miesiące z 50-procentową redukcją pensji za swój udział w wypadku drogowym, do którego doszło po jednym z eventów promocji. Aoyagi nie doznał obrażeń w tym incydencie, ale pasażer pojazdu, w który wjechał, musiał być leczony z powodu urazu nogi. Ustalono, że Aoyagi, który prowadził auto z wygasłym prawem jazdy, spowodował kol
  • Dodaj nową pozycję...