Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Royal Rumble 2016 - Oficjalna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W sumie racja, ale wciąż twierdzę, że dziwnie mało. W pre-show też powinni coś dać. ;)

A czy walka o pas US po dzisiejszym RAW będzie, skoro już na SmackDown mamy rewanż? Nie byłbym pewny, aczkolwiek wciąż daję 90% szans, że się odbędzie. A nawet jeśli, to dostanie kogoś z niższej półki i wtedy mecz nawet logicznie rzecz biorąc nie powinien trwać więcej niż 10 minut, skoro w podobnym czasie poskładał AdR. ;)

Tak w ogóle to w temacie o RAW trochę się chyba zagalopowałem. Oficjalna lista uczestników RRM wciąż liczy 11 zawodników. Oczywiście większość ludzi, którzy stali na rampie, się w niej zjawi, ale nie wszyscy. Na razie typuję pojedynków:

1) RRM

2) Usos - New Day

3) Ambrose - Owens

4) Charlotte - Becky

5) W pre-show jakiś O'Neil - Stardust?

6) Mecz o pas US(???)

W sumie nie najgorzej.

Carbon - *khe khe* Lesnar *khem khe* startuje *kasł kasł* w RR. Więc wiesz, jaki będzie wynik tego starcia ;)

Mógłbym z tym polemizować, ale zaczynam chyba widzieć to, do czego WWE dąży. Nie przypadkiem HHH wciąż nie występuje w telewizji. Trochę już o nim zapomnieliśmy, a ten wbije na RRM jako trzydziesty, tak czuję. I niech sobie ten Lesnar faktycznie wygra to, przejmie pas i trzeba mu będzie znaleźć przeciwnika w postaci właśnie Wyatta albo Owensa. Reigns za to na WMce zmierzy się z Triplem H, nie o pas, więc wszyscy będą szczęśliwi. I czuję, że tak będzie. Jedyny zgryz mam z samym bookingiem takiego meczu - jak sprawić, żeby HHH i Roman wypadli w tym samym momencie?

• Odpowiedzi 45
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

9

• IIL

7

• DonCarlos

7

• Carbon

6

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  BGZ

jak sprawić, żeby HHH i Roman wypadli w tym samym momencie?

Dla profesjonalnych zawodników wrestlingu i bukerki w fedce takiej jak dablju to nie powinno być problemem. Dodatkowo, Hunter "storyline-pauzuje" przez Romano, który go poturbował. Więc Triple biorący udział w Rumble ma w dupie zwycięstwo. On na celu ma przeszkodzenie Romanowi w obronie tytułu. Więc w najbardziej logicznym wariancie - Triple H eliminuje Romana, za nim ten będzie miał kontakt z wygrywającym Rumble Lesnar'em. Wtedy Brock będzie mógł odbyć match na WM niezależnie od Romeo, który spokojnie będzie mógł walczyć z Hunter'em. Co do samej eliminacji. Wystarczy, że Roman znajdzie się przy linach - po drugiej stronie - desperacko próbując utrzymać się walce, a Hunter "poświęci się" jakimś uderzenie z rozbiegu co wyeliminuje ich obu. Banalne rozwiązania czasem robią robotę.

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   993
  • Urządzenie:  Windows

Niełatwo będzie odczepić Romka od pasa WWE i pociągnąć dalej jego rywalizację z Triple H. Zakładając, że Triple H wyeliminuje siebie i Reignsa jednocześnie, a Rumble wygrywa Lesnar...

- Każdy mistrz po utracie pasa ma tę niby klauzulę rewanżową. Do tego biorąc pod uwagę fakt, że Reigns ma Lesnarowi za WM 31 coś do udowodnienia nie puszczą tego tak bokiem. Także rewanż? Reigns vs. Brock II na WM 32? Co wtedy z Triple H? Chyba nie ukiszą TAKIEJ walki na jakieś ppv klasy B, Fastline.

- Jeżeli jednak jakimś cudem Romek i Triple H idą swoją drogą, a Lesnar wygrywa pas WWE i całe Rumble. Jak z przetrzebionego rosteru znajdą wiarygodnego oponenta do pretendowania o tytuł na największej gali roku? Platformy jak RR match już nie będzie, bo skorzysta z niej właśnie Lesnar.

Widzę dwa wyjścia:

1) Daniel Bryan wraca i jakimś cudem dostaje title shota, wygrywając jakiś turniej czy coś po RR i pretenduje do walki z Lesnarem. Co daje Romkowi i Triple H pole do popisu.

2) Formuła main eventu się zmienia i Romek rzeczywiście nie odpuści Lesnarowi, ale podobnie nie daruje też Triple H. Triple Threat - Romek vs. Lesnar vs. HHH. oO Ma to jakiś appeal, ale biorąc pod uwagę przetrzebiony roster, wątpię że ładowaliby tyle gwiazd do jednej walki. Reszta karty świeciłaby pustkami.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

- Każdy mistrz po utracie pasa ma tę niby klauzulę rewanżową.(...)Co wtedy z Triple H? Chyba nie ukiszą TAKIEJ walki na jakieś ppv klasy B, Fastline.

A ktoś o tym pamięta? Jeśli pasuje do story - spoko, jeśli nie - odpuszczają sobie ten ruch. Dwayne wciąż nie wykorzystał swojego rewanżu po Manii lata temu, Ortonowi też chyba wiszą jakiś rewanż, Brayn też nie dostał swojej szansy przy okazji ostatniego powrotu. I kto wie czy nie wcisną tego Huntera na Fastlane, w zeszłym roku było to najgorzej sprzedające się ppv(za wyjątkiem TLC którego jeszcze nie ma wyników), trochę przypał że po całkiem niezłych latach gdzie ppv przed Mania było naprawdę atrakcyjne nagle wychodzi taki babol którego nikt nie chce oglądać. Mogą pójść w tę stronę i zdecydować żeby upiec kilka pieczeni podczas RTWM. Zamiast się zastanawiać czy robimy Hunter/Roman czy Roman/Lesnar zróbmy oba. Roman przegrywa pas na RR, odgrywa się na Tryplu podczas FL, a w końcu wreszcie poskramia Bestię i odbiera co jego na Manii. Push w kosmos, nowe frotki, nowa kolorowa kamizelka, uśmiech #5 i mamy nową twarz fedki.

Jak z przetrzebionego rosteru znajdą wiarygodnego oponenta do pretendowania o tytuł na największej gali roku?

Part timerzy. Zakładając że robimy Hunter/Roman bez pasa na Manii, Vince wyciąga wszystkie drobne z kieszeni i przekonuje Rocka do walki. Jeśli nie jego to pewnie 353 walka Takera z Lesnarem też się sprzeda. A jeśli już nie będzie innych opcji to dajmy shota Jericho :lol

Daniel Bryan wraca i jakimś cudem dostaje title shota, wygrywając jakiś turniej czy coś po RR i pretenduje do walki z Lesnarem. Co daje Romkowi i Triple H pole do popisu.

Jeśli Daniel miałby wrócić to MUSI wygrać Rumble. Lesnar w takim wypadku w ogóle nie pojawia się w walce dając Vincowi wyraźnie do zrozumienia że on takich walk nie potrzebuje i chce tylko main-eventu na WM. Tymczasem Bryan wreszcie zgarnia zwycięstwo na RR - do trzech razy sztuka ;)

Romek vs. Lesnar vs. HHH. oO Ma to jakiś appeal, ale biorąc pod uwagę przetrzebiony roster, wątpię że ładowaliby tyle gwiazd do jednej walki. Reszta karty świeciłaby pustkami.

Roman vs. Lesnar vs. HHH

Ryback vs. Bray Wyatt

Jack Swagger vs. ADR

Sheamus vs. Heath Slater

Charlotte vs. Ric Flair(why not?)

Chris Jericho vs. Fandango II

Dolph Ziggler vs. Miz

Damien Sandow vs. Curtis Axel

book it Vince :thumb:

A ktoś o tym pamięta? Jeśli pasuje do story - spoko, jeśli nie - odpuszczają sobie ten ruch.

To samo miałem napisać :t_up:

W dablju jest tylko pseudo-reguł, o których nikt nie pamięta, że gdybyśmy chcieli przełożyć je wszystkie na dzisiejszy wrestling - trzeba by było wszystkie walki ocenzurować. Pierwsze z brzegu to:

* wyrzucenie przeciwnika nad górną liną skutkuje jego eliminacją i wygraną rywala

* uderzenie zamkniętą dłonią tzw. pięścią jest zabronione

...AD 1) ile razy widzieliśmy jak jeden drugiego wyrzuca za ring podczas standardowej walki i nic się wokół tego nie dzieje. AD 2) Big Show i jego nokautujący punch to raczej nienajlepszy sposób na przestrzeganie tego przepisu. Także śmiało o jakichś z nosa wziętych klauzulach rewanżowych możemy zapomnieć.

Jeśli Daniel miałby wrócić to MUSI wygrać Rumble.

Fani Daniela raczej nie powinni cieszyć się na jego walkę z Lesnar'em. Facet walczy ostro, stiffowo a jego rzuty są mocarne. 80-kilowy Danielson, może z tej walki wyjść na urlop od wrestlingu. Ja np. wolałbym, żeby UnderDziadek w wieku 50-lat też nie podejmował już pana Suplex'a. Z uwagi na jego własne zdrowie i kondycję, gdzie ostatnio trochę się podreperował.

Poza tym, zdjęli nam koziołka z ekranu, fani przestali po nim płakać. Dosyć. Ja osobiście nie chcę oglądać znów 80-kilowego karła jako mistrza. To już wolę, żeby Rumble z dupy wygrał Braun Strowman - przynajmniej szok będzie :-/

Charlotte vs. Ric Flair(why not?)

Kupuję to! :D Kupuję to mocno! To byłby chyba pierwszy od dawna feud z udziałem walczącej kobiety jaki by mnie zainteresował. Szarlotka wkurzona, że ojciec zabiera jej spotlight atakuje go podczas jednego z meczów. Ojciec nie chce walczyć z córką, ale ta nie odpuszcza. Feud ma zwieńczenie na WM, gdzie heelowa szarlotka pokonuje zapłakanego ojca. Book it Vince !

Dodano:

Podobno Rumble ma zakończyć się w "kontrowersyjny" sposób. Oficjele chcą, żebu Rumble wygrało 2 zawodników na raz, tak jak to miało miejsce w 2005 roku, kiedy do zwycięstwa pretendowali John Cena i Batista. Tam jednak doszło do dogrywki i Rumble oficjalnie wygrał Batek. Oficjele bardziej myślą o roku 1994 kiedy to remisem między Bret Hart'em a Lex'em Luger'em zakończyła się ta walka i taki dwuosobowy wynik do dzisiaj znamy.

Oczywiście tymi zawodnikami na rok 2016 mieliby być Brock Lesnar oraz Romuś Reigns. Romeo zachowałby pas, nie przegrywając jednocześnie RR matchu. Lesnar nie przegrałby oficjalnie z Romkiem więc również "nie nadszarpnięty" wizerunek.

W dalszej kolejności chcą, żeby obaj panowie spotkali się na FastLane, gdzie również ma dojść do kontrowersyjnego rozwiązania, które pozwoli Romkowi zachować pas, a bestii nie przegrać. Finalnie panowie spotkali by się w ME Wrestlemanii.

W drugiej opcji oficjele mają jako wariant awaryjny Lesnar vs. Wyatt family. W dowolnej konfiguracji od 1 vs. 1 z Bray'em do 1 vs. 4 handicap. Oczywiście podobno jeszcze nie mogą się zdecydować.

-----

Wasze opinie ?

Moim zdaniem chcą to przekombinować. Ja myślę, że smarki już pogodziły się z faktem, że Rumble wygra Lesnar lub Hunter. Hunter wchodzący z 31 numerem i eliminujący Romka jest moim zdaniem genialnym pomysłem. Triple Threat Lesnar-Hunter-Romek też nie brzmi źle. Sama opcja, że od RR - Roman będzie ganiał za championem Lesnarem - też nie jest taka zła.

Ale nie .... kreatywni palą coś mocniejszego, więc dostaniemy powtórkę z 94 roku. Vince szaleje w archiwum i wyciąga stare skrypty. Kurrwa, to może Reigns dostanie teraz gimmick rapera ?! No skoro pykło 15 lat temu, to może i teraz ? ;)

• Reputacja:   2

Bardziej bym łyknęła feud Bestii z Wyatt'ami - coś nowego, a i już wcześniej mówiono, że Braun ma taką podbudowę, że może spokojnie startować na Lesnara ;)

Kurrwa, to może Reigns dostanie teraz gimmick rapera ?! No skoro pykło 15 lat temu, to może i teraz ?

A tym to mnie rozwaliłeś =)) Tylko zapominasz, że wtedy Cena miał co dopiero swój debiut, o troszkę bardziej rozwinął skrzydła przy Takerze - no cóż...sporo by Vince musiałby zmienić, a sądzę, że leniwy jest na takie zmiany ;)

75137960457081728a67d7.jpg

https://scontent-ams2-1.cdninstagram.co ... 9181_n.mp4

Undertaker buduje formę. Być może na Royal Rumble ?

Na patyku 405 funtów - czyli około 183 kilogramy. Ktoś jeszcze chciałby powyzywać Marka od dziadków ;) ?

Jest tu jakiś kozak, który chciałby się z takim "dziadkiem" sprobować ;) ?

• Reputacja:   2

A on wiedział, że go żonka nagrywa? :lol Zwykle on unika jakiś prywatnych wiadomości typu fotki/widea, chyba że dla siebie.

75137960457081728a67d7.jpg

Wideo pochodzi z profilu na instagramie, który należy do właściciela siłowni oraz trenera personalnego, u którego Umarlak buduje drugą młodość. Tym razem to nie żonka kręciła ;)

Podobno Rumble ma zakończyć się w "kontrowersyjny" sposób.

Pamiętam jak przy okazji programu Orton/Bryan kilka ppv kończyło się w "kontrowersyjny" sposób, widownia była zachwycona :roll:

Poza tym dziwi mnie że naprawdę po kilku nieudanych RR z rzędu(szczególnie ostatnie 2) wciąż chcą na siłę jakoś zaskoczyć fanów i zafundować jakiś finisz z dupy. Chyba że to zasłona dymna, bo pojawiły się plotki że D-Bryan został uznany za zdrowego przez kolejnego już lekarza i ma być bardzo bliski powrotu na ring, w tym samym czasie oficjele rozważają nad programem Lesnar vs. Snowden, ewentualnie vs. Wyatt Family. To otworzyło by kilka ciekawych możliwości gdzie z jednej strony mielibyśmy wreszcie zwycięskiego Daniela na Rumble, pojedynek o pas z kimś tam na Manii, a obok takie walki jak Romeo vs. Nos i Lesnar vs. Jobbery. Z gówna bicza nie ukręcisz, ale nie wygląda to tak tragicznie jak jeszcze parę tygodni temu.

Gala już za kilka godzin, a ja nie podzieliłem się jeszcze moimi ostatecznymi typami, więc czas i na to.

Zacznę niecodziennie, bo od kobitek. Według mnie niektórzy polscy fani dablju trochę na siłę próbują się tutaj doszukać niespodzianki. Ja jej nie widzę. To pierwszy poważny feud Charlotte jako mistrzyni i nie widzę możliwości, żeby Stephanie(ona dalej bookuje divy?) chciała zabrać jej pas. Tym bardziej, że teraz prawie co tydzień ściągają Flaira. Skoro już przeszła ten heel turn, to niech ją chociaż troszkę podbudują. Inna sprawa, że kto teraz zostanie z face'owych div, żeby miała z kim walczyć na WMce? Chyba czas na debiut Bayley, ale znowu to też mi się jakoś gryzie... Tak czy siak stawiam na Flairównę.

Rewanż o IC musiał być prędzej czy później odbębniony, dobrze, że to dzieje się teraz. Szkoda tylko, że tak zjebali potencjał tego feudu i nie dali się obu panom zmierzyć na mikrofonie. Podbudowa była tragiczna, nie wiem co czują teraz prawdziwi fani KO czy Ambrożego, bo wszyscy są mocno zawiedzeni. Oklepany schemat był co tydzień: walczy jeden, to drugi wychodzi i go klepie po walce. Nie ma między nimi chemii, więc niech to się kończy.

A, no i stawiam tutaj na obronę pasa przez Deana. To może trochę skopać postać Kevina i nie wiem co z nim później, ale nie wierzę, że wygra ten mecz, a double count-out może być jeszcze głupszym rozwiązaniem, bo wtedy by musieli to ciągnąć na siłę do Fast Lane...

Jestem bardzo mocno zawiedziony tym, co stało się z pasem US po stracie go przez Cenę... Tyle było budowania, a czar prysł. Nie mówię, że AdR jest złym mistrzem. IMO jest dobrze bookowany i na razie jako jedyny z League of Nations ma jeszcze szansę zaistnieć. Czy wygra z Kalisto? Nie mam zielonego pojęcia, ale dla dobra pasa dałbym jeszcze pociągnąć reign Alberto. Na Kalisto jeszcze przyjdzie czas.

Jeżeli jakiś pas ma dziś zmienić właściciela, to będą to pasy tag-teamowe. Nie wierzę, że przy tak ważnej gali i tylu walkach o złota, nie dojdzie do zmiany mistrzów. I nie piszę tu o RR Matchu, bo raczej pewne jest, że tam się będzie dużo działo, mam na myśli raczej te mid-cardowe. Jestem zdania, że Usosi zebrali ostatnio wystarczająco dużą promocję, by odzyskać pasy, przyczyniły się zresztą do tego też statuetki Slammy Awards. New Day ostatnio LECIUTKO, powtarzam, LECIUTKO przygasło, ale dalej są tymi, dla których najbardziej chce mi się oglądać obecnie WWE. Widzę tu nawet małą interwencję Y2J. Ale Usosi powinni wygrać.

No i wreszcie wisienka na torcie. Możliwości jest dużo, ale nie chce mi się dużo o nich wspominać. Czysta wygrana Romana nie wchodzi moim zdaniem w grę. Dobrze Carlos zauważył, że ostatnie Royal Rumble Matche to same porażki, HHH chyba widzi, że nie mogą pozwolić sobie na kolejną klapę. W dodatku wiktoria Reignsa oznaczałby zwrot w jego odbiorze przez publiczność - przez ostatnie tygodnie dużo zyskał, nie mogą tego znowu spierdolić.

Triple H to mój typ do zwycięstwa. Najbardziej przekonuje mnie jego wejście z numerkiem 31.

Tym bardziej, że teraz prawie co tydzień ściągają Flaira. Skoro już przeszła ten heel turn, to niech ją chociaż troszkę podbudują.

Tyle, że pomysł z przyłączeniem się Flaira do swojej córki jest beznadziejnym pomysłem. Chcieli postawić na te dziewczyny, a tymczasem - kiedy nadarza się super moment żeby wykorzystać zaufaną osobę w celu promocji - porzuca się pomysł z daniem szansy indywidualnej jednostce. Ja szczerze mówiąc mocno na Charlotte się zawiodłem. Bo o ile w NXT jej rola ograniczała się wyłącznie do ewentualnie króciutkich prom, o tyle w momencie gdy przeszła do głównego rosteru, wymaga się od niej i od każdego innego zawodnika większego zaangażowania. Zaangażowania w każdy aspekt, na który składa się entertainment. Ale osobiście uważam, że Ric Flair jej tylko ujmuje. Jeszcze bardziej ją pogrąża, ponieważ tylko jest. Nic nie robi. Bardzo możliwe, że jakiejś rzeszy fanów przypadł do gustu i przypadłby jeszcze bardziej w momencie gdyby jakoś lepiej go przy niej wykorzystano, ale to też subiektywne. Bo ja na przykład we Flairze nigdy absolutnie nic nie widziałem i nie miałem powodów żeby jakkolwiek się do niego przekonać.

Chyba czas na debiut Bayley, ale znowu to też mi się jakoś gryzie...

Ja bym jednak nie ryzykował. W momencie gdy Bayley odejdzie z NXT, to na horyzoncie pozostaną tylko dwie kobitki warte uwagi - Asuka i Emma - a to zdecydowanie za mało.

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

Na moje wygra Roman. Push odpowiedni to powinni kontynuować tą drogę. Roman jest zresztą dobrym zawodnikiem. Przeszkodzić może mu tylko Brock lub HUnter

RR Match widziałem na żywo - własnie niedawno się skończyła.

Szczerze? Strasznie kiepsko... CJ Fashion aka AJ Styles zaliczył raczej bezbarwny debiut - niby coś tam publika wiedziała o nim, ale ... zdecydowanie poniżej oczekiwań oraz w samej walce nie zabłysnął: był chłopcem do bicia. Wyeliminowany przez Owesna więc możliwe, że będzie Styles vs Owens albo Styles vs. Owens vs. El Genitalia bo ten ostatni z kolei wywalił Owensa.

Moment of the match: Andrut aka R-Truth: w sumie nic go nie przebiło, a szkoda bo liczyłem na Kofiego jak zawsze, ale w tym roku jednak słabo - tylko lądowanie na Pig Elephant Langston.

Szykuje się Lesnar vs. koza, owca i ich kierowca - swoją drogą lipa. Skoro rodzina pomogła Brayowi z Lesnarem to dlaczego nie pomogli mu później?

Śmiało z 20 osób można by było z tej walki wywalić - bardziej fascynująca była Beth Phoenix kiedy brała udział w Rumble niż osobnicy z dzisiejszej gali.

Rusev, kopia Johna Morrisona, Axel, Kane, Show, Goldust, Stardust, czarny ojciec miesiąca czy co on tam wygrał (O'Neil), Wędkarz aka Ryback, Fart Henry - wszedł tylko po to, żeby Cole mógł powiedzieć, że to ostatnie RR w wykonaniu ogórka? Real American, The Miś - w sumie to każdy z rodziny też był tu zbędny. Brakowało powrotów, debiut był jaki był czyli słaby.

W końcu się obudził HHH - dopiero 14 więc zostały Ci minimum jeszcze 3, a czas Ci ucieka - w pewnym momencie zwątpiłem i myślałem, że odpuścisz przekręcenie tego rekordu, ale jednak wciąż walczysz. Dawaj Nos - teraz chcę zobaczyć przynajmniej 50% Twojego nosa za czasów Evolution - z mikrofonu masz nie schodzić, a Reigns niech się tylko uśmiecha.

Ps. Nie, nie wstawałem specjalnie na RR - nie poj*bało mnie. Po prostu nie spałem i załączyłem w ciekawości.

Edytowane przez Gość

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

Na gorąco - wszystko poza Royal Rumble Matchem piękne. Naprawdę zajarałem się mocno, walki stały na wysokim poziomie, nie mogłem się do niczego przyczepić, nawet kick-off okazał się walką, która wcale nie była takim zapychaczem.

Ale to co odwalili w main evencie... No ręce opadają. Nie wiem co trzeba by było uczynić, by sprawić, żeby ten booking był jeszcze gorszy, serio. Znowu oklepane schematy - Romek wyciągnięty przez sługusów Vince'a zostaje obity, zjawiają się lekarze, Romuś znika. Po co? A no oczywiście po to, by pojawić się w końcówce. Totalnie bezsensownym posunięciem by było, gdyby miał wbić jeszcze później. Dobrze przynajmniej, że HHH zgarnął pas. Wolę nie wiedzieć jakie buczenie spotkałoby Romana po zwycięstwie, bo publiczność zdecydowanie była nastawiona przeciwko niemu.

Serio, setki różnych uwag mi teraz do głowy przychodzi. Reigns znowu przyterminatorzył. Nie było ANI JEDNEGO powrotu, ANI JEDNEGO.

Ale najbardziej i tak mi szkoda AJ Stylesa. Wejście z trzeciego miejsca nie wróżyło nic dobrego. Wszedł i Romuś nim początkowo niemal porzucał... Jakim prawem do cholery?!? Wyeliminowanie go przez Owensa też uważam za idiotyczne. Oj, boję się o jego karierę w WWE, dziwny debiut, naprawdę.

Aha, props największy za Sashkę. Wierzę już całkowicie, że pas na Wrestlemanii trafi do niej, nie mogę się doczekać.