Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Zawodnik z TWOJĄ sylwetką!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   9
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  BGZ

Witajcie.

sheamus_1_full_20150409.pngbige_1_full_20141210.pngalexanderrusev_1_full_20140224.png

Na wstępie zaznaczę, że temat z pewnością już się kiedyś przewinął na forum i to nie raz, nie dwa. Większość z nich traktowała jednak o tym który wrestler jest najlepiej zbudowany ogólnie. No i oczywiście wszyscy wstawiali setki obrazków czy to przeróżnych Batistów, czy innych John'ów z jednozdaniowymi komentarzami, że to ten lub tamten jest najlepszy. W tym temacie chodzi jednak o coś innego. Tutaj nie musi być Batisty czy John'a C. Tutaj wygrać może nawet Big Daddy V.

Chciałbym abyście ten temat potraktowali bardziej personalnie. Pytania stawiane przez ten temat brzmią następująco:

1*. Gdybyś miał możliwość wyglądać jak 1 wybrany pro-wrestler z obecnych rosterów - to który to i dlaczego według Ciebie akurat jego sylwetka wygrywa z pozostałymi ?

2*. Gdybyś miał możliwość wyglądać jak 1 wybrany pro-wrestler ogólnie - to który to i dlaczego według Ciebie akurat jego sylwetka wygrywa z pozostałymi ?

* -> dla użytkowniczek pytania takie same, ale tyczące się zawodniczek.

* -> zakładam, że odpowiedź również może brzmieć jak niektóre z tych - "Jestem zadowolony ze swojej budowy ciała." "Nie chcę innej." "Wygląd wrestlera mi nie potrzebny." "I tak nie chcę mi się ćwiczyć". W przypadku takiej postawy, również napiszcie kilka słów, z czego wasza odpowiedź wynika.

Prosiłbym o jakieś w miarę konkretne posty. Nie jest to może temat na 90 stron, ale mała dyskusja może się z tego nawiązać.

Ja zaczynając od siebie z obecnego rosteru upatrzyłem sobie szczególnie 2 sylwetki, które w jakiś sposób subiektywnie widziałbym na sobie. Pierwsza z nich to Sheamus. Facet moim zdaniem, jest konkretnie zrobiony jeśli chodzi o sylwetkę. Nie jest przepakowany i nabity jak chociażby Big E, któremu taka macha przy niskim wzroście, aż nie pasuje. Nie jest też zrobiony "na kulturystę" - przez co ja rozumiem, że jego sylwetka ma swoje naturalne wady i nie jest idealnie symetryczna.

Drugą sylwetką w obecnym rosterze, o którą mógłbym się starać jest Rusev. Facet wygląda potężnie, ale nie jest wycięty do pojedynczego klocka mięśni brzucha. Imponuje mi jego sylwetka, przede wszystkim dlatego, że nie wygląda jak chodząca tablica Mendelejewa (via Batista, Steiner czy kiedyś Chris Masters) przy jednoczesnym zachowaniu siły i przyzwoitego poziomu tłuszczu.

Co do zawodników ogółem na przestrzeni lat - pierwszą postacią byłby patron naszego forum - Bill Goldberg. Jego sylwetka za czasów królowania w WCW była świetna. Dopiero w WWE zacząłem dostrzegać, że pan 173-0 akupunkturę ramienno-odbytową raczej uprawiał. Nie zmienia to faktu, że jego budowa cholernie podobała mi się za młodego. Moim zdaniem z gwiazd WCW ówczesnego - zdecydowany faworyt.

Moim ideałem jednak, jest sylwetka Razor Ramon'a (Scott Hall). Nie wiem czy facet w latach 80' kuł dupsko. Trudno powiedzieć. Żadnej informacji konkretnej na ten temat nie znalazłem. Dopadłem jednak jeden wywiad ze Scott'em, w którym o sterydach wypowiedział się w sposób dosyć popularny wśród osób zażywających tj. jakieś wymijające stwierdzenia, że wszystko jest dla ludzi itp. Druga sprawa, wystarczy porównać zdjęcia Hall'a z lat 80, a potem te z WCW z końcówki 90'. Daje to podstawy przypuszczać, że Hall też na jogurcie sylwetki nie budował. Nie zmienia to faktu, że facet moim zdaniem zbudowany jest genialnie. Zero przesadnego wycięcia, zero zbędnej machy. Potężna, ale nie przeładowana sylwetka.

scott_hall_-1980s.jpg

>..no ja się rozgadałem. Liczę, że temat nie zaśnie po 1 poście ;)

915802072594e34bce782c.jpg

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

2

• IIL

1

• MK

1

• LoboTaker

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   2
  • Styl:  Jasny

A myślałam, że będzie to temat "który z zawodników ma najbliżej podobną sylwetkę do ciebie". Troszkę się zawiodłam :( Bo akurat miałam takie dwa typy:

zbytnio nie przyglądam się divom (to logiczne, czyż nie? gdybym bardziej zwracała na nie uwagę, to by było ze mną nie halo :8 ), jednak z obecnego rosteru mogłabym wymienić 2 dziewczyny o podobnej do mnie sylwetce i całkiem, z resztą, przyzwoitą, według mnie: jest to Bayley i Paige. Bliżej raczej jest mi do Paige, ze względu na kolor skóry, jednak Bayley też ma pewne walory bliskie memu ciału.

Co do "ładnych pań" ogółem, które miały tę dobrą sylwetkę, to byłyby Kelly Kelly (zawsze lubiłam jej uśmiech, tak fajnie się rozpromieniał wokoło :D ), Michelle McCool (mniej sztuczna od poprzedniczki i całkiem zgrabna atletka; teraz to się pewnie zapuściła xV) oraz Natalie Hart (tak, wiem, ona jest nadal z obecnego rosteru, ale kij). Tak jakoś bardziej przykuły mi uwagę.

.

.

.

.

A tak naprawdę to nie potrafię się wypowiedzieć na temat. Wybaczcie mexican-188.gif

75137960457081728a67d7.jpg

• Reputacja:   1
  • Styl:  Klasyczny

Ja w sumie uczęszczam na siłownie 5-6 razy w tygodniu, ale wcale nie dlatego że dąże do sylwetki jakiegoś monstrum. Trzymam swoją wagę około 70 kg i nigdy nie chciałbym nawet przybrać z 10 kg przynajmniej teraz kiedy gram w piłke, a co dopiero zbliżyć się do wyglądu Trypla czy innego Batisty. Jest jednak kilku wrestlerów których sylwetka robi na mnie wrażenie ( ale spokojnie, nie takie jak myślicie :) ) . Jednym z nich na pewno jest Cena bo uważam że jego sylwetka jest najlepsza z WWE, głównie mówie to dzięki niskiemu poziomowi tkanki tłuszczowej Jasia. Sama sucha masa, i nie jest jakimś typowym karkiem jak np BIG E tylko wygląda całkiem nieźle. Myślę że jeżeli skończe swoją przygode z piłką z XXXX lat to będę dążył mniej więcej do takiej sylwetki a'la Cena.

'Wszyscy muszą być kimś, mi wystarcza być sobą."

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  BGZ

A myślałam, że będzie to temat "który z zawodników ma najbliżej podobną sylwetkę do ciebie". Troszkę się zawiodłam

Myślałem o tym i w sumie nie widzę przeszkód, by taki wątek również w tym temacie pociągnąć. ;)

W kogo by tu wycelować ?

No to chyba jednak Rusev :D

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   993
  • Urządzenie:  Windows

1. Podoba mi się sylwetka AJ Stylesa. Ma świetnie zrobione łapy i klate, do tego widać u niego kaloryfer i przy tym wszystkim nie wygląda jak potwór. Dla mnie to sylwetka idealna. Można znaleźć ciekawsze foty, ale nie szukając daleko:

maxresdefault.jpg

2. Jeżeli chodzi o wrestlerów ogólnie, to po głębszym zastanowieniu i sporej fantazji podoba mi się np. Rick Rude. Ta fotka może również nie oddaje jakoś super jego postury, ale widać o co chodzi:

28.jpg

Ogólnie jednak jestem zadowolony z mojej obecnej postury. Owszem, zawsze może być lepiej, ale obecna postawa kosztowała mnie i tak już wiele pracy i wysiłków. Chciałbym jednak kiedyś móc zaprzeć się na tyle, by ruszyć z żelazem po taki wygląd jakim Styles może pochwalić się obecnie.

Ciekawy topic. :t_up:

• 2 miesiące temu...

• Reputacja:   0

Ciekawy temat. Nigdy o tym nie myślałem w ten sposób. Jestem chudy, a moich podejść do pracowania na ciałem było z milion. Jeśli kiedykolwiek udałoby mi zmotywować siebie do ruszenia czterech liter i zaczęcia treningu na pewno nie zmierzałbym do figury jakiegoś kolosa. Z obecnie występujących wrestlerów odpowiadała by mi sylwetka Tysona Kidda. Jest on mojego wzrostu, lecz musiałbym trochę przytyć co jest nie lada wyzwaniem. Trochę większym wyzwaniem byłoby celowanie w figurę Dolpha Zigglera. Koleś ma naprawdę dobrze rozbudowaną klatę i niezły kaloryfer.