Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Plany dotyczące Sheamusa, przewidywane walki TLC, rating Raw

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   997
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

:arrow: Mick Foley po RAW napisał na twitterze, że jest rozczarowany WWE ze względu na słabe RAW a w szczególności pojedynek Sashy Banks z Becky Lynch. Mick pisał, że 6 miesięcy temu na NXT Takeover jechał specjalne na tę walkę 12 godzin i pojedynek ten był wart każdej mili a walka na RAW dostała 4 minuty i była słaba. Foley dodał także, że jeżeli za tydzień nic się nie zmieni to raczej będzie już byłym fanem WWE.

:arrow: WrestlingDVDNetwork.com opublikowało kilka walk, które pojawią się na DVD „NXT’s Greatest Matches Volume 1”:

CM Punk & Seth Rollins vs. Cesaro & Kassius Ohno, 10/17/2012

Chris Jericho vs. Bray Wyatt, 5/1/2013

William Regal vs. Cesaro, 12/25/2013

Seth Rollins vs. Jinder Mahal, NXT Title, 8/29/2012

Bo Dallas vs. Neville, NXT Title Ladder Match, Takeover: Arrival

Kevin Owens vs. Sami Zayn, NXT Title Match, Takeover: Rival

:arrow: Profil gwiazdy WWE NXT Solomona Crowe został usunięty z rosteru NXT, PWInsider potwierdziło natomiast, że zawodnik został zwolniony w poniedziałek.

:arrow: Według Cagesideseats.com aktualne plany WWE mówią o tym, że Roman Reigns zostanie mistrzem WWE World Heavyweight na WrestleManii 32.

:arrow: Co do planów dla Sheamusa, obecnie mówi się, że nowy mistrz WWE World Heavyweight będzie mistrzem aż do Royal Rumble.

:arrow: Wczorajsze RAW oglądało 2,964 miliony widzów (rating 2.16), jest to spadek aż o 10% w porównaniu do zeszłego tygodnia, kiedy to show oglądało 3,293 miliony widzów (rating 2.28). Jest to nowy najniższy rating, od kiedy to RAW zaczęło trwać 3 godziny, czyli od 2012 roku.

:arrow: Przewiduje się, że na TLC Alberto Del Rio będzie bronił swojego pasu przeciwko Jackowi Swaggerowi w Chairs matchu. The New Day będzie broniło swoich pasów w walce z The Usos oraz The Lucha Dragons a pojedynek The Dudley Boyz vs. The Wyatt Family ma odbyć się w Tables matchu.

:arrow: Sheamus w ESPN „Off The Top Rope” powiedział, że wziął na poważnie informacje o potencjalnym ataku ISIS na Survivor Series i pracował ze wszystkimi agencjami przez cały weekend, aby zapewnić bezpieczeństwo. Sheamus także poinformował, że WWE zmieniło także zabezpieczenia podczas live eventów.

:arrow: Po tapingach SmackDown Dean Ambrose został zaatakowany przez The Wyatt Family. Na pomoc przybiegł Reigns oraz The Usos, którzy uratowali Deana. Na koniec cała czwórka celebrowała w ringu.

:arrow: Kontuzjowany zawodnik NXT Sami Zayn jest zapowiadany na grudniowe tournée NXT w Wielkiej Brytanii. Sami został kontuzjowany w maju podczas wejścia na ring, gdzie zmierzył się z Johnem Ceną.

:arrow: Na TLC w walce o pas Interkontynentalny Kevin Owens zmierzy się z Deanem Ambrosem.

:arrow: WWE Network dodało nową sekcję – NWA World Championship Wrestling. Aktualnie jest ponad 20 epizodów z sobotniej gali na TBS.

:arrow: Seth Rollins zaczął od wczoraj rehabilitację w Quad City Crossfit w swoim rodzinnym Davenport, Iowa. Seth poinformował, że jeszcze daleka droga do normalności, ale z dnia na dzień jest coraz lepiej.

:arrow: WWE powróci do Indianapolis na SmackDown 23 lutego 2016 roku.

:arrow: WWE opublikowało dane dotyczące wykupień Hell in a Cell. Galę w tym roku kupiło 87 tysięcy osób, z czego 64 tysiące to fani z USA a 23 tysięcy osób z pozostałych krajów.

:arrow: Zamariah „ZZ” Loupe doznał kontuzji podczas treningu w WWE Performance Center w Orlando. Jego kontuzja będzie trwała około 6 tygodni.

:arrow: Na Forbes pojawił się artykuł, w którym autor napisał, iż fani powinni przewidzieć wykorzystanie walizki MitB przez Sheamusa ze względu na historię cash-in’ów Money in the Bank.

:arrow: 2K wydało pierwsze DLC do WWE 2K16 – New Moves Pack. Cena tego DLC to 3,99$.

:arrow: Jonathan Coachman napisał na twitterze, że współpraca ESPN z WWE było jego pomysłem i większość ludzi było zadowolonych z tego.

:arrow: Po RAW nie było żadnego main eventu, ale Roman Reigns podziękował publiczności za wsparcie i przypomniał o operacji przepukliny, która odbyła się rok temu w Nashville.

:arrow: Arena SmackDown będzie miała grafikę poświęconą świętu Dziękczynienia.

:arrow: Top 10 momentów z RAW

Newsy dzięki uprzejmości serwisu WWEPolska.

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• DonCarlos

3

• Myers

3

• IIL

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Klasyczny

Mick Foley po RAW napisał na twitterze, że jest rozczarowany WWE ze względu na słabe RAW a w szczególności pojedynek Sashy Banks z Becky Lynch. Mick pisał, że 6 miesięcy temu na NXT Takeover jechał specjalne na tę walkę 12 godzin i pojedynek ten był wart każdej mili a walka na RAW dostała 4 minuty i była słaba. Foley dodał także, że jeżeli za tydzień nic się nie zmieni to raczej będzie już byłym fanem WWE.

Mick wie co dobre.

Ja również odpaliłem RAW z myślą o walce Becky z Sashą i co prawda nie spodziewałem się, że zrobią walkę na miarę Takeover, bo przecież trzeba poświęcić czas na inne absurdalne segmenty czy walki, ale cholera miałem nadzieję, że coś tak pokażą. No cóż, przynajmniej Paige/Charlotte dało radę. ;)

Według Cagesideseats.com aktualne plany WWE mówią o tym, że Roman Reigns zostanie mistrzem WWE World Heavyweight na WrestleManii 32.

Widzę, że WWE walczy cholernie z publiką - czyli gdzie wsadzić Romana tak żeby mógł zgarnąć pasek i tym samym nie zebrać jakiegoś potężnego heatu. W sumie niezły ruch, z pewnością na manii - jeżeli Samoańczyk rzeczywiście zgarnie tam pasek - zawalczy z Celtem, więc jest wysoce prawdopodobne, że publika jednak będzie po jego stronie nie zważając na jego promocję.

Co do planów dla Sheamusa, obecnie mówi się, że nowy mistrz WWE World Heavyweight będzie mistrzem aż do Royal Rumble.

TLC jest w Bostonie. Powrót Janka, później "zdupny" title-shot i Cena zgarnia pasek na Rumble. :8 Chyba, że wspomniany zawodnik wróci na Rumble, wygra go i mamy 3way na Manii gdzie Roman wychodzi zwycięsko.

Seth Rollins zaczął od wczoraj rehabilitację w Quad City Crossfit w swoim rodzinnym Davenport, Iowa. Seth poinformował, że jeszcze daleka droga do normalności, ale z dnia na dzień jest coraz lepiej.

Życzę powrotu do zdrowia Mistrzu. ;)

Zamariah „ZZ” Loupe doznał kontuzji podczas treningu w WWE Performance Center w Orlando. Jego kontuzja będzie trwała około 6 tygodni.

To jest ten grubas z TE? Szkoda, że porzucili tę starszą formę gdzie to Stone Cold miał wpływ na większość decyzji. Bo kto przy zdrowych zmysłach wybrałby kogoś takiego na winnera? Może ma charyzmę, może jest zabawny (chociaż mocno powątpiewam w te dwa aspekty) - ale bez przesady.

Dzięki za newsy. :t_up:

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

• Styl:  Jasny

Mick wie co dobre.

Nie zawsze. Ostatnio też wspomniał że według niego publika NXT jest tragiczna i przez to gale "rozwojówki" są nie do oglądania. Jak widać ilość przyjętych spotów miesza mu w głowie. :lol

To jest ten grubas z TE? Szkoda, że porzucili tę starszą formę gdzie to Stone Cold miał wpływ na większość decyzji. Bo kto przy zdrowych zmysłach wybrałby kogoś takiego na winnera? Może ma charyzmę, może jest zabawny (chociaż mocno powątpiewam w te dwa aspekty) - ale bez przesady.

Po pierwsze ZZ nie wygrał TE, dostał kontrakt pomimo przegranej w finale. Po drugie serio wierzysz że jury zarówno w tym czy w poprzednim sezonie miało coś do gadania? Vince i reszta kreatywnych na 100% mieli kontrolę i może jakoś sugerowali się ich głosami czy głosami fanów, ale koniec końców wyniki były takie jak być powinny, ale nie jak wyszło z głosowania ;)

Nie zawsze. Ostatnio też wspomniał że według niego publika NXT jest tragiczna i przez to gale "rozwojówki" są nie do oglądania. Jak widać ilość przyjętych spotów miesza mu w głowie.

Może był pijany? Bądź poprzestawiało mu się tu i ówdzie po tak hardcorowej karierze. ;)

Po pierwsze ZZ nie wygrał TE, dostał kontrakt pomimo przegranej w finale.

Czyli to jednak o czymś świadczy. Zawodnik, który dostaje kontrakt, a tak naprawdę nie wygrywa - w oczach tych, którzy chcieli go w federacji jest chyba więcej wart niż sam winner programu. :lol

Po drugie serio wierzysz że jury zarówno w tym czy w poprzednim sezonie miało coś do gadania?

Może nie konkretnie przy finałowej dwójce, ale podczas eliminacji od początku do finału - chyba jednak miał? Chyba, że się mylę? W każdym razie program z SCSA - dla mnie przynajmniej - był bardziej wiarygodniejszy niż selekcja fanów. U Austin'a ten grubas poleciałby pewnie zaraz na początku.

U Austin'a ten grubas poleciałby pewnie zaraz na początku.

Czy ja wiem? ZZ pomimo wszystko wydaje się mieć jakieś zapasy charyzmy, tymczasem edycję którą prowadził Austin wygrał Andy który poza byciem kompletnym drewnem w ringu był też równie charyzmatyczny. Co z resztą miało swoje odzwierciedlenie w jego dalszej karierze która skończyła się na pozycji biletowego na live-eventach. Szczerze mówiąc absolutnie nie śledziłem tego najnowszego TE, więc nie wiem czy byli lepsi czy gorsi niż finaliści, swoją opinię o ZZ mam tylko na podstawie Breaking Ground, ale pamiętając poprzedni sezon było wiele perełek które nie zaszły zbyt daleko. Warto chociażby wspomnieć o Martinie i Ive którzy dzisiaj robią karierę w Lucha Underground.

Zawodnik, który dostaje kontrakt, a tak naprawdę nie wygrywa - w oczach tych, którzy chcieli go w federacji jest chyba więcej wart niż sam winner programu.

Znowu się nie zgodzę. To w końcu nie jest kontrakt z głównym rosterem czy chociażby NXT tylko z PC. Widać zobaczyli coś w chłopaku i postanowili że może warto mu dać drugą szansę. Na tym kontrakcie jest masa osób których nigdy nie zobaczymy, więc nie wiem czy mają aż tak wielkie znaczenie dla federacji. Po prostu skoro pokazali już chłopaka w tv to postanowili że nie zaszkodzi sprawdzić go w bardziej przystępnych warunkach i w razie czego będzie go łatwiej sprzedać fanom jeśli ma już jakaś historię.

...tymczasem edycję którą prowadził Austin wygrał Andy który poza byciem kompletnym drewnem w ringu był też równie charyzmatyczny.

Ulubieniec Vince'a. McMahon lubi takiego typu miernoty, aczkolwiek sam Andy nie był jakiś na maksa ch***y. Rzeczywiście zgodzę się, że był drewniany, ale według mnie miał coś tam w sobie --> co nie zmienia faktu, że Luke ten finał powinien wygrać, bo był spoko. Wówczas niestety zadziałała siła wyższa czyli szef szefów. ;)

Szczerze mówiąc absolutnie nie śledziłem tego najnowszego TE...

Ja też nie, ale w internetach krążyły opinie jaki ten ZZ jest zajebisty. Postanowiłem sobie to sprawdzić i odpaliłem sobie chyba kilka odcinków. Prócz kilku żartów, które mówił to serio nic ciekawego.

Warto chociażby wspomnieć o Martinie i Ive którzy dzisiaj robią karierę w Lucha Underground.

Z tego co pamiętam, to Martin dostał kontuzji i sam wycofał się z tego konkursu. Gdyby nic się nie stało, stawiam w ciemno, że chłopak bez problemu wylądowałby w finale.

Co do Ive? To jednak Austin i raczej gość chciał jakiegoś konkretnego zawodnika płci męskiej w rosterze. Na niekorzyść pań przemawiało z pewnością to, że w pierwszym odcinku - obecna w WWE pani, znana pod pseudonimem Cameron - powiedziała, że jej ulubioną walką była Melina vs. Alicia Fox. Szczerze mówiąc po czymś takim to ja również nie miałbym o czym rozmawiać dalej z tą kandydatką.

Co do Ive? To jednak Austin i raczej gość chciał jakiegoś konkretnego zawodnika płci męskiej w rosterze.

I do finału trafił Andy? C'mon. Steve nie miał nic do gadania, odgrywał tylko swoją rolę. Naprawdę myślisz że Vince pozwoliłby sobie na ryzyko że Austin wepchnie mu do roboty jakiś ludków których sam by nie zaakceptował? Wszystkie te show są od początku do końca ustawione przez kierownictwo i o ile mogę uwierzyć że dają jury trochę luzu jeśli idzie o początek rywalizacji i mogą wywalić ze 3 osoby według swojego uznania, bez patrzenia na to czy może w planach mieli zostać tydzień dłużej, ale wiadomo że mają pewnie z 2, 3 nazwiska które od początku są typowane na finalistów i zwycięzców.

Na niekorzyść pań przemawiało z pewnością to, że w pierwszym odcinku - obecna w WWE pani, znana pod pseudonimem Cameron - powiedziała, że jej ulubioną walką była Melina vs. Alicia Fox. Szczerze mówiąc po czymś takim to ja również nie miałbym o czym rozmawiać dalej z tą kandydatką.

I żeby było śmieszniej zarówno Cameron jak i Ive znalazły zatrudnienie w WWE, tyle że ta pierwsza w końcu trafiła do głównego rosteru, a z naprawdę utalentowaną Velez pożegnano się podczas jej pobytu w NXT. Oficjalnego powodu chyba nigdy nie podano, ale sama zainteresowana wspomina że zwolniono ją wkrótce po tym jak poskarżyła się na Billa DeMotta, którego notabene zwolniono w tym roku za "znęcanie się" nad swoimi uczniami :lol

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
    • Grok
      Women’s Intercontinental Title będzie broniony w przyszłym tygodniu. Bayley wygrała gauntlet match na Raw, co dało jej title shot przeciwko AJ Lee na najbliższym odcinku, gdy Raw zawita do San Antonio. W finale Asuka złapała Bayley w Asuka Lock, ale Bayley wyrwała się i skontrowała Rose Plant. W gauntlecie wzięły też udział Ivy Nile, Raquel Rodriguez, Lyra Valkyria oraz IYO SKY. Na poprzednim Raw Lee celebrowała swój tytułowy sukces z Elimination Chamber, ale znalazła też chwilę, by rzucić o
  • Dodaj nową pozycję...