Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Kontuzja Ruseva, serial "Camp WWE", nowy Tag Team i inne.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow: Do kontuzji Ruseva podczas Main Event w Phoenix prawdopodobnie doszło, gdy Neville wykonał Dropkick Springboard, który wyrzucił Ruseva z ringu. Po reklamach Rusev trzymał się już za rękę, a po chwili sędzia zakończył walkę. Po walce Rusev był zły na timekeepera za zakończenie walki co pokazał zniszczeniem stołu komentatorskiego oraz metalowych schodków. Według źródeł kontuzja jest prawdziwa a furia Ruseva mogła być spowodowana zabiciem czasu po tym, jak walka została wcześnie zakończona. WWE nie potwierdziło oficjalne kontuzji tego zawodnika.

:arrow: Czas chyba na kolejny live event, który będzie transmitowany na WWE Network, gdyż na galę w Los Angeles, która odbędzie się 19 grudnia, zapowiadani są Brock Lesnar oraz powracający w tym okresie John Cena.

:arrow: WWE wydało raport dotyczący trzeciego kwartału 2015 roku. Z raportu wynika, iż przychody (w porównaniu do zeszłego roku) za pierwsze dziewięć miesięcy zwiększyły się o 43%, czyli jakieś 119 milionów dolarów. Ilość subskrybentów WWE Network wzrosła o 79% w porównaniu do tego samego okresu w poprzednim roku i wynosi teraz 1,3 miliona (jest to natomiast spadek w porównaniu do kwartału 1 i 2 tego roku).

http://corporate.wwe.com/news/2015/wwe-reports-strong-third-quarter-2015-earnings-growth

:arrow: Ochrona na gali WWE Hell In a Cell zabierała fanom plakaty związane z Young Bucksami.

:arrow: Serial „Camp WWE” z Sethem Greenem będzie miał premierę na WWE Network wiosną. Kreskówka miała mieć pierwotnie premierę jesienią tego roku, ale usunięty z niej musiał zostać Hulk Hogan.

:arrow: WWE Network będzie dostępne w styczniu w Niemczech i Japonii. WWE pracuje także nad uruchomieniem Network w Chinach, na Filipinach oraz w Tajlandii.

:arrow: Według nowych informacji Alberto Del Rio podpisał kontrakt z WWE, na którym rocznie będzie zarabiał około 1,450 milionów dolarów. Powodem, dla którego Del Rio powrócił jest bardzo duże zapotrzebowanie przez WWE na latynoskie gwiazdy.

:arrow: Spekuluje się, że Xavier Woods powróci do telewizji na najbliższym RAW w Denver. Woodsa zabrakło na Hell in a Cell, ostatnim RAW oraz dzisiejszym SmackDown.

:arrow: Według The Wrestling Observer płace zawodnikom z „najniższemu poziomu” z głównego rosteru wzrosły ze 100 tysięcy dolarów na 125 tysięcy dolarów.

:arrow: Adam Rose jest obecnie w RPA na pogrzebie swojej siostry. Cała nasza redakcja składa mu oraz całej rodzinie Leppan kondolencje.

:arrow: Według F4Wonline.com Sheamus i King Barrett od teraz będą tworzyć na jakiś czas Tag Team.

:arrow: WWE United States Champion Alberto Del Rio ma zastąpić kontuzjowanego Randy’ego Ortona na listopadowym tournée po Europie.

:arrow: Nowe buty od Nike specjalnie dla Setha Rollinsa.

12135277_408875342644096_745613182_n.jpg

:arrow: Steve Austin oraz El Segundo Brewing Company połączyli siły i stworzą „Broken Skull IPA.”. Gdyby ktoś nie wiedział, o co chodzi, to wyjaśniam, że IPA to gatunek piwa.

CSf9xrXVAAAhf83.jpg

Newsy dzięki uprzejmości serwisu wwepolska.

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IIL

1

• LoboTaker

1

• Myers

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   2
  • Styl:  Jasny

Tak będzie wyglądać Camp WWE:

tumblr_nm09ksqUM21tszqifo2_500.gif

tumblr_nuxhrlYQIv1smhof8o1_500.gif

Moja reakcja, gdy tylko to zobaczyłam:

8f4e63191662.gif

Serio, to już lepiej to wyglądali w South Park'u niż tutaj :(

75137960457081728a67d7.jpg

• Reputacja:   1 073
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

1,3 mln * 9,99= 12,987,000$/miesiąc. Do tego podatki, koszty produkcji i utrzymania Network, itp. Nie wiadomo też, ile użytkowników z podanej liczby znajdowało się w trialowym miesiącu. Ciekawe, kiedy i czy w ogóle dobiją do takiej cyfry konsumentów, która pozwoli im osiągać przychody jak przed wprowadzeniem całej tej platformy.

Orton również wypada z tournee po Europie? Dodając do tego również pauzującego Cenę zapowiada się wyjątkowo okrojona trasa. Co prawda Undertaker ma się pojawić na tapingach w UK, ale to nie rekompensuje nic fanom, którzy chcą się wybrać na ich galę w innych terminach.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Chodzi o to co trzeba zrobić by zdobyć poderwać Cece.
    • -Raven-
      Jakaś podpowiedź?
    • Grishan
      Trochę trzeba było na ten tekst poczekać, ale mam wrażenie, że było warto. Jest po prostu fajny. Hania też jest fajna. "Dziadzio Szakal" też jak najbardziej daje radę. Zastanawiałem się, jak podejdziesz do tego tematu i nie rozczarowałem się: to wszystko po prostu ma ręce i nogi. Ciekawy projekt, bez dwóch zdań. I udany erp.  
    • Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
  • Dodaj nową pozycję...