Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepszy wrestler WWE Hell in a Cell 2015

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

30n94ic.jpg

1. Bez żadnych ankiet.

2. Wybierzcie wrestler'a, który według was przyciągnął największą uwagę i spisał się najlepiej na Hell in a Cell 2015.

3. Prosiłbym o argumenty dlaczego akurat ten wrestler zrobił na was największe wrażenie.

ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO GŁOSOWANIA, KTÓRE POTRWA 10 DNI!

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Myers

3

• IOOT_DZIKO

1

• DonCarlos

1

• Bisz B.O.K

1

Top użytkownicy w tym temacie

ROMAN REIGNS. Dał świetną walkę w swoim debiucie w tej stypulacji. Wygrał ją, i rozpoczął chyba pierwszy krok do swojej promocji która ma mu dać w niedalekiej przyszłości pas WWE World Heavyweight Championship.

'Wszyscy muszą być kimś, mi wystarcza być sobą."

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  BGZ

Romano Reigns:

Chłopak się strasznie stara. Walczy z poświęceniem. Nie stroni od ryzykownych spotów. Należy mu się ten tytuł.

915802072594e34bce782c.jpg

Normalnie oddałbym głos na Del Rio, który - pod względem wyłącznie storyline'owym - pinuje Jaśka ot tak. Ale osobiście nie odczułem absolutnie nic w momencie gdy powrócił.

Nie pozostaje mi nic innego jak zagłosować na Romana, który wygrał walkę i rozpierdolił momentem, w którym wyciągnął pierwszy stół, uśmiechając się do kamery jakby instruował Nas przed monitorami i powiedział: "One not enough, we need two tables". :D

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

mvOyD.gif

Albertooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel Rioooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!

Zaskoczył powrotem, pokonał czyściutko Janka, zdobył pas. Jak dla mnie zdecydowanie skradł to miałkie show.

wmshJ99.png

• Styl:  Jasny

Roman Reigns - normalnie zagłosowałbym na Del Rio, ale Roman brał udział w lepszej walce, wymagającej dużo więcej od niego i teoretycznie ZDOBYŁ COŚ WIĘCEJ, bo chyba załatwił sobie tittle shota na pas WWE WHC. Brawo Romek.

• Reputacja:   993
  • Urządzenie:  Windows

Dla mnie Undertaker. Nie sądziłem, że ogarną batalię w klatce na takim poziomie, puszczą trochę farby i czymś naprawdę zaskoczą (rozprucie ringu). Końcowe celebrowanie, czyli żegnanie się z publiką, to fajny nostalgiczny moment Takera i odpalenie story z The Wyatts w ciekawym stylu również procentuje. Stary Dead Man - mimo porażki, która na tym etapie jego kariery jest niczym za komuny drogą jedynie słuszną - świecił na tej gali najjaśniej od ładnych kilku lat.

Za nim ex aequo - Alberto Del Rio za zaskoczenie rodem z poniedziałkowych wojen, w końcu gościu wrócił do WWE po skandalu na rasistowskim tle wciąż dzierżąc główny pas AAA oraz Roman Reigns za progres, świetną etykę pracy i staranność by dotrzeć w końcu tam, gdzie pokładane są nadzieje.

30n94ic.jpg

PODSUMOWANIE:

:arrow: Roman Reings - 4 głosy

:arrow: Ex aequo: Alberto Del Rio & The Undertaker - 1 głos

:arrow: -- --

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Czyli znane już są oba Main Eventy. Cody vs. Randy i Punk vs. Roman: Szkoda Drew, bo jako mistrz mi się podobał i bardzo chciałem, żeby na WM wyszedł z pasem, ale WWE to WWE i zrobiło to, co uznało za bardziej stosowne.  Wreszcie Panowie zawalczą o ten tytuł:
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1385 Data: 06.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Portland, Oregon, USA Arena: Moda Center Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wraż
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL La Noche de la Amazonas Data: 06.03.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Online Stream Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Mexico Format: Live Platforma: YouTube.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • -Raven-
      „Miejsce pod słońcem”
    • Bastian
      Bohater filmu "Zeroville", grany przez Jamesa Franco, ma swój jeden ulubiony film. Podaj jego polski tytuł.
  • Dodaj nową pozycję...