Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Przerwa Ceny, powrót gwiazdy NXT, Matt Hardy zwakował tytuł

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow: John Cena reklamowany jest na live event w Madison Square Garden, który odbędzie się 26 grudnia. Będzie to pierwsza gala na jakiej pojawi się John Cena w związku z tym, że planuje on teraz zrobić sobie trochę przerwy.

:arrow: W związku z prawem panującym w Arabii Saudyjskiej (chyba wszyscy domyślają się o co chodzi), divy nie pojadą razem zresztą na tamtejszy tour. Pojawią się za to między innymi Seth Rollins, Dean Ambrose, The Miz, Sheamus i Luke Harper.

:arrow: Ostatni odcinek RAW oglądało przed telewizorami 3.378 milionów widzów, co jest niewielkim wzrostem względem poprzedniego tygodnia (3.33). W związku z tym rating show także nieco wzrósł (z 2.33 na 2.35), nie jest to jednak na pewno zadowalający wynik.

:arrow: WWE wypuści niedługo już trzechsetny odcinek NXT, w związku z tym na stronie internetowej pojawił się ranking dziesięciu najlepszych walk w historii show:

#10 Big E vs. Seth Rollins - NXT Championship Match

#9 Sasha Banks vs. Becky Lynch - NXT Women's Championship Match — NXT TakeOver: Unstoppable

#8 William Regal vs. Cesaro

#7 Adrian Neville vs. Bo Dallas (NXT Championship Ladder Match) — NXT ArRIVAL

Reszta do zobaczenia tutaj - http://www.wwe.com/shows/wwenxt/10-best ... hes/page-5

:arrow: Hideo Itami jest nieobecny w ringu od maja w związku z poważną kontuzją barku jakiej nabawił się w tamtym czasie. Mówiło się, że może być wyłączony z akcji nawet przez 6-8 miesięcy. Okazuje się jednak, że może powrócić już nawet w tym miesiącu, a jeśli nie – stanie się to do końca roku.

:arrow: TNA rozpoczęło storyline, w związku z którym Ethan Carter III będzie starał się o wykluczenie Matta Hardy'ego z Impact Wrestling, jako że – jego zdaniem – bierze udział w spisku zorganizowanym przez braci Hardy i... samą Dixie Carter. Dzisiaj w internecie pojawił się filmik, w którym Matt Hardy zwakował wygrany kilka dni temu tytuł. TNA wyda dzisiaj oświadczenie, w której przedstawi przyszłość tytułu. Hardy powiedział, że nie chce rezygnować z tytułu, ale musi, ponieważ jest to najlepsze wyjście dla federacji. Dodał jeszcze, że kiedy wróci i dostanie kolejną szansę – znów wygra pas, tym razem bez kontrowersji.

:arrow: W TNA panuje obecnie przekonanie, że federacja znajdzie nową stację telewizyjną na początku 2016 roku. Nie wiadomo o jaką stację konkretnie chodzi, ale istnieją szanse, że Impact Wrestling będzie nieobecny w amerykańskiej telewizji przez kilka tygodni. Niektórzy na zapleczu wciąż uważają, że tygodniówka będzie wyświetlana na Destination America do końca roku i od nowego wystartuje gdzie indziej.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• DonCarlos

1

• SweetChinMusic

1

• LoboTaker

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Dzisiaj w internecie pojawił się filmik, w którym Matt Hardy zwakował wygrany kilka dni temu tytuł. TNA wyda dzisiaj oświadczenie, w której przedstawi przyszłość tytułu.

28sovud.gif

Jakim cudem Ci ludzie są jeszcze w biznesie? Ja rozumiem że można być głupim, ale to już przekracza pewne normy. Ok, chcesz jebnąć głupkowate story w którym pozbawiasz swojego nowo korowanego mistrza tytułu kilka dni po największej gali roku? Niech Ci będzie, ale k***a chociaż poczekaj na swoją tygodniówkę zamiast robić to na kanale yt i twitterze. I oni na serio myślą że z takim gównianym produktem znajdą kogoś kto będzie chciał im dać miejsce w swojej ramówce? Powodzenia.

W związku z prawem panującym w Arabii Saudyjskiej (chyba wszyscy domyślają się o co chodzi), divy nie pojadą razem zresztą na tamtejszy tour.

2015 rok Panie i Panowie :t_up:

• Reputacja:   2
  • Styl:  Jasny

W związku z prawem panującym w Arabii Saudyjskiej (chyba wszyscy domyślają się o co chodzi)

Ja po tym pomyślałam o "legalnym posuwaniu Daniel'a Bryan'a" :lol

75137960457081728a67d7.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Budowa do WWE WrestleMania 42 trwa na dzisiejszym Raw w Climate Pledge Arena w Seattle, stan Waszyngton. Penta zdobył Intercontinental Championship zeszłotygodniowo, detronizując Dominika Mysterio, i dziś broni pasa przed Original El Grande Americano (Chad Gable). Po pierwszym tytule w karierze WWE celem Penty jest WrestleMania jako mistrz. Nowy nr 1 contender do Women’s Intercontinental Championship AJ Lee zostanie wyłoniony w gauntlet matchu z udziałem Asuki, Bayley, Lyry Valkyrii, Ivy Nil
    • GGGGG9707
      Femi jeśli ma przyjąć wyzwanie Lesnar'a to niech zrobi to szybko. Jego momentum i zainteresowanie nim zaraz spadnie bo nic nie robi. Feud z Rusev'em jest za mało widoczny, potrzeba czegoś więcej a wchodzenie i losowe squash matche nic mu nie dadzą. Tu trzeba ruszyć z feudem i to jak najszybciej bo zmarnuje się. A potem WWE będzie płakało że ma małą reakcje jak sami nic z nim nie robią.
    • GGGGG9707
      Jako komentator tragiczny, irytujący, robiący show wokół siebie. Wszystko mi w nim przeszkadzało : jego pajacowanie przy wejściach zawodników, fakt że robił z siebie gwiazdę a komentator powinien siedzieć być tłem i ładnie komentować jako dodatek do gali a nie tańczyć na krześle i brać całą uwagę na siebie, jego rysowanie mi przeszkadzało bo to bardzo dziecinne, jego komentowanie też. Świetny news
    • MattDevitto
      Sam wypadłem trochę z obiegu przez to, że swego czasu gale freakowe były non-stop.
    • Bastian
      Vengeance Day nadrobiony, zdań kilka... Blake Monroe kontra Jaida Parker - nawet jak na plastikowy hardkor od WWE szału nie było. Największym plusem była stylówka Blake  Ciekaw jestem, co dalej z obiema paniami. Dla Monroe powoli brakuje trochę wyzwań. Z kolei Parker brak zwycięstw z mocnymi rywalkami.  Tony D'Angelo kontra Dion Lennox - i tutaj czuć było wzajemną niechęć i wielkie parcie do bitki. Fajny motyw z brawlem jeszcze na parkingu. W ringu było równie dobrze. D'Angelo znów gór
  • Dodaj nową pozycję...