Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Smackdown! 03.08.2007

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Welcome to Smackdown!

Backstage:Kevin Thorn siedzi przy stole.Podnosi hantelki.Potem wyjmuje kartke i pisze na niej "Lista eliminacji".

Pisze liczby od 1 do 4.Numer czwarty Mark Henry(na ekranie pokazany jego bear hug i splash na wampirze),trzeci Regal(kilka

zaczepek Regala na ekranie),2 Vickie i 1 Edge(spear na Thornie,pokazany kilkakrotnie).Potem wstaje i szczerzy kły.

Korytarzem idzie Vickie Guerrero z Chavo obok nich Khali.Droge zastępują im Deuce i Domino.

Deuce:Nie wiem czy pani pamięta,pan Guerrero ale najbardziej odlotowy team świata ma dostać title shota.

Vickie(od niechcenia):Jasne jakże by inaczej.

Deuce:I na Summerslam zmierzymy się z Higlanders?

Vickie:Tak,tak.

Deuce:Świetnie.

(nagle pojawia się William Regal i Dave Taylor)

Regal:Nie wiem czy dobrze pamiętam,może się myle ale zdaje się że to MY powinniśmy walczyć o tag team titles.

Vickie:Nie panie Regal.Pan dostaje szanse na US Champion.

Taylor(z wściekłością):A ja?To ja walczyłem w Twoim teamie i w przeciwieństwie do Chavo walczył z każdym!Więc co mi się

należy co?

Vickie:Nic.

Regal(uprzedza Taylora):Nie próbuj igrać z nami Vickie.Nie próbuj.Jeśli chcesz bawić się w "lie cheat steal"to nie z nami.

Vickie(patrzy na Khaliego):Myślisz że się boje Angolu?Co Ty możesz mi zrobić?

Taylor(niespodziewanie zakłada abdominal stretch na Chavo):Na przykład mogę złamać mu ręke.Chcesz tego?

Vickie(ze spokojem):Nie bądź głupi.Pomyśle o Twoim wynagrodzeniu,Dave.

Match#1 Daivari vs Funaki

Końcówka:Funaki robi missile dropkick,trafia Araba w brzuch.Pin 1...2..kick out!Funaki wstaje irish whip,Daivari unika

uderzenia i chwyta Azjate w camel clutch.Przeciwnik szarpie się,w końcu chwyta liny.Sędzia ich rozdziela,ale Funaki

od razu dostaje z pięści w twarz.Pada, Daivari zaczyna go okopywać.Potem podnosi Funakiego...death valley driver!

Arab wbiega na top rope...nadchodzi magic carpet ride.Po meczu dostaje mnóstwo gwizdów,sam prowokuje kibiców.

Bierze swój pas i wznosi go w góre krzycząc coś po arabsku.

Winner:Daivari

Backstage:Cruiserzy(Jimmy,Moore,Noble) rozmawiają w szatni.Ich tematem znów jest Daivari.Wchodzi,Funaki który przed

chwilą przegrał z Arabem.Potem zjawia się Nunzio najnowszy cruiser SD!który na poprzedniej gali oberwał od Daivariego.

Również nie ma pomysłów na ukrócenie panowania obecnego mistrza.Niespodziewanie wchodzi Chavo w koszulce 619!Z uśmiechem

mówi że jego ludzie będą niedługo mieli wszystkie pasy.Potem wskazuje napis na koszulce patrzy na nich,komentuje że są

żałosną bandą a już niedługo zjawi się Rey który pokona każdego cruisera.

Match#2 Highlanders vs Major Brothers

Końcówka:Rory przyjmuje diving chlothesline od Briana.Pin 1..2.kick out.Brian podnosi Szkota,suplex.Potem zmiana z

Brettem.Brett robi dropkick potem leg drop.Jednak przy próbe pinu Rory spycha z siebie Majora i szybko klepie ręke kuzyna.

Robbie wbiega na ring,chlothesline na Bretcie,potem punch w twarz Briana.Robbie chwyta Bretta i robi Scot crusher!

Pin 1..2..przerywa Brian.Nie podoba to się kuzynom,w dwójke sprzedają mu kilka punchy a potem Scot drop!Pin Robby'ego

1..2...3!Mistrzowie wygrywają!Wtem wbiegają Deuce i Domino!Zaczynają kopać Szkotów,Domino robi na Rorym Domino wild.

Robbie próbuje się bronić,ale niespodziewanie dostaje low blow od Cherry która wjechała na sale.

D&D cieszą się na środku ringu,nagle Domino dostaje z krzesła w plecy,zaś Deuce z tego samego przedmiotu w głowe!

To Regal i Taylor!Anglicy wyrzucają wszystkich za ring,Taylor bierze do ręki pasy teamów,jeden podaje Regalowi i podnoszą je w góre.Potem rzucają je na ring i odchodzą.

Winner:Highlanders

Na ring wchodzi Edge.Na widok jego łysej głowy kibice śmieją się widać plakaty z napisamy:"I see bald people again" czy

"Rated Bald Superstar".Edge bierze mikrofon.

Edge:Co jesteście zadowoleni?(publika "yes!")Śmieszy was to?("yes!")To śmiejcie się śmiało.Jesteście bezrozumnym tłumem,

nie zasługujecie na Edga.Jesteście najgorszą publiką jaką widziałem,możecie pocałować mnie w dupe.Czy jestem łysy czy nie

zawsze mogę was pokonać i mogę być gwiazdą SD! Ale...ale musze poddać się operacji(publika"yes"!)i przez dłuższy czas nie będe walczył.

Zobaczcie co stało się tydzień temu gdy Smackdown zeszło z anteny.

Na telebimie pojawia się film na którym Ric Flair,Kevin Thorn i Chris Masters biją Edga.Pod koniec Masterpiece wykręca ręke Superstara

i uderza w nią metalową rurką.

Edge:Tak...zabawne bardzo zabawne.Jednak kiedy wróce to pokonam panią Wredną Suke Guerrero i Pana Posąga!

(rozbrzmiewa muzyla Chrisa Mastersa)

Edge:O właśnie o Tobie mówiłem,palancie!

Masters(powoli idąc w strone ringu):Słuchaj mnie uważnie Edge.Uważnie,uważniej niż kiedykolwiek w życiu.To JA pokonam Ciebie.

Zrobiłbym to teraz ale...ale cóż nie wypada bić kaleki.

Edge:Pokonam Cię nawet na wózku.

Masters ma zamiar wbiec na ring,zatrzymuje ich głos Vickie dobiegający z telebimu.

Vickie:Nie będzie teraz żadnej walki.Edge,kiedy wrócisz,czy będzie to zwykły Smackdown czy większa gala,stoczysz walke z Chrisem.

Walka będzie miała stypulacje "Tatto your name on my back".

Masters:Co?

Edge:Jesteś chora.

Vickie:Zamknijcie się.Wygrany tatuuje przegranemu swoje imię na plecach i ten drugi nosi je tak długo póki nie pokona swego rywala.Wtedy

może usunąć napis.(śmiech)Szybkiego powrotu do zdrowia,Rated Bald Superstar!

Edge:Dorwe Cię,Vickie przysięgam!!

Match#3 Kevin Thorn(with Torrie) vs Shannon Moore

Końcówka:Thorn dominuje cały mecz.Obija cruisera w narożniku potem irish whip i chlothesline.Pin 1..2...kick out.

Thorn spokojnie podnosi go i chwyta do crucifixion!Moore jednak wyrywa się,skacze na liny i robi moonsault.

Wampir spycha go z siebie i big boot.Moore upada,a Thorn od razu rzuca go na liny.Original Sin,pin 1..2..3.

Potem Kevin Thorn wraz z Torrie świętują zwycięstwo,

Winner:Kevin Thorn

Backstage:Wampir ze swoją divą wracają z walki.Zaczepia ich Ric Flair.

Ric:Bardzo ładnie wyglądasz Torrie.Krótka spódniczka,warkoczyki tak...zupełnie nie Twój styl.

Torrie:Ric...

Ric:Nic nie mów,widać możesz zmienić się dla wampira.

Thorn:Coś nie tak Flair?

Ric:Wszystko okay.Jesteś dobrym zawodnikiem,pomogłeś nam na GAB i nic do Ciebie nie mam.

Thorn:To bardzo dobrze.I rozsądnie.

Ric:Zapewne.Cóż,zatem narazie.Baw się dobrze,Torrie.

Torrie:Ric,słuchaj..

Thorn(przerywa jej):Dzięki Flair.Do zobaczenia.

Odciąga Torrie i ruszają dalej.

Match#4 No dq

Kane(with Victoria) vs Mvp vs Mark Henry

Kolejny mecz który zdaniem Vickie przyniesie rozrywke kibicom.Jednak gdy tylko rozbrzmiewa muzyka Marka kibice gwiżdzą,

Kane i Mvp z kolei zbierają spory cheer.

Końcówka:Silverback okłada Mvp.Montel ledwo trzyma się na nogach,irish whip i chlothesline.Mark chce zrobić world strongest

splasha ale sam zgarnia big boota.Big Red Machine podnosi Montela i wyrzuca za ring.Potem czeka aż Murzyn wstanie.

Kane próbuje chokeslam,ale grubas unika i chwyta przeciwnika w bear hug.Zaczyna go dusić publika jest niezadowolona.

Wtem wchodzi Mvp z krzesłem i uderza Henrego w plecy.Ten się obraca i dostaje prosto w twarz.Henry upada zaczyna krawić

z nosa.Ballin' elbow a potem kolejne uderzenie krzesłem.Obraca się i trzaska Kane w głowe!Publika chantuje"Mvp,Mvp".

Montel próbuje pinować BRM 1..2..kick out!Mvp kopie wstającego Henrego,schodzi do pinu,ale przerywa mu Kane który nagle

wstał!Teraz on podnosi Marka chokeslam pin 1...2...3!Kane znów miażdży przeciwników.Victoria podaje mu mikrofon.

Kane:Vickie....doigrasz się.Obiecuje Wam i Tobie Pani Guerrero że zemsta Big Red Machine będzie okrutna.

(Kane i jego diva schodzą z ringu)

Winner:Kane

Backstage:Vickie,Chavo i Khali(wraz z tłumaczem)zmierzają do wyjścia z budynku.Wychodzą.Podjeżdża limuzyna.Wysiada...

Rey Mysterio!

Chavo:Witaj Rey.

Rey:Cześć Chavo.Cześć Vickie.

Vickie:Hej,mały.Trafiłeś w samą pore.Guerrero rządzą Smackiem.

Rey(uśmiecha się arogancko):Ha,w takim razie chodźmy trzeba im udowodnić że Rey Mysterio jr,mistrz 619 wrócił.

Smackdown!schodzi z anteny.

Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• estevez

1

• Undertaker_4don

1

• Biggmac

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Zaraz, zaraz to znaczy, że Ray jest z Vickie?

Pozatym dobre SD

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

ciekawe dialogi, a poza tym robisz face'a z MVP i to mi sie podoba