Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

RAW 30 07 2007

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

RAW 30 07 2007

Na ring wchodzi Jan Cena

John - Widzicie na największej imprezie lata będziemy mieli mecz WWE Championship Cena vs Orton. Randy zrobił lekcje zaatakował mnie od tyłu jak wiele osób wcześniej. Shwan Michales Sweet Chin Music, Kolos Kali z Big Head i Lashley ze Spear i teraz RAndy z RKO. I na Summerslam pokonam go tak jak wszystkich wymienionych wcześniej. Dlaczego? Dlatego, że Champ is ..

Przerywa mu Carlito

Carlito - Jak czuje się kłamca? Mówisz, że jesteś mistrzem ale nie wygrałeś wszystkich meczy o pasy w których byłeś w moim debiucie pokonałem ciebie o US Title.

Cena - Jezu ile lat temu to było trzy cztery? Teraz mamy inny świat. Więc lepiej napiję się drinka.

Carlioto - Nie chwal się na Summerslam to ja powinienem być #1 contender

Wchodzi Kennedy

Kennedy - To co zrobił z tobą Lashley nie upoważnia cię do walki z Ceną. To ja powinienem być #1 contender.

Cena - Randy Orton powinien być #1 contender ponieważ został wybrany nie lubię go ale tak jest. Ty Kennedy zmierz się z Lashleyem i zobaczymy na co cię stać. Ty Carlito pokonałeś mnie cztery lata temu i co z tego teraz zmierzysz się ze mną dzisiaj i zobaczymy kto jest lepszy.

Melina & Jillian Hall & Beth Phoniex vs Maria & Mickie James & Candice Michelle

Końcówka: Maria robi Bulldog na Melinie pin do dwóch przerwa Beth Phoniex zamieszanie na ringu Melina i Beth we dwie robią coś w rodzaju Facebuster z Bulldogiem pin 1..2...3

Zwycięzcy: Melina & Jillian Hall & Beth Phoniex

Promo Triple H

Na ringu jest Santino Marella

Santino - Jest oburzony oszustwem które pozwoliło wygrać Team Melina. Ma pretensję do sędziego. "Wchodzi Umaga" Karze aby Umaga odszedł. Sędzia karze bić w gong.

Umaga© vs Santino Marella (No title)

Przebieg: Umaga sprzeedaje Superkicka po czym Samoan Buldoger, Sidewalk Slam do dwuch i Samoan Spike pin 1..2...3

Zwycięstwo: Umaga

Wywiad z Kingiem Bookerem.

Booker - Nie pozwolę nikomu nazywać się królem dziś już jednego będę miał z głowy Jerry już nie ma korony. Po nim nastanie kolej na Triple H. W WWE może być tylko jeden król King Booker.

Backstage: Choachman rozmawia o ME Cena vs Carlito. Wchodzi Cody współczuje Codyemu, że jego ojciec został zaatakowany przez Ortona tydzień temu. Na ekranie Build Up Randy vs Cody. Niestety nie możesz walczć z Ortonem teraz. Jeśli pobijesz go dzisiaj nie masz tu przyszłości. Jednak dzisiaj masz mecz jeśli go wygrasz zostaniesz tutaj.

Wywiad z Ortonem.

Orton - Czuję się bardzo dobrze mam szansę być nowym Champem. Pokonałem wiele legend.

Wchodzi Stg.Slaughter i wyzywa Ortona na pojedynek.

Divari vs Cody Rhodes

Końcówka: Cody robi Bulldoga pin do 2 łapie Divariego Powerslam, czeka aż ten wstanie i robi PowerDDT pin 1..2..3

Zwycięzca: Cody Rhodes

Mr. Kennedy vs Lashley

Kennedy - Panie i Panowie prawdziwy #1 contender Mrrrrrrrrr.Keeeeeeeeeeennnnnnnneeeeeeeedddddddyyyyyyy

Końcówka: Lashley robi Jackhammer i przygotowuje się do Spear, Ken ucieka z ringu kiedy Lashle idzie za nim Ken wbija go w schody i atakuje Dropkickiem. Keidy Bob wraca na ring Ken zakłada Arm Locka, Bo wychodzi ale dostaje kicka w twarz Ken na narożniku Lashley chce go zrzucić ale spada ręką na liny, Ken pracuje cały czas na ręką Lashleya. Bob wchodzi bije Kena Backbodydrop robi Spear ale nabija się na kolano Kena pin 1...2...3

Zwycięzca: Mr. Kennedy

Promo Snitsky

King Booker vs Jerry "The King" Lawler

Przebieg: Jerry z początku dawał radę po jakimś czasie sytuacja się wyrównała. Booker sprzedał Hell Kick i dominował jerrego nie trafił Siscors Kick, Jerry sprzedał swoje combo i Elbow pin 1..2..3 sędzia jednak widział, że Booker trzymał się lin. Booker wykorzystał sytułację i sprzedał Superkick i pracował nad Jerrym w narożniku mimo sprzeciwu sędziego który kończy mecz.

Zwycięzca: Jerry "the King" Lawler przez DQ

Jerry po meczu atakuje Bookera po chwili rozdzielaja ich sędziowie.

Cryme Tyme vs Local

Przebieg: JTG sprzedaje ładnego dropkcika i zmiana w obu drużynach Shad robi ładne Clotheliny i Powerslam wchodzi JTG robią swój G9 pin 1..2..3

Po meczu otwierają swój sklep i rozbawiają publiczność.

Randy Orton vs Sgt. Slaughter

Przebieg: Orton ma ogromną przewagę pracuje nad całym ciałem Slaughtera zakłada Head Locka długo trzyma ale Sgt wychodzi i sprzedaje Clothesline i zakłada Cobra Clash jednak Orton chwyta się lin uderza Slughtera RKO pin 1..2..3

Zwycięzca: Randy Orton

Po meczu jeszcze dla polepszenia statystyki umieralności przepraszam destrukcji legend Orton kick :D Randy siada przy komentatorach i ogląda mecz.

Carlito vs John Cena© (No title)

Przebieg: Cena bawi się z Carlito robi mu czochrańca. Chce założyć STFU ale coś mu nie wychodzi, Carlito chwile prowadzi ale szybko Cena uspokaja jego zapał. Randy chciał już parę razy wejść na ring ale jeszcze czeka na odpowiedni moment. Cena robi Suplex i Sidewalk Slam. Carlito leci na liny i dostaje Clothesline, Carlito w narożniku Cena nie trafia i dostaje Neckbreaker i zakłada Chin Lock, John pięknie wychodzi :D Parę Schoulder atak, back Drop i "You Can't see me" ale Cena widzi, że Randy chce wejść na ring i biegnie do niego Carlito robi Backcracker pin 1..2..3

Zwycięzca: Carlito

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• sportsmen

2

• Juppozo

1

• fono

1

• Biggmac

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Co to się dzieje Janus przegrywa i Lashley przegrywa:D Idą lepsze czasy?
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

Jak dla mnie, to było najlepsze RAW od bardzo długiego czasu, przemyślane od początku do końca.

A porażka Ceny w main evencie totalnie mnie zaskoczyła.

117380471846b21e8779201.gif

A porażka Ceny w main evencie totalnie mnie zaskoczyła.

Tylko nie była czysta. Jasiu na poprzednich RAW'ach też przegrywał, ale pas nadal trzyma i na PPV wygrywa wszystko czyściutko.

53541565549537ccb6a05f.jpg

Tylko nie była czysta. Jasiu na poprzednich RAW'ach też przegrywał, ale pas nadal trzyma i na PPV wygrywa wszystko czyściutko.

Ale jest postęp bo Jasiu przyjoł Bump.Został opluty kawałkami jabłka przez Carlito.Nie spodziewałbym się po nim tego. ;]

197822366047647ea8324db.jpg

Aha, nie wiem, czy ktoś na to zwrócił uwagę (może mi się tylko wydawało), ale JR uparcie mówił o Jillian Hall - "Beth Phoenix".

117380471846b21e8779201.gif