Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Prawdopodobne walki na HiaC, Fastlane potwierdzone i inne.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow: Na chwilę obecną można być prawie pewnym, że takie walki zostaną dodane do karty Hell in a Cell:

The Dudley Boyz vs. The New Day – Tables Match o pasy WWE Tag Team

Nikki Bella vs. Paige vs. Charlotte o pas WWE Divas

Demon Kane vs. WWE World Heavyweight Champion Seth Rollins

Ryback vs. Kevin Owens o pas WWE Intercontinental

Mówi się jeszcze o walce The Wyatt Family z Reignsem, Ambrosem i Ortonem oraz nie jest znany rywal Johna Ceny o pas United States, gdyż rewanż Setha odbył się na ostatnim RAW.

:arrow: Według Wrestling Observer walka Brocka Lesnara z Undertakerem na Hell in a Cell została wybrana na ostatnią chwilę po negocjacjach z Brock na temat dodatkowych pieniędzy za występ na tym PPV. Prawdopodobnie pojawienie się Brocka na tej gali oraz kilku RAW w ciągu najbliższych tygodni ma być pomocą na spadające wciąż ratingi.

:arrow: Według Wrestling Observer walka Brocka Lesnara z The Rockiem nie jest planowana na WrestleManie 32.

:arrow: Stone Cold po raz kolejny odpowiedział fanom, że wszystkie plotki dotyczące jego walki z Brockiem Lesnarem na WrestleManii 32 w Dallas są nie prawdziwe i raz na zawsze można usunąć tę informację z historii.

:arrow: Według Bryana Alvareza z F4Wonline.com pojawienie się takich gwiazd jak Flair, Austin czy Michaels może być spowodowane podpromowaniem walki Lesnara z Takerem na Hell in a Cell. Warto dodać, że po zakończeniu RAW 19 października odbędzie się podcast Austina właśnie z Brockiem nadany na WWE Network.

:arrow: Dla ciekawostki wspomnież można, że hiszpański komentator Marcelo Rodriguez podczas WrestleManii 31 wspomniał o title runie Stinga w TNA. Ogólnie komentatorzy z innych krajów mają większą swobodę, ponieważ nie są kierowani przez Vince’a przez słuchawki.

:arrow: WWE Fastlane 2016 odbędzie się 21 lutego w Quicken Loans Arena w Cleveland.

:arrow: W ostatnim epizodzie kolejnego sezonu Total Divas Paige wyzna, że nie chce żenić się z Kevinem Skaffem, ale zaakceptowała jego oświadczyny, bo nie chce, aby ten ją zostawił.

:arrow: Eric Bischoff potwierdził na Twitterze, że WWE wyda nowy film dokumentalny właśnie o nim. DVD ukaże się w 2016 roku i może być to kwiecień albo maj.

:arrow: Mark Henry w wywiadzie dla WNS Podcast powiedział, że chciałby odejść na emeryturę po jego finałowej walce i chciałby, aby jego rywalem w tym pojedynku był Daniel Bryan.

:arrow: Stardust w wywiadzie dla TribLive ujawnił, że Goldust i „Cody Rhodes” wręczą trofeum zwycięskiemu zespołowi turnieju „Dusty Rhodes Tag Team Classic”.

:arrow: Czwartkowe SmackDown oglądało 2,138 milionów widzów, jest to wzrost w porównaniu do zeszłego tygodnia, kiedy to show oglądało 2,083 miliona widzów.

:arrow: Gośćmi kolejnego epizodu „Table For 3” na WWE Network będzie Daniel Bryan. Dolph Ziggler oraz Ryback.

:arrow: Na live evencie WWE w Toronto Curtis Axel połączył siły z El Torito i obaj pokonali Los Matadores.

:arrow: W kolejnej części turnieju Dusty Rhodes Tag Team Classic Chad Galbe & Jason Jordan pokonali „The Hype Bros” Zacka Rydera & Mojo Rawley’a.

:arrow: Nowy strój Stardusta już prawie gotowy!

CPy64C-U8AAc4ct.jpg:large

:arrow: Promo The Cosmic Wasteland na temat Dnia Batmana.

:arrow: WWE Fury – 22 ataki o auta

Newsy dzięki uprzejmości serwisu wwepolska.

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• DonCarlos

1

• LoboTaker

1

• Myers

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   2
  • Styl:  Jasny

Stardust'owi brakuje jeszcze trochę do Goldust'a. Nie ma "tego czegoś", co miał jego przyrodni brat oraz zbyt sztucznie odgrywa tu rolę.

75137960457081728a67d7.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Według Wrestling Observer walka Brocka Lesnara z The Rockiem nie jest planowana na WrestleManie 32.

Podobno top3 w chwili obecnej do walki z Brockiem to Rollins, Cena i... Sting xIFbtj6.png

k***a, najpierw upierdalają Bordena w walce z Hunterem, potem dobijają porażką z Rollinsem, a teraz ewidentnie chcą go zabić wrzucając go do ringu z Lesnarem. Jak widać Vincenty nawet po 15 latach dostaje bólu dupy jak sobie przypomina że Steve wyłożył na niego laskę i musiał ciągnąć inwazję WCW bandą jobberów. Z tych lepszych wiadomości - podoba mi się że Seth jest wymieniany jednym tchem razem z Januszem gdy jest mowa o jakiś dużych walkach na Manii. Skubany nawet pomimo braku jakiś kozackich warunków fizycznych potrafi do siebie przekonać kreatywnych z McMahonem na czele.

Stardust'owi brakuje jeszcze trochę do Goldust'a. Nie ma "tego czegoś", co miał jego przyrodni brat oraz zbyt sztucznie odgrywa tu rolę.

Rzeczywiście wciąż brakuje mu jeśli idzie o głupotę gimmicku. Niestety żaden z nich mnie nie porywa, oba upierdalają nie najgorszych(ba, Cody to ma nawet potencjał) zawodników w głupich programach. Mam nadzieję że ktoś przejrzy na oczy i niedługo zobaczymy powrót młodego Rhodesa. Może to wręczenie nagród sprowokuje jakiś program między braćmi w którym przegrany będzie musiał odpuścić pajacowanie...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Chodzi o to co trzeba zrobić by zdobyć poderwać Cece.
    • -Raven-
      Jakaś podpowiedź?
    • Grishan
      Trochę trzeba było na ten tekst poczekać, ale mam wrażenie, że było warto. Jest po prostu fajny. Hania też jest fajna. "Dziadzio Szakal" też jak najbardziej daje radę. Zastanawiałem się, jak podejdziesz do tego tematu i nie rozczarowałem się: to wszystko po prostu ma ręce i nogi. Ciekawy projekt, bez dwóch zdań. I udany erp.  
    • Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
  • Dodaj nową pozycję...