Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Cena z dala od pasa? Inwazja kolejnych gwiazd indy i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow: Według PWInsider Sting pojawi się na najbliższym RAW w FedExForum w Memphis, Tennessee.

:arrow: John Cena prawdopodobnie nie otrzyma kolejnego title runu z pasem WWE World Heavyweight w 2016 roku. Według F4Wonline.com celem WWE było utrzymanie Ceny z dala od tytułu i przekazanie „pałeczki” Romanowi Reignsowi i innym zawodnikom, którzy walczyliby o tytuł przed powrotem Johna do walki o główny tytuł.

:arrow: Dzieciak, który otrzymał pas od Rybacka podczas RAW to Robert z programu Make-A-Wish. Ryback poinformował na Instagramie, że zapomniał przynieść pas na spotkanie z Robertem, a nastepnie zapytał Vince’a McMahona czy mógłby pozwolić potrzymać pas Robertowi podczas walki.

:arrow: PWInsider potwierdziło, że WWE podpisało kontrakt z byłą zawodniczką TNA i CMLL Sarahą Stock (Dark Angel, Sarita). Stock będzie w WWE trenerką w Performance Center w Orlando.

:arrow: WWE potwierdziło, że Lana przeszła udaną operację nadgarstka w czwartek w Nashville, Tennessee.

:arrow: Gościem nowego epizodu Unfiltered z Renee Young na WWE Network będzie Randy Orton.

:arrow: Najnowszy epizod „Table For 3” z WWE Tag Team Champions The New Day na WWE Network zostanie wyemitowany po RAW w Memphis.

:arrow: Według informacji przed Night of Champions na WWE Network odbędzie się jedno-godzinny Kickoff pre-show. Przy panelu zasiądą Renee Young, Booker T, Corey Graves oraz Byron Saxton.

:arrow: Gwiazdy indy – Biff Busick, Rich Swann & Athena oficjalnie podpisali kontrakt z WWE. W tym miesiącu będą sprawdzane ich umiejętności w Performance Center. Oczekuje się, że WWE może podpisać kontrakt jeszcze z jednym lub z dwoma innymi talentami ze sceny niezależnej.

:arrow: Podobno plany co do Randy’ego Ortona są stale zmieniane i możliwe, że Orton, który ma pojawić się także na najbliższych live eventach WWE, pojawi się także na RAW w Memphis.

:arrow: The Los Angeles Times a dokładnie Martin Tsai skrytykował najnowszy film WWE Studios’ „12 Rund 3: Lockdown” z Deanem Ambrosem pisząc, że film nie miał siły ognia bez Johna Ceny.

:arrow: Była diva WWE Kelly Kelly w wywiadzie dla WetPaint.com powiedziała, że Layla i Maryse będą druhnami podczas jej ślubu 30 stycznia w Cabo San Lucas. Ponadto powiedziała, że nie wyklucza powrotu do WWE.

:arrow: Najnowszy epizod WWE Top 10.

:arrow: David Benoit i Natalya na backstage’u live eventu WWE w Edmonton.

11931172_705684422869152_123722430_n.jpg

:arrow: Emma, Peyton Royce, Sylvester Lefort i Tyler Breeze w Storm Wrestling Academy.

COp9CR_WUAAJnuP.jpg

Newsy dzięki uprzejmości serwisu wwepolsce

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Myers

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
    • Bastian
      Oba Femi mówiąc, że wygra King of the Ring, nawiązując przy tym do tekstu Paula Heymana o spoilerze, spoileruje wręcz interwencję Brocka Lesnara w swojej walce, prawdopodobnie na Night of Champions. "Bestia" pozbawi "Rulera" korony i rewanż na SummerSlam gotowy. WWE, tak bardzo cierpiące na brak ikon pokroju Rocka, Austina czy Ceny, ciągle stawiające na Reignsa, Punka czy Rhodesa, mając gotowy materiał na mistrza, zaserwuje mu na drugiej najważniejszej gali roku trzecią walkę z part timerem. 
    • Grins
      AEW to nawet w plakatach niszczy WWE, chociaż w ostatnim czasie WWE przykłada się do swoich opraw graficznych to i tak AEW nad nimi góruję pod tym względem. 
    • CzaQ
      Jak Ty mnie znasz  Musiałem wygoglować, ale było warto
  • Dodaj nową pozycję...