Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Nowa gwiazda w NXT, walki na przyszłe RAW sytuacja w TNA

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

2dhy80l.jpg

UWAGA! NEWSPACK ZAWIERA SPOILERY Z RAW

:arrow: WWE ogłosiło wczoraj oficjalnie, że zakontraktowana została japońska gwiazda sceny wrestlingowej - Kanako Urai, znana jako Kana, która dołączy do dywizji kobiet w NXT. Przez jedenaście lat kariery stoczyła wiele pojedynków w kilku japońskich federacjach i zdobyła wiele tytułów mistrzowskich. W ubiegłym miesiącu nieoczekiwanie pojawiła się na gali NXT: Brooklyn, siedząc obok samego Rica Flaira. „Jesteśmy bardzo podekscytowani faktem, że Kana dołączyła do rosteru NXT”, powiedział Triple H.

:arrow: Podczas segmentu na RAW z udziałem Dudley Boyz, Edge & Christian i New Day ogłoszone zostało, że za tydzien na czerwonej tygodniówce dojdzie do pojedynku New Dey z Prime Time Players, którego zwycięzcy będą bronić pasów z Dudleyami na Night of Champions.

:arrow: Odnośnie Edge'a i Christiana – poniżej fragment ich występu w najnowszym podcaście Stone Colde'a Steve'a Austina:

:arrow: Kolejna walka, która odbędzie się na przyszłotygodniowym RAW to starcie Charlotte z Nikki Bellą o pas Div. Wcześniej zapowiadana była na Night of Champions.

:arrow: Do karty Night of Champions został za to dodany rewanż z Summerslam. Dolph Ziggler znów zmierzy się z Rusevem, jako że ich walk na „największej gali lata” zakończyła się double count-outem.

:arrow: Chris Jericho w ostatnim odcinku „Talk is Jericho” skrytykował sposób, w jakim prowadzone jest „Divas Revolution” w WWE. Jego zdaniem wszystko dzieje się za szybko, nie da się wypushować dziewięciu osób naraz i wszystkie je mieszać. Wszystkie są bardzo utalentowane, cztery z NXT (choć nie ma tam jeszcze Bailey) są poza skalą, ale nie działa to jak należy bo wszystko dzieje się zbyt szybko w jednym momencie.

:arrow: TNA dopiero od niedawna transmitowany jest na Destination America, a już w najbliższym czasie może zniknąć z ramówki. Federacja nie widnieje bowiem w planach stacji po ostatnim dniu września. Tapingi na wszystkie wrześniowe epizody iMPACT! Wrestling już się odbyły i wciąż nie wiadomo co stanie się, kiedy tygodniówka zejdzie z anteny. Warto dodać, że Discovery Network wycofało już program w kilku zagranicznych krajach. Rezygnacja z wyświetlania wrestlingu nie jest oficjalnie związana z ratingami, a wysokimi kosztami produkcji. Przeniesienie show na środę nie przyniosło oczekiwanych skutków ratingowych, warto jednak zaznaczyć, że federacja nie rzuciła jeszcze ręcznika i będzie walczyła o swoją tygodniówkę, organizując przy okazji live eventy. Póki co nie mogą być prowadzone oficjalne rozmowy z innymi stacjami, jako że wciąż obowiązuje ich kontrakt z DA.

:arrow: Tymczasem wygląda na to, że do TNA powróci w najbliższej przyszłości ktoś wcześniej związany z organizacja ale nie wiadomo kto może być tą osobą. Mówi się jednak, że może odgrywać dużą rolę w federacji.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
    • Bastian
      Oba Femi mówiąc, że wygra King of the Ring, nawiązując przy tym do tekstu Paula Heymana o spoilerze, spoileruje wręcz interwencję Brocka Lesnara w swojej walce, prawdopodobnie na Night of Champions. "Bestia" pozbawi "Rulera" korony i rewanż na SummerSlam gotowy. WWE, tak bardzo cierpiące na brak ikon pokroju Rocka, Austina czy Ceny, ciągle stawiające na Reignsa, Punka czy Rhodesa, mając gotowy materiał na mistrza, zaserwuje mu na drugiej najważniejszej gali roku trzecią walkę z part timerem. 
    • Grins
      AEW to nawet w plakatach niszczy WWE, chociaż w ostatnim czasie WWE przykłada się do swoich opraw graficznych to i tak AEW nad nimi góruję pod tym względem. 
    • CzaQ
      Jak Ty mnie znasz  Musiałem wygoglować, ale było warto
  • Dodaj nową pozycję...