Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

IWF Superstar #1

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

IWF Superstar #1

Regal: Witamy was na dzisiejszym IWF Show.

JBL: Tak, IWF to nowa federacja, która ruszyła pełną parą z wielkimi gwiazdami, takimi jak: Triple H, Undertaker, Kane i wiele innych...

Regal: Nie pozostaje nam nic innego jak rozpocząć IWF Show!

----------------------

Ludzie zgromadzeni na trybunach są tu pierwszy raz... Nie wiedzą co ich czeka na pierwszym IWF Show.

Tymczasem, przy fajerwerkach i theme songu: Linkin Park - QWERTY, na ring wchodzi Gotix.

Gotix: Witam was na pierwszej gali IWF Show. To dziś ujrzycie prawdziwe Gwiazdy na ringu, dziś czekają nas pojedynki min.: Rey Mysterio vs. X-Pac, Big Show vs. Abyss a także wiele innych.

Mam zamiar powiedzieć wam kilka słów o naszej federacji... Dziś zobaczycie pretendentów do IWF Superstar. Nie jest to pas, aczkolwiek ta osoba będzie znana w naszej federacji.

Pretendenci to: (Gotix wyjmuje kartkę i czyta)

The Undertaker

Big Show

Triple H

X-Pac

Abyss

Kane

Stone Cold Steve Austin

John Cena

Rey Mysterio

Goldberg

The Rock

Kurt Angle

Shawn Michaels

i Batista...

Wszystkie wymienione osoby będą walczyć Tu, już za pare minut!

Walki odbywają się w kolejności

1. Big Show vs. Abyss

2. Triple H vs. Batista

3. X-Pac vs. Rey Mysterio

4. Undertaker vs. Kane

5. Stone Cold Steve Austin vs. The Rock

6. Shawn Michaels vs. Goldberg

7. John Cena vs. Kurt Angle

W tym wypadku, zapraszam was na pierwsze niepowtarzalne IWF Show!

Gotix schodzi z ringu, z wielkim aplauzem publiczności co daje dowód że ludzie go polubili.

Backstage:

Rozmowa Big Show z Joeyem Absem (Redaktor)

Joey Abs: Czy boi się Pan dzisiejszej walki z Abyssem?

Big Show: Nie.

Joey Abs: Czy uważa Pan że Abyss jest utalentowanym wrestlerem?

Big Show: Nie.

Big Show odchodzi, jakby chciał kogoś pobić...

Pierwszy Match:

Big Show vs. Abyss

Końcówka:

Big Show obija się o liny gdyż jest bardzo zmęczony, Abyss wykonuje potężny Chokeslam. Big Show podnosi się ledwo żywy. Abyss ponawia swój atak Chokeslam, ale Big Show unika ataku i wykonuje Choke Toss.

Podnosi Abyssa i teraz wykonuje Chokeslam. Abyss leży... kiedy Big Show wchodzi na narożnik i wykonuje Elbow Drop. Abyss już jest prawie nieprzytomny... Pin... 1...2...3! Big Show wygrał walkę, Abyss zostaje wyeliminowany !

Rozmowa Batisty i Triple H:

Batista: Słuchaj stary! Przykro mi że musimy walczyć, ale uznajmy ją za przyjacielską walkę...

Triple H: Tak, rozumiem, w sumie... To Ewolucja, co nie?

Batistia: Oj tak, święta racja!

Rozeszli się uśmiechając się do siebie...

Backstage:

Kurt Angle atakuje Johna Cenę!

John widać jest bardzo wkurzony...

John Cena: Mam zamiar unicestwić... Jak mu tam... Kurta Angle... Po tym co mi zrobił, nie ma prawa mnie pokonać!

John odszedł...

Drugi Match:

Triple H vs. Batista

Końcówka:

Triple H wykonuje Drop Kick. Uderza Batistę, ale daje mu fory! HHH wchodzi na narożnik, a tymczasem Batista się podnosi i łapie co za głowę. Trypel leży.

Batista go podnosi, łapie mikrofon i mówi: "To jest Ewolucja!" Wykonuje Spinebuster. Pin 1...2... Nie udaje się, HHH wstaje. Uderza Batistę kilka razy w brzuch.

Batista stoi i łapie się za głowę Randy Orton przynosi Tryplowi Młot i schodzi z ringu. Batista dostaje młotem w plecy i się wywraca. Potem Triple H wykonuje The Pedigree.

Pin 1...2...3... Wygrywa Triple H, słyszymy jego entrance music D-Generation Xtreme i przychodzi cała paczka. Triple podnosi mikrofon i mówi:

"To jest/była ewolucja! Jednak ty Batista, jesteś Gorszy niż ewolucja Przodków Khaliego!" Na zakończenie HHH wykonuje The Pedigree. Team D-Xtream schodzą z ringu.

Trzeci Match:

X-Pac vs. Rey Mysterio

Końcówka:

Rey ma znaczną przewagę nad X-Packiem. Wykonuje 619, a X-Pac leży, ale jednak... jednak wstaje! 619 jest strasznie wkurzony i zaczyna nawalać go z pięści.

Jednak X-Pac jest bardziej wkurzony i obezwładnia Reya i 3 razy wykonuje X-Factor. Po tym Rey już nie mógł się ruszyć, ale za niego na ring wszedł Chavo Gurerro.

Chavo dostaje bencki, pare kicków i leży na narożniku. Chavo dostał Spinning Heel Kick i teraz lezy pod narożnikiem, X-Pac wykonuje Bronco Buster i podchodzi do Reya.

Pin 1...2...3... X-Pac wygrał match z Reyem.

D-Generation Xtreme jest na matchu Undertaker vs. Kane. Mają na sobie ubrania takie jak Kane. Najwyraźniej chcą mu pomóc...

Czwarty Match:

Undertaker vs. Kane

Od momentu interwencji D-Xtreme:

Wszyscy rzucili się na Takera bo go nie nawidzą. Road Dogg dostaje Chop i wylatuje za ring.

Jeff i Matt wchodzą na narożniki. Jeff rzuca się na Undertakera, a ten się wywala. Triple H podchodzi do Takera i zadaje mu pare Kicków.

Taker się podnosi i łapie za szyje Trypla i wykonuje Chokeslam from Hell. Teraz Kane wykonuje to samo na Takerze.

Na ring wchodzi niespodziewanie HBK i wykonuje Sweet Chin Music na Takerze. Matt skacze na Undertakera, Pin 1...2...3...

Co oznaczało jedno Kane wygrał match z pomocą nowych przyjaciół Team D-Xtream, a HBK rozmawia z Tryplem...

HHH: Ty chcesz wrócić do D-X?

HBK: Tak, pewnie! Zastanawie mnie czemu mnie rano ignorowałeś gdy chciałem to zrobić...

HHH: Ehh... Byłem bardzo zestresowany walką z Batistą... i cię nie zauważyłem

HBK: No to, Let's Get Ready to eXtreme Suck It?!

HHH: Pewnie...

D-Generation Xtreme: "Let's Get Ready to eXtreme Suck It?!"

Piąty Match:

Stone Cold Steve Austn vs. The Rock

Końcówka:

Stone Cold powala Rocka na matę jednym Stungun'em. Pin 1...2... ale Rock się nie daje.

Wstaje i wykonuje DDT. Austin leży. Rock wykonuje The Rock Bottom. Austin ledwo wstaje i łapie Rocka za głowę, pchnął go na narożnik i dał mu parę chopów.

Rock leży. Pin... Rope Break. Austin wydaje się być bardzo wkurzony! Wykonuje Thesz Press i Pin 1...2...3... Match wygrywa Austin.

Szósty Match:

HBK vs. Goldberg

Końcówka:

HBK wykonuje Sweet Chin Music, a Goldberg wywraca się. Pin 1...2... Goldberg uwalnia się i wykonuje Spear, a następnie Jack Hammer.

Shawn niemoże wstać... jednak jakoś podtrzymuje się lin i wstaje. Golberg podchodzi i sprzedaje mu kopniaka w brzuch. Pin 1...2... HBK się niedaje.

Goldberg wchodzi na narożnik i skacze na Michaelsa. Pin 1...2...3... Goldberg wygrywa match!

Backstage:

Batista i D-Von Dudley atakują Trypla, chyba powrócił Team za czasów WWF.

Goldberg wyszedł z IWF, ponieważ powiedział że jest tu za dużo osób... Może jeszcze wróci, a tym czasem było 7 osób zakwalifikowanych, jest 6 bez Billa...

Siódmy Match:

John Cena vs. Kurt Angle

John Cena przejmuje głos po wejściu:

John Cena: Po tym Kurt, co mi zrobiłeś, nie możesz myśleć, że mnie przestraszyłeś. Jesteś DZIEWCZYNKĄ, boisz się tego matchu i dlatego atakujesz, więc? Co teraz zrobisz? Pokonasz mnie... NIE!

Końcówka:

Kurt ma dużą przewagę... Wykonuje German Suplex... Ale nagle Cena uderza go w Jaja a ten upada na ziemię. Cena go podnosi i wykonuje Killshwitcha. Pin 1... Angle się uwalnia. German Suplex... Cena jest nieprzytomny, ale po chwili jednak się podnosi i zaczyna nawalać Kurta po twarzy, rzuca go o liny i Drop Kick. Pin 1...2...3... Cena wygraywa match z Anglem!

Gotix wchodzi na ring:

Gotix: No i znów się widzimy! Mamy już niestety tylko 6 Gwiazd IWF. Tabela wygląda tak!

http://img63.imageshack.us/img63/1315/supersttarlw6.jpg

Więc... Żegnam się z Państwem i Pragnę zaprosić na następny IWF Superstar...

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• theGrimRipper

1

• Presley

1

• nekrophage

1

• Carmelo

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

hmmm... nie chcę Ci podcinać skrzydeł, ale:

1) Big Show pokonuje Abyssa? Goldberg lepszy od HBK?? Kurt jobbuje Jaśkowi??? WHAT :?:

2) Cena wygrywa przez Dropkick??? Gold i Big Show po skokach z narożnika??? Rock robi kick out po Stunnerze (nie żadnym Stungun'nie) a zostaje spinowany po Lou Thesz Press (po której to akcji Stone Cold nigdy nie próbuje pinu)???

3) SIEDEM (?!) walk tego kalibru na gali TV? Weird :/

I o ile punkt pierwszy możesz olać (bo to Twój fed, bookuj sobie jak chcesz, choć IMO, na razie nie robisz tego z głową), to do dwóch pozostałych zastosuj się, żeby stworzyć porządnie wyglądającą, wiarygodną federację. Albo stwórz swojego syna (nie będę pokazywał palcem, który z ex-bookerów miał takie odchyły), daj mu pas i wymyśl finisher :D

[ Dodano: 2007-08-03, 01:02 ]

4) ORTOGRAFIA :!: :!:

• 3 tygodnie później...

hahaha

Big Show skacze z narożnika - nie no bez przesady !

A tak ogółem to nieźle jest ale 7 takich walka na jednej gali ?!

Wiem ze powiesz ze nie mogłem cie dobrze i sprawiedliwie ocenić bo też pisze diary (może i bedziesz miał racje) ale to jest moja opinia i jej nie zmienie !!!

Nasza własna amatorska federacja wrestlingu CWF - Crosno Wrestling Federation ! www.crosnowrestlingfederation.fora.pl

hahaha

Big Show skacze z narożnika - nie no bez przesady !

A tak ogółem to nieźle jest ale 7 takich walka na jednej gali ?!

Twoja wypowiedź to przemieniona wpowiedź theGrimRipper ..........................nie wiem co w tym dziwnego że Big Show skacze z narożnika jeśli takie jest założenie booker-a, to Big Show może nawet być spuszczany na linie, na ring.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 18 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
  • Dodaj nową pozycję...